banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 22:44

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 53  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 04 Feb 2009, 18:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Hertzog je napisao:
Vaspitna ustanova, kakav amaterski klub :D :D :D

:lol: :lol: :lol:

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2009, 18:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
SIJUKS je napisao:
Iz dana u dan mi sve vise licite na neki amaterski klub :D

Сијуксе, за вас, институција...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2009, 18:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
SIJUKS je napisao:

Kad pises o instituciji kakva je Crvena Zvezda ima da stojis i kuckas u tastaturu.

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2009, 18:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
SIJUKS je napisao:

Сијуксе, за вас, институција...

Jebes instituciju kojoj je Den Tana predsednik :D

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2009, 18:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Vuk_samotnjak je napisao:
SIJUKS je napisao:

Kad pises o instituciji kakva je Crvena Zvezda ima da stojis i kuckas u tastaturu.

Rece bivsi Partizanovac :D

Vrh

PostPoslato: 04 Feb 2009, 18:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Kakve tebe uspomene vuku na temu o Crvenoj Zvezdi gdje imas vise komentara nego na mrtvoj temi o partizanu. :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2009, 21:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Izgleda da fudbaleri Crvene zvezde ne mogu da odigraju "normalan" meč na pripremama na Kipru.
Zvezda je dobila Jagodinu 1:0, ali je fer potez trenera crveno-belih obeležio meč.
Posle prekida utakmice sa poljskim Gornjikom zbog opšte tuče, Zvezda je odigrala ceo meč sa Jagodinom i pobedila novim golom Brazilca Klea, a penal koji je potom dosuđen za crveno-bele iznervirao je trenera Jagodine Nenada Milovanovića.
Prema izveštaju na sajtu Crvene zvezde, kiparski sudija je u poslednjem minutu prvog dela dosudio penal za Zvezdu, što je razbesnelo Milovanovića koji je vređao sudije.

Trener Zvezde Čedomir Janevski se potom odlučio na džentlmenski potez, koji se ne viđa često u fudbalu. Naredio je Kleu da ne realizuje penal, Brazilac ga je poslušao i plasirao je loptu u ruke golmana Danila Pustinjakovića.
=D> =D> =D>

Zvezda je dominirala protiv Jagodine, a posle nekoliko propuštenih prilika, Kleo je u 39. minutu pogodio mrežu golmana Jagodine, iz dva pokušaja (najpre je Pustinjaković odbranio njegov udarac sa sedam metara, ali je Kleo iz druge pogodio).
Kapiten Jagodine Mihajlović je posle oštrog starta sa leđa nad Fereirom u 80. minutu dobio direktan crveni karton. Povređenog Brazilca zamenio je Oumaru.
Zvezda je do kraja meča propustila još nekoliko prilika (Parker, Oumaru, Some, Tričkovski pogodio prečku), a Jagodina za 90 minuta nije uputila nijedan šut ka golu Crvene zvezde.

Vrh

PostPoslato: 05 Feb 2009, 23:36 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Jako vazna i neprocjenjiva pobjeda Zvezde nad Jagodinu :lol:

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 13:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Odluka Janevskog je za pohvalu, s obzirom da je bila u pitanju prijateljska utakmica i da nije bilo potrebe da se dižu tenzije. Pitam se da li se "iznervirani" Milovanović, sjetio da iskritikuje svog igača za crveni karton, kad je već okrenut ka istjerivanju pravde i fer pleju.

Inače pitam se da li će taj vunderkind iz Makedonije, konačno da počne da daje golove, dribla po trojicu četvoricu igrača, kako je bilo očekivano, pošto su ga tako opisivali. Ja sam od njega vidio samo gomilu suvišnih i ne previše smislenih poteza, sebičnu igru i nekoliko golova koje je ugurao sa 2-3 metra, uglavnom u nebranjenu mrežu. Pitam se vrijedi li to silnih para isplaćenih za njega...

Od pojačanja koja su pristigla u ovom prelaznom roku, mogu reći da ne očekujem previše, bar ne odmah. Pravu vrijednost mogli bi da pokažu tek naredne sezone i mislim da su zbog toga najviše i dovedeni. Iako sam ga malo kritikovao zbog visoke plate, Ivić ipak dobro zna šta radi. Titula je praktično 60 odsto izgubljena i narednu polusezonu, najbolje je iskoristiti za uigravanje tima, koji bi u ljetnom prelaznom roku, bio pojačan samo na mjestima za koje bude potrebe. Pametno odrađeno, samo pod uslovom da se plan dosljedno ispoštuje, a ne da se nakon par loših rezultata, sve svaljuje na par ljudi, koji će potom biti otjerani iz kluba.
Uglavnom od pojačanja najviše očekujem od Šišića, kome će trebati nešto više vremena da dostigne nivo forme, s obzirom da nije previše trenirao u posljednjih par mjeseci. Uz njega svakako da Parker ima vrhunski kvalitet, a mislim da je Aval Isah, tip igrača kakav je nedostajao timu od odlaska Kastilja. Ako se ne varam, dovedeni igrači, odnosno njihov profil, sugerišu da će Zvezda igrati u formaciji 4-5-1, sa dva centralna vezna, koji bi trebali da budu Milijaš i Isah, zatim jednim isturenim centralnim (Parker), dva klasična krilna igrača, od kojih je jedan cementirao sebi mjesto (Lazetić) i to vjerovatno na desnoj strani, dok će na drugoj da bude borba, pogotovo ukoliko Koroman ostane. Ukoliko zaista ostane, vjerovatno će on biti prvi izbor, ali cijenim da će Šišić i Oumaru, dobijati sve više šansi, pogotovo zbog toga što je Koromanov odlazak izvjestan, samo je pitanje, da li sada ili na ljeto. Šišić ih čini mi se sve šiša po kvalitetu, ali je i on izgleda malo opičen i nedisciplinovan, pa ćemo vidjeti na šta će to ličiti. Druga stvar vezana za njega, je moguća averzija dijela navijača. Kretenzima nikad nije manjkalo, pa me ne bi iznenadilo da se momak suoči sa gadnim odbijanjem publike, zbog bosanskog porijekla, ali ako je imalo pametan, znaće kako to da amortizuje. Kikanović nije baš prihvaćen u KK, ali mu to nije smetalo da pruža sjajne partije. Kvalitet je jednostavno kvalitet.

U napadu, mjesto je gotovo rezervisano za Klea, alternativa će mu biti Fereira, a Some vjerovatno neće baš da se nagleda terena. Tričkovskog vidim kao neku alternativu na krilima i vjerovatno, ukoliko bude transformacija u postavci, kao back-up napadača, mada tu mogu odlično da se snađu i Parker i Oumaru. Jedino što me brine je nedostatak prave zamjene za Milijaša i Isaha. Nikolić i Bogdanović su za sada jedini na koje se ozbiljno može računati na toj poziciji, a bude li Bogdanović opet na terenu, neće nam baš biti dobro da gledamo utakmice. No šta je tu je...
Odbrana je 90 odsto u sastavu Gvozdenović, Tutorić, Tomović, Ninkov. Eventualne rotacije očekujem na tom lijevom beku, gdje je Džef Silva veliki potencijal. Plaši me činjenica da da su štoperi prilični mediokriteti, pogotovo Tutorić, ali Tomović bar ima potencijala da napreduje. Tutorića bi mogao da istisne Pejčinović, ali ne odmah. Vranješ, čini mi se, takođe neće da se nagleda terena, bar na poziciji štopera i mislim da ga Janevski sprema kao alternativu za Ninkova.

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 13:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Nitro je napisao:
Od pojačanja koja su pristigla u ovom prelaznom roku, mogu reći da ne očekujem previše, bar ne odmah. Pravu vrijednost mogli bi da pokažu tek naredne sezone i mislim da su zbog toga najviše i dovedeni. Iako sam ga malo kritikovao zbog visoke plate, Ivić ipak dobro zna šta radi. Titula je praktično 60 odsto izgubljena i narednu polusezonu, najbolje je iskoristiti za uigravanje tima, koji bi u ljetnom prelaznom roku, bio pojačan samo na mjestima za koje bude potrebe.

Isto ovo si napisao i prosle godine kada smo otisli u ponor, a na prelaznom roku doveli masu balerina... ista je prica bila, titula je izgubljena, ali znaju sta rade, ovo ce biti dobar tim za narednu (ovu) sezonu. Pa opet nista, na polu-sezoni opet promenjen skoro celi tim. Ali eto za razliku od prosle godine, sad se nadam da si pogodio sa ovim pasusom, jer je u protivnom izgubljeno jos par godina za Zvezdu

Vrh

PostPoslato: 06 Feb 2009, 20:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Пошто се види да је Нитро итекако упућен у цјелокупну ситуацију, и фино је то образложио, сад бих да кажем и додам само једно: Сви спортски новинари у Србији су говна! Оваква неописива пљувачина по Звезди је незапамћена. Проблам ће настати када јавност почне (а почиње увелико) да једе та силна говна коју су "бурек" новинари изасрали. Ивић им је ударио зид забране, и сад се свете. Брука! Ово сервирање приче како су Короман и Милијаш нервозни због прелазног рока, па се туку са противницима, па ће нам, тобоже, Кипрани ускратити боравак, па као ни једна нормалана утакмица да се одигра, па како смо довели 50 играча у задњих..., па одласци, па "брукање" са Гајем... Све то у моменту кад смо на самом дну. Ето зашто се код нас управе смјењују као нигдје на свијету. Сви мисле да могу пљувати по Звезди. Једини начин је потпуни "IGNORE", за ове папке, и подршка клубу и играчима, ма шта да се деси! Ствар је у томе да ће се то све сручити на екипу, клуб, навијаче, ако одмах у старту не буде све ишло како треба (а то је веома могуће, јер се ови играчи морају уиграти да би дали некакав резултат).

Vrh

PostPoslato: 07 Feb 2009, 00:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Vidić igrač meseca u Engleskoj
Slika
Nemanja Vidić i Aleks Ferguson proglašeni su najboljeg igrača i trenera u januaru u Premijer ligi, saopšteno je na zvaničnom sajtu lige.

Mančester Junajted je imao savršen početak godine u kome je ekipa postavila rekord u broju ligaških utakmica bez primljenog gola, a jedan od najzaslužnijih za to je srpski reprezentativac. ’’Crveni đavoli’’ su počeli 2009. godinu ubedljivom pobedom nad Čelsijem od 3:0. Vidić je bio strelac prvog pogotka.

Samo tri dana kasnije gol Vejna Runija bio je dovoljan za trijumf nad Viganom. Dimitar Berbatov osigurao je nova tri boda na Ribok Stadionu protiv Boltona. Najubedljiviju pobedu Junajted je zabeležio protiv Vest Bromviča 5:0, a srpski reprezentativac ponovo je bio strelac. Duel sa Evertonom ekipa Aleksa Fergusona dobila je minimalnim rezultatom 1:0.

Mreža golmana Edvina van der Sara nije se zatresla na prethodnih 12 prvenstvenih utakmica, odnosno više od 1.100 minuta. Poslednji gol Mančester Junajtedu dao je Arsenal, koji je 8. novembra na stadionu Emirati trijumfovao rezultatom 2:1.

Aleks Ferguson je proglašen menadžerom meseca po 22. put u karijeri, dok je Vidiću nagrada najboljeg igrača meseca pripala prvi put.

Vrh

PostPoslato: 08 Feb 2009, 20:29 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 03 Maj 2008, 17:38
Nitro je napisao:
Inače pitam se da li će taj vunderkind iz Makedonije, konačno da počne da daje golove, dribla po trojicu četvoricu igrača, kako je bilo očekivano, pošto su ga tako opisivali. Ja sam od njega vidio samo gomilu suvišnih i ne previše smislenih poteza, sebičnu igru i nekoliko golova koje je ugurao sa 2-3 metra, uglavnom u nebranjenu mrežu.

Dao je i 1 pravi! :lol:

Od pojačanja koja su pristigla u ovom prelaznom roku, mogu reći da ne očekujem previše, bar ne odmah.

Ja očekujem da se odmah digne kvalitet, prvenstveno zbog Isaha i Parkera - pravi igrači na pravom mjestu, gdje smo bili deficitarni. Kad se na to dodaju Laza u formi, raspucani Kleo... Biće komendija.

Kikanović nije baš prihvaćen u KK, ali mu to nije smetalo da pruža sjajne partije. Kvalitet je jednostavno kvalitet.

Ma nije prihvaćen od vrha Delija koji su ostale povukli za sobom, i pored toga su iljade ljudi u sali na svakom meču, zbog dobre košarke. Priča se da on nije glavni razlog bojkota.

U napadu, mjesto je gotovo rezervisano za Klea

Boldovano je višak :evil3: Kleo rastura na pripremama.

Plaši me činjenica da da su štoperi prilični mediokriteti, pogotovo Tutorić, ali Tomović bar ima potencijala da napreduje.

I mene, ali će im posao olakšati neumoljivi žandar Isah :wink: Ipak, s njima nema evropskog ljeba. Definitivno najtanji dio ekipe. Zadnja utakmica je pokazala i da su visoki i snažni igrači problem.

Vrh

PostPoslato: 09 Feb 2009, 09:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Stojić: "Kleo vredi 800 hiljada"

Fudbaler Crvene zvezde Kleverson Kordova Kleo vredi 800 hiljada evra, tvrdi menadžer Ranko Stojić koji je posredovao u dolasku Brazilca na 'Marakanu'.
Kleo je letos stigao u Crvenu zvezdi na jednogodišnju pozajmicu, a rok za izjašnjavanje 'crveno-belih' ističe prvog aprila. Brazilac je tokom jesenjeg dela šampionata bio jedan od najboljih u 'crveno-belom' dresu, a posebno se istakao na pripremama za prolećni deo sezone gde redovno trese mreže protivnika.
"Otkupna cena za klea je 800 hiljada evra. Zvezda, međutim, prvo mora da plati 200 hiljada koliko košta pozajmica. To je trebalo odavno da uradi, jer je prethodnom klubu u Portugalu taj novac za njega, kao i garancije, dala agencija mog prijatelja Žorža Game", rekao je Stojić u izjavi za 'Sportski žurnal'.
Kleo je izrazio želju da ostane i po isteku pozajmice, a na potezu je uprava našeg najtrofejnijeg kluba.
"Kleo je i ovde na pripremama u nekoliko utakmica pokazao da je kompletan napadač. Zvezda odavno nije imala takvog, jer se odlično kreće, sarađuje sa igračima, postiže golova, a iznad svega je dobar momak. 800 hiljada nije malo, ali nije ni mnogo, ako se zna da bi za nekoliko sezonamoglo višestruko da se zaradi. Nisam pričao sa ljudima iz Zvezde na tu temu, ne znam kako razmišljaju, međutim, imaju priliku da dobiju kompletnog napadača koji se već privikao i uklopio u sredinu", dodao je Stojić.

Vrh

PostPoslato: 13 Feb 2009, 23:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
Морао сам, јер је преслатка, а и пјева о најбољем одбрамбеном играчу данас...

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2Iyx6ssswWY[/youtube]

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 12:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Клеов промашај против Локомотиве... :confused2: :confused2: :confused2:
1 метар (ЈЕДАН МЕТАР), празан гол, лопта по земљи... :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 15:51 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Uroš Mišić: Kriv sam i treba da budem osuđen

Navijač Crvene zvezde Uroš Mišić, koji je osuđen na deset godina zatvora zbog pokušaja ubistva policajca Nebojše Trajkovića, priznao je krivicu na poslednjem svedočenju, održanom u petak u Vrhovnom sudu Srbije.
On je u usmenom obraćanju petočlanom sudskom veću sudije Dragiše Đorđevića priznao da je kriv i zamolio da mu kazna bude ublažena.
"Kriv sam i treba da budem osuđen za učinjeno zlo. To će celog života stajati uz moje ime, ali nije pravedno da budem osuđen za pokušaj ubistva. Na snimku se jasno vidi da je baklja upotrebljena kao palica, i da nisam hteo ništa više nego da ga udarim. Molim sudsko veće da me ne ubije i ne uništi mi život, već da mi pomogne da se vratim u kolotečinu normalnog života, izričući mi blažu kaznu", rekao je ovaj 19-godišnji Beograđanin, koji se izvinio Trajkoviću, njegovoj porodici, ali i svojoj, jer je svestan da "svi oni pate zbog njegove gluposti".

Na poslednjem svedočenju, komandant Žandarmerije Dragan Vasiljević rekao je da "nije bio obavešten da se Nebojša Trajković nalazi na severnoj tribini stadiona Crvene zvezde" na utakmici beogradskih crveno-belih i Hajduka iz Kule, odigranoj decembra 2007. godine, niti da mu je "u tom pravcu izdao bilo kakvo naređenje".
Rukovodilac svih policijskih službi na stadionu dodao je i to da Trajković tog dana nije ni trebalo da bude na tribini, što je bacilo možda novo svetlo na ovaj slučaj.
Odbrana Uroša Mišića zaključila je da Trajković nije bio na severnoj tribini u svojstvu službenog lica, pa da nije ni smeo da nosi službeno oružje i stoga je predložila da se, ukoliko sud ukine presudu, naloži saslušanje svedoka u ponovljenom postupku.
Ovaj zaključak upotpunjen je i snimkom policijske komunikacije, iz kojeg se prepoznaje da policija nije znala da je Trajković na severu.

U žalbi Mišićeve odbrane, koju predvode advokati Borivoje Borović i Ivica Vuković, tvrdi se da je presuda zasnovana isključivo na iskazu žandarma Trajkovića, a ne na činjenicama.
"Presuda je kontradiktorna sama sebi", piše u žalbi, kao i to da "sadrži niz propusta, koji se tiču činjeničnog stanja". Primer je taj što u presudi nije navedeno koje je povrede Trajkoviću naneo Mišić, a koje navijačka masa, već da su optuženom na teret stavljene sve povrede koje je zadobio žandarm.
Sada je na potezu Vrhovni sud, koji će posle većanja i glasanja da odluči hoće li potvrditi presudu u celini, preinačiti kaznu ili je ukinuti i naložiti novo suđenje.
Okružno tužilaštvo zatražilo je da se prvostepena presuda preinači i da se Mišiću izrekne duža kazna, "imajući u vidu standarde evropskih sudova", dok je odbrana zatražila da se prvostepena presuda ukine i dodeli drugom sudskom veću, da bise "sudilo prema činjenicama, a ne pod pritiskom izvršne vlasti" ili da se Mišiću ublaži kazna i ukine pritvor.
U prvostepenoj presudi, izrečenoj 19. septembra 2008. godine, ocenjeno je da je Mišićev napad na Trajkovića upaljenom bakljom, odnosno "pokušaj da mu je ugura u usta", predstavljao "linč službenog lica", jer žandarm nije dao povod za napad.
Trajković je tada zadobio teške fizičke i psihičke povrede, a da je Mišić uspeo da mu ugura baklju u usta, nastala bi smrta posledica, iz čega je zaključeno da se radi o krivičnom delu ubistvo u pokušaju, ali i da je Mišić bio svestan posledica koje su mogle proizaći iz njegovog napada.

Vrh

PostPoslato: 14 Feb 2009, 17:15 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Cudan tekst... sve u svemu jebu klinca, bio on kriv ili ne

Vrh

PostPoslato: 21 Feb 2009, 09:49 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

„Marakana“ se trese i kad nema utakmica, a kontradiktorne informacije stižu iz dana u dan. Predsednik Den Tana juče je rekao novinarima da je sa generalnim sekretarom Kozićem stalno u sukobu argumenata i da sa sportskim direktorom Ivićem ne komunicira, jer ovaj nije pokazao potrebu za tim. Smena direktora stadiona Ćorovića obavijena je tajnom, a sastanak predsednika sa veteranima kluba završen je bez zaključka. Izvesno je samo da će u martu sabor kluba izabrati novu skupštinu.

Haos na "Marakani"

Vrh

PostPoslato: 26 Feb 2009, 19:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 12 Okt 2008, 14:27
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=347148

Citiraj:
Predsednik FK Crvena zvezda Dan Tana izjavio je da dugovi kluba iz Ljutice Bogdana iznose 20 miliona evra.

"Od toga smo 5 dužni članovima uprave, a ostatak bankama, menadžerima i pojedinim izvođačima radova i privatnicima. Svakako da taj dug budući kupac mora da izmiri. Zemlja na Autokomandi je takođe jako vredna i ne znam zašto se koči njena prodaja", izjavio je Tana gostujući u emisiji RTS-a.

Citiraj:
Onim zaslužnima, koji su podigli klub, treba dati nešto, ali ne svima. Bivšim igračima Zvezda je već dala dovoljno i nema potrebe išta više da im se poklanja", smatra Tana.

Кретен!
Замисли да такав став (који је званичан став ФКЦЗ) износи човјек који никад није играо у Звезди, а највећи дио живота живио далеко од Звезде...Он да дође рецимо Шекију или Џаји и каже да је он сад главни баја и да они не треба да учествују у процесу приватизације Звезде или да буду власници ФКЦЗ! Али има став да треба продавати земљу на Аутокоманди...

Poslednji put menjao shoole dana 26 Feb 2009, 21:26, izmenjena samo jedanput

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 18, 19, 20, 21, 22, 23, 24 ... 53  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]