Моријентес je napisao:
Šta solidna sunce ti jebem, nismo imali šut u okvir gola do crvenog kartona 20 minuta pred kraj i ne bismo ga ni imali da je ostalo 11 na 11.
Ako se nekom čini da je bilo bolje nego u prvoj utakmici, to je samo iz razloga jer su oni čuvali rezultat i pustili su nam loptu. Da im je trebao gol, napali bi i zabili.
Projekat Jurkas je cirkus i protiv toga sam (posebno u Evropi), ali dijete nije krivo ni za jedan od četiri gola ovdje. Smiješno je to spominjati kao razlog ispadanja.
Dobro, kriv je onaj ko ga stavio ... da ne ulazimo dalje u diksusiju.
Ni u prvoj utakmici nisu bili bolji koliko su pobjedili, već trebamo pitati SPASIOCA GDJE VAR TEHNOLOGIJA ??????
Penal nije bio za njih, a tu su prelomili utakmicu...dva gola nam poništena zbog ofsajda, prvi se čini da je bio, drugi mislim da nije ...penal na kulašinu, ako si svirao za njih ono sranje onda je i kulin penal isto ...stativa marčete , polušanse savića itd. Njihove prilike su poslijedice individualnih grešaka naših igrača ...
Utakmica u Andori od početka pod našom kontrolom, ne znam prošlu sezonu na kojoj utakmicu smo mi imali 10 šuteva itd. ili da nam protivnik nije prešao polovinu...gdje smo mi to gledalai takvog Borca?
Kontrolisali utakmicu, odmah minut Kulin šut pored gola, poslije imamo kontrolu, ali realizacija za gol komplikujemo, pozicioniranje zakasnimo, ubačaji netačni ali sve su to dobri napadi iz kojih su mogle nastati gol šanse ...
Rutinska pobjeda , takve utakmice očekujem u ligi BiH ...nista spektakularnije ...
Puno je bitnije pitanje, šta će biti sa Kulašinom i Vukovićem? Imali su ponudu, stručnjaci su se kurvali i mislili podizati cijenu kroz evropu ...nema evrope, da li će sezonu ova dvojica odigrati u klubu ili će sada biti daj šta daš...
Bez njih dvojice, mi moramo cijelu koncepciju igre mjenjati, igrati sa dva napadača itd.
Sezona "obećava" , hvala UPRAVI koje nema ...