Mamma:) je napisao:
:lol:
Flave & Extravaganca, drugovi smirite se
ja kad se vama obracam nemam osjecaj da se obracam citavom narodu "dole".. Flave, zivis u Austriji, ja u Svici.. sad si ti nesto drugaciji od mene ako mislis da ako se tebi obracam govorim citavoj BiH?! Ne kontam materemi..
Extravaganca, tebi pogotovo nije dobro jarane.. to sto ti izvlacis - to je zrelo za filma.. cuj, citavom podneblju

spusti se druze na zemlju, nikad za nikad ne bih tako srozan pogled prema svom narodu imala kao o nekim pojedincima ovdje - zapamti to
ta citava prica o evropi je s'tobom i pocela, ti si spominjao "znalacki" kako se u Evropi takve parade drze pod strogim obezbjedjenjem policije i da obicno bude batinjanja (u tom smislu, da te ne "quotam") onda kad ti covjek da odgovor nastaje tvoja dramaturgija.. opusti se jarane..
nisi bio u Parizu ali
ti znas gdje se raja krece koja ide tamo

da nisi slucajno Mile Tarot?! Nemoj me zasmijavati.. bio u Becu u "16. okrugu" (

) i pun si utisaka - bas mi je drago, ali ti to ne daje za pravo da popujes narodu koji zivi tolike godine u toj "groznoj Evropi"..
Jarane, tebi niko, ama bas niko ne moze ukazati na pravi put, opet ponavljam - dragi Bog je svakom dao mozak na koristenje, radi sta mislis i kako mislis da je najbolje.. ja samo iznosim svoje misljenje (prokleta demokratija sta uradi, ha?)
i jos nesto - pitas dali je pedofilija bolest? Jel ti to matereti vidis paralele izmedju pedofilije i homoseksualnosti?!

fakat ti nije dobro..
citiracu za kraj jednu jako pametnu zenu sto rece:
Citiraj:
I samo bih zeljela da kazem dusebriznicima i moralistima da malo bolje procitaju te svete knjige jer tamo pise da budemo tolerantni i da ne mrzimo nikoga. Ali vi mislite da je dovoljno to reci "ja ne mrzim nikoga" i to je automatski tako. Sretan je taj narod kojem je sve potaman a samo ga pederi jebu u zivotu.
А да ти почнеш да одговараш на питања која сам ти поставио а не да ми постављаш цитате паметних жена. Успут да их одговараш редом, не би било лоше.
Паралелу између педофилије и хомосексализма сам повукао на основу твоје тврдње да:
Citiraj:
nema razloga ljudima uskracivati ljubav.. to je nesto scim su se rodili
Citiraj:
Slazem se sa "mamom". To je nesto sa cime su se ti ljudi rodili i oni nisu krivi zbog toga, kao sto ni crnci, jevreji, bjelci itd nisu krivi sto su se tako rodili. A protestima zele da budu prihvaceni kao svi ostali a ne da se na njih gleda drukcije
А ово је као потврду твоје тврдње дописао вим.
Па и педофили су се родили са љубави према деци, зар није тако? Значи и педофили на улуце да изађу и да се изборе за своја права јер ипак нису они криви што су такви рођени.
Где разлика? Знаш где? Разлика је у томе кад је реч о хомосексуализму такви попут тебе кажу ја нисам, мене то не погађа па ми свеједно, али кад се спомене педофилија онда се сви добро замисле јер већина има или ће да има децу.
Борите се за права хомосексуалаца а не борите се за неку ратну сирочад, напуштену децу у домовима, сиромашне породице са пуно деце, Србе на КиМ (то се не односи на тебе већ на ове модерне Србе овде). Овој пандурској друкари Славкану геј парада не смета али му смета када две маме писменим путом размењују искуства на форуму:
Citiraj:
Nije to problem, vec simptomaticno sto se pojavi tona onih koje cekaju dijete pa zatrpavaju forum takvim temama, a vidim i postnatalne teme nichu iz dana u dan...
Pa sto se ne javi majka nekog malo starije djeteta od par godina? Zato sto je iskulirala to i nema potrebu da svuda okolo zvoni o tome kako ce postati majka ili kako je majka, zna iritirati to, ok, jos par miliona zena ce postati majka, zar treba da se trubi sada toliko?
Мама ти Славкане смета а хомосексуалац ти не смета. Имам неки осећај да би ти најрадије да је та парада у БЛ па да изађеш на улицу и са другарима се избориш за своја хомосексална права?
Шта ти мамма уопште глумиш? 21 годину жувиш у Цириху, ниси осетила ни најмање део патње и недаћа које је ово поднебље погодило и које су ови људи прошли а сад би да из Цириха да нам уводиш модерну мисао. Када погледам само ко нама овде долази да уведе ту твз. " модерну Европу" и кад погледам ко то исто ради код нас повраћа ми се. То су господа којој је лепше и париско говно него бањалучки ћевап. То су господа која слушају Џастина Тимберлејка јер је то модерно иако на енглеском једва могу да кажу како се зову. То су господа која се гнушају села, прасета на ражњу и гусала али им је мио Лондон, бечка шницла и саксофон. Задржите ви све те ваше модерне мисли за себе а теби мамма ако ти је жао хомосексуалаца среди им визу па их све заједно води на геј параду у Цирих.
Мене сва ова ваша борба за права хомосексуалаца (иако они сва права већ имају) подсећа на оне скечеве о хомосексуалцу на енглеском селу из "Little Britain".
http://de.youtube.com/watch?v=MLSP05bGHkUhttp://de.youtube.com/watch?v=3IyhHC0k0 ... re=relatedЉуди су заиста у једном скечу рекли све о тој наводној "борби за права хомосексуалаца".