banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 19 Jul 2025, 00:47

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120019 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5997, 5998, 5999, 6000, 6001
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: ФК Борац
PostPoslato: 18 Jul 2025, 01:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Feb 2013, 16:31
d.a. je napisao:
Лако је подерати сезонску.
Треба бити мазохиста и пратити Борац и кад је у к... (а то је пречесто).
Треба већ на Рудару да сви дођемо и да се ори управа напоље.
Да покажемо клошарима да се уозбиље док није касно

Daj nemoj zajebavati. Ja sam sa sestričinama bio u četvrtak na stadionu, obje su vatrene navijačice Borca. Ova najstarija ima mogučnost da ide u klub na treninge.
Njihove sobe su ukrašene motivima crveno plavih, na sve moguće načine. Plakale su kada smo odlazili sa stadiona poslije one bruke. Nisam mogao da ih utješim.
Kao što Željo rece, za svoje pare ima da radim šta hocu, i cak pocjepat sezonsku.

Čuj treba biti mazohista... Jarane, spusti se na zemlju malo. Nije Borac "malo" u kurcu kao što misliš. Imao sam osjećaj da bi momci iz BSK-a ili Omladinca iz Budzaka bolju partiju odigrali.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 05:34 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2010, 11:40
Ти као да си почео Борац пратити прошле сезоне па не знаш шта значи то.
Једноставно мазохизам до крајњих граница.

Мазохисти видимо се.

Управа напоље!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 10:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2011, 14:43
Najviše sam se pribojavao upravo ovog razultat 0:2... jer ide priča malo nam ja falilo, mračnih 15 min u Bl, inače bi sve dobro bilo itd.
Naša utakmica u Andori solidna, sa normalnim pristupum i postavom ovakvim igrom bi kuci 4 razlike pobjedili.
Pljujete mnogo po svima a realno za pripremni period, jedna sasvim solidna utakmica...ne bih nikoga izdvajao, Graha je odigrao dobru utakmicu, glupa priča da je bio na ovoj utakici loš, on je defanzivac i igra tako...Savić je totalno van forme, novi napadač za BiH ligu če biti dobar ...

Projekat Jukas nas je koštao Evrope i puno puno para za ovu sezonu...kaze svi pitaju za pare, ne znam o čemu ćemo pričati , o vremeskog prognozi, da li igrači mogu ograti na 35 stepeni, kiši sunci itd. profesionalci ?!

Citiraj:
Zaboravljamo da je ovaj klub postao meta za potkusurivanje ličnih interesa i kombinacija. Zaboravljamo finale kupa iz 2021 godine u Zenici. Zaboravili smo i kup 2022 godine i preokreta Tuzla City na Gradskom. Prethodna sezona još je svježa, tako da nema potrebe spominjati detalje i završnicu kupa i prvenstva.

Da li su poznati nekom sledeći igrači? Niko Datkovic, Nikola Milićević, Filip Račić, Mateja Stasevic, Balsa Goranovic, Zinedin Mustedanagić, Shaun Dimech i jos oko 240 igrača u prethodnih 10 godina. Navedeni igrači su prethodne 2-3 sezone obitavali u Borcu.

Ovaj klub je dom za nezbrinute menadžerske igrače, ali nikako mi da to svarimo i prihvatimo kao realnost. Dok se sve to odvija iza paravana, mi se kao nerviramo i živimo za Borac.

Prošla sezona je pukom slučajnosti razvila se kako jeste, kao što je i početak ove sezone. Nikakvog sistemskog cilja i rada

to je to , dodao bih samo još ne samo to, puno je šira priča, jer u Klub ulazi državni i gradski kapital preko politike, ali i ljudi tkz ipravni odbor.

ŽIVIM OD BORCA, to jedino njihov moto može biti, nikako ZA.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 10:22 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Okej je da se zivi od Borca, to je razumljivo, u takvom sistemu zivimo i takvim vremenima. Ali da bi zivio i sljedece godine, valjda moras nesto i ostaviti u klubu. A ne poslje mene potop. Prosla sezona je sama po sebi mogla biti pocetna tacka te price, uradilo se dosta stvari ali izgleda nista od toga, vrtimo se u krug, stalno fali jedan papir, zajebo nas sudija i tako dalje...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 10:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Okej je da se zivi od Borca, to je razumljivo, u takvom sistemu zivimo i takvim vremenima. Ali da bi zivio i sljedece godine, valjda moras nesto i ostaviti u klubu. A ne poslje mene potop. Prosla sezona je sama po sebi mogla biti pocetna tacka te price, uradilo se dosta stvari ali izgleda nista od toga, vrtimo se u krug, stalno fali jedan papir, zajebo nas sudija i tako dalje...

Upravo tako, slažem se 100% .

To i jeste najveći problem, zato i kažem da je ovo 0:2 velika farsa, da se kao svede sve na mračnih 15 minuta, a suština je ovo što si ti napisao.

Umjesto stabilnog kluba, opet su pokušali na "šupljaka" ostvariti rezultat a pri tome talovi talovi talovi bez ikakve volje sa radom, mozgom, vizijom da napraviš rezultat... moraš baš biti kreten, da misliš da će proći na "šupljak" drugu godinu za redom.

Rezultat prošle godine su prikazali kao sistematski rad, što nema veze sa mozgom, i postali su toliko alavi, da su se zgadili većini sportskog svijeta grada. Umjesto pozitivnog marketinga, okupljanja sprotskog svijeta oko kluba, upravo suprotno svojim postupcima rade.

Moraće opet u bitku sa djeliocima "ne"pravde, a to bi im mogao biti definiivno kraj, jer će i ono malo ljudi štp ostane zgaditi i njima.

lagano rudar dorprije...slogica ...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 11:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Volim Borac je napisao:
Naša utakmica u Andori solidna, sa normalnim pristupum i postavom ovakvim igrom bi kuci 4 razlike pobjedili.
Pljujete mnogo po svima a realno za pripremni period, jedna sasvim solidna utakmica...

Projekat Jukas nas je koštao Evrope i puno puno para za ovu sezonu...

Šta solidna sunce ti jebem, nismo imali šut u okvir gola do crvenog kartona 20 minuta pred kraj i ne bismo ga ni imali da je ostalo 11 na 11.
Ako se nekom čini da je bilo bolje nego u prvoj utakmici, to je samo iz razloga jer su oni čuvali rezultat i pustili su nam loptu. Da im je trebao gol, napali bi i zabili.

Projekat Jurkas je cirkus i protiv toga sam (posebno u Evropi), ali dijete nije krivo ni za jedan od četiri gola ovdje. Smiješno je to spominjati kao razlog ispadanja.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 12:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Моријентес je napisao:

Šta solidna sunce ti jebem, nismo imali šut u okvir gola do crvenog kartona 20 minuta pred kraj i ne bismo ga ni imali da je ostalo 11 na 11.
Ako se nekom čini da je bilo bolje nego u prvoj utakmici, to je samo iz razloga jer su oni čuvali rezultat i pustili su nam loptu. Da im je trebao gol, napali bi i zabili.

Projekat Jurkas je cirkus i protiv toga sam (posebno u Evropi), ali dijete nije krivo ni za jedan od četiri gola ovdje. Smiješno je to spominjati kao razlog ispadanja.

Dobro, kriv je onaj ko ga stavio ... da ne ulazimo dalje u diksusiju.

Ni u prvoj utakmici nisu bili bolji koliko su pobjedili, već trebamo pitati SPASIOCA GDJE VAR TEHNOLOGIJA ??????
Penal nije bio za njih, a tu su prelomili utakmicu...dva gola nam poništena zbog ofsajda, prvi se čini da je bio, drugi mislim da nije ...penal na kulašinu, ako si svirao za njih ono sranje onda je i kulin penal isto ...stativa marčete , polušanse savića itd. Njihove prilike su poslijedice individualnih grešaka naših igrača ...

Utakmica u Andori od početka pod našom kontrolom, ne znam prošlu sezonu na kojoj utakmicu smo mi imali 10 šuteva itd. ili da nam protivnik nije prešao polovinu...gdje smo mi to gledalai takvog Borca?
Kontrolisali utakmicu, odmah minut Kulin šut pored gola, poslije imamo kontrolu, ali realizacija za gol komplikujemo, pozicioniranje zakasnimo, ubačaji netačni ali sve su to dobri napadi iz kojih su mogle nastati gol šanse ...
Rutinska pobjeda , takve utakmice očekujem u ligi BiH ...nista spektakularnije ...

Puno je bitnije pitanje, šta će biti sa Kulašinom i Vukovićem? Imali su ponudu, stručnjaci su se kurvali i mislili podizati cijenu kroz evropu ...nema evrope, da li će sezonu ova dvojica odigrati u klubu ili će sada biti daj šta daš...
Bez njih dvojice, mi moramo cijelu koncepciju igre mjenjati, igrati sa dva napadača itd.

Sezona "obećava" , hvala UPRAVI koje nema ...

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 13:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Feb 2017, 20:56
Volim Borac je napisao:
Ni u prvoj utakmici nisu bili bolji koliko su pobjedili, već trebamo pitati SPASIOCA GDJE VAR TEHNOLOGIJA ??????

Ko je spasilac i kakve on ima veze sa pravilom UEFA da u prvom pretkolu ovog takmičenja nema VAR tehnologije?

Citiraj:
Utakmica u Andori od početka pod našom kontrolom, ne znam prošlu sezonu na kojoj utakmicu smo mi imali 10 šuteva itd. ili da nam protivnik nije prešao polovinu...gdje smo mi to gledalai takvog Borca?
Kontrolisali utakmicu, odmah minut Kulin šut pored gola,

Protivnik nije prešao polovinu jer nije imao potrebe za tim, naravno da to nismo gledali prošle sezone jer niko nije imao 3 gola viška iz prve utakmice pa da može igrati na ovaj način sa nama. Kulašinov šut pa onda NIŠTA do 70. minute i crvenog kartona. I svi ti šutevi i popravljanje statistike je bilo poslije crvenog kartona, dok je bilo 11 na 11 - jedno veliko NIŠTA.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 14:55 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 11 Jul 2010, 19:09
Ode Žile..

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 14:58 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 01 Jul 2024, 17:28
Sad se treba fokusirati na PLBIH i na “prava”pojacanja jer se tek pred kraj prelaznog roka mogu ocekivati neka imena. Ovo sad sto je dovedeno je kopija prosle godine Hasukic,Karakljajic i ostali promasaji. I dalje mislim da trebaju dva vezna,stoper,desni bek i dva napadaca i po mogucnosti jedan pravi golman nek uprava izvadi iz dzepova pare od Evrope 8 miliona evra od Evrope i transfera prosle godine nek se uloze u BORAC a ne da se pojedinci bogate preko uspjeha kluba od prosle godine

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 14:59 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2012, 16:05
Zile hvala na svemu i sretno u daljem radu. Nadam se da ce i Kulasin i Vukovic i jos par momaka da dignu sidro i da odu. Ne zasluzio je ovaj klub na celu sa ovim levatima vakve ljude. Ipak smo mi samo jedan obicni seoski klub i nista vise od toga!

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 15:42 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Mar 2025, 00:11
Biće pojačanja, ovog puta iz prve lige. Iz lige malo jača od naše.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 15:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Zile naklon do poda! O radu uprave drugi put.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 16:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Sramota. A uprava koja dovodi trenere i igrace nije kriva ni za sta?

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 17:29 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pa nije Žižović smijenjen, nego je podnio ostavku. Naučite da razlikujete to. Kao što se kaže za igrača da je slobodan u izboru nove sredine, ne znači nuzno da je slobodan, nego da klub možda očekuje određeno obeštećenje. Nezadovoljnog trenera bilo bi kontraproduktivno zadržavati u klubu.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 18:16 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 23 Nov 2015, 23:59
Hvala Zile i srecno. Moze reci ko sta hoce, covjek je predvodio ekipu u najvecem uspjehu kluba.

Jedva cekam da vidim ko je sledeci, portali pisu da je Vinko najozbiljniji kandidat

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 19:01 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Rašo Spasojević je napisao:
Pa nije Žižović smijenjen, nego je podnio ostavku. Naučite da razlikujete to. Kao što se kaže za igrača da je slobodan u izboru nove sredine, ne znači nuzno da je slobodan, nego da klub možda očekuje određeno obeštećenje. Nezadovoljnog trenera bilo bi kontraproduktivno zadržavati u klubu.

Nije govno nego se pas posrao.

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 19:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Dec 2010, 21:26
Da nije smijenjen, kao u onim filmovima kad dodjes do ivice provalije pa te pita hoces skociti ili da ti ja pucam u celo,e tako nije Zile smijenjen....

Vrh

PostPoslato: 18 Jul 2025, 19:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Žižović je dobio novi ugovor prije samo par mjeseci. Potezi koje je vukao klub dovođenjem drugoligaških igrača uz činjenicu da se nije pitao oko toga, naravno da je kap koja je prelila čašu. Isto kao što ni prošle sezone mu nije dozvoljeno da dovodi igrače. Isti slučaj je imao i u Arabiji ali je tamo pobjegao nakon mjesec dana. Na našu sreću prošle sezone sa nama je bio tolerantniji. Vidim vraća se Vinko koji je otišao zbog istog razloga prethodni put. Cirkus Kolorado.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 120019 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5997, 5998, 5999, 6000, 6001

Sva vremena su u UTC [ DST ]