banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 09:00

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 54  Sledeća

Sampion F1 za sezonu 2008 ce biti...
Raikkonen 57%  57%  [ 38 ]
Hamilton 36%  36%  [ 24 ]
Alonso 7%  7%  [ 5 ]
Ukupno glasova : 67
Autoru Poruka
 Tema posta: Re: F1 Sezona 2008
PostPoslato: 07 Sep 2008, 16:12 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
A verovatno ce biti, jer ovako sponzori dobijaju manje medijskog prostora, dok kamera opet dodje na isti deo staze prodje godina. Nadajmo se da nece biti tako ali tesko. Tako so usrali mnoge staze pa ne sumnjam da ce i ovu

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 16:26 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
2Fast2Furious je napisao:
Mislim da bi se F1 trebala voziti uvijek u SPA :) Ni jedna staza ne nudi ni 1% ovoga ...

najjacha staza, ako je skrate, neka pushe k. kimi magarac. ferari propustio da zamjenom guma 3 ili makar 2 kruga prije kraja obezbjedi masi prvo mjesto jer je hetfild za samo krug i pol "ubio" minutu, da je bio josh pola kruga mozda bi bio i prvi, alonso se malo sjebao jer da je umjesto u zadnjem krugu, usao u predzadnjem po kisne gume-spa bi bio njegov

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 16:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Izgleda da je i Ferrari ulozio zalbu protiv Hamiltona... opet sapunica :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 16:48 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Avg 2001, 01:00
Na osnovu cega ? Na sta se zale ? Sta je bilo sa onom istragom na kraju trke ?

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 17:30 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Maj 2005, 17:55
Hertzog je napisao:
Izgleda da je i Ferrari ulozio zalbu protiv Hamiltona... opet sapunica :roll: :roll: :roll:

Dobice novcanu kaznu ... kao Massa u Valensiji.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 17:42 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pa ne verujem da ce biti novcana, nije isto, ovde je direktna borba za prvo mesto a masa je imao incident sa vozacem koji je zaostajao za puni krug. Uz to masi je bila olaksavajuca okolnost sto on nije bio direktni krivac za izlazak iz boxa. Hamilton je u borbi za poziciju prstigao Kimija a pri tome je presekao krivinu. Sve bi bilo OKi, ali prilikom pustanja Kimija on to nije odradio do kraja vec su njegovi prednji i Kimijevi zadnji tockovi bili izjednaceni, uz to je blokirao Kimiju odlazak u idealnu putanju... Po meni postoje dve kazne, prva (manje realna) je oduzimanje bodova, a druga je +5 ili +10 mesta na staru sledece trka.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 17:51 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Hamilton kaznjen sa +25 sekundi nisamo dobro prognozirao ali eto u neku ruku posteno, a u neku i nije

Poredak u Belgiji

1. Massa
2. Heidfeld
3. Hamilton

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 19:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ovo ce sada biti picvajz² :oops:

Life is a very, very serious thing. I think we should all wear black and not talk to each other at all, that way we can learn more about ourselves. Also, we should cry more. That way we wash our eyes, so we can see better. Seeing is believing. I believe we should stop smiling; it gets on other, normal people’s nerves. Maybe we should sleep all the time, but not dream; dreams are so last week. Otherwise, I am cool.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 19:04 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Jašta :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 20:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
po meni je fer kazna koja opet nije donijela nista previse za kimija ali za masu jeste, meklaren se zalio, ali se jos ne zna da li se moze zaliti na ovu odluku.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 21:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

2 umjesto 8 poena razlike .. to je ogromna stvar :S

Ne znam .. meni se nekako ne cini pretjerano opravdanom kazna .. Lewis (iako ga, realno, ocima ne mogu gledat') je u tim trenucima bio evidentno brzi od Kimija .. sustigao bi ga kad - tad .. Mozda grijesim, al' sta je tu je ..

Zna li ko tacno, u kojem je krugu Heidfeld otisao po intermedije i sa koje pozicije ?

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 21:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Nisam siguran da ono zaslužuje takvu kaznu Hamiltonu, a i koliko vidim rekacije na kaznu su dosta negativne.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 22:13 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 22 Mar 2007, 02:36
Evo ga opet radi tandem FIA-Ferrari! Ovo je neviđena sramota! Sutra će se donijeti konačna odluka.Mada već pretpostavljam kakva... Bravo FIA,bravo Ferrari,samo naprijed u uništenju ovog sporta... :( :( :(

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 23:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Ako smatrate da ova odluka nije u redu ispunite peticiju.Sve što mozemo mi fanovi da uradimo je ovo.
http://www.petitiononline.com/belgp08/petition.html
Svi ovi potpisi idu na mail FIA-e i Maxa Mosleya.

Ja kažem da bi bilo efikasnije poslati paket sa bojnim otrovima starom nacisti,ali kad hoce demokratskim putem (nece mene da slusaju) :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 23:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Opet ovde svako vuce na svoju stranu...
Da, stoji da je Hamilton bio brzi i stoji da bi ga prestigao, ali realno gledano napravio je gresku, jasno vidljivu i morao je ispastati za to. Kazna u tim situacijama je takva, prolazak kroz bokseve i igrom slucaja je bio kraj trke pa se odlucilo naknadno i zato je ta kazna tako "stroga i nepravedna", ali istu gresku je napravio i Glok pa je ostao bez 8. pozicije i jednog boda i on je sutio i nije se zalio, ali samo u McLarenu vide nepravdu na njihov racun i organizuju peticije. Britanski moral... i mentalitet, kako neko sme da ih dira. Vecito taj Kalimero kod vas, vecito nesto protiv vas ide. Pa ljudi jel stvarno Hamilton nije pogresio, nije valjda da sam toliko "zaslepljen" navijanjem za svoj tim pa da "ne vidim" da je sve bilo OKi kod tog prestizanja.
Sto lepo nije sacekao 2 krivine i obisao ga ponovo, ne zurilo se decku pa kad dobije po usima, onda sve nepravda

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 23:54 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 28 Mar 2006, 11:25
Jest pogresio, iako ne navijem za njega vise bi volio da je dobio +nesto mjesta za sledecu utrku ovako, cini se nepravedno.

Inace sjajna utrka

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 23:57 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Hertzog je napisao:
Opet ovde svako vuce na svoju stranu...
Da, stoji da je Hamilton bio brzi i stoji da bi ga prestigao, ali realno gledano napravio je gresku, jasno vidljivu i morao je ispastati za to. Kazna u tim situacijama je takva, prolazak kroz bokseve i igrom slucaja je bio kraj trke pa se odlucilo naknadno i zato je ta kazna tako "stroga i nepravedna", ali istu gresku je napravio i Glok pa je ostao bez 8. pozicije i jednog boda i on je sutio i nije se zalio, ali samo u McLarenu vide nepravdu na njihov racun i organizuju peticije. Britanski moral... i mentalitet, kako neko sme da ih dira. Vecito taj Kalimero kod vas, vecito nesto protiv vas ide. Pa ljudi jel stvarno Hamilton nije pogresio, nije valjda da sam toliko "zaslepljen" navijanjem za svoj tim pa da "ne vidim" da je sve bilo OKi kod tog prestizanja.
Sto lepo nije sacekao 2 krivine i obisao ga ponovo, ne zurilo se decku pa kad dobije po usima, onda sve nepravda

Vratio je Kimiju poziciju.Pogledaj snimak.Šta je trebao,da čeka do kraja trke i napadne ga u zadnjem krugu? Zašto ga ne kazne kao Massu,novčano? Mi se bunimo.Naravno da se bunimo protiv ovakve nepravde.Zasluzio je tu pobjedu.Borio se cijelu trku i pokazao se po kiši najboljim što je bilo presudno.Pusti priče o Britancima itd... Da je on napucao Kimija kao što je Kimi njega još bi mu sve oduzeli.Pogledaj moj komentar za kazne ono u Maleziji kada su zasmetali on i Kova Heidfeldu.Šta sam napisao? Zasluženo! Pogledaj moj komentar za ono u Monaku.Šta sam napisao? Zasluženo! Kada je kriv on ili Kovalainen ja to priznam,ali ovo brate nema veze sa pameću.Ovo je čista nepravda i namještaljka! Ako ti ne vidiš šta se dešava u F1,onda si ti "zaslijepljen" navijanjem za svoj tim.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 00:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Glok pa je ostao bez 8. pozicije

Ne mozes porediti Gloka, 8 poziciju, i nesto sto prakticno moze odluciti trku za pobjednika kompletnog sampionata.

Globalne zavjere protiv ovih ili onih me ne interesuju i nisam pristalica teoretisanja o istim .. al' sto vise vrijeme prolazi ovo danasnje oduzimanje pobjede Hamiltonu se meni sve vise i vise cini na najobicniju sprdnju sa kompletnom F1 ..

Ne navijam ni za jedan od ova 2 tima .. i najdraze bi mi bilo da je Heidfeld otisao krug ranije po te intermedije, pa da ih je obojicu prepisao .. cisto da ne bude nekih zabuna :D

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 00:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
V@nja je napisao:
Citiraj:
Glok pa je ostao bez 8. pozicije

Ne mozes porediti Gloka, 8 poziciju, i nesto sto prakticno moze odluciti trku za pobjednika kompletnog sampionata.

Globalne zavjere protiv ovih ili onih me ne interesuju i nisam pristalica teoretisanja o istim .. al' sto vise vrijeme prolazi ovo danasnje oduzimanje pobjede Hamiltonu se meni sve vise i vise cini na najobicniju sprdnju sa kompletnom F1 ..

Ne navijam ni za jedan od ova 2 tima .. i najdraze bi mi bilo da je Heidfeld otisao krug ranije po te intermedije, pa da ih je obojicu prepisao .. cisto da ne bude nekih zabuna :D

jedan je bmw :D

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 01:03 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

F1 forumi trenutno i ako je skoro dva sata prepuni novih komentara,što dovoljno pokazuje o interesovanju za ovo što se desilo u Belgiji.
Šampionat se bliži kraju i ovakve stvari su apsolutno nepotrebne.Konačno vidimo pravu trku gdje se Lewis odlučio da rizikuje umjesto da taktizira (jer mu je i taktiziranje odgovaralo sa Massom iza njega),Konačno gledamo borbu u finišu trke,konačno zanimljivo i šta se dešava? Kažnjavaju vozača koji je zasluženo pobjedio.Stavljaju crnu mrlju na ovako dobru trku... Pa ovi ljudi iz FIA kao da misle da su gledaoci ovce ili šta? Rade protiv sopstvenog interesa i nakon što postaje zanimljivo Formulu 1 bacaju u sasvim drugi smjer.Opet politika,opet skandali, opet se ponavlja prošla godina... Izgleda su ovi iz FIA baš ovnovi zvonari kada misle da će ljudi i ovo da progutaju,šute i dalje gledaju i vjeruju u ono šta im se plasira.Nemam pojma ali sa ovim ovnovima na čelu ovaj sport će definitivno propasti.Nije ovde riječ o Hamiltonu.Bilo kome da se desilo ovo što su uradili Lewisu,ja bi bio protiv jer je baš ciganski.Kada će smećari poput Mosleya vise otici i ostaviti ovaj prelijepi sport nekom pametnom da ga vodi i učini još atraktivnijim i zanimljivijim...

Mladen Jergović je napisao kolumnu o dešavanjima nakon VN Belgije.Pročitajte :wink:
http://www.f1-hr.com/clanci.php?id=256& ... sta_pogled

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1064 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 54  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]