banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 25 Jun 2025, 15:37

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ] 
Autoru Poruka
 Tema posta: Izazov kršćanima !
PostPoslato: 15 Apr 2009, 00:10 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
Evo ja sam okupio par citata koje kršćani zanemaruju. Praktikuju kako kažemo " selektivne moralnosti" kada dođe biblija u pitanje. Biraju citate, neke gutaju slašću a neke ignoriraju žešće. Bilo je i pitanje vremena kad ću objaviti svoj tekst onim koji se pozivaju da slijede Isusa. U istinu ne slijede ga nikako.

DA LI POSTITE KAO ISUS ?

16 Kad postite, ne budite lica mrka kao licemjeri! Oni načine sebi mrk pogled, da ih vide ljudi gdje poste. Zaista kažem vam: Oni su već primili plaću svoju.

17 Kad ti postiš, namaži glavu svoju i operi lice svoje,

18 da te ne vide ljudi gdje postiš, nego samo Otac tvoj, koji je u tajnosti. Otac tvoj, koji vidi u tajnosti, platit će ti. ( Matej 6 16-18)

Postio je četrdeset dana i četrdeset noći. Tada ogladnje. ( Matej 4-2)

Odgovori im: "Ova se vrsta može istjerati samo molitvom i postom ! ( Marko 9:29)

33 Oni mu rekoše: "Učenici Ivanovi kao i farizejski poste često i mole se, a tvoji jedu i piju."
34 Isus im reče: "Možete li svatove natjerati da poste, dok je zaručnik među njima?
35 Ali će doći dani, kad će im se ugrabiti zaručnik. Onda će postiti u one dane." ( Luka 5)

Tada postivši i pomolivši se položiše ruke na njih i otpustiše ih. ( Djela 13:3)

*Kršćani ne poste, niti stavljaju ulje na glavu. Apostoli su postili kao Isus poslije njegovog odlaska, obratite pažnju kako muslimani poste.

DA LI SE PONAŠATE KAO ISUS ?

Tada on splete od užeta bič i istjera iz hrama sve zajedno s ovcama i volovima. Mjenjačima prosu novce i isprevrnu stolove njihove. (Ivan 2:15)

3Kad je nestalo vina, reče majka Isusova njemu: "Nemaju više vina."
4Isus joj reče: "Što ja imam s tobom, ženo? Moj čas nije još došao."

A one moje neprijatelje, koji ne htjedoše, da ja kraljujem nad njima, dovedite ovamo i pogubite ih pred očima mojim!" ( Luka 19:27)

DA LI MRZITE ČLANOVE OBITELJI ?

Ako tko dođe k meni, a ne mrzi na oca i na majku i na ženu i na dijete i na brata i na sestru, da, i na samoga sebe, ne može biti moj učenik. ( Luka 14-26)

Biblija strogo striktno zabranjuje pića i vino:

Vina i jakoga pića ne smijete piti vi, ti i sinovi tvoji; kad ulazite u Šator sastanka! Inače biste morali umrijeti. Ovaj zakon ima vječitu valjanost za sva plemena vaša. ( levitski zakonik 10 - 9 )

Koliko vas mrzi članove familije zbog ovakvih prestupa ?

DA LI OBAVLJATE MOLITVU KAO ISUS ?

I otide malo dalje, pade ničice na svoje lice, i pomoli se: "Oče moj, ako je moguće, neka me mimoiđe čaša ova! Ali ne kako ja hoću, nego kako ti hoćeš." ( Matej 26: 39 )

Da li se kršćani mole kao Isus ? Odgovor je NE. Pomenuti citat jasno ukazuje da se Isus molio i na "fizički" način.

još par primjera:

Tada Abram pade ničice na svoje lice, i Bog je s njim govorio ovako ( postanak 17:3)
Dođite, poklonimo se i padnimo ničice; kleknimo pred Gospodom, koji nas je stvorio!(psalmi95:6)

I svi anđeli stajahu oko prijestolja i starješina četiri bića, i padoše na lice pred prijestoljem, i pokloniše se Bogu Govoreći: "Amen! Blagoslov i slava i mudrost i hvala i čast i sila i jakost Bogu našemu u vijeke vjekova! Amen." ( otrkivenje 7: 11-12)

Jošua razdrije haljine svoje, baci se pred kovčegom Gospodnjim ničice na svoje lice sve do navečer, on sa starješinama Izraelovim, i posuše prah na glavu svoju. ( Jošua 7:6)

Mojsije i Aron umakoše ispred zajednice k ulazu u Šator sastanka i padoše ničice na svoje lice. Tada im se pokaza slava Gospodnja, ( Brojevi 20:6)

ODRIČETE LI SE SVEGA I DAJETE LI SIROMAŠNIM ?

Tako i ni jedan od vas, koji se ne odreče svega, što ima, ne može biti moj učenik. ( Luka14:33)

Kad je to čuo Isus, reče mu: "Još ti jedno fali: Prodaj sve, što imaš, i podaj siromasima, i imat ćeš blago u nebu. Tada dođi i idi za mnom! ( Luka 18: 22 )

Ne uzimajte sobom u pojasima svojim ni zlata ni srebra ni drugoga novca, ( Matej 10:9 )

Da li kršćani trebaju prihvatit siromaštvo i prodati sve što imaju ? Ovo je zanemareno u kršćanskom zapadu, šta više oni su najveći potrošači.

DA LI JE ŽENIDBA RASTAVLJENE ŽENE PRELJUB ?

A ja vam kažem: Svaki, koji pusti ženu svoju - osim zbog preljube - ,navodi je, da čini preljubu; i tko puštenicu uzme za ženu, čini preljubu. ( Matej 5:32) i ( Matej 19:9)

koliko je kršćana onda prekršilo ovaj zakon ?

DA LI TREBATE KOPATI OČI I SJEĆI RUKE ?

Ako te ruka tvoja sablažnjava, odsijeci je! Bolje je za tebe, da uđeš sakat u život, negoli da s dvije ruke ideš u pakao, u oganj neugasivi,
Gdje crv njihov ne umire, i oganj se ne gasi.
Ako te noga tvoja sablažnjava, odsijeci je! Bolje je za tebe, da uđeš hrom u život, negoli da te s dvije noge bace u pakao, u oganj neugasivi,
Gdje crv njihov ne umire, i oganj se ne gasi.
Ako te oko tvoje sablažnjava, iskopaj ga! Bolje je za tebe, da uđeš s jednim okom u kraljevstvo Božje, negoli da te s dva oka bace u pakao, ( Marko 43: 47)

JE LI VAM DOZVOLJENO ČUVATI PARE ?

Ne skupljajte sebi blaga na zemlji, gdje ga uništava moljac i rđa, gdje kradljivci obijaju i kradu!
Skupljajte sebi blago u nebu, gdje ga ne uništava ni moljac ni rđa, gdje kradljivci ne obijaju i ne kradu! ( Matej 6: 19-20)

Izgleda da je Isus zabranjivao postojanje banke " gdje kradljivci obijaju i kradu" misli na spremnik novca i kradljivca. Isus je odbijao nagomilavanje novca, zato je i prevrnuo stolove u hramu, zbog onih koji zamjenjuju novac. Hadis Muhammeda a.s jasno govori o ovoj stvari

Dio 2, Knjiga 24, Broj 488:

Prenosi Zaid bin Wahab: prošao sam kraj mjesta Ar Rabda pa sam sreo Ebu Zerra i pitao ga: Šta te dovodi u ovo mjesto ? On reče: Bio sam u Šamu i raspravljao sam se Muavijom u vezi značenja Kur'anskog ajeta " O vjernici, mnogi svećenici i monasi doista na nedozvoljen način tuđa imanja jedu i od Allahova puta odvraćaju. Onima koji zlato i srebro gomilaju i ne troše ga na Allahovom putu - navijesti bolnu patnju (9-34)
Muavija reče da se ajet objavljen zbog sljedbenika knjige ( Buharija biljezi hadis)

KAKVI LJUDI ĆE UĆI U RAJ ?

Još vam jedanput kažem: "Lakše ide deva kroz iglene uši, negoli bogataš u kraljevstvo Božje." (Matej 19:24) ( Marko 10:25) ( Luka 18:25)

MOŽETE LI POMJERATI PLANINE ?

On im odgovori: "Jer imate tako malo vjere, jer zaista, kažem vam: "Ako imate vjere kao zrno gorušično, možete reći gori ovoj: "Prijeđi odavde tamo, i prijeći će tamo. Ništa vam neće biti nemoguće. ( matej 17:20)

Isus im odgovori: "Zaista, kažem vam: "Ako imate vjere i ne sumnjate, onda ćete ne samo učiniti, što se je dogodilo smokvi, nego ako reknete onoj gori tamo: "Digni se i baci se u more!, to će se dogoditi. ( matej 21:21)

Sjetimo se kad je Isus prokleo drvo smokve pa je uvelo pa od tad nece rasti vise. Isus jasno pokaza

Tada vidje smokvu jednu kraj puta. Dođe k njoj, ali nađe na njoj samo lišće. Tada joj reče: "Neka nikada na tebi više ne bude roda!" Odmah usahnu smokva. ( matej 21:19)

pošto se literalno misli da je drvo smokve uvenulo, tako se misli da i kršćani isto mogu pomjeriti planine literalno.

MOŽETE LI HODATI PO ZMIJAMA ?

Eto, dadoh vam vlast da stupate preko zmija i skorpiona i preko svake neprijateljske sile; ništa vam neće moći nauditi. ( Luka 10-19)

JESTE LI PERFEKTNI ?

Budite dakle savršeni, kao što je savršen Otac vaš nebeski! ( matej 5:48)

NE RADITE DOBRA DJELA JAVNO ?

Pazite, da pravednost svoju ne činite pred ljudima, da vas oni vide; inače nemate plaće kod Oca svojega na nebesima. ( matej 6:1)

DA LI IKO SE PRIDRZAVA OVOG CITATA ?

A ja vam kažem: Ne opirite se zlu, nego ako te tko udari po desnom obrazu, obrni mu i drugi! ( Matej 5:39)

NE BRINETE SE ZA SUTRA ?

Zato vam kažem: Ne budite tjeskobno zabrinuti za život svoj, što ćete jesti i što ćete piti, ni za tijelo svoje, u što ćete se obući. Nije li život više od hrane i tijelo nije li više od odijela?
Pogledajte na ptice nebeske! One ne siju, ne žanju, ne skupljaju u žitnice: Otac ih vas nebeski hrani. Nijeste li vi više vrijedni od njih? Tko od vas može svojim brigama produljiti život svoj i za jedan samo pedalj? I što ste tako tjeskobno zabrinuti za odijelo? Pogledajte na ljiljane u polju! Kako rastu! Ne rade i ne predu; A ipak kažem vam: Ni Salomon u svemu svojemu sjaju nije bio tako odjeven kao jedan jedini od njih. I kad Bog travu, što danas stoji na polju, a sutra se baca u peć, tako odijeva, koliko će više vas, malovjerni! Ne budite dakle tjeskobno zabrinuti i ne pitajte: Što ćemo jesti? Što ćemo piti? Čim ćemo se odjenuti? ( matej 6:25-31)

NE MOŽETE OBOŽAVATI 2 GOSPODARA

Ni jedan sluga ne može dva gospodara služiti: ili će na jednoga mrziti, a drugoga ljubiti, ili će uz jednoga prianjati, a drugoga zanemariti. Ne možete služiti Bogu i bogatstvu." (luka 16:13)

Kršćani obožavaju Isusa kao duhovni posrednik između Boga i čovjeka. Također prave stuatue a biblija zabranjuje takve stvari. Rimokatolici se mole Mariji i svetom duhu.

HOĆE LI SVI GORITI U PAKLU ?

Svaki će se ognjem posoliti, kao što se svaka žrtva začinja solju. ( Marko 9:49)

BI LI KRŠĆAN TREBAO DOPUSTITI PRAVDANJE ?

Hoće li tko da se pravda s tobom i košulju tvoju da uzme, pusti mu i kabanicu! ( matej 5:40)

JE LI KRŠĆANU DOZVOLJENO VRATITI POSUĐENU STVAR ?

Tko te moli, daj mu! Tko ti uzme tvoje, ne traži od njega natrag! ( luka 6:30)

Tko te moli, podaj mu; tko hoće da uzajmi od tebe, ne odbijaj ga! ( Matej 5:42)

Planiram nastaviti sa temom " ODBACENI CITATI BIBLIJE I SLIJEĐENJE NOVOTARIJA PAULOVIH " ali me čeka jedan lijepi put te se vraćam za nekoliko dana

pozdrav

Poslednji put menjao 114_AhmeD dana 15 Apr 2009, 00:24, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 00:17 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Ti Ahmede, ako ti niko ne odgovara na teme počneš sam da izmišljaš nove teme ne bi li upecao nekoga da se "primi" i počne ponovo u nedogled da odgovara.

Čuj naziva - Izazov!!!???

Drži se brate Islama, batali Hrišćanstvo.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 00:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2009, 13:46
Nisi ti dobar sa glavom nikako...

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 01:01 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
tema je trebala glasiti IZAZOV ISLAMU--ako vjeruju da je Isus poslanik, onda je ovo takodje i njima upuceno... :evil3:

jos kad bi se stavio katanac dok se ti ne vratis bilo bi super... :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 08:07 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Apr 2009, 09:36
kao prvo: Sve što ja vidim je nekoliko samostojećih rečenica, izvučenih iz konteksta, ili svog metaforičkog značenja.

kao drugo: Ne verujem da si uopšte ikada čitao Bibliju, pa ovo sve uredno ispisivao zato jer ti "zasmetalo" ili nešto. Našao si na nekom od fundamentalističkih foruma, gde vam je preče raspredanje kako hrišćanstvo nije pravo, nego kako islam jeste.

Otprilike je to kao da ja počnem da razglabam o postomdernizmu, a da Lyotardovo Postmoderno stanje nisam ni 'taknuo.

Imaš tamo svoju temu Islam, predstavljaj kol'ko hoćeš, jer za to si možda i upućen. Koga zanima čitaće, koga ne, neće. A molim te, hrišćanske teološke debate i razglabanje o interpretacijama svetog pisma prepusti ljudima koji su kvalifikovani za to, ili su barem prošli osnove hrišćanske veronauke. Kao što ni ja sa tobom ne mogu razglabati o turskoj književnosti srednjeg veka, jer nisam još "obradio" ni jednog jedinog avtora.

a ovo, i slične nebulozne i bezvredne teme, predlažem pod ključ.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 08:56 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2008, 23:36
AhmeD zaista mi nije jasno zasto tezis nepotrebnim debatama,valjda je to zato sto silno zelis da udjes u grupu cjenjenih fanatika ali neznam ni kako tebi nije jasno da si na pogresnom mijestu i u pogresno vrijeme.Dali zaista zelis da dokazes kako si ti veliki musliman ili u stvari bjezis od od svoje nocne more -da su ti korijeni ipak hriscanski.Ako si pravi vijernik onda nije tvoje da dokazujes sta je ispravno a sta ne,jos manje je tvoje da sudis drugima i da uspostavljas pravila ,valjda je Bog tu i on ce sve da rijesi i dovede na pravo mijesto,valjda je i sam Alah dovoljno velik da ne ovisi o takvima kao sto si ti -kopiras tekstove sa raznih stranica a svoje vlastito misljenje nemas,sve sami citati.Dusekorisno bi ti bilo umjesto sto trazis greske u Svetom pismu traziti istinu i spasenje u Kuranu,toliko je toga za procitati i shvatiti,nije valjda da znas sve.Nije li sramotno da tudje znas bolje nego li svoje.Ni jedan pravi hriscanin nece ni razmisliti o ovim glupostima o kojima ti pises jer je PRAVI hriscanin duboko ubjedjen u postojanje svega sto nasa vjera propovjeda,i bilo bi zalosno kada bi i dalje dozvoljavali sebi da nam kopate po utrobi,srcu i dusi

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 09:14 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2009, 21:46
Ovo je otvoren forum, zasto vam smeta kao otvorim temu ? Mogu pisati svoje misljenje.
Sutra ako otvorim i za budizam ne bi se niko ljtio vjerovatno.

Ali zasto me ne cudi opet reply = ti ovo ti ono, ti ovakav ti onakav

Zasto lijepo ne odgovorite dio po dio, sta vam fali? Napisite, ovo si pogrijesio- ovo ide ovako i mirni svi, nego uvjek tezite napadanju a ne odgovoru.

Nije ni tebi lako, treba lock tebi :) ok .....

Ja cu postaviti religijsku temu i za nekoliko dana, kad je zavrsim, i to ovdje na forumu o religiji i nema nikakve osnove da se zabrni otvaranje ovakvih i slicnih.

Ako pocnete sa vrijednjanjem to samo ide na stetu samim vama, umjesto da dajete odgovor u skladu teme - vrijeđanje ništa ne radi. Vezano za islam ja cu sve odgovoriti, necu nikog vrijedjati i bjezati od pitanja

JA SE NEĆU NA OVU TEMU VIŠE NI JAVITI DOK NE BUDE PRAVIH ODGOVORA A NA OSTALI TRASH TALK NECU SE NI OBAZIRATI :wink:

Pozdrav svim

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 12:52 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 21 Dec 2004, 20:02
Jel to opet jos jedan pokusaj i potez dokazivanja "istinitosti" Islama "laznom i protivrjecnom Biblijom"?! Opet si uskaces u stomak. :confused3:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 13:31 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 05 Avg 2006, 19:54
Kako god da okrenes,ispade da Ahmed zna puno i o Islamu i o hriscanstvu!
Volio bih cuti lavica i Hristova kako ovo komentarisu.

Pozdrav svima i selam Ahmedu :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 13:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Maj 2006, 19:12
Druga poslanica Korinćanima 6:14 kaže: “Ne uprežite se u isti jaram sa nevernicima. Jer šta ima pravednost sa bezakonjem? Ili kakva je zajednica svetlosti i tame?"

Vidiš ahmad da mi i vi nemamo ništa zajedničko. Zato vratite se šejatanu, od koga ste i došli.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 14:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Ahmed je vec postavio kriterije uzornog hriscanina :) Po cijem ovlastenju? :)

Iskreno da ti kazem Ahmede, pocinjem da se plasim tvog nacina razmisljanja.

Evo ja licno se ne pridrzavam dosta toga sto si naveo. Sta ti kazes na to?

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 14:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Hristov je napisao:
Ahmed je vec postavio kriterije uzornog hriscanina :) Po cijem ovlastenju? :)

Iskreno da ti kazem Ahmede, pocinjem da se plasim tvog nacina razmisljanja.

ahmede , de reci svom prijatelju, kaKi si za opasat se sa "plastikom" i booOOMmmm oko neki Merikanaca, ni ja ih ne volim :D

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 14:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Maj 2008, 10:50
Posto po ko zna koji put vadimo trun iz oka jedni drugima, mozes li Ahmede da mi odgovoris na slijedece pitanje:

Zamisli da svojim nacinom zivota kako ga sada zivis dodjes do vrata raja, jos jedan korak treba da ucinis da udjes u raj, i za kratko zastanes. Pogledas iza vrata u raj, kad tamo cisto savrsenstvo. Pogledas iza sebe, vidis hiljade i hiljade ljudi kako lutaju, i skoro svi idu u smjeru pakla. Kako bi ti u tom trenutku razmisljao i sta bi bio tvoj slijedeci korak?

The hell where youth and laughter go.

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 15:02 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Feb 2009, 12:35
Borba s glavom...

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 15:31 
staromodan
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2002, 16:42
nije problem otvoriti temu, vec silovati temu...a ti to radis..

nisi mi odgovorio da li se ti drzis svega sto je Isus rekao, s obzirom da ga smatras poslanikom od Alaha... :evil3:

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 16:07 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Citiraj:
17 Kad ti postiš, namaži glavu svoju i operi lice svoje

Kako je Peđi Mijatoviću, kao vrhunskom sportisti, uspjelo da stalno posti? :o

Inače, masa nejasnih stvari ili izvučenih iz konteksta. Ahmede, slabo ti ide ovo otvaranje tema :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 16:59 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Dec 2006, 11:40
Misdongarde je napisao:
Citiraj:
17 Kad ti postiš, namaži glavu svoju i operi lice svoje

Kako je Peđi Mijatoviću, kao vrhunskom sportisti, uspjelo da stalno posti? :o

P. Mijatović poznat po mazanju glave (gelom) a poznat eto i kao vjernik nekoga je naveo da smisli vic:
Na terenu Peđa se moli Bogu, kapne kap kiše na njegovo čelo, on brže-bolje zaliže tu kap po kosi i kaže - To Bože!

Ova tema je sama po sebi off topic. 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 17:35 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Apr 2009, 09:36
Ahmede, kao prvo, nisam te vređao ni jednom jedinom rečju.
Kao drugo, izneo sam činjenicu da su ovo kopirani tekstovi sa nekog od islamskih sajtovam izvučeni iz konteksta.
Kao treće, isto tako sam izneo činjenicu da nisi kompetentan da uopšte načinješ ovakvu temu, jer se može očekivati samo (u najboljem slučaju) parcijalno znanje o temi koju sam načinješ. To je isto kao da ja sad otvorim temu o amerikancima, i nazovem ih lažnom nacijom samo zato što potiču mahom od Europljana. Znači iz konteksta izvučem samo to da su došlje u Severnoj Americi, a da ništa drugo o njihovoj istoriji ne znam. Niti istorijske procese formiranja nacionalne svesti. Ali, ne volim amerikance, pa mi odgovara samo taj delić informacije kako bi potvrdio ništa drugo no moj sopstveni manjak znanja i razgledanosti. Zato se u teme o islamu i ne javljam, kao što možeš da vidiš i sam.
I zbog toga, i samo zbog toga, ova tema, a sa njom i malo more drugih mora pod ključ, ako hoće uopšte da se postigne neki kvalitet debate. Jer sve te teme su bezvredne.

Naravno idealizujem, ali takvo je moje mišljenje i uredno sam ga i izneo, a na moderatorima je da prosude...

Vrh

PostPoslato: 15 Apr 2009, 21:08 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
Ovaj ahmed me podsjeca na Miroljuba Petrovica koji svima nalazi greske, a sam je najgresniji od sviju.
Ali izgleda da Ahmed nema odgovor na ovo pitanje :P :

spavac je napisao:
nisi mi odgovorio da li se ti drzis svega sto je Isus rekao, s obzirom da ga smatras poslanikom od Alaha... :evil3:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 16 Apr 2009, 08:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Avg 2007, 21:47
Ja se pridržavam svega toga navedenog.
Samo, imam jednu manu, lažem.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 20 Posta ]