banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 27 Jul 2025, 05:12

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 20 Jul 2009, 22:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2008, 19:01
crveno i crno je napisao:
BLAF77 je napisao:
Ajoj, kod mene u komsiluku imaju 4 slucaja, svi oko mene (blago meni).
Kod jednih nije samo da on nju tuce, nego i ona uzvrati udarac, pa bude dobra tuca, i tanjiri su znali poletjeti. Stan do njih mladji par, ubi je kad god se napije. Dodje policija a ona vice - nemojte ga molim vas.
U mom ulazu ima jedan obrnut primjer, doduse davno je bilo, sad su stvari legle na svoje mjesto - kad god muz dodje kuci pijan zena ga razbije (jer je duplo veca o dnjega).
I najnoviji primjer, sprat iznad ovih - jedan dan muz je isprebija kaisem, a drugi dan joj posalje buket ruza na vrata.

Pa o ovome ja pričam Eurotu u "Tuče me, al' ja ga volim". 8)
Dušo, Eurof ti o tome i priča... U čemu je onda problem? :)
BLAFF.... Priznaj, kako je kod vas? xP

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2009, 22:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2008, 12:59
Ne kontam, jbga?!

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2009, 23:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa, svi oko tebe se mPate, pa... Zaboravi.

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2009, 23:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
vim je napisao:
Strasno. :x

skitnica je napisao:
@Euroth
ima toga i kod nas, sigurno

Naravno da ima, ali niko ne podrzava da je nasilje prema drugome Bozja volja(naravno ako izuzmemo neke ekstreme kao oni u "crnoj reci" i slicne).

hmmm pitam se odakle onda "batina je iz raja izasla" ? i koliko se sjecam batinanje je i kod nas bilo itekako prisutno sto po zeni, sto po djeci negdje do 60-ih ili 70-ih godina proslog vijeka

ps. a sto se svi uzbudjujete oko toga sto se desava tako daleko od vasih kuca? da li je to neki fetish ili je to ego koji pokusava da dokaze neku normalnost kroz trazenje takvih slucajeva po svijetu?
cudi me da ne kukate svaki dan za gladne u Africi, bolesne od neizljecivih bolesti, krsenja ljudskih prava, torturu nad djecom po svijetu, istrebljivanje naroda... pomalo licemjerno zar ne?

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 20 Jul 2009, 23:38 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 01 Jul 2009, 20:41
Euroth je napisao:
BLAF77 je napisao:
Ajoj, kod mene u komsiluku imaju 4 slucaja, svi oko mene (blago meni).
Kod jednih nije samo da on nju tuce, nego i ona uzvrati udarac, pa bude dobra tuca, i tanjiri su znali poletjeti. Stan do njih mladji par, ubi je kad god se napije. Dodje policija a ona vice - nemojte ga molim vas.
U mom ulazu ima jedan obrnut primjer, doduse davno je bilo, sad su stvari legle na svoje mjesto - kad god muz dodje kuci pijan zena ga razbije (jer je duplo veca o dnjega).
I najnoviji primjer, sprat iznad ovih - jedan dan muz je isprebija kaisem, a drugi dan joj posalje buket ruza na vrata.

Srce, ako se ne varam ti si zastupao stanovište kako samo muškarci tuku žene. Od tri primjera koje je BLAF77 naveo samo je drugi potvrda tog stava. Preostala dva govore o onome što sam ja rekla - da bi i one njih tukle samo kad bi znale da su jače, da je to izmiješani sado-mazohizam, ili ti sadomazohizam duple perspektive. A možda sam ja nešto propustila. :-?

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 07:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Znala sam da muškarci tuku žene, znala sam da se tuku medjusobno, ali nisam verovala da žena tuče muškarca sve dok nisam videla svojim očima na poslu :confused1: Prebila ga nekakvom metalnom šipkom, a čovek je onako neke srednje konstitucije a kada je nju privela policija, ona nema 40 kg i metar i po visine :confused2:
Mislim šta reći... Nit' je on bio pijan, nit' je nesposoban da se brani a sredila ga za hirurgiju :confused1:

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 07:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
Talija je napisao:
A koja su to neosjetljiva mjesta? :roll: Bubrezi? :)

djale,stopala,ispod sisa al samo ispod itd.... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Sto kaze BLAFF u nasem naselju ima svega i svaceg pa i tog da zene tuku muskarce.....stas kad smo skoro u Jurop usli :lol:

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 09:46 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 11 Jun 2008, 18:37
Nicole je napisao:
Znala sam da muškarci tuku žene, znala sam da se tuku medjusobno, ali nisam verovala da žena tuče muškarca sve dok nisam videla svojim očima na poslu :confused1: Prebila ga nekakvom metalnom šipkom, a čovek je onako neke srednje konstitucije a kada je nju privela policija, ona nema 40 kg i metar i po visine :confused2:
Mislim šta reći... Nit' je on bio pijan, nit' je nesposoban da se brani a sredila ga za hirurgiju :confused1:

Gdje ti radis? Kako to nije izaslo u novinama? :confused1:

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 09:49 
Citiraj:

Nije za javnost... :D :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 10:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Apr 2009, 11:18
wilderness je napisao:

jao tebe,pa bil ti dao u novine da te je zena prebila ko vola u kupusu :lol: ja nebi,cutio bi i pokrio se po glavi :D

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 10:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Euroth je napisao:

Srce, ako se ne varam ti si zastupao stanovište kako samo muškarci tuku žene. Od tri primjera koje je BLAF77 naveo samo je drugi potvrda tog stava. Preostala dva govore o onome što sam ja rekla - da bi i one njih tukle samo kad bi znale da su jače, da je to izmiješani sado-mazohizam, ili ti sadomazohizam duple perspektive. A možda sam ja nešto propustila. :-?[/quote]Srce, ja sam iz Bosne. To znači da je jedna od prvih stvari koje sam naučio da svako može dobiti batine od svakog iz bilo kog razloga....
Stvar je u tome ko voli izigravati žrtvu. Kao što reče nicole, žena upola manja od tog tipa ga je namlatila kao vola, u ovom slučaju, doduže, ne zato što je on htio biti žrtva, negto zato što ona nije htjela, ali dokazuje da nije nužno da tko jači - tlači.
Hoću reći, ako je "ona" ta "žrtva", i da je deset puta jača, ne bu ga udarila. Isto tako, da je ne znam koliko slabija, ako neće da bude žrtva, neće biti... Tu imaš dvije opcije, može htjeti da on bude žrtva (tu opet imaš dvije:on hoće i svima super, i on neće pa se mlate...ko blafove komšije) a može samo htjeti da odjebe budalu (slučaj kod nicole, vjerovatno...).
Isto važi za oba pola.
Jasnije?

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 10:47 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
to treba sasijeci odmah u startu.
ko posegne jednom posegnuce i drugi put.
nema odvikavanja niti lijecenja.
tu se treba odmah da razguli.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 12:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Citiraj:
BSE je napisao:
hmmm pitam se odakle onda "batina je iz raja izasla" ?

Da se batinama ista postize, volovi i mule bili bi najinteligentija stvorenja na planeti.

Citiraj:
ps. a sto se svi uzbudjujete oko toga sto se desava tako daleko od vasih kuca? da li je to neki fetish ili je to ego koji pokusava da dokaze neku normalnost kroz trazenje takvih slucajeva po svijetu?
cudi me da ne kukate svaki dan za gladne u Africi, bolesne od neizljecivih bolesti, krsenja ljudskih prava, torturu nad djecom po svijetu, istrebljivanje naroda... pomalo licemjerno zar ne?

Kada jedna religija propovijeda da je sasvim ok tuci zenu, kada se daju pravila kako i kada i zasto ju treba tuci onda je to i te kako za uzbidjivanje a nadasve za zaljenje. Gladni u Africi nisu gladni jer je visa sila odozgo tako naredila, nego je odraz vladara. Dok oni slave rodjendane od po nekoliko hiljada dolara, pred nosom im umiru djeca. I to je za cudjenje i zaljenje i negodovanje. Sada ipak pricamo o Kuranu i Allahovoj dozvoli da se zene tretiraju kao niza bica. Ako hoces, mozemo na drugoj temi diskutovati o nasilju nad djecom i gladnima u Africi. ( Jesi li spendirao koju marku za te gladne? )

U Bibliji stoji da muz postuje zenu i obratno. Jos samo da ko vjeruje i postuje istu :-?

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 13:04 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
ajkula je napisao:
U Bibliji stoji da muz postuje zenu i obratno. Jos samo da ko vjeruje i postuje istu :-?

Исправка, не стоји "поштује", него "воли као самога себе", па и више од тога:

Мужеви! љубите своје жене као што и Христос љуби цркву, и себе предаде за њу,
Да је освети очистивши је купањем воденијем у ријечи;
Да је метне преда се славну цркву, која нема мане ни мрштине, или такога чега, него да буде света и без мане.
Тако су дужни мужеви љубити своје жене као своја тјелеса; јер који љуби своју жену, себе самога љуби.
Јер нико не омрзну кад на своје тијело, него га храни и грије, као и Господ цркву.
Јер смо уди тијела његова, од меса његова, и од костију његовијех.
Тога ради оставиће човјек оца својега и матер, и прилијепиће се к жени својој, и биће двоје једно тијело.
Тајна је ово велика; а ја говорим за Христа и за цркву.
Али и ви сваки да љуби онако своју жену као и себе самога

(Нови Завјет Светога Писма,
Посланица Ефесцима светога Апостола Павла,
глава 5)

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 13:08 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
ajkula je napisao:
Citiraj:
BSE je napisao:
hmmm pitam se odakle onda "batina je iz raja izasla" ?

Da se batinama ista postize, volovi i mule bili bi najinteligentija stvorenja na planeti.

Citiraj:

Kada jedna religija propovijeda da je sasvim ok tuci zenu, kada se daju pravila kako i kada i zasto ju treba tuci onda je to i te kako za uzbidjivanje a nadasve za zaljenje. Gladni u Africi nisu gladni jer je visa sila odozgo tako naredila, nego je odraz vladara. Dok oni slave rodjendane od po nekoliko hiljada dolara, pred nosom im umiru djeca. I to je za cudjenje i zaljenje i negodovanje. Sada ipak pricamo o Kuranu i Allahovoj dozvoli da se zene tretiraju kao niza bica. Ako hoces, mozemo na drugoj temi diskutovati o nasilju nad djecom i gladnima u Africi. ( Jesi li spendirao koju marku za te gladne? )

analogija sa batinanjem ti je apsolutno besmislena, pricalo se o "podrsci" da je nasilje prema drugome Bozija volja, a niko nije spominjao rast inteligencije batinanjem ;)
sto se tice same propovjedi, to je zavisno od tumacenja
postoji jos islamskih zemalja u kojima nema takvih ekscesa i u njihovim iteracijama se uopste ne spominje takvo nesto
uostalom zgrazavanjem na ovom forumu njihova vjera se nece promjeniti, niti oni vide potrebu za tim, pa samim tim sto mi uopste raspravljamo o tome? da li bi ikome od vas smetalo da vam se neko sa strane mijesa u zivot koji vi smatrate ispravnim ? kako bi bilo da nam recimo Indijci pocnu progovarati sto ubijamo zivotinju koji oni smatraju svetom ?
jbg svi se razlikujemo, ali nikako da naucimo prihvatati cinjenicu da je tako i da ne mozemo svi biti isti :S

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 13:10 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Nov 2008, 14:05
Jamesdin Kurtovic je napisao:
ajkula je napisao:

Исправка, не стоји "поштује", него "воли као самога себе", па и више од тога:

Мужеви! љубите своје жене као што и Христос љуби цркву, и себе предаде за њу,
Да је освети очистивши је купањем воденијем у ријечи;
Да је метне преда се славну цркву, која нема мане ни мрштине, или такога чега, него да буде света и без мане.
Тако су дужни мужеви љубити своје жене као своја тјелеса; јер који љуби своју жену, себе самога љуби.
Јер нико не омрзну кад на своје тијело, него га храни и грије, као и Господ цркву.
Јер смо уди тијела његова, од меса његова, и од костију његовијех.
Тога ради оставиће човјек оца својега и матер, и прилијепиће се к жени својој, и биће двоје једно тијело.
Тајна је ово велика; а ја говорим за Христа и за цркву.
Али и ви сваки да љуби онако своју жену као и себе самога

(Нови Завјет Светога Писма,
Посланица Ефесцима светога Апостола Павла,
глава 5)

da, drugi put kad zmahne, neka prvo sebe osarafi, pa onda nju.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 13:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BSE je napisao:
analogija sa batinanjem ti je apsolutno besmislena, pricalo se o "podrsci" da je nasilje prema drugome Bozija volja, a niko nije spominjao rast inteligencije batinanjem ;)

Ti si bio taj koji spomenu da je batina iz raja izasla. Sta si time htio reci? Da podrzavas taj vid vaspitanja?

Citiraj:
sto se tice same propovjedi, to je zavisno od tumacenja
postoji jos islamskih zemalja u kojima nema takvih ekscesa i u njihovim iteracijama se uopste ne spominje takvo nesto

Jesi li citao Kuran? Poznajes sve islamske kulture?

Citiraj:
uostalom zgrazavanjem na ovom forumu njihova vjera se nece promjeniti, niti oni vide potrebu za tim, pa samim tim sto mi uopste raspravljamo o tome? da li bi ikome od vas smetalo da vam se neko sa strane mijesa u zivot koji vi smatrate ispravnim ? kako bi bilo da nam recimo Indijci pocnu progovarati sto ubijamo zivotinju koji oni smatraju svetom ?

Kao pojedinac a ni saka forumasa ne moze se nista promjeni pa gle.. kolike postove nabismo diskutujuci o raznoraznim temama. Ako ti se jedna tema ne svidja onda ni ne virkas po njoj :)

Citiraj:
jbg svi se razlikujemo, ali nikako da naucimo prihvatati cinjenicu da je tako i da ne mozemo svi biti isti :S

Pa prihvati vec jednom cinjenicu da nismo svi isti i da nismo svi kao ti i time imamo pravo da se zgrazavamo nad ovakvim pravilima jedne religije :)

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 20:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
wilderness je napisao:
Gdje ti radis?

U policiji, na krvnim deliktima :lol: :lol:

Kakve crne novine, jesi normalan, jesi ti svestan koliko dnevno bude nasilja u porodici?? E tek romi što se tuku :confused2: Jadne one njihove žene :confused1:

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 20:50 
Citiraj:
How to beat up an islamic woman

Do not try this in Europe...

Slika

Vrh

PostPoslato: 21 Jul 2009, 20:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ima toga i u Evropi ali medju njima. Juce je lik ( 27 god) ubio djevojku ( vjencani po avganistanskom zakonu) kojoj su 24 god i imaju zajednickog sina. Otisao u policiju, prijavio se i rekao im da je po Kuranu imao pravo da je ubije :-?

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 44 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]