Tommy Vercetti je napisao:
Znaci mogu preci na duo, mozda cak i trio, zavisi kakve su im cijene telefonski usluga. 2mbit zvuci fino, ako mogu ispostvati naravno

Ako si na Netkom kablovskoj mreži i ako se tvoja ulica nalazi na spisku ulica na njihovom sajtu onda možeš preći na neki duo ili trio paket.
Ja lično čak ni tada ne bih prešao i to samo zbog ugovora na dve duge godine. Ne volim ugovore pa to ti je, pogotovo ove dugoročne. Prije je bar Blic imao ugovor na jednu ili dve godine, kako hoćeš, i to je nešto bolje. Ako firma traži ugovore za uslugu i još ovako dugoročne tu po meni nisu čista posla.
Mislim da su firme koje rade sa ugovorima sklonije tome da se ulijene, ne unapređuju ponudu tako često, ne moraju jer su vezali korisnike ugovorom i baš ih briga, možda najviše jednom godišnje da nešto promjene ili ni tada. A još ih mogu snaći problemi kod svake promjene kao što je sada ovih dana u Blicu.
S druge strane firme koje ne rade sa ugovorima i korisnike privlače samom uslugom moraju češće da rade na svojoj usluzi i da je unapređuju jer je to jedini mamac na koji hvataju i zadržavaju korisnike, a uz to lakše rade korekcije jer nema ove frke oko toga ko je još koliko pod kakvim ugovorom i slično. I to se baš vidi kod nas, Blic i TEOL rade sa ugovorima i vidimo koliko često predstavljaju nove pakete, WADSL je počeo prije godinu i po a tek sad rade neke izmjene, i opet nisu ponudili veće brzine već čak i manje (!). A Elta koja ne radi sa ugovorima je predstavila nove pakete u septembru a već u oktobru su uradili dve korekcije na nekim paketima i u decembru će uraditi još jednu a ovde na forumu su nezvanično najavili da će do 15. novembra zvanično najaviti korekcije na jačim paketima, kad to urade biće bolji od TEOL-a jer su im zasad jači paketi identični. Dakle češće rade ovako neke korekcije, makar male, ali rade. A ovi sa ugovorima neće mjenjati ništa bar još godinu dana.