majlili je napisao:
nemz je napisao:
majlili je napisao:
dodju u pola 8 jer ih bus u to vrijeme izbaci tad na stanici i protiv njihove volje,
Зар има и таквих тамо, који бусом долазе? Сви они имају своја кола!
Можда који изузетак. Али значајан број за споменути сигурно не!
vjeruj mi na rijec, dosta ih dolazi busom, ali to nije bitno...
Ne vjerujem da ih je 200 zakasnilo zbog autobusa. Jednostavno, u to me niko ne može uvjeriti
A znam neke što dolaze pješke, a da li dolaze na vrijeme? E to je pitanje
majlili je napisao:
nego zaći izmedju 12 i 13 casova po kancelarijama, i po maloj stanici pa ima otkazi da pršte na sve strane..
Pazi, ja sam već napisao da neki oko podneva sjede po kafanama. Nešto ne vjerujem da imaju visok radni učinak

Ili su to ozbiljni sastanci, bitni za dobrobit RS

Pogotovo u kafanama u centru...
majlili je napisao:
i jos odgovor nekom gore, po zakonu niko ti ne moze dati otkaz jer si jednom zakasnio, ali apsolutno sam za to da se uvede red, i da se pod obavezno uvedu izvjestaji o tome sta je ko i koliko uradio tokom sedmice, zavrsio predmeta, uradio radnih zadataka i slicno...
Naravno da ne može nikom dati otkaz, ali ako još bar nekoliko puta zatvore vrata u 8:00, tada već imaju osnova! Ijoš ako se utvrdi da ti likovi zabušavaju...
I ja sam za red. Čak je njima lako tamo uvesti red. Ali šta ćemo sa drugim institucijama koje nisu u zgradi Vlade? I tamo ima likova koji imaju "čudno" radno vrijeme.
Helena je napisao:
A Dodik je svako jutro u 8 na poslu??
Hm, kako da ti odgovorim... on je šef
Nije da ga branim, ali ako putuješ negdje, krećeš na put i prije 8:00

Jel' se to računa, a popodnevni sastanci... Nije on jedan od onih koji samo sjede u zgradi Vlade. Ali, eto, neka i on izjavi koliko sati radi sedmično!
Romeo88 je napisao:
Ma MMF je rekao da oba entiteta moraju smanjiti administraciju ako hoce njihove pare...i ovo je sad samo jeftini trik da se to uradi...oni sa slabijim vezama ce ostati bez posla i to nece imati nikakve veze sa tim koliko su oni efikasni i kako rade...
Da ih u nekim ministarstvima ima previše, ima. Mislim da se konačno treba uvesti red. Pa će onda izgubiti posao i neki sa "jačim" vezama.