shoole je napisao:
Чему та информација, зашто је она битна? Осим да би Лукић оставио утисак да је "звездаш до кости"?
А зашто је довољно битна да теби засмета? Зашто би то тебе изнервирало? Ја сам на ту изјаву потпуно равнодушан. Ниити је мен купио са њом, нити било кога нормалог. Не видим зашто би то теби сметало толико. Можда су то новинари извукли из њега, питали га: "Сутра славите славу, Ђурђевдан?" Човјек одоговорио: "Ићи ћу на утакмицу." Можда? Можда и није. Па? Сада ја треба да се нервирам, због тога, или да ми је то битан утисак конференције? Да је "Звездаш до кости", за мене,
он је показао на терену. И најмање што желим је да због неке глупе изјаве, вјероватно искарикиране, мање поштујем једну Звездину легенду.

Требаће МНОГО више да бих посумњао у његове мотиве.
shoole je napisao:
Куцање на врата, обична флоскула!
А КО други има кредибилитет да куца на врата? КОМЕ другом би неко дао паре? Пола ових људи нису никада управљали клубом, нити били на битним позицијама, што значи да су им макар биографије неукаљане. И треба да се све покуша, и да се тражи од државе. Зна се да је то највећи српски бренд. То и треба мало да наплатимо.
То што су изјавили да иду у Севојно. Не могу да вјерујем да си и у томе нашао лошу ствар? Као што рекох, доста ових људи нису у клубу, из разноразних разлога, па зато и нису долазили на утакмице, а вјероватно су и били непожељни разним режимима. Ово нам је најважнија утакмица у сезони, а нама нема ко да сједи у ложи против Севојна. Сада се јављају сви који воле клуб дају подршку играчима, да призову све присталице Звезде да подрже клуб, да се појаве тамо, да дају додатни значај, мотив, ако ништа, да изврше и неки благи притисак, да нам се не суди очигледно против нас... Па тим играчима је најпотребнија подршка сада, јер је то једино што их може мотивисати, кад је већ професионални дио односа угрожен.
Citiraj:
Делије... да, нешто конкретно. Прикупљаће се неке паре, па колико се скупи на камару. То је нешто конкретно.
Ето и Аца Лукас ће направити концерт, дати све паре Звезди. Конкретно? Нити ће он бити на некој позицији, нити ће нешто икада одлучивати. Човјек дошао и рекао како би могао помоћи, и крај. Можда је и слагао, али он се никад неће "леба најести" од Звезде сигурно. Нити може, нити ће му ико то дозволити.
Не желим да испада да сам ја против Делија и слично. Учествоваћу у свим акцијама, наравно, само ми смета што су често превише критични према свим другим приједлозима, а они немају свој. (ово за модел Барселоне и Реала знају и птице на грани за ту причу, и нема га ко то није рекао и предлагао за Звезду = "топла вода")
Од ових горепоменутих људи, нико не може бити изабран за предсједника клуба, или било коју другу функцију, без одобрења скупшитне. Та нова скупштина је скоро изабрана, и скоро сва битна и добра имена се налазе на том списку. Они су дали свој приједлог, и до тада, радиће све што је у њиховој моћи да помогну.
Да закључим. Не мислим ја да је ово коначно рјешење, нити да је овај покушај (јер је то за сада само покушај) савршен и слично. Мислим да је СВАЧИЈА идеја и подршка више него добродошла, да је рјешење у сарадњи и ветерана и Звезда и легенди и Делија и симпатизера, па и државе ако треба. Поента је да се што више "чистих" људи окупи око клуба, да би подигли кредибилитет како код свих Звездаша који ће давати паре, тако и код потенцијалних спонзора, банака, играча... Сви који могу помоћи, добродошли су.
Нервира ме што се не можемо ујединити сви, сад кад је најпотребније, већ са оваквим непримјереним критикама стално поткопавамо опоравак Звезде.