Banjalucki_Behar je napisao:
Gocias je napisao:
На питање ове теме, мој одговор:
НИЈЕ ДОКАЗ! А зашто? Зато што су Срби измет.
Примјети ли ко осим мене да је само један Бошњак оставио коментар на овој теми у коме изричито каже да је дотични Атиф Дудаковић звани Мо-гу-глу-пи-ср-би-да-ми-га-ду-дла-ју злочинац и да треба да одговара пред суд-ем, или се мени само чини? Гдје несташе онолики праведници и заговорници заједничког живота у прелјепој нам и како кажу заједничкој домовини Бhttp://forum.banjaluka.com/posting.php?mode=quote&f=50&p=902468осни лијепој, гиздавој и шта ти ја већ знам? Јој оћел бити тај попис становништва да се изјасним ко Тибетанац, само да Хари дозволи...
Ja neprimjeti da si ti sotavio komentar na temu Lukici gdje je dokazano da je covjek zapalio 120zivih ljudi i ubio jos 12,,,,prvo malo pogledaj seba pa ostale.
A aravno da sam protiv Dudakovica,i svakoga koje pocinio bilo kakav zlocin......
Ма нема шта да се оставља коментар о њему је давно све већ речено, није био члан ВРС и дјеловао је као како би данас рекли терориста, добио је казну какву је добио и сада је на њему да размисли о свему што је урадио јер времена има на претек. Остаје му само да се моли богу. У принципу нећу се више директно изјашњавати ни за једну страну јер апсолутно нема смисла када смо као народ представљени као злочинци који су сами над собом извршили агресију притом убијали гдје су стигли све друге народе тактиком искочи из шуме и потамани, а сви остали су нам прилазили са цвјећем у рукама и говорили зашто сви не живимо у миру
Директно сам мислио на оне праведнике из већег ентитета који се појављују на свим темама тима "ми жртва-србин злочинац".
Таман човјек помисли да има неко реалан и са друге стране кад видим и ти окрећеш причу у његову корист. Како вас није срамота, откуд вам образ за оволике године које су прошле од рата? Па јели ово први снимак па да се траже преживјели? Да није дао интервију и онај што га вуку за ноге, јел и он живи у Бихаћу?
Ал нека то нам и треба, све су вам глупи Срби дозволили па нас зато и вучете за нос.