BL Boy je napisao:
Sta nudi BlackBerry po ovom sto sam vidio na mts sajtu i na ovim ovdje na linkovima koje si naveo nista posebno sto vec ne nudi Nokia, dakle sve je to vec dostupno instant e-mail i sl. stvari to ja vec odavno imam putem usluge mobilni mail gdje mi cim stigne e-mail isti bude prosljedjen sms/wap push porukom na telefon, a osim tog Nokia ima opciju za preuzimanje e-mail poruka uz stalnu vezu s mob.netom takodje moguce je definisati vise mail naloga dakle nista novo da bi se to zadovoljstvo ekstra platilo.Dakle sto bi mu trebao Blackberry, a ne Nokia E serija.
Pročitaj ponovo šta je Blackberry usluga i koje su mogućnosti Blackberry-ja (ovaj put pažljivije)...
pa tek onda donesi zaključak.
BL Boy je napisao:
Sto se tice ovog da psolovni korisnici kod nas nece pitati koliko je vec da ce uzeti jer im firma placa pa kakao koji vecina ima onaj vpn kod kojeg su cijene telefona u rangu sa L paketom i gdje se firma samo obavezuje da ce placati preplatu 2 godine, a korisnik iz svog dzepa kesira telefon.Dakle samo na najmasnijim tarifama poput total group i to one najskuplje mozda da nece morati platiti (to je mali broj ljudi, a i oni ce imati dilemu da li Nokija ili BlackBerry je opet kazem kod nas je to dosta nepoynat brend dok s druge strane Nokia je odavno prisutna i na dobrom je glasu).
Da li je Blackberry namijenjen većini?
Nije! On je namijenjen samo jednom segmentu korisnika...
Sigurno nije onima kojima kako si naveo "
firma samo obavezuje da ce placati preplatu 2 godine (L paket), a korisnik iz svog dzepa kesira telefon".
Blackberry nepoznat brand?
Baš si smiješan...
Od ove reklame nema bolje:

Ko to ima Blackberry (i to custom made)... Obama?
BTW
Nekako imam feeling da bi drugu pjesmu pjevao da bh mobile "uvodi" prvi Blackberry-je u BiH...