banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 20:48

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 53  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Maj 2009, 10:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Citiraj:
1. Бићемо присутни у Звезди и помагаћемо екипи.
2. Путоваћемо са екипом у Севојно.
3. Својим присуством у клубу заштитићемо службенике на које се врше притисци од стране разних менаџера.
4. Закуцаћемо на свака врата
5. За тачно 21 дан објавићемо шта смо урадили.
6. Уколико добијемо подршку привредника и државе, Скупштини ћемо предложити следеће:
а) да будући председник буде заслужни спортиста и велики Звездаш.
б) да будући УО буде састављен тако да поливину чине бивши играчи, адругу половину представници државе и спонзора који ће дати новац клубу.

Прочитај ових 6 тачака и реци шта је ту конкретна визија изласка ФКЦЗ из кризе!
Они ће да куцају на свака врата... И? Кад им неко отвори та врата и они уђу, шта ће рећи? "Помозите Црвеној Звезди!" А кад их тај неко пита како да помогну? Шта онда? Немају појма... Или ће рећи "Дајте паре Звезди!", а кад их тај неко пита коме да да паре, ко ће те паре трошити и како, ко ће контролисати трошење тих пара...шта ће онда рећи? Куцање на врата, обична флоскула!

Путоваће у Севојно... И? Пола тима нема појма ко су они. Хоће Паркер или Шишић играти боље ако виде Дујковића на трибини у Севојну? Шта то значи "путоваће у Севојно", прије нису били на утакмицама ФКЦЗ, па сад почињу да прате?

Заштитиће службенике клуба од разних менаџера... Како? Организоваће ударне тројке? Ако то нису радили до сада, зашто мисле да ће моћи убудуће?

Да, Звезда је у кризи. И сви који је воле требају бити уз њу. Не сумњам да су бивши играчи велики цигани. Да воле ФКЦЗ. И требају се огласити и рећи: Ми смо ту, уз Звезду! Али већина њих није управљала ничим, није пропалу фирму дигла на ноге, већина њих је била дио Скупштине ФКЦЗ свих ових година пропадања.
Због тога мислим да је то шупља прича и да је ријеч о самопромоцији и заузимању позиција за будућност (обрати пажњу на тачку 6, по томе би неко од њих требао бити предсједник, а пола чланова УО би били они).

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 10:54 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
bigman je napisao:
Citiraj:
б) долази до излива љубави према Звезди, ево Лукић ни славу не слави због полуфинала Купа, Дујковић дрхтавим гласом чита како он не да да ово иде више овако

Шта од овог није тачно? Дујковић је одглумио да му је стало до Звезде? Лукић је слагао?

Није поента да ли је тачно већ да ли је битно... Зашто је битно рећи на конференцији за штампу на тему излазак из кризе ФКЦЗ да он неће славити славу због утакмице у Севојну? Чему та информација, зашто је она битна? Осим да би Лукић оставио утисак да је "звездаш до кости"?
Ако ја кажем да ћу се вечерас самобичевати ако Звезда не побједи у Севојну, јесам ја већи звездаш од њега?
Нама требају визије и конкретна рјешења, не бусање у прса и шупље приче!

Делије... да, нешто конкретно. Прикупљаће се неке паре, па колико се скупи на камару. То је нешто конкретно. Траже да се клуб организује као Реал или Барселона. Дакле, нема продаје једном човјеку већ модел тих шпанских клубова. И то је конкретна визија. А ни они немају визију конкретних имена људи који ће водити клуб...

И Аца Лукас... Ово је била КЗШ ветерана Звезде, не ветерана и осталих. Он није ветеран. Он је за мене кретенчина, ти можда мислиш другачије, али то је већ ствар субјективне перцепције. Ни Бајаги ни Кеби ни Лукасу није мјесто у управи ФКЦЗ ако не могу учинити ништа за њу. Овај не може учинити ништа ни за себе колике дугове има и са ким се дружи...

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 14:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
shoole je napisao:
Чему та информација, зашто је она битна? Осим да би Лукић оставио утисак да је "звездаш до кости"?

А зашто је довољно битна да теби засмета? Зашто би то тебе изнервирало? Ја сам на ту изјаву потпуно равнодушан. Ниити је мен купио са њом, нити било кога нормалог. Не видим зашто би то теби сметало толико. Можда су то новинари извукли из њега, питали га: "Сутра славите славу, Ђурђевдан?" Човјек одоговорио: "Ићи ћу на утакмицу." Можда? Можда и није. Па? Сада ја треба да се нервирам, због тога, или да ми је то битан утисак конференције? Да је "Звездаш до кости", за мене, он је показао на терену. И најмање што желим је да због неке глупе изјаве, вјероватно искарикиране, мање поштујем једну Звездину легенду. :roll: Требаће МНОГО више да бих посумњао у његове мотиве.
shoole je napisao:
Куцање на врата, обична флоскула!

А КО други има кредибилитет да куца на врата? КОМЕ другом би неко дао паре? Пола ових људи нису никада управљали клубом, нити били на битним позицијама, што значи да су им макар биографије неукаљане. И треба да се све покуша, и да се тражи од државе. Зна се да је то највећи српски бренд. То и треба мало да наплатимо.

То што су изјавили да иду у Севојно. Не могу да вјерујем да си и у томе нашао лошу ствар? Као што рекох, доста ових људи нису у клубу, из разноразних разлога, па зато и нису долазили на утакмице, а вјероватно су и били непожељни разним режимима. Ово нам је најважнија утакмица у сезони, а нама нема ко да сједи у ложи против Севојна. Сада се јављају сви који воле клуб дају подршку играчима, да призову све присталице Звезде да подрже клуб, да се појаве тамо, да дају додатни значај, мотив, ако ништа, да изврше и неки благи притисак, да нам се не суди очигледно против нас... Па тим играчима је најпотребнија подршка сада, јер је то једино што их може мотивисати, кад је већ професионални дио односа угрожен.

Citiraj:
Делије... да, нешто конкретно. Прикупљаће се неке паре, па колико се скупи на камару. То је нешто конкретно.

Ето и Аца Лукас ће направити концерт, дати све паре Звезди. Конкретно? Нити ће он бити на некој позицији, нити ће нешто икада одлучивати. Човјек дошао и рекао како би могао помоћи, и крај. Можда је и слагао, али он се никад неће "леба најести" од Звезде сигурно. Нити може, нити ће му ико то дозволити.
Не желим да испада да сам ја против Делија и слично. Учествоваћу у свим акцијама, наравно, само ми смета што су често превише критични према свим другим приједлозима, а они немају свој. (ово за модел Барселоне и Реала знају и птице на грани за ту причу, и нема га ко то није рекао и предлагао за Звезду = "топла вода")

Од ових горепоменутих људи, нико не може бити изабран за предсједника клуба, или било коју другу функцију, без одобрења скупшитне. Та нова скупштина је скоро изабрана, и скоро сва битна и добра имена се налазе на том списку. Они су дали свој приједлог, и до тада, радиће све што је у њиховој моћи да помогну.

Да закључим. Не мислим ја да је ово коначно рјешење, нити да је овај покушај (јер је то за сада само покушај) савршен и слично. Мислим да је СВАЧИЈА идеја и подршка више него добродошла, да је рјешење у сарадњи и ветерана и Звезда и легенди и Делија и симпатизера, па и државе ако треба. Поента је да се што више "чистих" људи окупи око клуба, да би подигли кредибилитет како код свих Звездаша који ће давати паре, тако и код потенцијалних спонзора, банака, играча... Сви који могу помоћи, добродошли су.
Нервира ме што се не можемо ујединити сви, сад кад је најпотребније, већ са оваквим непримјереним критикама стално поткопавамо опоравак Звезде.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 15:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Gocias je napisao:
Чик погодите кога преносе данас у купу :angry4:

Prenose najbolje,isto kao sto CANAL + prenosi Reala ili Barsu a ne tamo neku Numansiju ili Valjadolid :wink:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 16:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
kuku nasem sportu dok se rukovodioci klubova i treneri biraju po tome da li su "cigani do koske" ili "grobari u dusi", a znanje se uopste ne uzima u obzir.
jedini kakav-takav uspjeh u novijoj istoriji naseg fudbala postigao je mateus ("grobar do koske", sasvim sigurno) uz podrsku taribo vesta (sigurno od malena navija
za partizan).

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 17:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Sevojno-Zvezda 2-1 KRAJ :lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 17:30 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Таман кад мислиш да се не може ниже пасти... :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 17:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Dno dna.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 17:32 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Kakva je situacija u klubu (nema ni flastera u ambulanti, stariji igrači mole mlađe da izađu na teren...) ovo me maltene nije ni pogodilo. Samo logična posljedica sveopšteg rasula. Jebem mater svima koji su se okoristili na Zvezdi u zadnjih 15 godina, naročito Zlobi.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 17:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Sep 2005, 08:11
SIJUKS je napisao:
Sevojno-Zvezda 2-1 KRAJ :lol: :lol: :lol:

Seres? :oops:

Iskren da budem sada mi zao Zvezde, dotakli su dno.
Jos je jadnije sto ih "cupa" Aca Lukas. :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 17:44 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Misdongarde je napisao:
Kakva je situacija u klubu (nema ni flastera u ambulanti, stariji igrači mole mlađe da izađu na teren...) ovo me maltene nije ni pogodilo. Samo logična posljedica sveopšteg rasula. Jebem mater svima koji su se okoristili na Zvezdi u zadnjih 15 godina, naročito Zlobi.

Inače, ovo se zove stanje šoka, simptomi su ravnodušnost... može da bude i sa smrtnim ishodom. Odo neku vodu piti...

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 17:48 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Misdongarde je napisao:
Misdongarde je napisao:

Inače, ovo se zove stanje šoka, simptomi su ravnodušnost... može da bude i sa smrtnim ishodom. Odo neku vodu piti...

Joj dobar si :lol: sad nas ne mozete zezati za timok 8)

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 17:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Možemo, to je bilo dosta prije polufinala 8) Ne možemo mi zezati ni FK Krila Donjijeh Zanoktica u ovoj situaciji...

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 18:40 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
R.I.P.

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 20:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Pomozi Boze

Sladi se Sijuks sladi tudom mukom

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 21:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Упропастише ми ментоли Ђурђевдан!
Немају оправдање за пораз, једноставно не постоји!
Хваљен био Ивић и сва његова појачања, видите ли сад зашто нам странци не требају?
Они немају СРЦА! Они су обични плаћеници!
Надам се да ће сви до једног покупити прње након краја сезоне!
Звезди под хитно реконструкција цијелог тима, мислим у комплету од тренера па до свих играча старијих од 23 године!

Од срца честитке играчима Севојна, све најбоље им желим!
А хоћу да споменем педере из РТС који преносе утакмице само свог клуба, да су највећи педери од настанка државне телевизије!
Преносили су утакмицу коју је пратило 1000 људи а празник фудбала у Севојну којег је пратило преко 5000 људи нису!
Бојим се да након свега овога слиједи катанац и гашење клуба, па све из почетка.
Кад мало и размислим можда то и није лоше, треба се опрати велика љага и криминал који су нас довели у ово стање!
Нека им је на част и Пиксију и Џаји и свим осталима, шта су радили од наше Звезде!

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 21:48 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Gocias je napisao:
Хваљен био Ивић и сва његова појачања, видите ли сад зашто нам странци не требају?
Они немају СРЦА! Они су обични плаћеници!

Pošto si očigledno gledao utakmicu, možeš li pobliže opisati šta se zbivalo, baš me zanima?
Pretpostavljam da je opet Milijaš (što igra zbog huka sa trbina i crveno - belog grba u srcu) pretrčao 10 kilometara a onaj plaćenik derpe Isah se leškario... uhhh, grrrr, ubiše stranci srpski fudbal... Da igraju Bogdanović i Mrkela, ne bi sad -20 bilo (već bi se borili za opstanak). Eto, da Srboljub Somić ne dade gol, ne bismo se mogli ničemu ni nadati, ali nesretno primišmo, kad su u odbrani sve uvozni polovnjaci, Abu Pej Čini, Bernard Gvozdendu, Ibrahim Vranjen, Džon Duduru... :roll:

Klub se raspada, nikad nije bila ovakva kriza, muzej nema obezbjeđenja, doktor šalje igrače prijateljima kad se povrijede jer nema ni zavoja ni flastera, bilo kakve pare su misaona imenica, i oni što smo ih kao mrzili a što su sipkali nešto goriva da auto ne staje, su otišli - i opet su krivi stranci? :roll:

Najbolje ubaciti omladince, one koji su prošle godine bili 10. u ligi. I za to su krivi stranci, ali to će tole mrcina i menaĐeri sve na svoje da dovedu. Vamos, Tole! Sieg um jeden preiss!

Vrh

PostPoslato: 06 Maj 2009, 22:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
U neku ruku mi je drago da ona filijala Partizana zvana Javor neće u evropu 8)

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 08:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Feb 2002, 01:00
Sasvim sigurno najveca sramota u istoriji kluba. Tim, pred kojim su ne tako davno, drhtali i najveci evropski klubovi, danas gubi od nekih seoskih amatera.

Vrh

PostPoslato: 07 Maj 2009, 09:22 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 30 Apr 2009, 10:23
Да ли је неко од вас који коментаришете стање у Звезди последњих дана био не некој првенственој утакмици ове полусезоне или планира ићи на неку утакмицу до краја сезоне???

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46 ... 53  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]