GIGAMAN je napisao:
Ja sam nazalost, cuo sve najgore o otvaranju PEVEC marketa u Bl. navodno su poslodavci koji su zaposljavali nase radnike iz Banja Luke (gradjane) oni su na nas srpski govorili Hiljadu KM a jedan od poslodavaca je rekao jeboli vas vas KARADZIC kaze se Tisucu. Pa naravno sada moze da se desi da je to neka laz, ali nevjerujem da bi to neko sada nezveze pricao, hocu samo da kazem im netrebamo dozvoliti da se osjecaju ljepo kod nas jer ovo je SRPSKI grad i ovo je nasa zemllja, i oni su ovdje samo nepozeljni gosti koji pokusavaju nam se ulizuju.
giga, razumijem na šta ciljaš, ali trebaju ljudi da se osjećaju sigurnim (valjda smo toliko svjesni da je ljudski život najvažniji)... ajmo sad postaviti jedno pitanje: Da li je Banjaluka srpski grad,kad je tu hodio papa?! meni ej drago što ima različitih vjeroispovjesti u bl,imam jako puno poznanika druge vjeroispovjesti, koje poštujem i pijemo kafu svakodnevno, nema razlike... ono što mi jako smeta je taj prežestoki uticaj HRT-a,ciljano iskrivljivanje naše svijesti, pa tako srbi postaše distributeri "lijepe njihove" ideologije, poklekoše bez oružja... i btw. tisuća je staroslovenska riječ koje smo se odrekli kad se pojavila grčka riječ hiljada...