banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 23 Jul 2025, 20:29

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Jul 2009, 20:03 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Apr 2008, 19:59
Sto se teme tice-
svaki zlocin mora biti kaznjen, ali ne pojedinacno po glavi, vec vrhovna i zapovijedna vlast, koja je glavna odgovorna!
I, sve dok Vasi ne budu pred licom pravde, i sve dok im ne bude korektno sudjeno- ja Ratku Mladicu zelim dug i zdrav zivot, ispunjen svim stvarima koje ON sam sebi prizeljkuje!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Jul 2009, 22:45 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Pošto vidim da je moj komentar izazvao totalno skretanje sa teme,obrisao sam sve što nije direktno vezano za nju.Zato stay on topic,svi,uključujući i mene.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 00:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
На питање ове теме, мој одговор:

НИЈЕ ДОКАЗ! А зашто? Зато што су Срби измет.

Примјети ли ко осим мене да је само један Бошњак оставио коментар на овој теми у коме изричито каже да је дотични Атиф Дудаковић звани Мо-гу-глу-пи-ср-би-да-ми-га-ду-дла-ју злочинац и да треба да одговара пред суд-ем, или се мени само чини? Гдје несташе онолики праведници и заговорници заједничког живота у прелјепој нам и како кажу заједничкој домовини Босни лијепој, гиздавој и шта ти ја већ знам? Јој оћел бити тај попис становништва да се изјасним ко Тибетанац, само да Хари дозволи...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 06:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
_zoka je napisao:
Pošto vidim da je moj komentar izazvao totalno skretanje sa teme,obrisao sam sve što nije direktno vezano za nju.Zato stay on topic,svi,uključujući i mene.

Sto obrisa covjeku onako dobar komentar koji je i te kako imao veze sa temom!? Kakva ti je to glupa politika brisanja postova!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?! Covjek je napiso nesto sa cim se dosta ljudi slozilo. ti ako se ne slazes ne znaci da treba da precistis njegov post. SRAMOTA

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 06:39 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
Komentar jeste bio dobar ali apsolutno nije bio vezan za temu,a ja sam glup što sam uopšte pokušao da objasnim zašto sam nešto obrisao.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 08:45 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Okt 2003, 20:23
Gocias je napisao:

Примјети ли ко осим мене да је само један Бошњак оставио коментар на овој теми у коме изричито каже да је дотични Атиф Дудаковић звани Мо-гу-глу-пи-ср-би-да-ми-га-ду-дла-ју злочинац и да треба да одговара пред суд-ем, или се мени само чини? Гдје несташе онолики праведници и заговорници заједничког живота у прелјепој нам и како кажу заједничкој домовини Босни лијепој, гиздавој и шта ти ја већ знам? Јој оћел бити тај попис становништва да се изјасним ко Тибетанац, само да Хари дозволи...

Ja neprimjeti da si ti sotavio komentar na temu Lukici gdje je dokazano da je covjek zapalio 120zivih ljudi i ubio jos 12,,,,prvo malo pogledaj seba pa ostale.

A aravno da sam protiv Dudakovica,i svakoga koje pocinio bilo kakav zlocin......

nježna kraljice, sudbine.
Rodila, te rijeka duboka,
u svakom viru Vrbas nosi tajnu,
nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 10:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

U danasnjim novinama inreviju obadvojice "ubijenih" sa snimka.

Citiraj:
Vuković: Nisam ljut ni na koga
Događajima iz jula 1994., ako je potrebno, neka se bave nadležne institucije, kaže Vuković...
24.07.2009. 09:30
Arif Vuković jedan je od dvojice pripadnika tzv. narodne odbrane APZB koji su zarobljeni 9. jula 1994. godine u operaciji "Tigar - Sloboda 94", u naselju Izačić kod Bihaća.

Dijelove snimaka iz te operacije neke TV kuće iz RS plasirale su na takav način da se zaključi da je Vuković, zajedno s Adisom Šabićem, u toj operaciji 5. korpusa i strijeljan. Snimci su predstavljeni kao "dokaz da su jedinice Armije RBiH s generalom Atifom Dudakovićem na čelu činile zločine".

No, Vuković je i danas živ i zdrav te živi u Bihaću s porodicom.

- Sa suprugom i kćerkom živim normalan porodični život. Bavim se pisanjem, to je ono što me interesira i zaokuplja. Događajima iz jula 1994. godine, ako je potrebno, neka se bave nadležne institucije. Ja nisam ljut ni na koga, jer tako me nisu odgojili moji rahmetli roditelji - kazao je Vuković za "Avaz", ističući da je to sve što za javnost može reći o događajima iz tog perioda.

Adis Šabić, također, danas živi i radi u Bihaću.

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Poslednji put menjao Banjalucki_Behar dana 24 Jul 2009, 10:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 10:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Banjalucki_Behar je napisao:

То су она двојица које су закачили голе на ауто. А шта је са оним што је лежао мртав, јел и он дао интервју?

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 10:37 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:

То су она двојица које су закачили голе на ауто. А шта је са оним што је лежао мртав, јел и он дао интервју?

Ocigledno da je laz da su ubijeni oni vojnici u autu,kao sto su mediji prestavilli javnosti. Onaj vojnik sto je lezao ubijen se se nezna kako je poginuo,,uglavnom poginuo je sa puskom u ruci..........

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 10:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:

Ocigledno da je laz da su ubijeni oni vojnici u autu,kao sto su mediji prestavilli javnosti. Onaj vojnik sto je lezao ubijen se se nezna kako je poginuo,,uglavnom poginuo je sa puskom u ruci..........

Ја не видим пушку.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 10:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Okt 2005, 23:57
skypostman je napisao:

Opet ona klasicna prica. FUJ! Haretovi mediji i oni koji im vjeruju 100% ponovo su akciji...
Bilo bi dobro da me ne povlacis za jezik!

http://www.youtube.com/watch?v=dk5FBE1L-Kc

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 11:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Opet ona klasicna prica. FUJ! Haretovi mediji i oni koji im vjeruju 100% ponovo su akciji...

Ucemu je problem,,,,ljudi koji su prestavljeni da su ubijeni su ustvari zivi.....Znaci laz medija,,i montaza,,,i sta sada opet prljavi Hari kriv sto su ovi montirali.

nosi istinu.

Ovo je moj grad...

"

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 11:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:

Ucemu je problem,,,,ljudi koji su prestavljeni da su ubijeni su ustvari zivi.....Znaci laz medija,,i montaza,,,i sta sada opet prljavi Hari kriv sto su ovi montirali.

Погријешио си ово нисам ја написао, већ vb87.

Углавном као што сам у свом првом посту на овој теми рекао, од овог неће бити ништа. Бошњачке војсковође су дебело заштићене, све у циљу приказивања Срба као агресора.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 11:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
skypostman je napisao:

Проблем је што генерал те Армије БиХ на снимку пита гдје су заробљеници и даје јасну команду да буду стрељани! И ми то гледамо, и нико не реагује, па ни неки курчеви Суд у БиХ... Ти изађи на улицу и само вербално запријети човјеку, он те има право оптужити за пријетњу, иако је ниси реализовао. А овдје се чини јасан ратни злочин (ратни злочин је прекршити правила Женевске конвенције) и ником ништа!

Да ли су ти заробљеници заробљени у уторак или сриједу, да ли се зову Ариф или Адис, небитно је! Човјек јавно издаје наређење које је супротно правилима Женевске конференције.

Могао је његов подређени да одбије наређење, да не стреља заробљенике, опет је небитно јер Дудаковић треба да одговара за наређење...

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 11:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16

Citiraj:
Vuković: Nisam ljut ni na koga
Događajima iz jula 1994., ako je potrebno, neka se bave nadležne institucije, kaže Vuković...
24.07.2009. 09:30
Arif Vuković jedan je od dvojice pripadnika tzv. narodne odbrane APZB koji su zarobljeni 9. jula 1994. godine u operaciji "Tigar - Sloboda 94", u naselju Izačić kod Bihaća.

Dijelove snimaka iz te operacije neke TV kuće iz RS plasirale su na takav način da se zaključi da je Vuković, zajedno s Adisom Šabićem, u toj operaciji 5. korpusa i strijeljan. Snimci su predstavljeni kao "dokaz da su jedinice Armije RBiH s generalom Atifom Dudakovićem na čelu činile zločine".

No, Vuković je i danas živ i zdrav te živi u Bihaću s porodicom.

- Sa suprugom i kćerkom živim normalan porodični život. Bavim se pisanjem, to je ono što me interesira i zaokuplja. Događajima iz jula 1994. godine, ako je potrebno, neka se bave nadležne institucije. Ja nisam ljut ni na koga, jer tako me nisu odgojili moji rahmetli roditelji - kazao je Vuković za "Avaz", ističući da je to sve što za javnost može reći o događajima iz tog perioda.

Adis Šabić, također, danas živi i radi u Bihaću.

ma gdje ti to pročita??

Jel ima koja slika???

Ili je neko rekao ja sam taj i taj i eto živ sam

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 11:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2006, 15:16
a nađoh

Jel ovo taj kojeg su streljali

http://www.dnevniavaz.ba/dogadjaji/teme/vukovic-nisam-ljut-ni-na-koga

Slika

Srednjevekovni naucnik je tvrdio da je zemlja okrugla i da se okrece oko sunca. Za to je cula Sveta Inkvizicija i on beše izveden pred Sud i osuden. Kazna je bila strašna. Odveli su ga do kraja Sveta i gurnuli u ambis.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 12:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Gocias je napisao:

Примјети ли ко осим мене да је само један Бошњак оставио коментар на овој теми у коме изричито каже да је дотични Атиф Дудаковић звани Мо-гу-глу-пи-ср-би-да-ми-га-ду-дла-ју злочинац и да треба да одговара пред суд-ем, или се мени само чини? Гдје несташе онолики праведници и заговорници заједничког живота у прелјепој нам и како кажу заједничкој домовини Бhttp://forum.banjaluka.com/posting.php?mode=quote&f=50&p=902468осни лијепој, гиздавој и шта ти ја већ знам? Јој оћел бити тај попис становништва да се изјасним ко Тибетанац, само да Хари дозволи...

Ja neprimjeti da si ti sotavio komentar na temu Lukici gdje je dokazano da je covjek zapalio 120zivih ljudi i ubio jos 12,,,,prvo malo pogledaj seba pa ostale.

A aravno da sam protiv Dudakovica,i svakoga koje pocinio bilo kakav zlocin......

Ма нема шта да се оставља коментар о њему је давно све већ речено, није био члан ВРС и дјеловао је као како би данас рекли терориста, добио је казну какву је добио и сада је на њему да размисли о свему што је урадио јер времена има на претек. Остаје му само да се моли богу. У принципу нећу се више директно изјашњавати ни за једну страну јер апсолутно нема смисла када смо као народ представљени као злочинци који су сами над собом извршили агресију притом убијали гдје су стигли све друге народе тактиком искочи из шуме и потамани, а сви остали су нам прилазили са цвјећем у рукама и говорили зашто сви не живимо у миру :roll:

Директно сам мислио на оне праведнике из већег ентитета који се појављују на свим темама тима "ми жртва-србин злочинац".

Таман човјек помисли да има неко реалан и са друге стране кад видим и ти окрећеш причу у његову корист. Како вас није срамота, откуд вам образ за оволике године које су прошле од рата? Па јели ово први снимак па да се траже преживјели? Да није дао интервију и онај што га вуку за ноге, јел и он живи у Бихаћу?

Ал нека то нам и треба, све су вам глупи Срби дозволили па нас зато и вучете за нос.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 15:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Okt 2006, 17:20
skypostman je napisao:

A takvih slucajeva u Srebrenici ima dosta...a sto ih onda i dalje brojite u mrtve. Kod vas kad se ustanovi da je neko ziv umjesto da smanjit b roj za jedan vi povecate.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 15:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
skypostman je napisao:

ХОЋЕ ЛИ НЕКО КОНАЧНО ДА УКЛОНИ ОВАЈ КАРЦИНОМ ОДАВДЕ?!?

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2009, 16:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
skypostman je napisao:

Jel ti to pricas o Srebrenici matere ti? Posto je to tamo slucaj da se preuvelicva broj zrtava i da se zivi stevljaju na spiskove mrtvih...
Rekao si da si za to da se kazne svi a jedva si cekao da se pojavi "informacija" da je ovo nastimano pa da okrenes plocu. To je tacno dijagnoza vas "bosnjaka"...svi ste isti... Ne priznajete da ste radili zlocine ali kad neko dirne vase zrtve e onda...

На высокий берег на крутой.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 83 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]