banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:16

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pevec
PostPoslato: 13 Sep 2008, 12:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
kamo puste sreće da je to jedini razlog, ali da je jedan od većih jeste... ti ako kupuješ smećarsku robu (a sva roba ovdje po tim ultra-giga supermarketima je smeće) ti njima daješ podršku i podstrek da smeća dovoze više i da prodaju više... bez nas nema njih...nažalost ovaj entitet ne želi da zaštiti svoje proizvode i da na kulturan način (recimo udari im dobre poreze na profit) otjera sve smećare ... ovako nama novac ode iz dzepova na smeće (samo poredjenja radi LCD tv na istoku kupuju za 100$ a ovdje prodaju za 1000KM, skutere nabavljaju za 150$ a prodaju ih za 800-1000KM... ), tamo neki tajkun,seronja trpa u svoj džep, pa onda finansira političare(koji su njemu omogućili da se tim bavi) ti novcima...

@vim ne zaboravi da je njemačka isplatila ratnu štetu, priznala da je napravila grešku, kasnije zaposlila priličan broj naših ljudi koji su zaradili penzije a hrvatska nikad neće vratiti ljudima otete stanove,neće odgovarati što je njihova vojska ušla u mrkonjić tako da...mjenjamo namjerno teze... a stojadin je dobro vozilo...a na kraju krajeva samo stara činjenica je da su seljačine samo kupovale njemačka vozila - zbog izdržljivosti, šta fali kupiti norveški, francuski, japanski, italijanski automobil? - samo ukus, a o ukusima se ne raspravlja

Poslednji put menjao emeritus dana 13 Sep 2008, 12:32, izmenjena 2 puta

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 12:27 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 22 Mar 2006, 18:16
Vuk_samotnjak je napisao:
Shaolin Drunkard je napisao:
Ubio sam je od batina.

Tako je Srbine tako treba, treba njoj pokazati ko nosi hlace u kuci.

ko je tele a ko mesar ;)
@breskvica
zemlja mi je drzava a ljudi familija

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 12:33 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 18 Feb 2005, 01:17
E nemoze se tako u Evropu :lol:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 12:51 
pa prije ce njemci bojkotovati nase proizvode nego hrvati. a sem toga jel imas ti pojma kad je njemacka pocela isplacivati odstetu!!!!!!!!!!!!!! brat od mog dede bio je u logoru i umro je prije par godina ali odstetu docekao nije, a imao je sva prava na nju, jer nisu tad jos isplacivali. :confused2:

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

majlili dobro je da i sada to plate... nijemci su poslije rata preklopili ratnu štetu preko vojvodine, dali su kuće i zemlju kao ratnu štetu... kad će hrvati priznati da su protjerali 250000srba, da vrate oduzete stanove srpske (sjeti se koliko slučajeva ima da su mjenjali imovinu sa srbima pa su tamo se uknjižili a ovdje povratili imovinu, poništili ugovor o zamjeni)?! - nikad!!! sad smo otišli daleko od teme, ali sve je usko povezano...

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 13:22 
oooooooo pa ja ne osporavam njihove zlocine, mrzim njihovu naduvenost pogotovo kad je rijec o sportu, ali to je politika. kakve to veze ima sa kupovinom dukatovog jogurta!!!!!!!!!!!

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 13:27 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vrlo jednostavno, dukatovi proizvodi su smeće (jer samo smeću trebaju onolike reklame da se proda) :D

ps. kupujući njihove proizvode, pomažeš i pospješuješ njihovo naduvenstvo ... i da moram priznati da hrvatska ima nešto jako lijepo - dubrovčanke,pa je tako u rangu odmah iza venecuele :D

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 13:38 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Avg 2008, 19:16
Ja sam nazalost, cuo sve najgore o otvaranju PEVEC marketa u Bl. navodno su poslodavci koji su zaposljavali nase radnike iz Banja Luke (gradjane) oni su na nas srpski govorili Hiljadu KM a jedan od poslodavaca je rekao jeboli vas vas KARADZIC kaze se Tisucu. Pa naravno sada moze da se desi da je to neka laz, ali nevjerujem da bi to neko sada nezveze pricao, hocu samo da kazem im netrebamo dozvoliti da se osjecaju ljepo kod nas jer ovo je SRPSKI grad i ovo je nasa zemllja, i oni su ovdje samo nepozeljni gosti koji pokusavaju nam se ulizuju.

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 13:48 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

GIGAMAN je napisao:
Ja sam nazalost, cuo sve najgore o otvaranju PEVEC marketa u Bl. navodno su poslodavci koji su zaposljavali nase radnike iz Banja Luke (gradjane) oni su na nas srpski govorili Hiljadu KM a jedan od poslodavaca je rekao jeboli vas vas KARADZIC kaze se Tisucu. Pa naravno sada moze da se desi da je to neka laz, ali nevjerujem da bi to neko sada nezveze pricao, hocu samo da kazem im netrebamo dozvoliti da se osjecaju ljepo kod nas jer ovo je SRPSKI grad i ovo je nasa zemllja, i oni su ovdje samo nepozeljni gosti koji pokusavaju nam se ulizuju.

giga, razumijem na šta ciljaš, ali trebaju ljudi da se osjećaju sigurnim (valjda smo toliko svjesni da je ljudski život najvažniji)... ajmo sad postaviti jedno pitanje: Da li je Banjaluka srpski grad,kad je tu hodio papa?! meni ej drago što ima različitih vjeroispovjesti u bl,imam jako puno poznanika druge vjeroispovjesti, koje poštujem i pijemo kafu svakodnevno, nema razlike... ono što mi jako smeta je taj prežestoki uticaj HRT-a,ciljano iskrivljivanje naše svijesti, pa tako srbi postaše distributeri "lijepe njihove" ideologije, poklekoše bez oružja... i btw. tisuća je staroslovenska riječ koje smo se odrekli kad se pojavila grčka riječ hiljada...

Poslednji put menjao emeritus dana 13 Sep 2008, 14:12, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 13 Sep 2008, 14:03 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
emeritus je napisao:
btw. tisuća je staroslovenska riječ koje smo se odrekli kad se pojavila grčka riječ hiljada...

Pa eto oni govore tisuca, a u bl se kaze hiljada. Ispada da nemaju bas preveliki uticaj. 8)

Filozofija...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 5, 6, 7, 8, 9

Sva vremena su u UTC [ DST ]