cvox je napisao:
Digresija je napisao:
Jest, ja sam Hi-Men, ja imam moc ...
De smanji dozivljaj
Ako si bio banovan zbog neceg ranije, to ti nije pokrice za ponovno chatovanje... Simpa si lik i pozitivni zajebant, al brate, ne moras svaku temu zachatavati i drugima ubijati zelju za nekom ozbiljnom diskusijom...
Evo, otvorice se uskoro novi podforum za chat, pa se tamo ispucaj do mile volje

To sto ti imas moc,da ti ne kazem dalje jer nije fino

simpa si i ti meni al isto ti kazem smanji dozivljaj
slusaj Digi tebi kad se digne neka stvar ti onda lupas i radis kako ti volja brate mili....koliko si upucen i koliko znas samo je dokaz ovog gore!
to je super sto ce doci ta tema al daj boze da zazivi....nisam ja jedini koji zajebava narod i pokusava da forumu da malo smjeha pored ovih ratnika!!!!!!!!!!!
@BL4ever
niko nije rekao da moderatori moraju biti 24/7 ovdje al je jedna cinjenica da kad dodju da mogu da urade mnogo tog....zar ne? a ima ih poprilicno kad pogledas..........
da se mi malo razumijemo,moja zelja je da ovaj forum zivi i da ljudi koji dolaze ovdje imaju sta da procitaju/napisu/nasmiju se itd al brate mili sto je previse previse je!Koliko god ja chatam toliko ima onih koji se medjusobno vrijedjaju i svasta pricaju,ja barem nikog ne vrijedjam vec samo pokusao oraspoloziti......bar se nadam!
Pazi, cvox, nemam ništa protiv tebe. bar su ti postovi zabavni, zza razliku od nekih drugih forumaša.
Nemam ništa protiv četa, nekad je zabavno, veselo (npr. Hertzog i Banjalučanke), nekad i sam učestvujem na tim temama ali ne toliko da to postane moj čet , ali
ne mogu čet i spam na nekim temama.Jednostavno NE MOGU!
Ubijaju želju za nekom normalnom diskusijom.
A što se provokacija i prepirki tiče, to je bar lako. Brisanje. Neka se moderatori preraspodijele.
Npr. Mediji imaju 2, dovoljan je jedan. Neka oba dobiju i moderaciju nekog škakljivijeg podforuma.
Ja sam protiv zaključavanja tema, jer nisam u mogućnosti da budem svaki dan na forumu, a neke teme su stvarno interesantne i kada ih viidim obično imaju lock!
Treba obratiti pažnju prilikom brisanja postova i tačka.