banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 16:01

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 53  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 07 Maj 2009, 09:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
SIJUKS je napisao:
Gocias je napisao:
Чик погодите кога преносе данас у купу :angry4:

Prenose najbolje,isto kao sto CANAL + prenosi Reala ili Barsu a ne tamo neku Numansiju ili Valjadolid :wink:

http://sathanasias.bravepages.com/f-teams/ft-srb.html

Tišina!

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 09:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Pokemon je napisao:
Да ли је неко од вас који коментаришете стање у Звезди последњих дана био не некој првенственој утакмици ове полусезоне или планира ићи на неку утакмицу до краја сезоне???

Био на Чукаричком и на ОФК-у, планирао отићи на финале Купа 8) ...
Што?

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 10:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman, ја не могу да вјерујем да неко ко студира (или је завршио факс, нисам баш сконтао из твојих постова овдје) има такве резоне! Извини, није ми намјера да те вријеђам, једноставно не могу да разумијем да ти у оваквим стварима не препознајеш шупљу причу и безидејност. А и не полемишеш о конкретним стварима него стално шириш причу, па сад и измишљаш.

На примјер, измислио си да сам се ја изнервирао због Лукићеве изјаве. Нисам ја изнервиран, нисам то нигдје написао. Ја кад би се нервирао око сваке глупости коју сам чуо везано за Звезду посљедњих година, сад бих био у оним баракама поред Врбаса крај Економског факултета. Изјава ми смета јер је бусање у прса и самореклама.
Ти се нервираш (прочитај последњу реченицу свог предпосљедњег поста, чак си је и болдовао).

О Лукићевом наступу на КЗШ...
Citiraj:
Да је "Звездаш до кости", за мене, он је показао на терену.

Шта је Лукић показао на терену, ти си вјероватно само чуо од других. Он је играо у ФКЦЗ од 1986. до 1993. године (колико си година имао 1986. године?). Ја сам старији од тебе па се сјећам кроз маглу неких његових голова.
Citiraj:
Можда су то новинари извукли из њега, питали га: "Сутра славите славу, Ђурђевдан?" Човјек одоговорио: "Ићи ћу на утакмицу." Можда? Можда и није.

Нема "можда" већ није. Човјек је држао монолог, нико га није ништа питао. Имаш линк за аудио запис са те КЗШ на форуму Делија.
Ја Владана Лукића поштујем, далеко од тога да га не поштујем. Само кажем да је његов наступ тада био глуп.

Није проблем ФКЦЗ недостатак бивших играча и великих звездаша који желе да се ангажују у овом тренутку, има их напретек. Проблем је што нема људи (и бивших играча и навијача и пословних људи) који имају јасну визију како од сад организовати клуб и како га водити. Пикси је 17 пута више показао као играч ФКЦЗ од Лукића, па се није прославио на челу Звезде. Дика Стојановић је први дигао пехар у Барију, па шта је урадио као руководилац у Звезди? Пусти ти то шта си урадио као играч, реци конкретно шта би радио као управљач!

Мени нису толики проблем ни дугови. Ево WHU има дуг од 300 милиона евра: http://www.sarajevo-x.com/clanak/090506125
и опет постоји и у средини је Премијер лиге. Мени је проблем што се јасно не зна чија је Звезда, како треба бити организована и тек онда како привући паре. Без тога, агонија ће се наставити, а дуг расти.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 10:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Даље, око 6 тачака које су предложили ветерани...
Непотребно шириш причу. Као "ко има кредибилитет ако не они". Какве везе има кредибилитет? Патријарх Павле да оде код неког приватника да тражи милионе евра за Звезду, нико неће дати паре а да не зна како ће бити потрошене, да не зна да их неки баја неће узалуд потрошити. Дакле, прво организација клуба, па тек онда прибављање пара.

Да је одлазак у Севојно бесмислена тачка програма, нисам ја показао већ вријеме. Отишли су ветерани у Севојно, ови наши су одиграли ко бабе и поново осрамотили клуб. Дакле,ето бар та тачка програма је доказано "шупља прича"!

Око Аце Лукаса немам више шта да причам. Једноставно, небитан лик за мој клуб,а ти налази нешто позитивно у његовом лику и дјелу...

А онда ово...

Citiraj:
Нервира ме што се не можемо ујединити сви, сад кад је најпотребније, већ са оваквим непримјереним критикама стално поткопавамо опоравак Звезде.

Господе Боже, каква реченица! Клуб дотакао дно дна, и организационо и власнички и финансијски и резултатски... и ја са критикама на banjaluka.com форуму поткопавам њега! Шта, прије ће се Звезда опоравити ако ја престанем да пишем на овом форуму? И што је критика непримјерена ако је аргументована?
Уједињавање... Да, наравно! Сви да помогнемо Звезди! Али уједињавање око чега? Око ког човјека, око које идеје организације клуба, око ког пута?
Цигани воле те милитантне термине ("северна армија", "ми смо војска" и слично), па су избацили термин "Мобилизација звездаша"! И војску кад мобилишеш, онда мораш да је организујеш и та војска мора да зна против кога и за шта се бори и како се бори. Ми смо мобилисани да помогнемо Звезди, али не знамо тачно ни како помоћи ни шта тачно желимо постићи.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 16:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Janevski smenjen

Makedonac Čedomir Janevski nije više trener Crvene zvezde, nezvanično saznaje B92.

"Kap koja je prelila čašu" definitivno je bio poraz u polufinalu kupa od Sevojna, koji je i makedonski trener, inače i dalje najveći kandidat za mesto selektora svoje zemlje, nazvao "najvećom sramotom u istoriji kluba".

Trening Crvene zvezde pred prvenstveni duel počinje tokom popodneva ma pomoćnom terenu, kada će i defintivno biti poznato da li je Makedonac ipak zavrpio svoju turbulentnu epizodu na klupi Zvezde.

Podsetimo, samo jedan dan pre odlaska Den Tane sa mesta predsednika gotovo svi beoradski mediji izvestili su pozivajući se na svoje izvore da je Janevski smenjen, ali je kasnije se ispostavilo, predlog Tanasijevića odbijen.

Umesto Janevskog otišao je prvi čovek kluba i UO, a ostanak Janevskog sportski direktor Ilija Ivić obrazložio je rečima " da promena 6 kola pre kraja i pred polufinale kupa ne bi donela ništa".

Sada kada je jasno da od trofeja u najtežoj godini kluba u istoriji nema ništa, po svemu sudeći gotova je i epizoda Čedomira Janevskog.

Odeeeee Cedaaaa...

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 17:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Citiraj:
Janevski (ipak) preživeo

Makedonac Čedomir Janevski ostaje trener Crvene zvezde.

"Kap koja je prelila čašu" za sve navijače crveno-belih bio je poraz u polufinalu kupa od Sevojna, koji je i makedonski trener, inače i dalje najveći kandidat za mesto selektora svoje zemlje, nazvao "najvećom sramotom u istoriji kluba".

Trening Crvene zvezde pred prvenstveni duel koji je počeo tokom popodneva na pomoćnom terenu, ipak vodi Janevski koji je imao pre toga dug razgovor sa sportskim direktorom Ilijom Ivićem.

Iako mu je tokom razgovora bilo predočeno da bi u obostranom interesu bilo da se povuče sa klupe, Makedonac želi da završi svoju epizodu na klupi u jednoj od najgorih sezona u istoriji Crvene zvezde.

Nije teško pogoditi da je razlog ostanka Janevskog na mestu trenera samo jedan - "jak" ugovor do kraja sezone zbog čijeg raskida bi Crvena zvezda morala da plaća dodatne "penale", što je u trenutnoj finansijskoj situaciji kluba praktično nemoguće...

Podsetimo, samo jedan dan pre odlaska Den Tane sa mesta predsednika gotovo svi beogradski mediji izvestili su pozivajući se na svoje izvore da je Janevski smenjen, ali je kasnije se ispostavilo, predlog Tanasijevića odbijen.

Umesto Janevskog otišao je prvi čovek kluba i UO, a ostanak Janevskog sportski direktor Ilija Ivić obrazložio je rečima " da promena 6 kola pre kraja i pred polufinale kupa ne bi donela ništa".

Jasno je medjutim, da će Janevski svoj poslednji meč na klupi kao trener Crvene zvezde voditi u poslednjem kolu nacionalnog šampionata u kome se klub bori za treće mesto i izalaz u Evropi.

Ajoj sou. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 17:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa najbolje i njega da oteraju pa da i njemu duguju pare... Malo li je :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 18:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
@shoole
Правићу се да нисам видио први дио поста, деси се сваком да прерано или погрешно закључи. Кад се понови, онда може бити проблем.

Видиш,све је ствар перцепције. У овој општој пометњи око клуба, у којој НИКО нема конкретну идеју у визију, већ (надам се) сви трагају за истом, ја сваку, па и најмању иницијативу (ако има здраву основу - добре људе, па макар они били смећари око Маре), доживљавам изузетно позитивно, док се не докаже супротно. Без проблема ћу ти у свако доба дана и ноћи доказати подебљани дио реченице, тако да је мени ВЕОМА јасно да ни ови поменути људи немају то.
Поента је да се створи што више позитивних струја и идеја око клуба, па да се из тога покупи све најбоље. Конкретно, овај састав скупшитне клуба је, по мом мишљењу добар, и ако нека "струја" сакупи велику већину у скупштини, ја задовољан. (у скупштини су Звездине Звезде, 10 Делија, легенде...) Ако ови не нађу одличан приједлог за право ријешење и излаз из овога, неће ни проћи и никад неће бити на позицијама да нешто одлучују у клубу. Стога, твој "страх" да фотеље не оду под погршне стражњнице, по мени, нема смисла.

Даље, Лукић. Да тада сам био веома млад, и не сјећам се много Лукића. Има нешто што се зове "породично наслијеђе" и ту је отац одрадио брејнсторминг. 8)
Па према томе и оном што сам ја прочапркао: Лукић је био дио шампионске генерације Звезде. Није много играо, али је искориштавао своје минуте, више него добро. У таквој конкуренцији у тиму и у земљи, изборио се за статус репрезентативца. Мислим да је био и у оној екипи против Самдорије, и касније Барселоне. Отац каже да је био веома добар играч, али да је има много "бубица" и несрећу са повредама. Мени доста. :wink:

Даље, мени је, на примјер, кредибилитет-ауторитет најважнији критеријум. Како спортски, фудбалски, тако и карактерни (биографски). Организовати клуб, у смислу, изабрати предсједника, генсека, чистачицу... Никакав проблем. Ево, ти буди предсједник, Мисдонгарде секретар, ја директор стадиона. И? Шта даље? Хоће ли теби неко дати лову на руке??? Хоће ли за тебе потписати уговор неки клинац из Ужица за мање пара него што реално вриједи, само зато што си ти неко и нешто у фудбалу и уз тебе и твоје људе вјерује у Звезду? Да неће Тола да мање да нас кара кад смо ми на челу клуба, или кад је неки фудбалски ауторитет ту? До прије мјесец дана смо имали "организован" клуб, али нико да да лову... као што ти рече:
Citiraj:
да не зна да их неки баја неће узалуд потрошити
, па ајмо причати о бајама!
Ухватио си се организације клуба превише, а ја само кажем да је поента у људима, не у позицијама. `Ајмо окупити СВЕ људе, па одабрати...

То што су отишли у Севојно је знак подршке играчима и позив на присуство на утакмицама, свима који воле Звезду. Ако може да помогне игри на терену, добро, ако не, ништа...Сигурно није нешто револуционарно, али рећи да је бесмислено, не бих себи дозволио.
Примјер, Џаја данас каже:
Citiraj:
Treća Zvezdina zvezda tvrdi da mu je drago što je na jednom mestu video ljude koji su pisali najsvetlije stranice istorije najtrofejnijeg srpskog kluba, ali da će u danima budućim morati da pokažu da imaju jasan plan izlaska iz krize.
- Naravno da ću pratiti Zvezdine utakmice.
Буквално, оно што мислим.

Даље, нисам нигдје поменуо лик и дјело Аце Лукаса, већ да његов евентуални новчани допринос подржавам. Још ако ће због њега још људи доћи на утакмице или популаризовати активности за спас Звезде, супер. Важи и за све остале "умјетнике". Ако на то додам да он неће никад имати улогу у клубу, не видим разлог да ми смета његово присуство.

За крај. Не могу да вјерујем да си себи тако буквално објаснио ту моју болдирану реченицу. Она се односила на негативне конотације које људи праве по основу сваког покушаја да се нешто уради око Звезде. Па ако нема ништа конкретно у њиховом приједлогу, да би ти рекао да је добро, зашто има довољно конкретног за те негативности. Могао си лијепо да кажеш, овде нема ништа суштински још увијек, видјећемо шта ће бити. Ако си хтио да причаш о аргументима, посљедње, али посљедње о чему је требало да причаш је Дујковићев тон, Лукићева слава, Аца Лукас, итд...
Још да кажем да је поента и најбитнија ствар да се клуб доведе у што бољу ситуацију (и спортску и финансијску и организациону и кадровску) пред приватизацију (зна се који модел), јер се тек тада може очекивати прави повратак Звезде на стазе старе славе. До тада је поента само преживљавати, и сачувати "здравље" што је више могуће.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 18:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Samo mi ne ide u glavu stace vam ona narkomancina Lukas :roll: ,sta on radi medju veteranima?

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 22:02 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
SIJUKS je napisao:
Gocias je napisao:
Чик погодите кога преносе данас у купу :angry4:

Prenose najbolje,isto kao sto CANAL + prenosi Reala ili Barsu a ne tamo neku Numansiju ili Valjadolid :wink:

Какве везе има Реал и Барса са каналом плус који је француски и преноси француску лигу?

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 22:04 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Ma pusti ga htjeo ispast vickast

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 00:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Gocias je napisao:

Какве везе има Реал и Барса са каналом плус који је француски и преноси француску лигу?

Tvrdite da CANAL+ prenosi samo Francusku ligu?:roll:Evo vam informisite se malo http://www.canalplus.no/sport.aspx

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 07:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

SIJUKS je napisao:
Tvrdite da CANAL+ prenosi samo Francusku ligu?:roll:Evo vam informisite se malo http://www.canalplus.no/sport.aspx

CANAL+ je Francuski kanal i logicno bi bilo da si napisao Lion Bordo Marsej ... a ne Spanske klubove.
Kao da napises Sky Sports a navedes Njemacke klubove ili Premiere a navedes Talijanske i tako u nedogled...

Ako si vec htjeo ispasti faca onda si trebao napisati TEQUILLA :D

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 09:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
ZVEZDA: Kleo u Herti, policija čuva igrače

Crvena zvezda nije isplatila ni 200.000 evra menadžeru Žoržu Gami za pozajmicu Klea do kraja sezone, a kamoli četiri puta veću sumu za otkup ugovora od njegovog kluba, Olivaeš Moskavidea.

Tako da je odlazak brazilskog napadača neminovnost.

Kleo je po dolasku nagovestio da je odličan igrač, ali se ovog proleća utopio u katastrofalna izdanja crveno-belih. Ipak, kako prenosi "Sport", on ima nekoliko ponuda od kojih je najkonkretnija od Herte.

Berlinski klub će ovog leta ostati bez dvojice napadača, srpskog reprezentativca Marka Pantelića i Ukrajinca Andreja Voronjina, pa bi Kleo trebalo da predstavlja pojačanje u špicu.
Policija čuva igrače

U međuvremenu, u crveno-belom taboru i dalje sve ide naopako. Trener Čedomir Janevski neće da ide, a Zvezda neće da ga otpusti da ne bi morala da mu plati obeštećenje. I sportski direktor Ilija Ivić čeka pare, pa da spakuje kofere...

Istovremeno, zbog bojazni od reakcije navijača, fudbaleri Crvene zvezde trenirali su u četvrtak, dan posle poraza u polufinalu Lav Kupa Srbije u Sevojnu (1:2) pod budnim okom organa reda. Pripadnici policije su obezbeđivali igrače Čedomira Janevskog za slučaj da Delije odluče da ih "kazne" za još jednu blamažu u nizu...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 09:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Занимљива анализа око ове четири струје...
http://www.blic.rs/sport.php?id=91539
Citiraj:
Fudbaleri Crvene zvezde iz Sevojna su se vratili pod pojačanom pratnjom. Kako je „Blic“ saznao u policijskoj upravi Užice, razlog tome su bila operativna saznanja da grupa navijača na Rudniku sprema napad na autobus u kome su se nalazili fudbaleri i treneri crveno-belih. Prema istom izvoru, cilj je bio da se članovi Zvezdine ekspedicije isteraju iz autobusa i pešice vrate u Beograd zbog eliminacije od Sevojna u Lav kupu Srbije.

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 19:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Отиш Чеда, сад ће и Ивић али док попупе паре, а ко може да их криви људи од тога живе јбг...

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 19:24 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Sad treba zvati Dujkovića rekao čovijek da bi radio za Dž a takvi nam trebaju u ovoj krizi

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 22:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
ma dujkovic je to vjerovatno mislio vise sa teoretskog aspekta. TEORETSKI bi on vodio zvezdu i dzaba, al PRAKTICNO bi vjerovatno da mu plate. sto je i sasvim logicno. zasto bi neko radio neki posao dzaba?
a za janevskog je stvarno steta. mislim, takav strucnjak :D

Vrh

PostPoslato: 08 Maj 2009, 23:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nista mu nebi falilo da ove 4 utakmice odradi dzabaka, uvali pokojek klinca iz mladih kategorija u prvi tim i izbori Evropu, pa ako vidi neku perspektivu onda moze i traziti koji dinar al na pocek.

Vrh

PostPoslato: 09 Maj 2009, 00:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
zivi bili pa vijedli, ali cisto sumnjam da ce dzaba preuzeti zvezdu. i niko nema pravo da ga krivi zbog toga, kao ni bilo koga sto napusta brod koji tone. takvo je vrijeme - ako nemas para, dzaba ti ime i slava (mada su i to "ime" i "slava" pod velikim upitnikom kad su u pitanju domace "velicine")

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47 ... 53  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]