majlili Da se razumjemo,nisam ja pacenik neki pa da pravim novi profil da bih odgovorila,ako si ti takva ne mora znaciti da su i ostali.Sta kao uhvatila me frka jer sam sama,pa sreco moja da je to tako ne bih ni zapocinjala temu

..Odustala sam od teme jer vidim da se ovde ne moze fino pricati.
Ljudi namazani ste sa 100 boj,glumite nesto sto zapravo niste,i sad vam je problem da se suocite sa realnoscu.
I da majlili,ja ne znam ko ovde glumi velikog gradjanina,ja ili ti.
Jer ovoj danasnjoj gospodi smeta pseci izmet,a kad su zivjeli na selu nije im tada smetalo, ,,moze covjek iz sela,ali ne moze selo iz njega,,..
Nemojte mi molim vas prosipati te gluposti tipa pusti psa nek zivi slobodno,pas se muci u stanu,ako vam to znaci da neko puca na psa,suta ga nogom i polijeva sircetom,onda ok,pusticu je.Moj pas ima krov nad glavom,i svaki dan sta da pojede,svaki dan seta po ne znam koliko puta,itd,itd(to sad nije tema)-a to vecina ljudi nema,pa prema tome nemojte mi molim vas drzati predavanja.
Ja ni u jednom trenutno nisam pljuvala po vama,a malo prevrtite tekst i pogledajte sta ste vi pisali da se covjek zgrozi,i ko je tu ,,djevojcica,,...
I to sto pisete da ljudi nemaju sta jesti,trenutno tema nisu ljudi,ali ok kad je vec zapoceto,naravno da nemaju sta jesti i ne pricaj o strancima jer tamo ljudi rade bez da pitaju kakav posao dok ovde ovi glume gospodu i nece da rade poslove tipa ciscenje itd...nego sjede po kafanama i kukaju kako nema posla..--kao sto neko spomenu eto u parizu imate i ljude koji skupljaju pseci izmet,a ko bi kod nas pristao na to(ovo uzimam samo primjera radi)
Ovo je sve vise skrenulo sa teme,i nista drugo ne preostaje nego da se tema zakljuca jer se pisu stvarno besmislene recenice.
Ovo je moj zadnji post,hvala vam svima koji ste ucestvovali,pomogli ste mi jako.
I da,ja se izvinjavam ako sam nekoga slucajno uvrijedila jer to mi stvarno nijebila namjena.
Pozz od mene!!!!!
I da,manje nerviranja-duzi zivot!!!
(Ali ste me i lijepo nasmijali,opet hvala..

)