banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 11:49

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 286 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 23 Maj 2009, 09:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
@Milanko, ако си пажљиво читао наше постове, мислим да у сваком пише "клаузула" о останку Пешића. Све што ми овде говоримо и хвалимо, једино тиме добија смисао. Клуб је сада стабилан, ови који су на челу имају новца, само се надам да ће задржати мага. Не знам колико си до сада пратио рад у Звезди, али онај ко јесте, све му је јасно. Ради се систематски, са подмлађеном, талентованом екипом, одличним тренером. Ове године нико није ни тражио титуле (јер је то било илузорно с обзиром на супериоран квалитет Партизана), Пешић је то одмах на почетку рекао. Са ове двије утакмице, отворила се прилика, не може се зауставити надање навијача који ту туитулу одавно очекују. Али чињеница је да су сви схватили напредак у раду свих структура тима, па је и став већине :"само нека ови момци дају све од себе, бићемо презадовољни". Када се и најватренији Делија задовољи са "само" овим, јасан је показатељ. Довољно је погледати Бјелицу, Тадију и Штимца у финалној серији.

И даље је Партизан квалитетнији тим. И појединачно и тимски. Уиграни су, много су великих утакмица играли и добили. Чињеница.
Пионир ће бити препун, навијаће као да је финале ЕЛ. Вујошевић позива, Јокановић такође, помјерила се утакмица са Напретком да би сви стигли у Пионир. Због свега наведеног, велики фаворити. По мени 65:35. Наравно судије могу драстично промијенити овај однос, али желим да мислим да ће макар у петој утакмици имати муда да суде објективно.
Звезда није без шансе. Добили су огромно самопоуздање, а имају мање да изгубе. Терет императива побједе дјелимично је скинут са њих и углавном је на гробљу. Такође, предност је, наравно, на "позицији" тренера. Тактички је обрисао под Вујошевићем. Једној од најбољих и најагресивинијих одбрана у ЕЛ је супротставио још агресивнију и тактички поткованију. Нпр. промашених 20 тројки гробља није само показатељ лоше шутерске вечери. Такође, у посљедње двије утакмице скок је изједначен, што је такође веома битно, јер је и то једна од најјачих карактериситка Партизана у ЕЛ ове године.
Да резимирам, потребно је "омање" чудо да Звезда освоји титулу. Али шанса постоји и можемо се надати томе, након дуже времена.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 09:46 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Mene interesuje samo jedna stvar kako se tako lako pomjeraju termini utakmica ono kao danas igra KK Partizan pomjerimo FK Partizan ranije/kasnije nebitno "to isto se radi i Zvezdi da nebude prozivanje". jebem mu mater ako se postavi termini utakmice na pocetku sezone onda to treba ispoostovati maksimalno. U Srbiji i prodavac spica moze traziti pomjeranje utakmice ako nije stigao ispeci sve spice.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 11:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
poslije dvije dobro odigrane utakmice odmah je krenula prica o preporodu zvezde, stajanju na noge i sta li sve vec nije.

Nije to priča samo poslije dvije utakmice, već generalno kad se sagleda ova sezona, može se reći da je Zvezda stala na noge, ali i da je to još daleko od nivo na kom bi eventualno trebala da bude. I ove dvije pobjede i pozicija da se bori za titulu, mislim da su više posljedica nekog naboja među igračima, motivacije do neba i Pešićevog suvog trenerskog kvaliteta, kombinovanog sa evidentnim pomanjkanjem motiva u Partizanu i vjerovatno djelimičnog podcjenjivačkog odnosa nakon vođstva od 2:0... Uglavnom, sam Pešić je rekao da ove sezone trofeji nisu realan cilj, a sa tim se složila i većina objektivnih posmatrača. Cilj je bio da se stabilizuje klub ulaganjem sredstava, eliminisanje dugova, da se stabilizuje igrački kadar i da se uspostavi sistem rada u kome bi se postepeno davala šansa mlađima i na taj način stvorila neka zdrava osnova za budućnost. Meni je to sasvim dovoljno za ovu sezonu, a činjenica da je Zvezda u poziciji da se bori za titulu, samo je plus na sve to.
Zato kažem da je poprilično svejedno, bar za Zvezdu, šta će biti u toj petoj utakmici. Plan je ispunjen i premašen za ovu sezonu, što se takmičarskog dijela tiče. Povratak nakon 0:2 i borbenost koju su igrači pokazali, sasvim je dovoljna. Ako pobijede i treću utakmicu, biće to fantastično, ako ne pobijede, opet dobro jer su pokazali dovoljno ove sezone...

Citiraj:
Сад лепо прочитај цео овај свој упис па онда види да ли је нешто вађено из контекста?

Da li ti to meni tumačiš šta sam ja htio da kažem? Govorim isključivo iz Zvezdinog ugla i kažem ponovo, da povratak nakon 0:2, ZA ZVEZDU vrijedi više nego da je osvojila titulu, jer je pokazala karakter i mentalnu snagu, kao i kvalitet da se nosi sa najboljim timom na ovim prostorima.
I da, izvadio si stvari iz konteksta jer si negdje u svojoj sumanutoj potrebi za raspravom po svaku cijenu, pročitao, da sam ja omalovažio sva Partizanova dostignuća... Uostalom dosta je te rasprave. 2:2 je i večeras će sve biti jasno. Ko god da osvoji titulu, biće to apsolutno zasluženo... Ako to bude Zvezda, to neće značiti da je naprasno postala najbolji klub u Srbiji, niti će to umanjiti vrijednost svega što je Partizan dosad postigao.
Ako to bude Partizan, samo će da potvrdi ono što se zna - da ja najbolji u Srbiji i na kompletnom prostoru stare Jugoslavije. Toliko otprilike o tome...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 21:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
KK Sledeća sezona :lol:

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 21:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika
Slika

TITULA,TITULA,SLAVICE SE TITULA PARTIZAN JE ŠAMPION PEVA CELA SRBIJAAAA
UZEO SI DULE OSMU TITULUUUU

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 21:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Tako ti je to kada miš naljuti LAVČINU,veliki mag DULE VUJOSEVIC je ocitao jos jednu lekciju KK SLDECA SEZONA.Sampion ne bi bio sampion kad ne bi zadao zavrsni udrac.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 21:22 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Gledam izjavu VELIKOG DULETA kaze legenda samo sad ne znam po kom kriterijum cemo sad ici u Evroligu,da li kao tim koji je osvojio titulu ili kao tim koji ima najvise bodova u poslednjih tri godine :lol: :lol: :lol: ,i na kraju kaze ovo titulu povecujem Marfin Banci koja nam drzi blokiran racun cele godine :lol: :lol: :lol: Tako je DULE LEGENDOOOO!!!

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 21:28 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Što se tiče priče o kompleksima, dovoljno je reći da miševi više pišu na ovoj temi, nego na KK Groblje...

Što se tiče utakmice, nema šta, zaslužena pobjeda Partizana... Šteta za ovaj tim, imam osjećaj da će se opet raspasti na početku sledeće sezone, a i teško da će Pešić ostati... Nada u bolje je bila probuđena, ali ipak nedovoljan broj ovako jakih utakmica i opet po starom...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 21:36 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Apr 2009, 16:40
Nitro je napisao:
Citiraj:
poslije dvije dobro odigrane utakmice odmah je krenula prica o preporodu zvezde, stajanju na noge i sta li sve vec nije.

Nije to priča samo poslije dvije utakmice, već generalno kad se sagleda ova sezona, može se reći da je Zvezda stala na noge, ali i da je to još daleko od nivo na kom bi eventualno trebala da bude. I ove dvije pobjede i pozicija da se bori za titulu, mislim da su više posljedica nekog naboja među igračima, motivacije do neba i Pešićevog suvog trenerskog kvaliteta, kombinovanog sa evidentnim pomanjkanjem motiva u Partizanu i vjerovatno djelimičnog podcjenjivačkog odnosa nakon vođstva od 2:0... Uglavnom, sam Pešić je rekao da ove sezone trofeji nisu realan cilj, a sa tim se složila i većina objektivnih posmatrača. Cilj je bio da se stabilizuje klub ulaganjem sredstava, eliminisanje dugova, da se stabilizuje igrački kadar i da se uspostavi sistem rada u kome bi se postepeno davala šansa mlađima i na taj način stvorila neka zdrava osnova za budućnost. Meni je to sasvim dovoljno za ovu sezonu, a činjenica da je Zvezda u poziciji da se bori za titulu, samo je plus na sve to.
Zato kažem da je poprilično svejedno, bar za Zvezdu, šta će biti u toj petoj utakmici. Plan je ispunjen i premašen za ovu sezonu, što se takmičarskog dijela tiče. Povratak nakon 0:2 i borbenost koju su igrači pokazali, sasvim je dovoljna. Ako pobijede i treću utakmicu, biće to fantastično, ako ne pobijede, opet dobro jer su pokazali dovoljno ove sezone...

Citiraj:
Сад лепо прочитај цео овај свој упис па онда види да ли је нешто вађено из контекста?

Da li ti to meni tumačiš šta sam ja htio da kažem? Govorim isključivo iz Zvezdinog ugla i kažem ponovo, da povratak nakon 0:2, ZA ZVEZDU vrijedi više nego da je osvojila titulu, jer je pokazala karakter i mentalnu snagu, kao i kvalitet da se nosi sa najboljim timom na ovim prostorima.
I da, izvadio si stvari iz konteksta jer si negdje u svojoj sumanutoj potrebi za raspravom po svaku cijenu, pročitao, da sam ja omalovažio sva Partizanova dostignuća... Uostalom dosta je te rasprave. 2:2 je i večeras će sve biti jasno. Ko god da osvoji titulu, biće to apsolutno zasluženo... Ako to bude Zvezda, to neće značiti da je naprasno postala najbolji klub u Srbiji, niti će to umanjiti vrijednost svega što je Partizan dosad postigao.
Ako to bude Partizan, samo će da potvrdi ono što se zna - da ja najbolji u Srbiji i na kompletnom prostoru stare Jugoslavije. Toliko otprilike o tome...

kakav crni zvezdin povratak??!

vi ne kontate da su se trebale igrati tolike utakmice zbog prodaje karata i jos mnogo drugih stvari...
a vi utripovali da je zvezda stvarno bila bolja dva puta od evropske ekipe???
hahahahha bas ste naivni...
hajde, hajde, trba da budeti ponosni protiv koga ste uopste igrali...
da je rijec o nekoj ozbiljnijoj drzavi partizan nikad ne bi ni zaigrao protiv zonskog ligasa zvezde...

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 22:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Партизан је за класу боља екипа од свих других у Србији то нема приче и свакако су заслужили титулу али им апсолутно није било потребно да им судије помажу, пристрасно суђење мало је рећи и слободно кажем да су сидије преломиле утакмицу.
Партизан би свакако сломио Звезду у четвртој четвртини тако да ово суђење баца велику бруку на цјелокупно финале које је било одлично.
Ово је лимит Звездиниг тима и свакако је за сваку похвалу али се мора радити много више да би се дошло до титуле!

Како год разочаран сам само због суђења а честитке партизану на титули свакако.

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 23:24 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2009, 23:07
Citiraj:
Peta utakmica finalne serije KLS, u kojoj je Partizan stigao do titule, završila se skandalom pošto igračima Crvene zvezde niko iz KSS-a nije uručio medalje.

Medalje su, umesto toga, bile ostavljene u svlačionici "crveno-belih", koji su meč izgubili sa 61:73. Trener Zvezde Svetislav Pešić po završetku utakmice je svojim igračima naložio da ponovo obuku dresove i da se vrate na teren dok su pobednici sa navijačima slavili trofej kako bi im on uručio odličja.Poslužavnik sa medaljama nosio je generalni menadžer Zvezde Milan Opačić.

Improvizovanu svečanost prekinuo je komesar za takmičenje Superlige Tihomir Bubalo, koji je pokušao da Opačiću oduzme poslužavnik sa medaljama, što je posle malo otimanja i prepiranja i učinio.

Košarkaši Crvene zvezde, međutim, nisu prihvatili da medalje prime od Bubala.

E ovo je stvarno jadno, nisam navijač KK SS, ali ovako omalovažiti ljude je zaista jadno od strane organizatora!!!

So Dance Your Own Dance, And Never Forget!

Vrh

PostPoslato: 23 Maj 2009, 23:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
kakav crni zvezdin povratak??!

vi ne kontate da su se trebale igrati tolike utakmice zbog prodaje karata i jos mnogo drugih stvari...
a vi utripovali da je zvezda stvarno bila bolja dva puta od evropske ekipe???
hahahahha bas ste naivni...
hajde, hajde, trba da budeti ponosni protiv koga ste uopste igrali...
da je rijec o nekoj ozbiljnijoj drzavi partizan nikad ne bi ni zaigrao protiv zonskog ligasa zvezde...

Ne može čovjek ni da se nasmije na ove nebuloze, samo da se sažali...

Što se tiče utakmice, zaista je nisam gledao, ali se dogodilo ipak relativno očekivano. Rekao sam pred plej-of da je Partizan đavolski teško dobiti u tri utakmice u plej-of seriji, a dobiti ih u tri utakmice zaredom, prosto je nemoguće... Čestitke Partizanu na tituli, a čestitke i Zvezdi na ovoj sezoni. Naredne godine treba samo nastaviti sa započetim, a mislim da su Drakulić i Vučićević previše ozbiljno ušli u ovaj projekat, da bi ga sad olako ispustili. Ili se bar tome nadam... Pešićev ostanak je svakako prioritet.

A cirkus i omalovažavanje oko dodjele medalja ne treba ni komentarisati, već biti dostojanstven i preći preko toga. Neka je na čast onome ko je zaslužan za to...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 01:36 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Sto se tice ovog oko dodele medalja,prava istina je da se kosarkasi zvezde nisu hteli vratiti na parket da bi im bile urucene medalje.Nemojte se sluziti lazima,stvarno ne razumem pojedine medije koje godinama pokusavaju praviti problem tamo gde ga nema i to u glavnom na stetu Partizana.Umesto da se cestita najvecem Srpskom brendu u novijoj istoriji oni se sluze lazima i obmanama javnosti.Pa nama bi bilo jos sladje da ste bilu tu pored nas jednu stepenicu nize :D

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 10:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Партизан, потпуно заслужено. Идемо даље, Пешић, па све остало.
Што се тиче Вујошевића и његових изјава - крмак био крмак ће остати. Толико европских утакмица, а манири пећински.
Морам да додам
bigman je napisao:
Наравно судије могу драстично промијенити овај однос, али желим да мислим да ће макар у петој утакмици имати муда да суде објективно.
Ни сам нисам свјестан колико могу да будем наиван. Побједио је бољи, заслужено освојио титулу. Али овакво суђење, се ОБАВЕЗНО прича унуцима, да се никад не заборави...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 10:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vidi čobana Vujoševića, pa ja nisam ni skontao tu izjavu za Marfin banku... Kakav neotesani neandertalac. Kao što rekoh treba biti dostojanstven u pobjedi i porazu, a skontaj njega. Lijep primjer daje svojim igračima, pogotovo onim mladima. Neka se neotesani primitivac uhvati u kolo sa Zdravkom Mamićem pa da zajedno pjevaju ode i uvrede protivnicima. Po ponašanju i kulturnom nivou su taman tu negdje...
Mislio sam da je za ovih par godina i što bigman reče toliko evropskih utakmica, negdje pronašao bar naznake kulture i dostojanstva, ali jok... U suštini pajac ostaje pajac. Ista sranja po parketu i na konferencijama za štampu, je pravio i prije 20-ak godina, kada je bio trener Crvene Zvezde i gubio finale plej-ofa od Partizana. Vuk dlaku mijenja, ćud nikada...

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 11:29 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Slika
:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 24 Maj 2009, 12:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Завист је велика а реалност боли.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 02:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
Slika
:lol: :lol: :lol:

Prasac koji uzima osam titula za redom,prasac koji kosarkaski klub KK SLEDECA SEZONA gura ka novom nazivu KK SLEDECI VEK :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 10:16 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Citiraj:
A kada je reč o Svetislavu Pešiću sve će biti poznato narednih dana, kada se čelnici kluba sa Malog Kalemegdana budu sastali, sumirali kompletnu sezonu i napravili planove za novu.

"Kazaću isto što i pre devet meseci - moramo da sednemo i napravimo kompletnu analizu i vidimo ko je spreman da ide dalje. Ovo je ozbiljan projekat koji treba da ima svetlu budućnost i ne zavisi samo od jednog čoveka - Pešića, Vučićevića ili Opačića... Trener ne pravi klub, ima tu još važnih segmenata. Zvezda ima dobar sistem i treba da istrajemo", izjavio je Svetislav Pešić.

On je dodao da ne postoji rok kada će dati konačan odgovor, kao i da ponude iz inostranstva neće biti ključne za njegovu odluku.

"Odluku da li ostajem u Zvezdi doneću u dogledno vreme, bez ograničenih rokova, jer imamo dovoljno vremena za razgovor. Što se tiče inostranih ponuda, one za mene ne predstavljaju opterećenje, jer ih je bilo i tokom sezone. Iskreno, izazov mi je da ovo što smo započeli završimo. Ne mislim tu na osvajanje titula, nego na kompletan projekat",, dodao je iskusni stručnjak

Добро је...

Vrh

PostPoslato: 25 Maj 2009, 19:53 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Nov 2006, 13:58
Opušteno, biće bolje SLJEDEĆE SEZONE

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 286 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]