banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 19:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 216  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Šta se igra....?
PostPoslato: 06 Avg 2009, 17:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2005, 21:29
Archangel je napisao:
imas na filefront.knightsoftheoldrepublic.com ili tako nesto...samo to ukucaj na google, i sa strane mozes izabrati Sith Lords, i onda ides mods...skontaces, nije tesko :D

Ok jel imas kakve preporuke sta da skinem i ins naso sam masu modova najbolje ih je sve :D

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 18:07 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2008, 16:27
Modovi koji su meni bili zanimljvi:
saber creator: armband koji ti omogućuje da mjenjaš influence međ članovima posade, plus moš si pravt sabere kako ti volja...
jedi temple mod: kao što ime kaže jedi temple - svi mogući i nemogući jedi/sith itemi se tamo nalaze....
early lightsaber: saber odma na početku igre
m4-78: planeta koja je zbog vremenskog ograničenja izbačena iz završene igre, još uvijek se nalazi u fajlovima, te ti ovaj mod omogućava njegovo otključavanje (ne pitaj kako jedva sam jednom uspio)
secret ebon hawk compartment: dva tajna skladišta u brodu, daju ti razne iteme i sve hk 47 dijelove (malo upozorenje hk 47 sklopiti tek kad dobiješ haindmaiden-icu može napraviti glich prije toga)

i da nađi restoration project...instaliraš njega, modovi ti neće raditi ali produžuje igru neka 2 sata...nešto slično kao i m4-78 planeta, stvari koje su planirali ubaciti ali zbog nedostatka vremena nisu...nalaze se ovdije...lokacije, dijalozi, cut scene...sve

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2009, 19:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Nov 2005, 21:29
Zahvalan idem sad u potragu ako sta bude jos javim se

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 12:53 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 30 Nov 2008, 18:01
kako se rukuje sa ovim Frapsom, oko slika

Vrh

PostPoslato: 08 Avg 2009, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Pa pokrenes ga i obicno i gornjem lijevom/desnom uglu prikazuje broj fpsa kad pokrenes igru. Mozes postavit SS key, F12npr, da ti pravi screen shoot, i to je to. Mislim da ima i opcije pravljenja videa, tj. da ti snima dok igras, ali ne sjecam se, jako davno sam ga koristio.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2009, 18:58 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Avg 2009, 18:12
World in Conflict Soviet Assault. Ekspanzija donosi neke nove jedinice, par novih artiljerijskih bombardiranja, 6 misija u kampanji s komunistima te na moju veliku srecu, very hard tezinu.Dovoljan razlog za ponovni prelazak kampanje te igranje multiplayer-a. I da, prva misija je prepredobra.
Nakon toga bacam se ozbiljno na Starcraft...

"But yeah, The GeForce GTX 260 core 216 is in fact a GeForce GTX 280, with a small chunk of memory missing, and one shader cluster with 24 shader cores disabled. Other then that, there is just no difference whatsoever."
-Hilbert Hagedoorn

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 22:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Danas sam prešao Secret Of Monkey Island Special Edition, original nisam igrao mada sam igrao nešto iz serijala ali ne znam koji dio, a i to samo malo. To se igralo u vrijeme kad nisam imao svoj kompjuter pa se malo igralo kod prijatelja. Inače super je ova ideja o "oblačenju" starih legendarnih igara u novo ruho, a i onaj fazon tranzicije sa starog izgleda igre na novi sa F10 u svakom trenutku radi odlično.

Vrh

PostPoslato: 17 Avg 2009, 22:19 
Citiraj:
Inače super je ova ideja o "oblačenju" starih legendarnih igara u novo ruho

Odlichna, ja sam bas presao heretic, doom I i II, duke nukem i neke starije pucachine koje su sada u "novom ruhu", sa boljom grafikom, ali i dalje imaju onu odlichnu igrivost i zarazu :)

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 10:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
Heretic je u novom ruhu? to bih bas volio da vidim, posto mi je ta igra, kao i Hexen, bila bas interesnantna

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 10:41 
BSE je napisao:
Heretic je u novom ruhu? to bih bas volio da vidim, posto mi je ta igra, kao i Hexen, bila bas interesnantna

doomsday engine skinesh i igrice i to ti je to...nije to bas novo ruho, ali je kvalitetnije u odnosu na original dosta. :)

Evo kako izgleda...iako youtube sam po sebi ima losu grafiku...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=x0ERJIchbq4[/youtube]

EDIT: zaboravih dodati da se moze i igrati na WASD tipke i sve prilagoditi sebi, moze se dizati nisan gore i te zezancije u igricama u kojima to nije moglo.

Takodje imas i duke nukem v32 koji se igra bez doomsday enginea, a odlicno je po meni odradjen.

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 14:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
thx druze, ovo se mora isprobati :)

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 18 Avg 2009, 14:41 
Nema problema, ako ne mognes naci link za download ovog doomsdaya posalji pp, uplodovacu pa cu ti dati link, nije nikakav problem (ili cu eventualno ja naci link). :)

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 17:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

CoD 4, mogao bih i dodati napokon. Sve u svemu zasad nije loše, mada nije isto pucat u talibane (ili šta već) i u švabe...

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 20 Avg 2009, 23:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2004, 14:04
Dzontra Volta je napisao:
Sve u svemu zasad nije loše, mada nije isto pucat u talibane (ili šta već) i u švabe...

Ахахахахаха :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Avg 2009, 18:58 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovaj, odigrao CoD 4, ne mogu vjerovati kako je kratka, može se bez problema za pet sati proći. Sreća pa instaliram novu epizodu Monkey Islanda da me drži do arkham asulym-a (čisto sumljam i nju ću za dan proći,... današnje igre, osim ukoliko nije RPG, ne može trajati više od dva dana (vožnje, ostale sportove i menadžere ne računam oni su mi dosadni te ih i ne igram, doduše football menageri mi u startu zvuče dosadno njih nikad nisam ni probao igrat))

Sa korita Ivanova

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2009, 11:56 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Okt 2008, 17:34
Skinuo Tekken 3 i igram na compu :lol:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2009, 20:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Jul 2005, 19:12
http://www.conquiztador.rs

Zarazno skroz. :D

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 00:28 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Maloprije sam završio CoD5, konačno. Jedva sam čekao da ga pređem jer mi se vuče već neko vrijeme a hoću da ga skinem s glave, prethodnih dana sam igrao samo Wolfensteina pa kad sam ga prešao htio sam konačno dovršiti CoD5. Ne sjećam se kad sam se zadnji put ovoliko nervirao igrajući neku igru, ginuo sam tonu puta, samo večeras sam na samom početku zadnje misije ginuo oko 20 puta. Onaj indikator za bombe meni malo znači, uglavnom poginem od bombe (pa se nerviram), ne stignem joj pobjeći, bježim ali džaba (u Wolfensteinu vidiš indikator i pobjegneš a ovde trčiš i bježiš pa opet pogineš). Onda oni ludi Japanci, nisu normalni sa onim "banzai" samoubilačkim napadima, i tako sam izginuo dosta puta, iskaču iz zemlje, sa drveća, iz sporednih prostorija. Ne znam jesu li stvarno bili tako ludi. Više sam volio ratovati sa Švabama nego sa ludim Japancima. Još jedna stvar za nerviranje je što su moji saborci totalno nesposobni da nekoga ubiju, oni su tu samo da cijela stvar kao izgleda realnije, pucaju k'o ludi ali kao da pucaju ćorcima. A malo je i do mene, htio sam što prije završiti CoD5 da se mogu baciti na druge stvari. Kod svake od zadnjih 5 misija sam se nadao da je to zadnja misija, kad je bio upad u Berlin kontam to je kraj kad ono odjednom me baci na Pacifik kod totalno ludih i fanatičnih Japanaca, pa onda opet u Berlin. Ali konačno sam se riješio i ove igre.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Maj 2003, 18:55
Sta sad slijedi ?

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2009, 15:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Planirao sam nastaviti Gothic 3 tamo gdje sam stao još...ček da vidim...ajme, 17. marta :confused3:

Malo mi dosadile pucačine, zasitio sam ih se jer sam igrao CoD4, Wolfenstein, CoD5. A ove pauze za RPG-ove su nažalost standardne za mene. Nije problem pouzirati pucačinu, tu nema neke mudrosti, i nakon 100 godina samo nastaviš pucati na sve što se kreće, ali RPG je teško nastaviti, tako sam "upropastio" dosta dobrih RPG-ova, jer mi se ne da da ih igram iz početka. Tako mi je propao Arcanum, a danas sam vidio da mi je propao i Baldur's Gate 2 jer sam vidio da nisam sačuvao snimljene pozicije kada sam zadnju put igrao. Jednom sam igrao malo pa dugo pauzirao pa se potrudio da nekako nastavim, i uspio, i došao mislim do 3. chaptera, ali sad vidim da nemam te snimljene pozicije, imam samo one od prve ture igranja (možda sredina 2. chaptera). Ne znam da li će mi se nekad dati da nastavim ili igram iz početka. A ista stvar mi se desila i sa KOTOR 2, njega sam isto malo igrao, možda 10-20%, i sad vidim da nemam ni te snimljene pozicije. Ne znam kako ih nemam, inače baš sve čuvam. Nisam siguran ni da li ću ponovo igrati KOTOR 2. Možda nekome ne zvuči problem ponovo odigrati 10-20% igre (toliko sam prešao BG2, ako ne i manje) ali ja sporo igram (a uz to 10% RPG-a je kao dve pucačine), evo gledam sad kako su neki prešli Wolfensteina za manje od 5 sati, ja oko 3 puta duže. Neki valjda samo uleću u neprijatelje i kose ih, a ja negdje čučnem i tučem ih malo po malo.

A ima puno drugih igara koje sam propustio, da nema toga onda bih igrao ove iz početka. Tek nekidan sam instalirao MOHAA, ali mi se sad ne igra nova pucačina. A čeka me i Bioshock, i na njemu sam stao, kod prvog okršaja sa Big Dady-jem.

Prije je bilo teže igrati u kontinuitetu, studiranje i drugo. Sad je lakše pa se nadam da neću tako zeznuti nove igre, ova jesen i zima će biti dobri za RPG, za nekih mjesec dana izlazi Risen (od autora Gothica) koji je završen još prije nekoliko sedmica, samo mjesec dana nakon toga dolazi Dragon Age od BioWare, a tokom zime dolazi Arcania (Gothic 4). A nisam igrao ni Witchera, Oblivion vrlo malo.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 4319 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 216  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]