Najviše sam se pribojavao upravo ovog razultat 0:2... jer ide priča malo nam ja falilo, mračnih 15 min u Bl, inače bi sve dobro bilo itd.
Naša utakmica u Andori solidna, sa normalnim pristupum i postavom ovakvim igrom bi kuci 4 razlike pobjedili.
Pljujete mnogo po svima a realno za pripremni period, jedna sasvim solidna utakmica...ne bih nikoga izdvajao, Graha je odigrao dobru utakmicu, glupa priča da je bio na ovoj utakici loš, on je defanzivac i igra tako...Savić je totalno van forme, novi napadač za BiH ligu če biti dobar ...
Projekat Jukas nas je koštao Evrope i puno puno para za ovu sezonu...kaze svi pitaju za pare, ne znam o čemu ćemo pričati , o vremeskog prognozi, da li igrači mogu ograti na 35 stepeni, kiši sunci itd. profesionalci ?!
Citiraj:
Zaboravljamo da je ovaj klub postao meta za potkusurivanje ličnih interesa i kombinacija. Zaboravljamo finale kupa iz 2021 godine u Zenici. Zaboravili smo i kup 2022 godine i preokreta Tuzla City na Gradskom. Prethodna sezona još je svježa, tako da nema potrebe spominjati detalje i završnicu kupa i prvenstva.
Da li su poznati nekom sledeći igrači? Niko Datkovic, Nikola Milićević, Filip Račić, Mateja Stasevic, Balsa Goranovic, Zinedin Mustedanagić, Shaun Dimech i jos oko 240 igrača u prethodnih 10 godina. Navedeni igrači su prethodne 2-3 sezone obitavali u Borcu.
Ovaj klub je dom za nezbrinute menadžerske igrače, ali nikako mi da to svarimo i prihvatimo kao realnost. Dok se sve to odvija iza paravana, mi se kao nerviramo i živimo za Borac.
Prošla sezona je pukom slučajnosti razvila se kako jeste, kao što je i početak ove sezone. Nikakvog sistemskog cilja i rada
to je to , dodao bih samo još ne samo to, puno je šira priča, jer u Klub ulazi državni i gradski kapital preko politike, ali i ljudi tkz ipravni odbor.
ŽIVIM OD BORCA, to jedino njihov moto može biti, nikako ZA.