VIOLENTJJACK,
Ovde prikazuješ izuzetno ružnu sliku o svojoj vjeri, izuzetno!
A možda i prije svega izuzetno lošu sliku o sebi kao nekom vjerniku!
Aharon kao autor topica i još neki su željeli prikazati lijepu sliku o Islamu a ti kao pripadnik te vjere (bar formalno) uveliko kvariš tu sliku. Nisi mnogo bolji od Maran Ata. Porazmisli malo o tome. Ovo ti pišem stvarno dobronamjerno. Jednim dijelom shvatam da želiš prkositi Maran Ati ali trebao bi da znaš da je prkos loša stvar u očima Allaha a pogotovo kad je izražen na način na koji ti to radiš.
Zamoliću te da ovakve stvari koje si pisao odsada pišeš na temi "Islam i fundamentalizam" jer je to tema za ove stvari koje pišeš. Ova tema je za nešto sasvim drugo, ako je nisi pročitao pročitaj je od početka i posebno obrati pažnju na ono što je pisao
aharon pa pokušaj dokučiti duh ove teme koju je Maran Ata isto kao sad i ti pokušao uništiti tj. srozati joj duh za koji je namijenjena.
Zbog toga sve ovakve stvari koje si pisao na ovoj temi odsada piši na temi "Islam i fundamentalizam" a ne na ovoj temi. Time ćeš imati svoje tekstove (samo na drugoj temi) a mi ćemo imati čistu ovu temu i svi sretni.
Slična stvar važi i za Maran Atu, pošto ni on nije dokučio duh ove teme već konstanto želi da je uništi iznoseći loše stvari Islama (kao da takvih nema u hrišćanstvu a posebno u njegovoj pravoslavnoj crkvi

) poručujem mu da takve stvari odasada iznosi na temi "Islam i fundamentalizam" jer je ta tema naslovljena za takve stvari.
Ponoviću ono što je aharon rekao a sa čim se u potpunosti slažem
aharon je napisao:
Za one u Muhammedu i Kuranu vide samo ono što njihovi nedostojni sljedbenici rade, preporučujem juče otvorenu temu "Islam i fundamentalizam" pa nek tamo iznose šta imaju, jer ova tema je poziv na sjedinjenje duhovnih ljudi iz različitih podneblja i vjerskih učenja, a ne na suprotstavljanje i mržnju. Od onih koji se osjećaju istinskim muslimanima (ponavljam musliman=čovjek vjeran Bogu) očekujem da prihvate takav poziv pa da udružimo svoje snage na dobro svih. Oni koji misle da se ponižavanjem ili nipodaštavanjem bilo koga mogu približiti Bogu poručujem da se zapitaju da li je moguće da rade na dobro jednih a da ne rade na dobro drugih. I da ponižavajući jedne ne ponižava i druge a najviše sebe.
Pošto je aharon ovo lijepo rekao a vi ste nastavili po svom i pošto je autoru teme iz razumljivih razloga stalo do toga da mu se ne uništi tema a i pošto ovde već postoji tema "Islam i fundamentalizam" koja je pogodnija za ovo što pišu Maran Ata i violentjjack ispunjeni su svi uslovi da ako već vi ne želite da prestanete ovakvim postovima uništavati ovu temu ja ću ih prebacivati na temu "Islam i fundamentalizam" a ako to masovno budete radili pošto mi se ne da trošiti mnogo vremena na tako nešto onda ću brisati ono što ovde napišete a što odudara od ove teme.
Mislim da tako nešto niko ne želi i ne vidim razloga da budete tvrdoglavi.