banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 08:38

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jun 2009, 19:11 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ne znam da li iko ovo prati, ali evo da pokrenem temu.

sljedece sedmice se zavrsavaju kvalifikacije za EP 2010. do kraja su ostala jos dva kola. mi smo u srijedu pobijedili svajcarsku, danas rutinski izgubili od rusije (http://www.b92.net/sport/rukomet/vesti. ... _id=366013) i situacija na tabeli je sljedeca:

Rusija 14
Srbija 11
-----------------------
BiH 11
Švajcarska 7
Italija 5
Farska ostrva 0

dakle, imamo jednak broj bodova kao i BiH, uz bolji medjusobni skor koji garantuje da u slucaju istog broja bodova mi idemo na EP. kljucno je gostovanje u posljednjem kolu protiv italije, na kojem ne bi smjelo da se kiksa.

inace, nasa igra je, kao i vec duze vrijeme, potpuna katastrofa. nikakve raznovrsnosti, samo ispucavanja bekova. na utakmici protiv rusije sva krila i pivoti zajedno su postigli fantastican 1 (slovima : JEDAN) gol. plus. posto se na utakmici protiv svajcarske povrijedio dobrivoje markovic, sada u timu, od svih pozvanih igraca, nemamo NI JEDNO lijevo krilo.
VUJOVICU, VRATI SE, SVE TI JE OPROSTENO!

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Milanko Djeric je napisao:

sljedece sedmice se zavrsavaju kvalifikacije za EP 2010. do kraja su ostala jos dva kola. mi smo u srijedu pobijedili svajcarsku, danas rutinski izgubili od rusije (http://www.b92.net/sport/rukomet/vesti. ... _id=366013) i situacija na tabeli je sljedeca:

Rusija 14
Srbija 11
-----------------------
BiH 11
Švajcarska 7
Italija 5
Farska ostrva 0

dakle, imamo jednak broj bodova kao i BiH, uz bolji medjusobni skor koji garantuje da u slucaju istog broja bodova mi idemo na EP. kljucno je gostovanje u posljednjem kolu protiv italije, na kojem ne bi smjelo da se kiksa.

inace, nasa igra je, kao i vec duze vrijeme, potpuna katastrofa. nikakve raznovrsnosti, samo ispucavanja bekova. na utakmici protiv rusije sva krila i pivoti zajedno su postigli fantastican 1 (slovima : JEDAN) gol. plus. posto se na utakmici protiv svajcarske povrijedio dobrivoje markovic, sada u timu, od svih pozvanih igraca, nemamo NI JEDNO lijevo krilo.
Fino vidjeti one prve ispod crte :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 21:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Rusija 14
Srbija 11
-----------------------
BiH 11
Švajcarska 7
Italija 5
Farska ostrva 0

....Bitno se plasirati a za kasnije ćemo vidjeti.Ima tu finog materijala

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 21:57 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Sve cestitke Nebojsi Grahovcu i momcima iz repke!

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

da, bih je pobijedila svajcarsku u gostima 3 razlike. onu svajcarsku sa kojom smo mi odigrali nerijeseno. depresivno je vidjeti reprezentaciju bih koja nema ni trecinu individualnog kvaliteta nase reprezentacije da igra daleko raznovrsnije (pa ako cemo realno, i bolje) od nasih.
ali dobro, bitno je ne kiksnuti protiv italije u gostima, i to ce biti to. a poslije, nek nam je bog na pomoci

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 08:39 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Meni je to impresivno,a ne depresivno.A da BiH nema ni trecinu individualnog kvaliteta reprezentacije Srbije je bas tendeciozna izjava.Da se kojim slucajem prva tekma igrala u SRB a druga u BiH i mjesta na tabeli bi bila zamijenjena.Sta bi bilo kada bi bilo?U svakom slucaju priznaces da se bolji rukomet igra u BiH nego u SRB.Dokaz za to je direktan predstavnik u ligi prvaka iz BiH.Dok rukometni klubovi iz Srbije moraju u predkolo lige prvaka.Tako je bilo zadnjih godina.Nacuo sam nesto da se mijenja sistem igre u ligi prvaka.Sve u svemu daleko smo jos uvijek od Evropskog vrha.Hrvati jedini drze prikljucak sa samim vrhom.Na jedvite jade pobijedise Madjare.Sa Slovackom ce biti jos teze.Prijedlog za kladjenje je 3+ na Slovacku.Dobri su Slovaci.Crna Gora mi se svidja kao reprezentacija.Lijep rukomet igraju.
U nasoj grupi je sve vec poznato.Mislim da ce Srbija rutinski odigrati protiv Italije i zasluzeno otici na Evro.Ipak,nada umire zadnja. :)

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 14:20 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

@wolfsburg : tendenciozna izjava se bazira na tome sto na svakoj poziciji imamo mnogo boljeg igraca nego bih, izjava "da se prva utakmica igrala u srbiji..." nema nikakve veze sa zivotom.
hrvati drze prikljucak sa samim vrhom zato sto su im igraci iz jedne vrhunske generacije jos uvijek u naponu snage. ma kako oni pokusavali da ubijede sebe da imaju adekvatne zamjene, i da se za buducnost ne moraju brinuti, cinjenica je da im kompletnu igru jos uvijek drze lackovic, valcic, vori i balic, i da za njih nemaju adekvatne zamjene.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 18:17 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Da su bolji o tome bi se dalo raspravljati.A da su bolji tri puta to je tendenciozna izjava donesena iz navijackog ugla.Da ste vi velesila u rukometu onda bih mozda i prihvatio tu izjavu.Uostalom gledao sam medjusobni susret te dvije ekipe i mogu reci da su egal.Po meni je upravo odlucilo to sto sam rekao.Uzvratni susret ste igrali kod kuce.Slozices se da to moze donjeti prevagu u takvim utakmicama.Ipak je Bosna i Hercegovina kolijevka rukometa za zemlje bivse sfrj.Uvijek(sa malim izuzecima) su najbolji igraci u rukometu dolazili iz BiH,i igrali za razlicite drzave od raspada juge.A tako je i danas.Ne bi moglo stati ovdje koliko je vanserijskih rukometasa BiH dala.Nisi mi rekao kakva je situacija u klupskom rukometu?Da li i tu BiH nema ni trecinu individualnog kvaliteta...
Svako dobro...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 19:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Kad pričaš o tim igračima koji su dolazili iz BIH, možeš slobodno reći iz Banjaluke!!! Inače, danas je odlučeno da prvak BIH ide direktno u LŠ, tako da se mora priznati da je ova liga, koja inače nikad nije bila lošija, ipak jača od srbijanske lige...

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 20:05 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Sondri je napisao:
Kad pričaš o tim igračima koji su dolazili iz BIH, možeš slobodno reći iz Banjaluke!!! Inače, danas je odlučeno da prvak BIH ide direktno u LŠ, tako da se mora priznati da je ova liga, koja inače nikad nije bila lošija, ipak jača od srbijanske lige...

Na Banjaluku sam i mislio.Bila je nekolicina i iz drugih BeHa gradova.

Vrh

PostPoslato: 16 Jun 2009, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
Da su bolji o tome bi se dalo raspravljati.A da su bolji tri puta to je tendenciozna izjava donesena iz navijackog ugla.Da ste vi velesila u rukometu onda bih mozda i prihvatio tu izjavu.Uostalom gledao sam medjusobni susret te dvije ekipe i mogu reci da su egal.Po meni je upravo odlucilo to sto sam rekao.Uzvratni susret ste igrali kod kuce.Slozices se da to moze donjeti prevagu u takvim utakmicama.Ipak je Bosna i Hercegovina kolijevka rukometa za zemlje bivse sfrj.Uvijek(sa malim izuzecima) su najbolji igraci u rukometu dolazili iz BiH,i igrali za razlicite drzave od raspada juge.A tako je i danas.Ne bi moglo stati ovdje koliko je vanserijskih rukometasa BiH dala.Nisi mi rekao kakva je situacija u klupskom rukometu?Da li i tu BiH nema ni trecinu individualnog kvaliteta...
Svako dobro...

uh, pa recimo mozemo da prebrojimo ko je imao koliko igraca u klubovima koji su se plasirali medju 16 najboljih u ligi sampiona ove godine, i da tu nabrojimo toskica, kojica, vujina, sesuma, ilica, bojinovica, nikolica i nikcevica iz srbije, i nikoga iz bih. ili mozemo da gledamo statisticki, i pronadjemo da je vujin bio drugi strijelac lige sampiona, ilic drugi strijelac bundeslige, curuvija prvi strijelac asobal-a i tako dalje. naravno, to samo oni koji su trenutno u timu. ako bog da boljih dana da se rijesimo selektora, pa da se u tim vrati recimo milutin dragicevic, prosle sezone najbolji igrac i strijelac danske lige (za ovu godinu ne znam) i jos neki drugi...
u medjusobnom susretu je presudio upravo individualni kvalitet vujina i momira ilica u drugoj utakmici. da me ne shvatis pogresno, vi ocigledno imate selektora koji zna da izvuce maksimum iz svojih igraca, i igrate daleko raznovrsnije od srbije, koja samo siluje suteve za 9-10 metara. zato ste i dobili utakmicu u sarajevu.
pretpostavljam da na te "male izuzetke" cinjenice da su najbolji igraci prije rata dolazili iz bih mislis na dvije titule evropskog sampiona metaloplastike, jednu partizana iz bjelovara, pa onda finala partizana iz bjelovara, medvescaka, slovana, proletera iz zrenjanina - u odnosu na jednu titulu sampiona evrope koju je osvojio borac banja luka (jedinu od klubova iz bih). ili recimo tim koji je na olimpijadi 1984 osvojio zlato, u kojem su od bosanaca bili zlatan arnautovic i branko strbac.

situacija u klupskom rukometu? ako gledas samo posljednju sezonu, slazem se. trenutno je liga srbije najgora od svih evropskih liga, a liga bih (zahvaljujuci bosni SO) jednu stepenicu ispred. naravno, kad se izuzme bosna, srbijanska liga je kudikamo jaca. ali, ni jedan reprezentativac srbije ne dolazi iz domace lige, tako da to nema veze sa kvalitetom reprezentacija.
svako dobro

Vrh

PostPoslato: 17 Jun 2009, 08:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Citiraj:
Svako dobro...

uh, pa recimo mozemo da prebrojimo ko je imao koliko igraca u klubovima koji su se plasirali medju 16 najboljih u ligi sampiona ove godine, i da tu nabrojimo toskica, kojica, vujina, sesuma, ilica, bojinovica, nikolica i nikcevica iz srbije, i nikoga iz bih. ili mozemo da gledamo statisticki, i pronadjemo da je vujin bio drugi strijelac lige sampiona, ilic drugi strijelac bundeslige, curuvija prvi strijelac asobal-a i tako dalje. naravno, to samo oni koji su trenutno u timu. ako bog da boljih dana da se rijesimo selektora, pa da se u tim vrati recimo milutin dragicevic, prosle sezone najbolji igrac i strijelac danske lige (za ovu godinu ne znam) i jos neki drugi...
u medjusobnom susretu je presudio upravo individualni kvalitet vujina i momira ilica u drugoj utakmici. da me ne shvatis pogresno, vi ocigledno imate selektora koji zna da izvuce maksimum iz svojih igraca, i igrate daleko raznovrsnije od srbije, koja samo siluje suteve za 9-10 metara. zato ste i dobili utakmicu u sarajevu.
pretpostavljam da na te "male izuzetke" cinjenice da su najbolji igraci prije rata dolazili iz bih mislis na dvije titule evropskog sampiona metaloplastike, jednu partizana iz bjelovara, pa onda finala partizana iz bjelovara, medvescaka, slovana, proletera iz zrenjanina - u odnosu na jednu titulu sampiona evrope koju je osvojio borac banja luka (jedinu od klubova iz bih). ili recimo tim koji je na olimpijadi 1984 osvojio zlato, u kojem su od bosanaca bili zlatan arnautovic i branko strbac.

situacija u klupskom rukometu? ako gledas samo posljednju sezonu, slazem se. trenutno je liga srbije najgora od svih evropskih liga, a liga bih (zahvaljujuci bosni SO) jednu stepenicu ispred. naravno, kad se izuzme bosna, srbijanska liga je kudikamo jaca. ali, ni jedan reprezentativac srbije ne dolazi iz domace lige, tako da to nema veze sa kvalitetom reprezentacija.
svako dobro

Malo si smeksao Milanko.Jeli to onaj Milanko bog za elektrotehniku i kompjutere? :)
Mozemo mi nastaviti ovako u nedogled.Ne vjerujem da ces promijeniti misljenje,a tesko da ces mene uvjeriti da promijenim svoje.Bolje da je tako.Tema je skakljiva a vrlo lako moze preci u brojanje krvnih zrnaca. :)
Gdje nadje Slovan i Proleter koji su po jednom bili prvaci Juge.Partizan iz Bjelovara je najvise puta bio sampion,9 puta.Zatim Borac BL 7,Metaloplastika 7,Zagreb 6 itd.Kada je Borac imao 7 titula Metaloplastika nije imala ni jednu.
Rekao sam da je BiH dala najbolje rukometase i to i dalje mislim.
Pozdrav...

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 21:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Srbija na EP u rukometu

Rukometna reprezentacija Srbije u petak protiv Italije igra poslednju utakmicu u kvalifikacijama za naredno Evropsko prvenstvo.
Iako su svi očekivali da će meč u Trstu biti odlučujući, on će ipak biti za prestiž, a momci selektora Jovice Cvetkovića moći će opušteno da uđu u duel sa autsajederom s obzirom da je Bosna i Hercegovina poražena u Zenici od Rusije sa 29:23 (14:12).

Bosanci su ovim neuspehom izgubili sve šanse da se nađu na završnom turniru, jer kolo pre kraja imaju dva boda manje od Srbije i slabiju gol razliku u međusobnim susretima sa "Orlovima".

Браћа Руси га метнуше овим "нашима"! :lol: :lol: :lol:

Рапсодија имаш шта да додаш?

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 21:43 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2009, 21:35
Ima da prođemo dalje! SRBIJAAAAAAAAAAAAA! 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Jun 2009, 22:00 
Voajer
Voajer
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Jun 2009, 21:35
I da dodam:

SRBIJAAAAAAAAAAAA!

Slika

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 10:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

dobro, lijepo, lijepo...vidim protiv farskih ostrva su igrali i neki mladji koji dosad nisu imali previse prilike (nenadic, rnic). ma samo da nam je bolji selektor, napravilo bi se nesto od ovih igraca

Vrh

PostPoslato: 19 Jun 2009, 18:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

skypostman je napisao:
Citiraj:
Srbija na EP u rukometu

Rukometna reprezentacija Srbije u petak protiv Italije igra poslednju utakmicu u kvalifikacijama za naredno Evropsko prvenstvo.
Iako su svi očekivali da će meč u Trstu biti odlučujući, on će ipak biti za prestiž, a momci selektora Jovice Cvetkovića moći će opušteno da uđu u duel sa autsajederom s obzirom da je Bosna i Hercegovina poražena u Zenici od Rusije sa 29:23 (14:12).

Bosanci su ovim neuspehom izgubili sve šanse da se nađu na završnom turniru, jer kolo pre kraja imaju dva boda manje od Srbije i slabiju gol razliku u međusobnim susretima sa "Orlovima".

Nista vala,sve si ti rekao.Aferim.
Neka vam je sa srecom.

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 19:13 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skypostman je napisao:
Citiraj:
Srbija na EP u rukometu

Problem ti ga tamo "njiha" metnut,jebe ko stigne :lol:

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 19:49 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
Posto vidim da niko ne podrzava rapsodiju moracu ja:)....tacno je da je BIH kolijevka rukometa bivse juge i bez premca najvece leglo talenata...pa pola hrvatske i srbijanske reprezentacije je porijeklom iz BIH.....
Sad, problem je sto niko ne zeli da igra za BIH, ali da zeli, BIH bi bila odlicna reprezentacija i mislim mnogo kvalitetnija od Srbije i Hrvatske...

Vrh

PostPoslato: 20 Jun 2009, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

skeva je napisao:
Posto vidim da niko ne podrzava rapsodiju moracu ja:)....tacno je da je BIH kolijevka rukometa bivse juge i bez premca najvece leglo talenata...pa pola hrvatske i srbijanske reprezentacije je porijeklom iz BIH.....
Sad, problem je sto niko ne zeli da igra za BIH, ali da zeli, BIH bi bila odlicna reprezentacija i mislim mnogo kvalitetnija od Srbije i Hrvatske...
..da su babi muda... :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 42 Posta ]  Idi na stranicu 1, 2, 3  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]