banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 16 Avg 2025, 13:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Maj 2009, 01:18 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
taksi je napisao:
Elvis Presley je napisao:
Ja sam prvo napao stand Nektar piva.Pa kad se popila ona cisterna malo sam prolunjao Mercatorom.Nije lose sve u svemu.
Ali najjaca stvar na otvaranju,ja mislim da se 99% ljudi koji su usli prvi put u Mercator ispalilo u podrumu,posto su svi ocekivali radnje u podrumu a tamo parking,pa samo vidis svi se vracaju nasmijani onim pokretnim stepenicama kad su skontali da su se ispalili...pa i ja sa njima :)

i ja :)

I ja :(

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 09:16 
Administrator
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Nov 2002, 13:51
taksi je napisao:

Pitanje, zasto ne drzite Taschenova izdanja na hrvatskom?

Vidi,mi imamo ogranak firme u Beogradu i preko njih uvozimo sebi knjige.E,sad..............za HR izdanja.......Kada se mi obratimo za neko izdanje HR izdavaču,on nas uputi na zastupnika u BH.E,ti zastupnici su nezainteresovani da dođu i ponude nama knjige.Jedini koji to radi je Stanek iz Varaždina i Leo iz Rijeke.Sada,jedno Leovo izdanje Sandre Braun je 40 KM,a Alnari tu istu knjigu daje za 12-13KM i nama ta knjiga stoji po par godina.Ruta Tanenbaum je u izdanju Rendea iz Bg,čini mi se.
Samo,odakle takav prezir prema Laguni?Imaju oni super naslova od vrhunskih pisaca..........
Što se tiče Velkića,za njega niko nije ni pitao do NIN-ove nagrade,a ni od tada se ne pretržu tražeći ga.Rendea ima,kao i Samizdat.............u stvari,ima naslova od svih jačih izdavača ali ako nema nešto što tebe interesuje,obrati se nekome on nas i uvijek se knjiga može poručiti,samo nam daj tačan naslov,autora i izdavača.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
bio u merkatoru, nemam zamjerki, sve je ok. ono sto mi upada u oci je da su sve zene maximalno napucane i sredjene, kao da je izlazak u pitanju. ne znam da li sam jedini koji je to primjetio.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
WinstonWolfe je napisao:
bio u merkatoru, nemam zamjerki, sve je ok. ono sto mi upada u oci je da su sve zene maximalno napucane i sredjene, kao da je izlazak u pitanju. ne znam da li sam jedini koji je to primjetio.

Haha, u pravu si, ali zašto ne, to je kao da su izašle u šetnju Gospodskom. Podržavam :D

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 15:25 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
I ja sam stekao takav utisak i ružan osjećaj da će preurbane djevojke (slušaju Damira Urbana :D ) zamjeniti Gospodsku tamo nekim mall-om. :(

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 15:35 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Mozda zato sto je u pitanju otvaranje. Ili zato sto je u centru.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 16:04 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Feb 2008, 13:26
filozof sa vrbasa je napisao:
I ja sam stekao takav utisak i ružan osjećaj da će preurbane djevojke (slušaju Damira Urbana :D ) zamjeniti Gospodsku tamo nekim mall-om. :(

Idem danas oko 12 iz kampusa a ljudi, onako porodično, idu u suprotnom smjer. :lol: :lol: :lol:

EVE Online 21 day trial
https://secure.eveonline.com/trial/?inv ... tion=buddy

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 16:38 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
_zoka je napisao:
taksi je napisao:

Pitanje, zasto ne drzite Taschenova izdanja na hrvatskom?

Vidi,mi imamo ogranak firme u Beogradu i preko njih uvozimo sebi knjige.E,sad..............za HR izdanja.......Kada se mi obratimo za neko izdanje HR izdavaču,on nas uputi na zastupnika u BH.E,ti zastupnici su nezainteresovani da dođu i ponude nama knjige.Jedini koji to radi je Stanek iz Varaždina i Leo iz Rijeke.Sada,jedno Leovo izdanje Sandre Braun je 40 KM,a Alnari tu istu knjigu daje za 12-13KM i nama ta knjiga stoji po par godina.Ruta Tanenbaum je u izdanju Rendea iz Bg,čini mi se.
Samo,odakle takav prezir prema Laguni?Imaju oni super naslova od vrhunskih pisaca..........
Što se tiče Velkića,za njega niko nije ni pitao do NIN-ove nagrade,a ni od tada se ne pretržu tražeći ga.Rendea ima,kao i Samizdat.............u stvari,ima naslova od svih jačih izdavača ali ako nema nešto što tebe interesuje,obrati se nekome on nas i uvijek se knjiga može poručiti,samo nam daj tačan naslov,autora i izdavača.

Hvala.
Nije prezir prema Laguni, ali toliko je zastupljena i toliko je prostora uzela Kulturi a kvalitetom to ne zasluzuje. Daleko od toga da nema dobra izdanja, i da ne radi profesionalno.
Jeste Rende, mislim da oni i V. Rudan zastupaju.
Za Velikica je tacno i to je jedina dobra stvar kod tih nagrada, da malo priblize i reklamiraju dobrog pisca. Steta jer on je takav talenat, recenice su mu fenomenalne i nije toliko laka literutura kao Toni Parsons. Nekada je kolumne pisao, sjajne su bile. Sada su ih objavili pod nazivom Stanje stvari...Kazem steta jer on, Pistalo, Petrovic, Cirjaniceva, Basara... su fenomenalni i treba ih biti sto vise na policama.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 16:41 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 24 Feb 2004, 23:11
filozof sa vrbasa je napisao:

Kako da ne...jesi li ti vidio da je ijedna takva bila proslo ljeto na njegovom koncertu? Cuj Urbana?!
2 sata spremanja da bi se otislo u Mercator. K a t a s t r o f a.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 16:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
WinstonWolfe je napisao:

Kompleksasice :lol: Samo kod nas zene u kupovinu idu u stiklama i utegnute da jedva disu. Ne daj Boze da im sta ispadne na pod, ne bi se mogle ni sagnuti :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 18:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Merkator mi je totalno bezveze, koliko se pricalo nista posebno

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 18:23 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
meni je super sto zene dolaze napucane...pa bolje da dolaze napucene nego nenapucane...hehehhehe....kakva glupa rasprava...

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 18:59 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jan 2004, 16:33
ajkula je napisao:
WinstonWolfe je napisao:

Kompleksasice :lol: Samo kod nas zene u kupovinu idu u stiklama i utegnute da jedva disu. Ne daj Boze da im sta ispadne na pod, ne bi se mogle ni sagnuti :lol:

ajkulo, ti ideš u kupovinu u trenerci koju nosiš po kući?

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 19:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Da. Kada sam kuci i nesto mi treba, ne presvlacim se, ne sminkam se, ne naticem se na stikle samo za tu priliku i iz straha da bi me neko mogao vidjeti a da nisam pod punom ratnom opremom :) I kao sto rekoh.. Obidjoh malo vise drzava i nigdje ne vidjeh djevojke koje studiraju i koje su u 9h ujutru namontirane kao Seka Aleksic za nastup :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 19:25 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Glupost nevidena ja kad sam renovirao stan konstantno na pijacu/bosku/i onu molersku radnju kod gimnazije pjesaka u radnom odjelu kupi sto treba i nazad.

Dobro nije sad isto otic kupiti 2Kg fuge i hodati po merkatoru ali opet neke nase cure pretjeruju

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 19:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Koja je razlika izmedju 2kg fuge i 2kg krompira? :)

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 19:44 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
ajkula je napisao:
Koja je razlika izmedju 2kg fuge i 2kg krompira? :)

Fuga je cisca za nositi i probrati :lol: :lol:

Ma nije to nego jesam li se trebao svaki put tusirati i sredivati

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 19:48 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A tacno sam znala :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 20:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Musko... Ni ja ne vidim bas neku potrebu za montiranjem ako idem u trgovinu. A Merkator kao Merkator... Velik je, mada ne nesto pretjerano. Pun slovenacke robe, ali ima nasih lokalaca.

Ima nekih novih radnji, ali ako supermarket bude skup, onda ce i te radnje zvrjati prazne. Cijene u tim radnjama su na nivou zapadnih tako da se vise nece desavati da majica koja je u Njemackoj 15 evra, dok se kod nas prodaje za 60 maraka. Ka nekad... :)

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 20:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
po mom iskustvu merkator je u SA najskuplji od svih trznih centara, ali ubjedljivo je najsredjeniji i po pitanju robe, prostora a pogotovo cistoce. imaju visok standard. doduse ne vidjeh jos taj BBI.
imaju visok standard. jutros gledajuci cijene su tu negdje sa tempom u marketu, mada nema nekih proizvoda, npr eurocrem isleri :) nemaju, a bas sam njih kontao kupiti.
minus je je danas prije podne radio mali broj kasa pa se dosta cekalo, po jedno 7-8 bar na svakoj kasi. steta sto oni nemaju brzu kasu, ili se ja ne razumih.
u intersportu oprema tek treba da dodje, odjeca je uglavnom tu.
tom tailor ima svoju radnju a standarno se njihovi modeli mogu naci i u modiani.
velika snizenja u ove dvije radnje obicno budu pocetkom avgusta i februara

i da, moraju promjeniti onu sa infopulta sto poziva neke od radnika, uzas! :D

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 476 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]