banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 06:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 445  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: TRANSFERI
PostPoslato: 12 Jun 2009, 22:56 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Пазите ово сад...

Citiraj:
Real Madrid chairman Florentino Perez has already signed Kaka, Cristiano Ronaldo and coach Manuel Pellegrini, but his want list is far from becoming empty. The next signing will be Valencia striker David Villa.

With both Kaka and Cristiano Ronaldo in the team, coach Manuel Pellegrini could pick the 4-2-3-1 system to accomodate the talented duo. However, 4-4-2 is also a possibility since it is Pellegrini's preferred system (although that choice will also be up to Kaka - i.e. if he will agree to play upfront next to a centre-forward). Whether it will be 4-2-3-1 or 4-4-2, what the coach still needs are two wingbacks, one central defender, an additional winger, a playmaker and a defensive midfielder. That is why Perez and Pellegrini have their sights on the following players :

Defenders :

Nemanja Vidic (Manchester United) or John Terry (Chelsea) or Raul Albiol (Valencia)or Gonzalo Rodriguez or Diego Godin (Villarreal).

Maicon (Inter Milan) or Jose' Bosingwa (Chelsea).

Ashley Cole (Chelsea) or Maxwell (Inter Milan).

Midfielders :

Franck Ribery (Bayern Munich) or David Silva (Valencia).

Xabi Alonso (Liverpool) or Cesc Fabregas (Arsenal).

Javier Mascherano (Liverpool) or Daniele De Rossi (AS Roma).

Forwards :

David Villa (Valencia, who is almost signed).

Notes:

A) Among the current Real Madrid players, these are remaining :

Goalkeeper Iker Casillas, defenders Sergio Ramos, Marcelo and Ezequiel Garay (who has just returned from Racing Santander), midfielders Lassana Diarra, Dani Parejo, Javi Garcia and forward Raul.

With the arrival of David Villa, club legend Raul will become a sub. Therefore, goalkeeper Iker Casillas will be named new captain.

If Maicon or Jose' Bosingwa will be signed, Sergio Ramos will play in the centre of defence.

B) These players are still in limbo, they might remain or be sold in the coming weeks :

Reserve goalkeeper Jordi Codina, defenders Gabriel Heinze, Pepe and Miguel Torres, midfielders Guti, Ruben De La Red and Fernando Gago, forwards Alvaro Negredo (who has just arrived but could be sent out on loan), Gonzalo Higuain and Jan-Klaas Huntelaar.

C) These players will leave :

Defenders Michel Salgado and Christoph Metzelder, midfielders Wesley Sneijder, Rafael Van der Vaart, Royston Drenthe, Arjen Robben and Mahmadou Diarra, forward Ruud Van Nistelrooy and Javier Saviola.

Desired starting lineup :

(4-2-3-1) Casillas - Maicon, S.Ramos, Vidic, A.Cole - X.Alonso, Mascherano - C.Ronaldo, Kaka, Ribery - D.Villa.

Or

(4-4-2) Casillas - Maicon, S.Ramos, Vidic, A.Cole - C.Ronaldo, X.Alonso, Mascherano, Ribery - D.Villa, Kaka.

Vrh

PostPoslato: 12 Jun 2009, 23:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Casillas - Maicon, S.Ramos, Vidic, A.Cole - X.Alonso, Mascherano - C.Ronaldo, Kaka, Ribery - D.Villa.

Maskerano i Alonso nema šanse da dođu obojica, prevashodno zato što bi mu za to trebalo još 65-70 miliona, a i zato što nema šanse da Benitez pusti obojicu iz Liverpula. Riberija Bajern ne pušta ispod 50 miliona, ako se ne varam, Vilja je negdje oko 35-40 miliona, Maikon okruglo 40, a ni Vidić nije ispod 30. Drugim riječima, da napravi ovakav tim, Perezu bi trebalo još minimum 250 miliona evra, a kako je već sprašio 160 miliona na ovu dvojicu, ne vjerujem da baš može toliko da učini. Ako ipak može, svaka mu čast...

Da dodam i da je Ešli Kol totalno nerealna opcija, jer Čelzi nema aposlutno nikakav razlog da ga prodaje. Pare im ne trebaju, kao ni njemu, a da mu je baš životni san da zaigra u Realu, čisto sumnjam, jer je Englez.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 07:58 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Посљедње вијести из Милана:

Citiraj:
In an interview with Italian TV station Sportitalia, football journalist, transfer market insider and former AC Milan coach Arrigo Sacchi said today : "AC Milan have turned the page. Their owner Silvio Berlusconi is no longer willing to invest his own money in the club. Therefore, the club's new policy is to sell their players to keep going. In this regard, I believe that Andrea Pirlo will be sold to the highest bidder".

As recently reported, Chelsea are leading the chase to sign Andrea Pirlo upon coach Carlo Ancelotti's advice. However, other top clubs could begin tracking the Italian international soon.

Сумљам да ће га пустити, а замислите ово, Лампард, Балак, Есијен, Пирло у везном реду...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 08:07 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Коначно, мислим да је изабрао прави клуб.

Citiraj:
Milijaš stiže u Vulverhempton za 1.050.000 funti godišnje

Nenad Milijaš svakog časa bi trebalo da potpiše ugovor sa Vulverhemptonom. Kapiten Crvene zvezde danas putuje u Englesku kako bi obavio sve formalnosti i zvanično postao član "Vulvsa".
- Milijaš je dobio vizu, dakle, obavljena je i ta formalnost. Predstoje mu lekarski pregledi, zatim i potpis četvorogodišnjeg ugovora. Sve je dogovoreno, godišnje će zarađivati 1.050.000 funti - rekao je za "Sport" menadžer Zoran Stojadinović.
Saga o prelasku Milijaša na Ostrvu privodi se kraju, tako da nikakav preokret nije moguć.
- Ne, iako se, uoči vikenda, javio Ajaks. Čovek je pitao da li možemo da sačekamo nekoliko dana. Na šta bi to ličilo da sad oklevamo i izigramo Vulverhempton - pitao se Stojadinović.

Е сад 1.050.000 фунти годишње, ако је то тачно направио је себи и те какав бизнис.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 09:41 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Sretno Milijašu... Što se tiče Pirla, ako dođe neka velika ponuda, ja bih volio ga prodaju, pogotovo ako bi mogao Mikel nekako da se uključi u trampu :) Mikel je vrhunski igrač, a dolaskom Pirla mislim da bi on kao najmlađi izgubio mjesto u timu. Tako mlad i kvalitetan igrač ne smije sjediti na klupi... Mada ja i dalje smatram da Talijani i Englezi trebaju ostati u svojim ligama, nisu se nešto pretjerano proslavili odlascima...

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 13:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Nemanja Vidic (Manchester United) or John Terry (Chelsea) or Raul Albiol (Valencia)or Gonzalo Rodriguez or Diego Godin (Villarreal).

Šta još čovjek treba da uradi da bi dokazao da nikad neće otići ni za kakve pare na svijetu? :roll:

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 16:06 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
enc0re je napisao:
Citiraj:

Šta još čovjek treba da uradi da bi dokazao da nikad neće otići ni za kakve pare na svijetu? :roll:

svako ima svoju cijenu (mada ne vjerujem da ima neke shanse da teri ode)

Warren Buffett

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 16:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Na radiju maloprije slušam kako su Real i Valencia postigli dogovor u vezi sa David Villom u visini od 45M eura, mada na netu nema ništa o tome. U svakom slučaju, da se povjerovati da je priča tačna kad se uzmu u ubzir Valencijini finansijski problemi i Villina forma u poslijednje dvije godine.

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 17:27 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Mar 2008, 09:38
Cuo sam i ja to...............

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 20:07 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Apr 2007, 22:37
Ima onaj jedan, zove se Edin Dzeko, raja kaze da nije los.
Prica se da ce vjerovatno potpisati za Milan, ja sumnjam, nije on taj kalibar :sleepy1:
Sta vi mislite, jeste li uopste culi za njega??

Vrh

PostPoslato: 13 Jun 2009, 22:22 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Sep 2001, 01:00
potres_mozga je napisao:
Prica se da ce vjerovatno potpisati za Milan, ja sumnjam, nije on taj kalibar :sleepy1:

on da chemu valja Perez bi ga vec kupio :P :P :P ...Džeko Dijamant 8)

Warren Buffett

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2009, 07:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
svako ima svoju cijenu (mada ne vjerujem da ima neke shanse da teri ode)

Prije da ću ja otići nego on...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2009, 09:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
potres_mozga je napisao:
dečko nije loš,mada nije za Milan.Ništa posebno

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2009, 10:25 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 12 Jun 2009, 16:30
Miske najbolji asistent svih vremena u bundesligi.Dzeko i Grafite najbolji tandem svih vremena u bundesligi.
Ne sjecam se da je ikad neko sa ovih nasih prostora dao toliko golova u bundesligi.Ispravite me ako grijesim.
Mislim da ne treba puno pameti da bi se doslo do zakljucka da je Dzeko trenutno najbolji golgeter(centarfor) iz ex-Juge.Proglasen je i najboljim igracem bundeslige po izboru igraca.A da li je igrac za Milan?Hm...Mislim da mu je bolje da ostane u Wolfsburgu jos jednu sezonu.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2009, 10:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Džeko bi bio idealan igrač za Man City...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2009, 12:27 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Jun 2009, 23:05
Sve su to za mene iskompleksirani debili...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2009, 17:16 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 27 Apr 2007, 22:37
live je napisao:
potres_mozga je napisao:
dečko nije loš,mada nije za Milan.Ništa posebno

Dzeko je drugi strijelac Bundeslige, da Grafite nije pucao 10 penala, Dzeko bi bio prvi, a nije pucani niti jedan penal.
Najbolji igrac Bundeslige za ovu sezonu po izboru igraca...
Najbolji je strijalac evropskih kvalifikacija za svjetsko prvenstvo.
Ima samo 23 godine i ogroman potencijal da bude ponajbolji strijelac evrope...

Da nije za Milan, mislim da Galliani ne bi dolazio u Sarajevo da razgovara sa njim, a po pisanju talijanske stampe, Dzeko im je prvi izbor za napadaca i sve ce dat' da ga dovedu. Wolfsburgu nude 30 miliona, ili 20 miliona + Borriella...

Ruku na srce, trenutno najbolji napadac sa ex-yu prostora :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2009, 21:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Inter Milan forward Zlatan Ibrahimovic can leave for 94 million Euros. The negotiations with Barcelona have slowed down, but Manchester United and Real Madrid are interested.

Evo гa још један Роналдо.

Citiraj:
Real Madrid and Valencia officials have met to negotiate over striker David Villa. Real chairman Florentino Perez has bid 42 million Euros, but Valencia want 50 millions. Perez remains interested, but he will wait and see if he can find other strikers for under 50 millions. Latest rumours from Spain suggest that a cheaper alternative for Real is Atletico Madrid's Diego Forlan. In addition, Uk media sources claim that Perez would spend more than 50 millions only for Inter Milan's Zlatan Ibrahimovic or Liverpool's Fernando Torres.

Нек се нађу на пола. 8)

Citiraj:
Stuttgart have approached Belgian club Standard Liege with a bid of 8 million Euros to sign Serbian forward Milan Jovanovic (28).

Мислим да би Штудгарт био добар избор.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 09:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
To za Dzeku stoji da je trenutno naj... ali to se sve svodi na jednu polusezonu na kontu koje nista ne mozes reci. Koliko igraca mozemo nabrojati koji su bljesnuli na polusezoni u prosjecnom klubu i ligi (Bajern, Salke, Sturgaet, Verder nikad losiji) koja nije neko mjerilo. Ja licno smatram da od Dzeke ako ode u neki veliki klub u kojem se nece sve vrtiti oko njega kao u Volfsburgu nema nista propasce ko muda kroz poderane gace.

Kao sto neko napisa Man.Siti, Denova, At. Madrid... su trenutno klubovi za njega

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2009, 12:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Apr 2008, 01:45
wolfsburg_rapsodija je napisao:
Miske najbolji asistent svih vremena u bundesligi.Dzeko i Grafite najbolji tandem svih vremena u bundesligi.
Ne sjecam se da je ikad neko sa ovih nasih prostora dao toliko golova u bundesligi.Ispravite me ako grijesim.
Mislim da ne treba puno pameti da bi se doslo do zakljucka da je Dzeko trenutno najbolji golgeter(centarfor) iz ex-Juge.Proglasen je i najboljim igracem bundeslige po izboru igraca.A da li je igrac za Milan?Hm...Mislim da mu je bolje da ostane u Wolfsburgu jos jednu sezonu.

Prijatelju, svaka cast za grafitea i dzeku sta su uradili u ovoj sezoni, ali ne igra se bundes liga od prije 5 godina....To SVIH VREMENA ne pije vodu...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 8890 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 445  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]