banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 18:22

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 573 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 29  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Serie A 2009/2010
PostPoslato: 25 Jan 2010, 10:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Eto koliko je Milan slab kad im 2 crvena i penal ne mogu pomoci :) Kao sto rece WinstonWolfe da nije Snajder iskljucen Milan bi primio barem jos 2-3 komada..

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 14:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 10:47
Hertzog je napisao:
ljudi tema je seria a, a ne kup camuga...

Utakmica uzas, sad je odgledah, nisam hteo ni rez da znam posto nije bilo prenosa... milan katastrofa, ne mogu ni da komentarisem koliko sam se razocarao

sto si se razocarao?
jesi ti mislio da je Milan mogao nesto uraditi?
ja sam znao da ce inter uzeti derbi. to sto je Milan dobio zadnjih 5 utakmica uopste nije nista znacilo.

i pored dva crvena kartona Milan nije mogao dati gol. eto koliko su jaki. sta bi bilo da je ostalo 11 na 11.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 14:46 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Jeste Inter dominirao do iskljucenja i jeste bolja ekipa, ali nisam znao da Milan moze biti onako bezidejan... Odbranu necu pominjati jer je stvarno nema... Neverovatno je da odlaskom Maldinia oni nisu nista uspeli da urade, U napadu igraci koje ja ni na klupi ne bih drzao, bolje da su Huntelaara ubacili nego onog debila Borriella... Vezni red i solidan, Beckham je imao par dobrih lopti i stvarno mu svaka cast... U sustini samo vezni red nesto i radi u Milanu ostali su trube... Inter ima daleko najjacu ekipu po imenima u italiji i ako ostatak velikih klubova nesto ne poradi po tom pitanju dugo ce crno-pavi ostati na vrhu

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 15:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
Citiraj:
Odbranu necu pominjati jer je stvarno nema...

nije igrao nesta, i to je razlog sto je duvalo sa svih strana. gledao sam zadnjih 5-6 njihovih utakmica i on im je ubjedljivo najvazniji igrac, sa ovim brazilcem silvom, ne moze niko prici golu, ali bez njega je to katastrofa. mislim FAVALI...
Citiraj:
Inter ima daleko najjacu ekipu po imenima u italiji i ako ostatak velikih klubova nesto ne poradi po tom pitanju dugo ce crno-pavi ostati na vrhu

ima najduzu klupu i zato jesu najbolji, iako ne igraju neki narocit fudbal. al opet, nemaju sanse protiv celzija, nikakve. a tek sto milan nema sanse protiv uniteda...
liga jeste slaba, ali je konacno bar zanimljiva, juve je otpao, ali roma je vrlo blizu vrha. inter sa ovakvom igrom, ne onom od sinoc, nego njihovom uobicajenom, nece moci sacuvati 9 bodova viska, odnosno 6, ako milan dobije utakmicu manjka.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 15:19 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa i ja se nadam da Inter nece mozci da sacuva bodove, ali videcemo... A za ucesce u LS necu ni da pricam, mada i u Man Utd duvana sve strane

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 15:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ne znam šta mi bi, da nakon dugo vremena odgledam jednu utakmicu Serije A, pa sam sinoć opet shvatio uzaludnost gledanja tog takmičenja. Jednostavno Inter, koji u evro - okvirima, spada u red sasvim prosječnih ekipa, neprikosnoven je u Italiji, što je po meni dobar pokazatelj, da je tamo fudbal, pao na prilično niske grane. Uostalom Juventus je još bolji pokazatelj... Koliko su već izgubili 5 od 7 zadnjih utakmica? Nebitno...

Sinoć po ko zna koji put se vidjelo nekoliko stvari. Murinjo je odličan taktičar i nenadmašan motivator, što je izgleda ključna stvar u igri ekipa koje on trenira. Njegovi igrači uvijek igraju kao da im je posljednja utakmica ili kao da ginu za neku svetu stvar, a sa druge strane imaju dovoljno samokontrole, da ne izgore u toj želji da pobjeđuju. GLavni kvalitet mu je, po meni to što odlično tu svoju želju za pobjedom prenosi na igrače. Na stranu što svi posjeduju i vrhunski kvalitet. Uz to, tu je isti metod, sa taktičke strane, kao i u Čelziju. Poduplan blok od tri igrača na 25 metara od gola, koji protivnici nemaju ideju kako da probiju, a prednja linija strahovito brzo prenosi loptu naprijed, kad dođe u posjed, a naprijed po tradiciji, pokretljivi napadači, jaki sa loptom na zemlji, koji koriste brisan prostor, koji nastaje kad protivnik krene u napad. Sve to su obilato iskoristili, kod svake prilike koju su napravili...

Druga stvar je Ronaldinjo... Uvijek sam za nejga govorio da je igrač za male utakmice, a u velikim ga nema nigdje i to je sinoć, još jednom pokazao. Slabo izdanje, bez neke konkretne ideje, a u bezidejnosti veznog reda Milana, morao je da preuzme odgovornost i da on bude taj
koji će da pronađe rješenje. Promašen jedanaesterac, samo je prirodan slijed stvari...

Dalje - svaka čast Pandevu za slobodnjak, ali ono bi i prosječan golman u dobroj formi, skinuo. Niti je bilo jako, niti uz stativu da se ne može braniti. Jednostavno jadna procjena Dide, mada teško da će neko njega kriviti, jer da ga nisu dali tada, sigurno bi ga postigli iz neke druge prilike. I još ne mogu vjerovati, da u ovakvom Milanu, Huntelar nema mjesta na terenu.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 15:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

I sto je najgore prodace Huntelara da bi doveli Dzeku dijamanta, pa onda lepo prodaj nekog manje btnog igraca i dovedi Dzeku i stavi njega i Huntelara u napad bili bi ubitacni, hoce li Inzagi vecno da bude najbolji napdac Milana... Dokle

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 15:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Dida jeste usrao onaj slobodnjak ali je i odbranio par 100% sansi u prvom poluvremenu..

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 15:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ali je slobodnjak prelomio utakmicu.
huntelar mora biti prvi napadac, ali onda nema WC2010 za borijela i mislim da se na silu forsira da bi ga lipi zvao. nije on los, ali mu treba dosta prilika da pogodi.
eh kad bi doveli Dzeku... ali nemaju (nece) da daju koliko on vrijedi, a vrijedi svaki fening koji trazi volfsburg, a decko ce sigurno biti jedan od najjacih napadaca na svijetu. poceli su i oni ko venger, da vode klub k'o da je preduzece, mora biti u plusu, nema velikih izdataka, kresati plate... samo sto venger zna napraviti igraca od nicega, i zato njemu njegovo preduzece posluje rentabilno. huntelar-dzeko, samo san, ali ako daju huntelara, onda ce tandem biti pato-dzeko.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 18:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Nitro je napisao:
Ne znam šta mi bi, da nakon dugo vremena odgledam jednu utakmicu Serije A, pa sam sinoć opet shvatio uzaludnost gledanja tog takmičenja. Jednostavno Inter, koji u evro - okvirima, spada u red sasvim prosječnih ekipa, neprikosnoven je u Italiji, što je po meni dobar pokazatelj, da je tamo fudbal, pao na prilično niske grane. Uostalom Juventus je još bolji pokazatelj... Koliko su već izgubili 5 od 7 zadnjih utakmica? Nebitno...

Sinoć po ko zna koji put se vidjelo nekoliko stvari. Murinjo je odličan taktičar i nenadmašan motivator, što je izgleda ključna stvar u igri ekipa koje on trenira. Njegovi igrači uvijek igraju kao da im je posljednja utakmica ili kao da ginu za neku svetu stvar, a sa druge strane imaju dovoljno samokontrole, da ne izgore u toj želji da pobjeđuju. GLavni kvalitet mu je, po meni to što odlično tu svoju želju za pobjedom prenosi na igrače. Na stranu što svi posjeduju i vrhunski kvalitet. Uz to, tu je isti metod, sa taktičke strane, kao i u Čelziju. Poduplan blok od tri igrača na 25 metara od gola, koji protivnici nemaju ideju kako da probiju, a prednja linija strahovito brzo prenosi loptu naprijed, kad dođe u posjed, a naprijed po tradiciji, pokretljivi napadači, jaki sa loptom na zemlji, koji koriste brisan prostor, koji nastaje kad protivnik krene u napad. Sve to su obilato iskoristili, kod svake prilike koju su napravili...

Druga stvar je Ronaldinjo... Uvijek sam za nejga govorio da je igrač za male utakmice, a u velikim ga nema nigdje i to je sinoć, još jednom pokazao. Slabo izdanje, bez neke konkretne ideje, a u bezidejnosti veznog reda Milana, morao je da preuzme odgovornost i da on bude taj
koji će da pronađe rješenje. Promašen jedanaesterac, samo je prirodan slijed stvari...

Dalje - svaka čast Pandevu za slobodnjak, ali ono bi i prosječan golman u dobroj formi, skinuo. Niti je bilo jako, niti uz stativu da se ne može braniti. Jednostavno jadna procjena Dide, mada teško da će neko njega kriviti, jer da ga nisu dali tada, sigurno bi ga postigli iz neke druge prilike. I još ne mogu vjerovati, da u ovakvom Milanu, Huntelar nema mjesta na terenu.

Ronaldinjo igrac za male utakmice???
Prijatelju, pa sjecas li se ti sta je on radio Realu i onom sirotom ramosu... Al ako je El klasiko za tebe mala utakmica, onda izvini molim te...
Razumijem da se pametaris tamo na Zvezdinoj temi, al ovo nema smisla....

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 18:27 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
WinstonWolfe je napisao:
ali je slobodnjak prelomio utakmicu.
huntelar mora biti prvi napadac, ali onda nema WC2010 za borijela i mislim da se na silu forsira da bi ga lipi zvao. nije on los, ali mu treba dosta prilika da pogodi.
eh kad bi doveli Dzeku... ali nemaju (nece) da daju koliko on vrijedi, a vrijedi svaki fening koji trazi volfsburg, a decko ce sigurno biti jedan od najjacih napadaca na svijetu. poceli su i oni ko venger, da vode klub k'o da je preduzece, mora biti u plusu, nema velikih izdataka, kresati plate... samo sto venger zna napraviti igraca od nicega, i zato njemu njegovo preduzece posluje rentabilno. huntelar-dzeko, samo san, ali ako daju huntelara, onda ce tandem biti pato-dzeko.

Ti bi prije tandem huntelar-dzeko nego patp-dzeko? Ne bih se slozio, nikako...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

prije bi pato-dzeko, nego huntelar-dzeko. ali sam ja mislio sva trojica da igraju, da ne prodaju huntelara, pato kod leonarda svakako ne igra pravog napadaca. a ako se mora birati onda pato-dzeko, naravno.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 21:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Huntelara ne treba prodavati pa sa kim god u tandemu bio, jer moze puno da ponudi...

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 21:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

ako su dali kaku bez problema, i ovoga ce se do ljeta rijesiti. debili.

Vrh

PostPoslato: 25 Jan 2010, 23:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2009, 00:25
Је*ем и м све, иако волим тај клуб од малена, али да дебили не дају Хунтелару да игра....
Па њему Бориело не може чистити копачке...
Страшно, какви дебили!

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2010, 08:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Prijatelju, pa sjecas li se ti sta je on radio Realu i onom sirotom ramosu... Al ako je El klasiko za tebe mala utakmica, onda izvini molim te...
Razumijem da se pametaris tamo na Zvezdinoj temi, al ovo nema smisla....

I koju je to još veliku i važnu utakmicu, dotični odigrao na visokom nivou? Sve to i ako uzmemo da je tada raspadnuti Real, predstavljao adekvatnog protivnika tadašnjoj Barseloni. I pod velikim utakmicama, mislio sam na važne utakmice, odnosno one koje su pod pritiskom da moraju da se pobjede. Koliko je on mečeva na vrhunskom nivou, uopšte odigrao, od dolaska u Milan.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2010, 11:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ja još pamtim gol protiv Milana, lijevom nogom u LŠ sa 20-ak metara... Ronaldinho je mag fudbala...

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2010, 12:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jul 2008, 10:47
kad nema Neste u igri nema ni Milana na terenu. kao ovce su.

u odbrani igrali 3 igraca po 20 i nesto godina. ne moze to tako.

ja mislim da bi pato i hunterlar bili veoma dobar par u napadu, i jos iza njih da igra ronaldinjo da ih proigrava. ali je leonardo levat pa ne zna.

tesko da ce milan kupiti dzeku. berluskoni je skrt samo tako. ne da para.

evo nadje jos nesto. veoma glupo. milan optuzio inter da nije bilo dosta momaka koji dohvacaju lopte, na derbiju. smijesno

http://goal.com/en/news/10/italy/2010/01/26/1761714/milan-hit-back-at-inter-in-derby-row-report

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2010, 15:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Koliko je on mečeva na vrhunskom nivou, uopšte odigrao, od dolaska u Milan.

ronaldinjo nije fizicki spreman ima vec tri godine, zadnja u barsi i ove dvije, al moze mu se progledati kroz prste zadnja dva-tri mjeseca. sad nije to vise taj igrac iz barse, vise ne moze nikoga prodriblati kao onog nesretnog ramosa. pa zadnjih 20 minuta u ovom derbiju je stajao, nije se mogao maketi. a kad je bio na vrhuncu forme, nije bilo sumnje ko je najbolji na planeti, on je bio prvi a deset mjesta dalje neko drugi. imao je on dosta jakih utakmica kad je bio covjek odluke, pa samo kad se sjetim kad su uzeli WC2002. pa oni mecevi protiv celzija, pa ono polufinale LS sa milanom i asistencija ziliju za 1-0 na san siru. ima jos dosta toga, ljudi lako zaboravljaju.
jedno je sigurno da to vise nikad nece ponoviti, ali da kad je bio na vrhuncu, nije mu bilo ravnog i ono sto je on radio tesko da neko moze ponoviti, ali jebiga voli decko nocni zivot. sigurno jedan od najvecih svih vremena. ja ga mnogo gotivim, mozda sam malo subjektivan.

Vrh

PostPoslato: 26 Jan 2010, 15:36 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Prije bih rekao za C Ronalda i Z Ibrahmovica da nisu odigrali vaznu utakmicu na vrhunskom nivou nego za Ronaldinja.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 573 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 29  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]