crveno i crno je napisao:
Euroth je napisao:
Pa o ovome ja pričam Eurotu u "Tuče me, al' ja ga volim".

Dušo, Eurof ti o tome i priča... U čemu je onda problem?
BLAFF.... Priznaj, kako je kod vas? xP
Srce, ako se ne varam ti si zastupao stanovište kako samo muškarci tuku žene. Od tri primjera koje je BLAF77 naveo samo je drugi potvrda tog stava. Preostala dva govore o onome što sam ja rekla - da bi i one njih tukle samo kad bi znale da su jače, da je to izmiješani sado-mazohizam, ili ti sadomazohizam duple perspektive. A možda sam ja nešto propustila.

[/quote]Srce, ja sam iz Bosne. To znači da je jedna od prvih stvari koje sam naučio da svako može dobiti batine od svakog iz bilo kog razloga....
Stvar je u tome ko voli izigravati žrtvu. Kao što reče nicole, žena upola manja od tog tipa ga je namlatila kao vola, u ovom slučaju, doduže, ne zato što je on htio biti žrtva, negto zato što ona nije htjela, ali dokazuje da nije nužno da tko jači - tlači.
Hoću reći, ako je "ona" ta "žrtva", i da je deset puta jača, ne bu ga udarila. Isto tako, da je ne znam koliko slabija, ako neće da bude žrtva, neće biti... Tu imaš dvije opcije, može htjeti da on bude žrtva (tu opet imaš dvije:on hoće i svima super, i on neće pa se mlate...ko blafove komšije) a može samo htjeti da odjebe budalu (slučaj kod nicole, vjerovatno...).
Isto važi za oba pola.
Jasnije?