DJ-TC je napisao:
Ne, što se tiče izraza, nije čudno, a što se tiče potpisa, ne mora da bude - ljudi često znaju upotrebljavati pismo koje više odgovara dokumentu; uostalom, ovo se može provjeriti, uporediti.
Da li odričem da postoji šansa da je ovo falsifikat? Ne, svakako može da bude. Nema ništa lakše nego napraviti falsifikat dokumenta rađenog na pisaćoj mašini. Da li vjerujem da je autentičan? Vjerujem da jeste, jer nije protivrječan sa datim okolnostima.
No, ja sam vidio prvo pismo Mihailovića Stepincu, ako se ne varam, pisano 1941. Ono mi izgleda potpuno uvjerljivo. Svakako sam njega mislio skenirati. Faksimil se nalazi u Vojnoj enciklopediji, pod "Č" ili "R".
pazi, nekad dosta stvari iznosish paushalno, neke mogu proci ali neke su i bzv. nabroji mi te osobe, ljude, koji mjenjaju potpis prema potrebi dokumenta.jbt. ja se isto potpisujem 20 godina i tako cu do kraja zivota. da li se ti potpisujes svaki put razlichito? to je ortodoksna glupost. pa da je potpis tako nebitan u odredjivanju identiteta osobe nebi ni trebao prilikom vadjenja licnih dokumenata, otvaranja racuna u bank.,otvaranja firmi itd. pa znash li sta znachi potpis na sudu, na punomoci, na bilo kojem pravnom dokumentu? i da, dm se sjetio potpisati latinicom samo da bi se prilagodio dokumentu

o joj....
...
jer nije protivrječan sa datim okolnostima.inache, to je osnovno pravilo prilikom odredjivanja shta je falsifikat a shta ne....veze s mozgom.....
ti si nachitan momak i svjestan si da ti ne vrijedi braniti ove gornje stavove, tvoje je pravo da budesh anarhista, marksista i to je ok, ali daj da rasprava ima smisla. sam si takvu zelju izrazio na "knjiga zalbi"
inace, evo kakvo misljenje o tebi ima ratkajeva raja:
SHIT OF THE WEEK
Vjernici nigdje ne smiju doći u napast povjerovati da je s onima koji marksistički misle moguć dogovor o suživotu.
don Živko Kustić
Zastupati liberalističke stavove znači zastupati nered.
msgr. Ivan Prenđa, nadbiskup zadarski i potpredsjednik Hrvatske biskupske konferencije
U nekim našim patrijarhalnim, osobito planinskim, krajevima mladi ne gube vjeru, ostaju često s Crkvom povezani. Iz takvih sredina dolaze istaknuti kršćanski intelektualci, umjetnici, pisci i likovnjaci. Iz krajeva gdje u Crkvi nije više bilo mjesta za mlade grešnike, oni su postajali nevjernici, često skojevci.
don Živko Kustić

ima toga tona...