kelbi_91 je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Ne znam da li si čula, ali sada Vlada RS plaća one koji studiraju za deficitarna zanimanja.
Znači dobiješ besplatno knjige i još ti daju 100KM mjesečno za tvoje troškove i još ako si u srednjoj bila Teslovac, a na faxu postaneš Ajnštajnovac, možeš da zamastiš brke i ovom stipendijom Milan Jelić.
Definitivno ne bih učiteljski.
Da,da cula sam a ne znam za tu Milanovu ali ok u svakom sl. pa ne znam nisam bas nesto JAK programer ali mi ide matematika i tako te gluposti u vezi elektronike i u opste tehnike.......a sto se farmacije tiče to baš volim mislim hemiju i to...medjutim tu je i problem što ja nisam imala hemiju u srednjoj nego samo 2 godine u osnovnoj....ajoj još razmišljam ......
HVALA U SVAKOM SLUČAJU
Nemoj puno obraćati pažnju na to što si npr. za hemiju čula samo u OŠ i nikad više. Ti ćeš na fakultetu više manje sve opet učiti od početka, samo bićeš u prednosti ili u nazadnosti o odnosu na druge.
Ako je neko išao lupam u srednju muzičku školu i nekim čudom se opredjelio za mašinstvo, a nije htio da nastavi na akademiji. On će se namučiti sa matematikom na prvoj godini, za razliku od onog što je završio gimnaziju ili srednju mašinsku. Ali će onaj sa gimnazijom da se namuči sa nacrtnom geometrijom, jer tehničkog crtanja nema u gimnaziji.
Znači sve ovo moraš uslovno da shvatiš.
[Enterprise] je napisao:
filozof sa vrbasa je napisao:
Ne znam da li si čula, ali sada Vlada RS plaća one koji studiraju za deficitarna zanimanja.
Znači dobiješ besplatno knjige i još ti daju 100KM mjesečno za tvoje troškove i još ako si u srednjoj bila Teslovac, a na faxu postaneš Ajnštajnovac, možeš da zamastiš brke i ovom stipendijom Milan Jelić.
Definitivno ne bih učiteljski.
to su gluposti, tako je prosle godine bila prica za masinstvo. Kao svi ce brucosi dobiti besplatne knjige, stipendije, itd itd. Na kraju nista ne bi od toga...
Kako nema?
Iskreno, nisam obraćao na to pažnju, jer sam mislio da je to sređena stvar.