[quote="Macr0"]Jbg, ima zatucanih ljudi i dzaba. Pricaju price i patriotizmu, a sami sebi su kontradiktorni. Najjaca mi je breskvica koja se zali da se u hrvatskoj otvaraju njemacke firme, a kod nas hrvatske. Ko brani njemackim firmama da kod nas otvaraju svoje centre? Kad jednog dana i mi porastemo i kod nas ce se otvarati. Do tada smo na dnu u lancu ishrane. Taj Pevec su vecinom gradile firme iz RS. Radice ljudi odavde. Ovi iz HR su tu sada neko vrijeme radi obuke. Prodaju se proizvodi iz RS, SRB i BiH. Isto bi govorio i da je neka Uzbekistanska firma to otvorila.
Nije ni cudo sto nas citav svijet smatra za retarde kad po Evropi imamo ovakve 'patriotske' predstavnike.
Neko je vec napisao sta je pravi patriotizam, i svaka cast.[/quote]
e pa ja ne bih dozvolila hrvatskim trgovinama da zaradjuju kod nas i sire se i gotovo. I sta imas protiv takvog mog misljenja?? Ti uzivaj slobodno u dukatovim&Co proizvodima a ja imam svoj izbor. I da, radije bih kupovala u firmi iz Uzbekistana nego da punim dzepove rvaticima koji vecinom preziru sve sto je srpsko.. Mogu mislit, bas ce svi radnici biti Srbi, al malo morgen..I sta ima sad svijet sa tim, i sta ti smatras pod citav svijet? I glupa ti je ta recenica da nas citav svijet smatra retardima,i apsolutno nepovezana sa ovom temom. Ili si toliko iskompleksiran pa ti je bitno ko sta misli o tebi?
Ja kada sam sa strancima i Austrijancima pricam o prirodnim ljepotama Republike Srpske, Srbije,Krajine, CG o nasoj istoriji, knjizevnicima, poznatim licnostima, gradovima itd. a ne o tome da li smatram da li je hrvatski Pevec trebao otvoriti filijalu u BL ili ne
Da ponovim, strane investicije i kapital su bitna stvar i naravno potrebno, ali jadni mi ako se to samo svodi na hrvate i slovence..
I sta ste se uhvatili za to ko je vani a ko ne, bas ste iskompleksirani ili ste mozda ljubomorni na vase sunarodnike koji su "vani"? Bezveze su takvi argumenti