spavac je napisao:
vidim kako ti odgovaras...
ti nisi ni vidio jevandjelje po Barnabi..
evo sad cu ti i ja odgovoriti Kuran takodje iskrivljen..
takodje dva pitanja:
1- sta mislis o ovom tekstu vezano za mrave
2 - i sta mislis o Ibn-Qayyim (tip kaze Kuran kopirao embriologiju)..

Haha Kuran kopirao embriologiju On hoce reci da je Muhamed napisao Ku ran on hoce reci da je Muhamed napisao u 7 vjeku tacno kako embrij nastaje .stavaranje embrija nije otkriveno sve do 20 vjeka i modrenih mikroskopa do tadasnjaa razmisljanja su bili skroz u kontra stajalistima nijedno se nije poklapalo ni izbliza sa onim sto je sada dokazana i receno u Kura anu.
Ovom textu za mrave ne mislim nista eto ti mi objasni sta znaci ?Imam knjgu koja je sazeta o ucenju o evandzeliju po Barnabi u kojoj je opisani detaljno text iz Evandjelija po Barnabi.Eto koliki si ti Krscanin(Hriscanin) neznas ni o cemu govori tvoja sveta knjiga.
Evo sta kaze vasa mozda najautenticnija Biblija na svijetu koja ne postoji na Engleskom jeziku pisana je bas na hebrejskom jeziku onom jeziku na kome ja napisana prva Biblija
http://www.youtube.com/watch?v=DCDiKkecZyUI jos nesto da te pitam da li su citao i cuo za rijec "Ljubak" u Bibliji de mi molim te jednu recenicu ili odjeljak iz biblije i nadji rijec Ljubak" da se spominje u njoj ja sam cito ali ne znam koji je dio ali sigurno sam cito i postoji.Mozda se ti sad nemozes sjetiti dje se tacno nalazi ali eto nalazi se sigurno.Posto Krscanska zajednica i vatikan kazu i potvrdjuju da je orginalna Biblija ona na hebrejskom jeziku i ona je dalje prevodjena na ostale jezike.Sta mislis sta znaci i kako se izgovara rijec "ljubak" na hebrejskom??? Muhameddin-Muhamed Odkud nas poslanik u vasoj svetoj knjzi u kojoj isus kaze poslije mene se ce doci ljubak(Muhamednin na hebrejski pre.)
Citat:Isus Govori:
כו ממתקים וכלו מחמדים זה דודי וזה רעי בנות ירושלם
'HIKKO MAMITTADIM VIKULLO MAHAMADIM ZEHDUDI VEZEM RAAI BENUTE YAPUS HALAM.''
"Njegov govor je najprijatniji. On je veliki/slavni Muhammed, moj miljenik i moj prijatelj."