banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 22 Jul 2025, 12:36

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3
Autoru Poruka
PostPoslato: 30 Nov 2009, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
Bez ikakvog reda, osim prvog po redu i minus Arvo. et' tako. :) ako se sjetim jos neceg prijavicu. ovako kad gledam izgleda dosadnjikavo bes slicica, ali nema sanse da se sad sa tim gnjavim. :D Neki od izvodjaca nikako mi ne idu bez drugog dodanog albuma , jer ili s eprica preliva na sljedeci album ili tek zajedno u kombinaciji cine onako od a do z album.

Björk - Medulla 8) /ovaj album mi je otvorio oci iako sam ga prvih nekoliko mjeseci mrzio/
Radiohead - Kid A zajedno sa Amnesiac /meni je amnesiac drazi, ali u svakom slucaju super/
múm - Finally We Are No One zajedno sa Yesterday Was Dramatic, Today Is Okay /ovaj spoj mi je bas fajn - elektronika, IDM i malo frulica i bubnjeva/
Tagaq - Sinaa zajedno sa Auk/Blood /zainteresovao se preko Medulle, teta mi je fascinantna, grleno eskimsko pjevanje sa beatbox-om, zabavna i mracna papazjanija/
Amy Winehouse - Back to black /ovaj album mi je na nos izasao na bivsem poslu, ali ipak je dobar/
Massive Attack - 100th window /ma koliko ga drugi pljuvali, meni je ovaj album bio odlican nastavak njihove price, ko ce docekati mart i novi album/
PJ Harvey - Uh Huh Her /ne kontam ja gitare, ali ovaj album mi je bas sjeo/
Kazumasa Hashimoto - sve u posljednjih deset godina :) /diletantski zvukovi odlicnog "kompozitora"/
Zero 7 - Simple Things zajedno sa When it falls /rohmantika prve decenije 21. vijeka/
Jamie Lidell - Multiply /covjek sa elektronike predje na groovy momente plus odlican glas i jopet groovy stimung/
Matmos - A Chance to Cut Is a Chance to Cure /evo da me napadaju sad oni kojima smetaju prdezi i sl. stvari u muzici/
Piana - Ephemeral zajedno sa Snow Bird /koliko god zvucalo retardirano, meni je ovaj kawaii moment extra/
Basement Jaxx - The singles /niakd nisu imali dobar dobar album, ali ova kompilacija jede malu djecu hehe/
Arvo Pärt - Arbos 8) /nema veze sto je album dosta stariji, ovo je ultima album 20-og vijeka, zato bez zjb/
Gnarls Barkley - St. Elsewhere /super pop, kad bi sav pop bio ovakav podrzavao bih ga iz prvih redova/
Sade - Lover's rock /rohmantika broj dva, teta jednostavno zna da pravi pjesme u kojima nema nista viska i uber cool/
Milosh - You Make Me Feel /melanholija na kvadrat, iako ima mozda malo puno glitch-a da bi s euz to pjevalo, ipak je gut gut zehr gut/
Air - The Virgin Suicides /dzaba sve, ali ga povezujem sa slikama iz filma, tako da bi ovo moglo da bude nindza na ovom spisku/
Röyksopp - Melody AM zajedno sa The Understanding /skandinavci cija mjuza posebno pase kad je napolju jugo bas kao danas, idealno za sludjivanje na jugu/
Sigur Rós – Agaetis Byrjun zajedno sa () /iako sad samo kenjkaju, ova dva albuma su bila i ostala fantastich, steta sto je radiohead pokrao od njih samo najdosadnije cake, bar se meni tako cini/
Missy Elliott - Miss E: So Addictive /yeah, nema sta da se kaze, wicked/
Junior Boys - Last Exit /hiperaktivno elektro-pop drndanje gotiva/
Antony & the Johnsons - I Am a Bird Now /depresivci decenije, novi album je smorcina jer se nista ne mijenja, ali ovaj je dobar, cak ne tusi toliko sa svojim vibratom/
D'Angelo - Voodoo /ultima love make album, bar jednim dijelom, u svakom slucaju voodoo soul decenije/
Broken Social Scene - You Forgot It in People /eto malo tandrkanja ciji mi fazon vise nije toliko zanimljiv, ali ranije je bilo gut/
The Go! Team - Thunder, Lightning, Strike /jos malo hiperhiperhiperaktivnog elektro-popa ili kako vec ovo prekrstiti/

Poslednji put menjao Utopija dana 30 Nov 2009, 23:10, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 21:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
@Utopija

Slika

Volio bih reci da mi se i svidio, ali.... 8)

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Poslednji put menjao goci master dana 30 Nov 2009, 22:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 22:23 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2002, 01:00
^ goci, jos uvijek brkas mene i digresiju. nakon dvije godine. :P :lol:

Vrh

PostPoslato: 30 Nov 2009, 22:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Apr 2007, 10:01
:lol: :lol: ajoj

“I spent half my money on gambling, alcohol and wild women. The other half I wasted.”― W.C. Fields

Vrh

PostPoslato: 02 Dec 2009, 11:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2006, 17:32
Dodajem i ja Kid A, Amnesiac i Bjork - Vespertine. Mislila sam da su iz prethodne decenije.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 45 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3

Sva vremena su u UTC [ DST ]