shoole je napisao:
Провјерено знам да се у нашим болницама поједини пацијенти везују.
Ријеч је о појединим пацијентима којима се након операција вежу руке, јер би усљед дејста лијекова које примају могли себе повриједити.
Нечувено, везати људе за кревет! Не, то се ради за добро пацијента, једна нехумана радња се чини како би се пребродила једна ситуација...
Ne, treba ih lopatom udarati...vezivanje je standardna procedura, i uglavnom se primjenjuje na manje-više nesvijesnim ljudima, i koilko god da je loše zvuči u stvari nije, i ne primjenjuje se samo u našim bolnicama. A da moram birati da se od droge odvikavam tako da me zavežu za krevet ili da odem kod ovih likova na detoksikaciju....
A kompletna ova priča me i na South park podsjeća kad Ned veli "mi ubijamo jelene jer da ih ne ubijamo oni bi se namnožili i pojeli svu hranu i onda bi svi jeleni umrli od gladi" odnosno u našem kontekstu... "mi te namlatimo i polomimo ti ruke jer polomljenih ruku se ne možeš drogirati, pogani narkomanu"
A to što nekim (ne svim) roditeljima ne smeta jer to znači da je to ispravno, odnosno ako nekim roditeljima ne smeta da njihova djeca idu i kradu po gradu to je onda ispravno, jer dok kradu oni se ne drogiraju...
Citiraj:
Ја лично сам против батина, али су на жалост неопходне.Да није тога не бисмо могли држати ни 30, а камоли 200 штићеника.
Ajmo onda i po osnovnim školama tući djecu jer se ona ne mogu kontrolisati kad je čas fizičkog jer za Boga miloga oni hoće da igraju fudbal a ne rukomet...
I čisto da napakostim nekima sad bi crkvu još napao, ali ne da mi se ... možda kasnije