buccaneer je napisao:
WinstonWolfe je napisao:
urbani, zato sam i napisao da mozda grijesim jer nisam siguran. *ebala ih evropa, bolje da se ponose time sto imaju toliko dugu tradiciju. treba da budu ponosni sto imaju svoj identitet, znaju ko su. jos nista pametno sa zapada nije doslo. naravno, sad ce se naci neko da kaze da smo zaostali i primitivni.
ПОТПИСУЈЕМ!!!
А Mr. 47 :::: па стваро не видим да се носите са ситуацијом. Извини али нема акционог плана, нема никаквих активности...мислим нећемо ми из РС то промјенити али нас је очигледно , у најмању руку једнако погодило и потресло.
Управо тако!Не тангирају ме баш толико коментари који дођу од провокатора од ко зна гдје,али коментари који дођу из Србије,онакве садржине,никад нећу разумит.И тачно је да нема неких специјалних активности из политичког врха Србије што се тиче Косова.Једино ето у последње вријеме постоје покушаји Вука Јеремића,али све то изгледа јалово.Не желим да се @Mr.47 недај боже наљути,може бит и да гријешим,али све ми се чини да је једна Русија више урлала око Косова.Кажем,можда гријешим,али чињеница је да су били итекако гласни,да ли због политичких неких интереса или чега већ,није ни битно,али су се оглашавали као да је од њих отето Косово а не од Србије.Мислим на политички врх,који је битан,а не народ који је демонстриро.Ко пита шта народ у вези тога .