banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 13:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 1122  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 11 Sep 2008, 12:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Ма дајте људи, без негативних мисли... само опуштено... На ове бодове нисмо ни рачунали, нити смо имали велика очекивања... Превише је отрцана прича, као они су сад лоши, а ми то нисмо искористили, лоша атмосфера, ово оно... Они играчи Француке су "у најгорем дану" у животу, бољи од наших... Ми смо имали своје шансе, нисмо их искористили, почели смо да киксамо у задњој линији, а то је донијело несигурност у остале редове. Дугорочно, на пар позиција имамо играче који могу да много дају овој репрезентацији, и да носе игру дуууго, дууго. СТОЈКОВИЋ, Јанковић, Качар, Сулјмани, Ивановић, (Видић). Крстајића и Карлеушу, обавезно протјерати. Овај први је дао своје, и хвала му, овај други - 0.
Немамо побједнички менталитет, а за то су нам потребне побједе над већим екипама, као и добра мотивисаност од стране тренера, што и очекујем од Антића. Све у свему, нисам незадовољан. То што је нама Србима својствено да имамо превелика очекивања, и кад нас други добију, ми умањујемо снагу и способности противника, како би себе попљували... То је дио нас, и глупо је...
P.S.-ЈАНКОВИЋ (није баш добар с главом, препотентан) - али је најбољи био синоћ, далеко испред свих. Ово је и субјективно. :lol: КАд би га неко ДОБРО притегао био би међу 10 играча у европи...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 12:21 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Bitno je da izvučemo pouku i nastavimo posao", završio je Antić.

Zna li neko gdje ima knjiga s poukama sto smo ih izvlacili poslije svake tekme? :)

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 12:30 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Ja od "tima iz Beograda" uvijek očekujem samo najbolje!

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 12:47 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 11 Sep 2008, 12:39
Ајде Ветаран мало олади са својим паметовањима.Па није репрезентација са Марса.Правиш се паметан.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 13:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Треба бити реалан, Француска ја свакако најквалитетнији тим у групи и заслужено су побједили.

Све у свему не тако лоша партија, али резове свакако треба правити.
Синоћ се видјело ко колико може у нашем тиму.

Тошић, Крстајић, Пантелић и даље у репрезрентацији али да играју против екипа као што су Фарска Острва, Лихенштајн и сл. За њих у озбиљним утакмицама (под озбиљне узимам и Аустрију) стварно нема мјеста, руку на срце тако је.

Даље, дефинитивно Ергићу није мјесто у стартних 11, за сада.
Синоћ су доста непримјетни били и Сулејмани, Качар, Кузмановић што ће рећи да нам је пуно пуно фалио Станковић - какав је такав је добар је, бољег немамо.

Што се тиче позивања у репрезентацију, ја сам чврсто за оно правило Фудбалери се позивају у национални тим по заслугама и пруженим партијама у својим клубовима.!

Колико год окрутно звучало ја не би држо у тиму ни Стојковића, Ивановића (уз дужно поштовање квалитет им је на завидном нивоу и максимално одрађују свој посао) и наравно Жигића.
Не може неко дати од себе 100% када он није у такмичарском ритму.
Можда звучи мало окрутно али тако је барем моје мишљење.

Али све у свему можемо се надати, с обзиром какво је лудо вријеме дошло пласираће се на свјетско она екипа која побједи све "мале екипе".

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 15:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ljudi, vi što branite nastup selekcije, previđate jednu važnu stvar. Francuska ima jako lošeg selektora, koji je našeg, najeminentnijeg stručnjaka, pročitao kao bukvar. Kako da ga ne pričita Domenek, kad su Antiću, sastav i postavku igre predvidjeli i novinari. "Iznenađenje" u vidu Duška Tošića, gotovo da bi me nasmijalo. Druga bitna stvar koju vas većina previđa, jeste činjenica da je Austrija, po imenima i kvalitetu, dalek oslabiji tim od Srbije, Francusku lagano dobila sa 3:1. Prevelika očekivanja? Da, iskreno, moram da priznam da sam očekivao bar remi, protiv Francuske, koja igra toliko dekadentno i predvidljivo, da je prosto smiješno da to može takva ekipa. Da je bilo malo više hrabrosti u Antićevoj postavci igre, možda bi se i radovali sada, ali... Bekovima je bilo zabranjeno i da gledaju naprijed, a kamoli da krenu u napad. Nida da bi od Tošića u napadu bilo neke vajde, ali mogao je da uputi bar neki kljakav centaršut, da se Panteliću da bilo kakva prilika, da bar pokupi neki otpadak, kad sinoć na sopstvenim nogama nije mogao da stoji, a kamoli da kontroliše loptu. Sulejmani odsječen, bez prave pomoći lijevog beka, a u veznom redu od 5 igrača, nema nijednog koji bi znao da stane na loptu, prebaci težište igre na drugu stranu ili je gurne u prazan prostor.
Ne, stvarno nisam oduševljen ni pozivanjem Krstajića u tim, koji je mogao i sam da se povuče iz reprezentacije. Svaka njemu čast, ali ipak ima 35 godina. Pogotovo što Srbija ima dovoljan broj kvalitetnih štopera, Ivanovića na prvom mjestu, koga je prava gre'ota držati na desnom beku. Istini za volju, nema ni na tom desnom beku nekog adekvatnog rješenja, osim Rukavine, ali za lijevi, Antić je napravio kriminalan izbor. Tošić je tupan izgubljen u vremenu i prostoru. Dečko nije kriv što nije inteligentniji, ali su krivi oni koji ga promovišu u startera u reprezentaciji. Nije brz, slabo centrira, ne priključuje se u napadu, slabo pokriva stranu i jako slabo anticipira kretanje lopte i igrača. Jednom rječju beskoristan... Mimo toga sa njegove je strane konstantno prijetila opasnost. Sanja se šetao po toj strani, a on je desni bek. Da se neko sjetio da ga malo optereti u fazi napada, teško da bi imao baš toliko izleta u napad. A i kod vodeće gola, Tošić je istrčao na Govua, ostavivši Anrija samogu šesnaestercu. Baš inteligentno. Znam da momak vjerovatno hoće najbolje, ali on je jednostavno limitiran po svim parametrima... Oženio je Karleušu zaboga. Da je izbor igrača na toj poziciji sužen, možda bih i shvatio, ali u konkurenciji Dragutinovića, Kolarova pa i Nikole Petkovića i Lukovića, ne mogu da vidim nijedan razuman razlog da tu poziciji pokriva Tošić.

Generalno, igrači Srbije u fazi odbrane bezglavo jurcaju po terenu, a zadnji vezni ne postoji. Kačar, Kuzmanović i Ergić, kao da nisu mogli da se dogovore ko će da igra tu poziciju. Kačar se istini za volju još i najbolje pokazao, a njegov ulazak je bio prinudan. Dakle, on vjerovatno, da se Stanković nije povrijedio, ne bi ni zaigrao. Žao mi je gospodine Antiću, ali napravili ste niz grešaka, a očekivao sam tako mnogo od Vas.
U fazi napada su svi statični, osim jednog čovjeka. Pantelić ima velik radijus kretanja, ali šta mu to vrijedi, kad je dobio malo lopti, a i ono što je dobio, olako je potrošio. Vezni igrači se, sa druge strane, bez lopte ne kreću nimalo.

Dakle problemi na sve strane, a vidim da neki veličaju igru i zalaganje "cijelih 30 minuta utakmice". Pa to prokleto nije ni jedno poluvrijeme. A tendenciozni izvještaji me još više nerviraju. B92 je sa utakmice izvještavao u stilu nadrealista...

Citiraj:
Domenek tada upada u paniku, počinje da se brani, ubacuje Aluaa Dijaru umesto Govua, a Srbija ređa napade. Kada lopta pređe centar ka Stojkovićevom golu malobrojni Francuzi uglavnom pokušavaju da je zadrže.

Pa jel' može ovo kršten novinar da napiše, je..o ga onaj, ko ga je poslao da izvještava. Ispade da u posljednjih 15 minuta Francuzi nisu prešli centra. Ako se ja ne varam, u zadnjih 5 minuta Srbija nije mogla da dođe do lopte, a što je još crnje, od Ivanovićevog gola, uspjela je da složi još čitave 2 akcije, koje bi se mogle nazvati tim imenom. Jednu je Žigić upropastio lošim prijemom (neki su to novinari nazvali šansom),a drugu je Kačar poslao u gol aut.

Elem, nedostaje tu puno. Prvo nedostaje zadnji vezni. Duljaj ili Kovačević. Nedostaje kreativac, za kojeg sam ja mislio da je to Ergić, ali čini mi se da je i taj momak potrošena roba u reprezentaciji. Ilića nikako ne mogu da svarim, pa mi jedino pada na pamet da Sulejmani zaigra na toj poziciji. Glavu dajem da je bolji od svih pobrojanih zajedno, uključujući i svilenog Babovića. I nedostaje napadač. Svaka čast Panteliću, ali on ima neku blokadu, kad igra u reprezentaciji. Žigić nema takmičarske utakmice već godinu dana i to se jasno vidi na njemu, a Lazović u postavci sa jednim napadačem, mislim da ne može sam da igra. Milan Jovanović je po mjeri i čini mi se jedino rješenje, jer je i Kežman debelo van forme.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 16:42 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Vuk_samotnjak je napisao:
Ljudi moji 0-2 gola i Bog da te vidi

:mad:

Za dlaku sinko

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 16:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Poptisujem (opet!) ovo što Nitro reče. Ako je Francuska najkvalitetnija u grupi, a njih nabiju Austrijanci, a njih nabiju Litvanci, bolje nam je da se odmah ispišemo z kvalifikacija.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 17:06 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Превише рано сте почели да мрачите.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 17:41 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
urbana_extravaganca je napisao:
Превише рано сте почели да мрачите.

Добро човјек збори!

Друга утакмица па све готов, ма да!
Игра се даље, свак свакога побјеђује, нема предаје!

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 18:02 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Druga utakmica i uz to smo drugi u grupi... polako ljudi, bilo je i gorih trenutaka :D :D :D

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 20:58 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Djeco, ako ste pažljivo pratili moje prognoze na raznoraznim sportskim dešavanjima, lako ste mogli da se uvjerite da se uvijek zbude potpuno suprotno od onog što kažem. U prošlim kvalifikacijama bio sam optimista, pa smo pukli. E zato sad odgovorno tvrdim da se NEĆEMO plasirati!

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2008, 01:21 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
nije lose za sada,nismo kiksnuli sa farskim ostrvima a ovaj poraz je planiran a koliko sam primjetio bilo je bitno dati bar 1 gol. ali treba reci da se moglo vise-sansa je bio domenek , medjutim nista jos nije izgubljeno

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2008, 08:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Nitro je napisao:
Citiraj:
Domenek tada upada u paniku, počinje da se brani, ubacuje Aluaa Dijaru umesto Govua, a Srbija ređa napade. Kada lopta pređe centar ka Stojkovićevom golu malobrojni Francuzi uglavnom pokušavaju da je zadrže.

Pa jel' može ovo kršten novinar da napiše, je..o ga onaj, ko ga je poslao da izvještava.

Najveća gre'ota iz svega ovoga je što ti, druže Nitro, nigdje ne radiš kao sportski novinar ili komentator. Rođen si za to. Bio bi drugi Milojko Pantić :D Svaka čast na svemu što napišeš na ovakvim temama...

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2008, 09:34 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Upali povremeno Igokea radio pa poslušaj čovjeka :D

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2008, 09:55 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
za_je_ba_nt je napisao:
Ајде Ветаран мало олади са својим паметовањима.Па није репрезентација са Марса.Правиш се паметан.

:lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2008, 10:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 15:10
Sondri je napisao:
Upali povremeno Igokea radio pa poslušaj čovjeka :D

E, jebiga, ni televiziju ne gledam, a kamoli radio da slušam. Ali, vrijedilo bi, mislim :D

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2008, 12:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Mladi ,baraž:Srbija-Danska. Nije loše

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2008, 12:26 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Harvester je napisao:
Djeco, ako ste pažljivo pratili moje prognoze na raznoraznim sportskim dešavanjima, lako ste mogli da se uvjerite da se uvijek zbude potpuno suprotno od onog što kažem. U prošlim kvalifikacijama bio sam optimista, pa smo pukli. E zato sad odgovorno tvrdim da se NEĆEMO plasirati!
Nažalost, opet ćeš pogoditi :D

Vrh

PostPoslato: 12 Sep 2008, 12:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

live je napisao:
Harvester je napisao:
Nažalost, opet ćeš pogoditi :D

Ne daj Bože!!!

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 22421 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 1122  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]