banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 08:15

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: Pevec
PostPoslato: 11 Sep 2008, 13:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Schorpio je napisao:
Nisam, gdje, sta kako:)), doduse na stakama sam pa kad prizdravim da vidim kako sta.
I kolika je to kvadratura kad mene nadje na pola kvadrata :))

Ja sve objasnih tvom drugu al' ko zna kakve muke njega muce kad ti nije prenio :D Elem, u N. Varosi u kuci/vili pored Klinike Jelene imas Odstetni centar. Odes kod njih, odneses im nalaz i ispricas sta se desilo.. Potpises ugovor, oni te zastupaju i na kraju ako dobiju slucaj uzimaju 30%.. Ako ne, ugovor se automatski raskida i to je to.. Pokusaj, nista te ne kosta a mozes dobiti..

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 13:46 
Voajer
Voajer

Pridružio se: 18 Feb 2005, 01:17
Ajd hocu, Hvala :)

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 13:53 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Schorpio je napisao:
Ajd hocu, Hvala :)

Nema na cemu, vodis na pivo :D

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 17:45 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Jan 2006, 11:47
[quote="Macr0"]Jbg, ima zatucanih ljudi i dzaba. Pricaju price i patriotizmu, a sami sebi su kontradiktorni. Najjaca mi je breskvica koja se zali da se u hrvatskoj otvaraju njemacke firme, a kod nas hrvatske. Ko brani njemackim firmama da kod nas otvaraju svoje centre? Kad jednog dana i mi porastemo i kod nas ce se otvarati. Do tada smo na dnu u lancu ishrane. Taj Pevec su vecinom gradile firme iz RS. Radice ljudi odavde. Ovi iz HR su tu sada neko vrijeme radi obuke. Prodaju se proizvodi iz RS, SRB i BiH. Isto bi govorio i da je neka Uzbekistanska firma to otvorila.
Nije ni cudo sto nas citav svijet smatra za retarde kad po Evropi imamo ovakve 'patriotske' predstavnike.
Neko je vec napisao sta je pravi patriotizam, i svaka cast.[/quote]

e pa ja ne bih dozvolila hrvatskim trgovinama da zaradjuju kod nas i sire se i gotovo. I sta imas protiv takvog mog misljenja?? Ti uzivaj slobodno u dukatovim&Co proizvodima a ja imam svoj izbor. I da, radije bih kupovala u firmi iz Uzbekistana nego da punim dzepove rvaticima koji vecinom preziru sve sto je srpsko.. Mogu mislit, bas ce svi radnici biti Srbi, al malo morgen..I sta ima sad svijet sa tim, i sta ti smatras pod citav svijet? I glupa ti je ta recenica da nas citav svijet smatra retardima,i apsolutno nepovezana sa ovom temom. Ili si toliko iskompleksiran pa ti je bitno ko sta misli o tebi?
Ja kada sam sa strancima i Austrijancima pricam o prirodnim ljepotama Republike Srpske, Srbije,Krajine, CG o nasoj istoriji, knjizevnicima, poznatim licnostima, gradovima itd. a ne o tome da li smatram da li je hrvatski Pevec trebao otvoriti filijalu u BL ili ne :D
Da ponovim, strane investicije i kapital su bitna stvar i naravno potrebno, ali jadni mi ako se to samo svodi na hrvate i slovence..

I sta ste se uhvatili za to ko je vani a ko ne, bas ste iskompleksirani ili ste mozda ljubomorni na vase sunarodnike koji su "vani"? Bezveze su takvi argumenti

Majka je naš početak i kraj

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 18:15 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 28 Jan 2007, 09:30
vim je napisao:
Obi je uzasno skup. I to uglavnom neke farbe i alati se prodaju. Nema nista zanimljivo. Jedino sto je velik. A robot je nesto kao klon tropika i intereksa.

Jeste skup, ali je zato jedino mjesto u RS gdje se mogu naci kvalitetne stvari jer je 90% proizvoda 'made in Germany'.

https://www.blic.rs/vesti/politika/dodi ... im/szjxs4h

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 18:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
To da rade samo rvati nije tacno slucajno imam par kolega Srba koji rade u peveci igrom slucaja su ispunili papire o konkursu i dobili ni krivi ni duzni posao.
Breskvice smaras svojom pricom o patriotizmu a javljas se iz daleke Njemacke vrati se u RS i ganjaj patriotizam , promjene bori se za to da se kod nas zivi samo od cika Miska koji je i svoje Srbe u Srbiji natjerao da kupuju u samo njegovim lancima tida Delta, Maxi, Tempo da drzi monopol i radi sta hoce. Ovdje bar imamo par marketa iz razlicitih drzava i razlicitih gazda nemamo monopol jednog covjeka. A srbi ulaze u Hrvatsku tipa pola-pola kao sto je cika Misko usao sa Konzumom a vjerovatno ce i sa Slovenackim Merkatorom.A to sto nijedan Srbin iz RS nema svoj lanac marketa niko nije kriv.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 18:21 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Avg 2004, 23:59
.... sva sreca pa se tebe i ne pita da li da se otvori "pevec" ili neki drugi TC.... sigurno u Austriji kupujes iskljucivo nase proizvode.... ma daj :roll:

Nicije pare ne smrde...nek ulaže ko hoce...nama ce se plaćati porezi, nasi ljudi ce biti zapošljavani....
Svako ima pravo na svoje misljenje OK ti kupuj sta hoćeš i gdje hoćeš, al nekad ne možeš ni birati ..šta ako negdje u kafiću dobijes fructalov ili cappy sok... ili mozda uz kafu "dukat" mlijeko :lol: :lol: ???
Izvini "breskvice"ali morala sam prokomentarisati tvoje postove.

Svaki proizvod ima svog kupca.Licno kupujem ono sto mi se svidja i sa kvalitetom i cijenom.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 18:33 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 02 Jan 2008, 16:14
hehe...kakva glupa prica na ovom forumu...hehe.....cuj patriota...jel idete na more u hrvatsku?:)

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 18:37 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

naravno da ne kupujem samo nase proizvode , ali nikada hrvatske ..sta sad austrija ima sa tim?? ta zemlja mi je dosta pruzila i dala i cijenim je zbog toga , totalno skrecete sa teme!!
vuk samotnjak ja uopste nisam neki patriota, sta ste se ufatili tog patriotizma i ko je vani itd..koji vam je?? A o hrvatima imam svoj stav, barem sto se tice njihove politike, ne mogu ocijeniti svakog covjeka individualno i ponavljam da ja sigurno necu puniti njihove dzepove a vi radite sta hocete , zabole me!! I vi mene smarate sa svojom pricom pa sta, ja kontala ovo su diskusije. A tipicno je da se Srbi izmedju sebe prepucavaju :wink:

pozdrav od primitivne i zatucane gastarbajterke :D :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 18:48 
Pripravnik
Pripravnik

Pridružio se: 18 Avg 2004, 23:59
haha pa bas zato i diskutujemo ... a jel placas putarinu u Hrvatskoj?
Glupo je uopste diskutovati o neki stvarima i reci "ja necu"

Meni je skoz svedno ciji proizvod kupujem i gdje...tako da mi je sve ovo smijesno :lol:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 18:55 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

lora ja pricam o tome kada imamo izbor, a ne o tome kada moramo nesto platiti htjeli ili ne, a to je putarina ako silom prilika moramo preko hr, tesko je mozemo preskociti :wink:

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 19:28 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
Sto vise tržnih centara to više spama u mom sandučetu... Lagano ću da pokupim sve one OBI-Robot-Kvočka i jednom kad me pričepi žuta minuta, izrežem na onaj salamorezac i razbacam im po onim halama...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 20:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 08 Nov 2003, 13:28
Ocekivao sam da je veliko, ali ono je stvarno ogromno. Nisam mogao vjerovati koliko je samo auta tamo. Jedva mjesto mozes naci.
Svidja mi se sto imaju velik izbor svega. Nisam nesto uporedjivao cijene.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 21:05 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Mar 2005, 18:06
Skuteri korejski, kineski... Isti kao ostalih 90 % prodanih u Evropi.
Manitu, treba mi jedan LCD ali ja seljo se ne kopcam se bas u novu tehniku, tajko da pomognes, a? :D
Obi je standardno skup, ali stvarno ima svasta tako da se uopste ne isplati vozanje uokolo trazeci stvari koje tu imas.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
stejtsmene, dok ne bude digitalne televizije kod nas, mislim da je besmisleno uzimati LCD. e tad ce to a bude praznik za oci, a sad je isto ko i na obicnom TV prijemniku.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 21:57 
Stara kuka
Stara kuka

Pridružio se: 06 Jan 2003, 01:19
sad je gore nego na obicnom TV-u...

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 22:07 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
mangia je napisao:
sad je gore nego na obicnom TV-u...

i to sto kazes. razvlaci sliku.
mada BiH ima obavezu da do 2012. sprovede digitalizaciju televizije, uslov EU-a. pa ko ima strpljenja da ceka...nek kupi.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 22:09 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Sep 2008, 00:09
cink je napisao:
hehe...kakva glupa prica na ovom forumu...hehe.....cuj patriota...jel idete na more u hrvatsku?:)

A jel se ti to salis?
To je isto kad bi pitao nekog jevreja 45 da li ide na odmor u Garmisch-Partenkirchen.

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 22:43 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Nov 2005, 10:15
The_new_Statesman je napisao:
Skuteri korejski, kineski... Isti kao ostalih 90 % prodanih u Evropi.
Manitu, treba mi jedan LCD ali ja seljo se ne kopcam se bas u novu tehniku, tajko da pomognes, a? :D
Obi je standardno skup, ali stvarno ima svasta tako da se uopste ne isplati vozanje uokolo trazeci stvari koje tu imas.

Bila neka 42" plazma sa nekim kucnim kinom na akciji za 1300km, ne znam da li ima jos. Iance plazma ko plazma, proslogodisnji model ali je
hd ready...

p.s. plazma je Panasonic

Vrh

PostPoslato: 11 Sep 2008, 22:44 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
ja necu da kupujem kod njih i tacka :lol:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 170 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]