banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 18 Jul 2025, 18:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Kosovo
PostPoslato: 16 Sep 2008, 12:11 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Jul 2008, 00:31
Морам да признам да си ме забринуо, како то мислиш "ми вас не волимо", на основу чега то кажеш ?
Ја увек кажем да је слога најбитнија али чак и пре тога треба размишљати о раду и о развитку наше земље у сваком погледу и економском и било ком другом. Морамо пре свега ми сами да се мало променимо, да престанемо да окривљујемо друге за оно што се нама дешава и да почнемо да радимо конкретне ствари за нас саме. Ово што сам рекао и даље стоји али не у смислу да Косово није ваше него да је Косово део Србије и о њему ће да се брине држава а Срби у РС треба да раде на отклањању својих проблема којих стварно има доста а у којим опет Срби из Србије не могу много да помогну из два разлога, главни то што нас дели граница две државе а други што док је те границе ви морате да радите за РС ми за СР и онда ћемо једног дана у будућности да остваримо победу за све Србе и то не ратом јер је средњи век прошао него тако што ћемо да докажемо да смо стварно најбољи на Балкану и једни од бољих у Европи а не најбољи само на речима Шешеља. :wink:

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 13:07 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Mar 2008, 13:50
Mr. 47 je napisao:
тако што ћемо да докажемо да смо стварно најбољи на Балкану и једни од бољих у Европи а не најбољи само на речима Шешеља. :wink:

Opet mitovi i legende...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
to kazem na osnovu iskustva dosta ljudi iz bosne koji zive u srbiji. mozda grijesim, nije iskljuceno. ali mislim da generalno braca preko drine nemaju neka posebna osjecanja prema srbima s ove strane. cak mislim da nas dosta krivite za sve sto vam se desavalo. ali to nije bitno.
slazem se da treba raditi, ali ozbiljnog rada nema ako nema sloge. srbi trebaju da se okrenu svojim problemima, da prije svega ekonomski ojacaju, da se okrenu za neko vrijeme radikalne politike. kosovo treba ostaviti ovakvo kakvo jeste, za sad,dok se ne odlucimo svi sta treba da radimo. vraticemo mi njega, ali ne u skorije vrijeme.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 13:39 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Да, треба нам слога али историја је показала да нас само рад на заједничком циљу може да уједини. Ми се увек уједињујемо против неког другог и кад треба да се иде да се гине али кад треба да се ујединимо за сами себе онда то не иде. Е нама сада управо то треба, да сви почнемо да радимо за развој наше околине у сваком погледу а не да размишљамо о спошним "издајницима" који су "криви" за све што се нама унутар државе дешава...

Грофе, морам да те питам које си националности да бих знао како да ти одговорим на тај коментар ?

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 13:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mirise na zapadnog susjeda, ali nisam siguran.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 13:45 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Mr. 47 je napisao:
Да, треба нам слога али историја је показала да нас само рад на заједничком циљу може да уједини. Ми се увек уједињујемо против неког другог и кад треба да се иде да се гине али кад треба да се ујединимо за сами себе онда то не иде. Е нама сада управо то треба, да сви почнемо да радимо за развој наше околине и у сваком погледу...

Грофе, морам да те питам које си националности да бих знао како да ти одговорим на тај коментар ?

Шта је гроф по националности? Па зависи то се мења из дана у дан. Понедељком је Хрват, уторком Бошњак, средом Југословен, четрвтком Црногорац и све тако...
Винстоне мислим да грешиш. Ја у Србији никад али заиста никад нисам доживео да ми неко приговори за то што сам из РС или нешто на ту тему чак штавише догађале су се супротне ствари па сам био због тога и боље примљен него што би требало.Ту причу коју ту спомињеш лансира ЛДП струја и њима слични (Кандић. Чанак и сва та дебилна екипа). Такође треба знати да у Србији сад није у моди бити Србин већ Европљанин.
Значи ако прођеш улицом у мајици на којој је српска застава или двоглави орао онда си сељак и сви те нешто чудно загледају али ако прођеш са мајицом на којој је застава Јамајике онда си кул. Тај рад...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 13:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

urbani, zato sam i napisao da mozda grijesim jer nisam siguran. *ebala ih evropa, bolje da se ponose time sto imaju toliko dugu tradiciju. treba da budu ponosni sto imaju svoj identitet, znaju ko su. jos nista pametno sa zapada nije doslo. naravno, sad ce se naci neko da kaze da smo zaostali i primitivni.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 21:07 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Jun 2008, 22:54
Mr. 47 je napisao:
Слажем се са грофовим постом.
Али препоручио бих свим Србима из Републике Српске да највише брину о самој РС а Косово је тренутно наша брига о којој доста водимо рачуна и зато не бих желео да вам поред толико проблема и задатака који су пред вама још и Косово буде додатни проблем. :wink:

:-? Шта рећи ... :(

Nećkala se lopta nećkala...

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 21:42 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 26 Jan 2007, 15:32
WinstonWolfe je napisao:
urbani, zato sam i napisao da mozda grijesim jer nisam siguran. *ebala ih evropa, bolje da se ponose time sto imaju toliko dugu tradiciju. treba da budu ponosni sto imaju svoj identitet, znaju ko su. jos nista pametno sa zapada nije doslo. naravno, sad ce se naci neko da kaze da smo zaostali i primitivni.

ПОТПИСУЈЕМ!!! 8)

А Mr. 47 :::: па стваро не видим да се носите са ситуацијом. Извини али нема акционог плана, нема никаквих активности...мислим нећемо ми из РС то промјенити али нас је очигледно , у најмању руку једнако погодило и потресло.

Vrh

PostPoslato: 16 Sep 2008, 22:23 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

buccaneer je napisao:
WinstonWolfe je napisao:

ПОТПИСУЈЕМ!!! 8)

А Mr. 47 :::: па стваро не видим да се носите са ситуацијом. Извини али нема акционог плана, нема никаквих активности...мислим нећемо ми из РС то промјенити али нас је очигледно , у најмању руку једнако погодило и потресло.

Управо тако!Не тангирају ме баш толико коментари који дођу од провокатора од ко зна гдје,али коментари који дођу из Србије,онакве садржине,никад нећу разумит.И тачно је да нема неких специјалних активности из политичког врха Србије што се тиче Косова.Једино ето у последње вријеме постоје покушаји Вука Јеремића,али све то изгледа јалово.Не желим да се @Mr.47 недај боже наљути,може бит и да гријешим,али све ми се чини да је једна Русија више урлала око Косова.Кажем,можда гријешим,али чињеница је да су били итекако гласни,да ли због политичких неких интереса или чега већ,није ни битно,али су се оглашавали као да је од њих отето Косово а не од Србије.Мислим на политички врх,који је битан,а не народ који је демонстриро.Ко пита шта народ у вези тога .

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 12:10 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Black Boy, да се разумемо, у вези Косова ништа не може да се уради сада одједном, то је процес који је дуго трајао и сада ће такође пут ка бар делимичном решењу трајати дуго а за то време треба радити и на другим областима развоја државе...

Vrh

PostPoslato: 17 Sep 2008, 21:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Нећу се дуго задржавати,може бит и да је off topic,али бих убацио :D мислим један линк са једном вијешћу коју ће многи са задовољством прочитат.Не желим трчати пред руду,али ипак вијест је вијест,још кад је оваква,просто ми нешто драго... :wink:

Slika

http://www.rts.co.yu/page/stories/ci.ht ... ectionId=1

...тако да небих рекао да је баш тотално прича око јужне српске покрајине завршена,како овде закључују неке карикатуре од ликова,који су већ одавно проваљени како користе своју злобу,лицемјерје и још којекакве марифетлуке у циљу затрпавања тема својим небулозама!Но,ту им се помоћ неможе,јер је то одраз али и проблем душевно-психичких девијација чији су они робови. :lol:
Фоурум им помоћ неће....нит може!

Дакле,о Косову и Метохији причат ће се јошшш..... :evil3:

Ћао,ћао.... 8)

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 14:24 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Jul 2008, 14:20
pa ionako cemo na kraju biti opet svi skupa, pa sada nije bitno ko je gde. A hvala bogu da smo se mi srbi jednom opametili i neidemo opet glavom kroz zid kao dosada vec idemo pametno i mudro i na kraju cemo uspijeti vratiti kosovo pod nasu kapu i to uz minimalne gubitke a usput cemo popraviti nas rejting u svijetu... :P :D

Vrh

PostPoslato: 18 Sep 2008, 14:29 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 16 Jul 2004, 12:09
Ah chuj..Bez Jasenovca bi nas bilo milion vishe...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 34 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2

Sva vremena su u UTC [ DST ]