banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 11 Avg 2025, 23:55

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 06 Sep 2008, 17:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Dec 2006, 18:50
urbana_extravaganca je napisao:
Ја разумем кад ови који су за ЕУ стреме да уведу овде економске стандарде ЕУ али ко је то одлучио да су друштвене норме које долазе из Лондона и Париза боље него ове које постоје у БГ, НС или БЛ?
Ја лично мислим да су наше много боље и здравије.

Ocigledno nisi bio u gore navedenim gradovima, jer da jesi vidio bi koliko su njihove norme bolje. I ne samo norme nego i zakoni i standardi, kao i postovanje istih. Na kraju vidi se cije su norme bolje kako ljudi zive kod njih a kako kod nas. Ne dolaze oni kod nas, nego nasi ljudi bjeze kod njih. Sto znaci da je njihov sistem bolji, jer da nije bilo bi obrnuto, dolazili bi oni u BG ili BL. :lol:

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 21:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Opet se sve vrti u krug.Cim neko kaze da ne podrzava homoseksualce,odmah je "zadrt","nacionalista" ili statijaznam.Ponavljam...NEKA KOD KUCE RADE STA ZELE.Manite se paradiranja.Kao sto extravaganca napisa:imaju sva prava kao i ostali i tu automatski ne postoji diskriminacija.Eto ja imam prijatelje muslimane,crnece i jevreje a ne podrzavam gay parade.Mora da sam yebeni fasista (po slavkovim kriterijumima).

I jos nesto...KAKVE VEZE IMA FERHADIJA SA PEDERIMA!?Nemojte (nama "kriticarima") stavljati druge rijeci u usta.Niko nije podrzao rusenje Ferhadije ovdje koliko sam pregledao postove.Samo lud covjek moze tako nesto reci.Jel to ona taktika LDP...!?Mi bezgresni,ostali stoka... :roll:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 21:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Avg 2002, 19:32
procitati i tekst sa sa-X:

Citiraj:
Peder kojeg nisu prebili
U provinciji Sarajevo ništa novo. Mirno je. Uz ramazanski rahatluk utihnuo je skoro sav život. Kafić u komšiluku poluprazan. Trafika se umjesto u 10 zatvorila u 8. A, u prodavnici skoro nigdje nikoga. I dok se ispovjedaju grijesi, ponaša skrušeno i bogobojazno, ispod stola se oštre noževi i stišću palije. Valja ubiti barem jednog pedera.
http://www.sarajevo-x.com/clanak/080905047

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 22:21 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

rendzer je napisao:
procitati i tekst sa sa-X:

Citiraj:
Peder kojeg nisu prebili
U provinciji Sarajevo ništa novo. Mirno je. Uz ramazanski rahatluk utihnuo je skoro sav život. Kafić u komšiluku poluprazan. Trafika se umjesto u 10 zatvorila u 8. A, u prodavnici skoro nigdje nikoga. I dok se ispovjedaju grijesi, ponaša skrušeno i bogobojazno, ispod stola se oštre noževi i stišću palije. Valja ubiti barem jednog pedera.
http://www.sarajevo-x.com/clanak/080905047

Odlican tekst.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 23:01 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 20 Mar 2008, 21:15
najnovija vijest :lol: :lol: :lol:

Odoše, hvala Bogu:
Citat:
Udruženje "Q" odlučilo je da Queer festival, koji je trebalo da bude održan od 24. do 28. septembra u Sarajevu iz bezbjednosnih razloga prebaci u Mostar, saznaje "Press RS".

RadioSarajevo nije uspio dobiti potvrdu ove informacije od organizatora 1. Queer Sarajevo Festivala.

Poslije najave udruženja "Q" da na veliku smotru stižu homoseksualci, biseksualci, transeksualci, interseksualci i ostale "kvir" osobe iz cijelog svijeta uslijedile su žestoke kritike medija, vjerskih zajednica, raznih udruženja i pojedinaca, ali i prijetnje fizičkom likvidacijom organizatora i učesnika parade.

Udruženje "Q" je odluku o premještanju festivala iz Sarajeva u Mostar donijelo poslije poruka na nekim internet portalima da će učesnike ove manifestacije "nabiti na kolac" i grafita "Smrt pederima" koji su osvanuli na trolejbuskim stanicama u Sarajevu, piše "Press RS".

Organizatorima i njihovim sponzorima učinilo se da je bezbjednije da se festival održi na mostarskom Španskom trgu, koji važi kao "ničija zemlja", odnosno linija razgraničenja između bošnjačkog i hrvatskog dijela grada, a uloga domaćina pripala je Omladinskom kulturnom centru "Abrašević".

Međutim, ni Hercegovci nisu mirno prihvatili da se prvi bosanskohercegovačka queer festival održi u Mostaru.

Medžlis Islamske zajednice je zaprijetio da se u Mostaru nikada neće održati smotra homoseksualaca, naročito ne u mjesecu ramazana.

"Svi pripadnici IZ će izaći na proteste da spriječe održavanje tog nazovi festivala. Mi takve manifestacije najoštrije osuđujemo. One duboko vrijeđaju porodicu i moral društva, a, uz to, svoju paradu hoće da održe u vrijeme koje je najsvetije svakom muslimanu", kaže glavni imam Medžlisa IZ Mostar Selem Dedović.

Predsednik NVO "Kroacija libertas" Leo Pločkinić kaže da je preseljenje "sumnjive" smotre iz Sarajeva u Mostar provokacija grada na Neretvi.

"Mi podržavamo slobodu mišljenja, ali smatramo da homoseksualcima treba ljekarski tretman i velika pažnja javnosti. U Sarajevu vladaju stroga verska pravila, a Mostar je ipak daleko tolerantnija i naprednija sredina. U našem gradu nema diktature čaršijskih političara kao u Sarajevu, koje danas podsjeća na Teheran. Ako u Mostaru dođe do nasilja nad učesnicima gej festivala, to će uslijediti iz bošnjačkog dijela grada. Ljudi iz hrvatskog dela su ipak civilizovaniji", kaže on. /Mondo

kako je krenulo najurice ih u BL :-? :-? :-?

BL NE DAJ DA TE GAZE PEDERI :angry4:

Vrh

PostPoslato: 06 Sep 2008, 23:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2002, 19:36
Flavoure-Flave je napisao:
Opet se sve vrti u krug.Cim neko kaze da ne podrzava homoseksualce,odmah je "zadrt","nacionalista" ili statijaznam.Ponavljam...NEKA KOD KUCE RADE STA ZELE.Manite se paradiranja.Kao sto extravaganca napisa:imaju sva prava kao i ostali i tu automatski ne postoji diskriminacija.Eto ja imam prijatelje muslimane,crnece i jevreje a ne podrzavam gay parade.Mora da sam yebeni fasista (po slavkovim kriterijumima).

I jos nesto...KAKVE VEZE IMA FERHADIJA SA PEDERIMA!?Nemojte (nama "kriticarima") stavljati druge rijeci u usta.Niko nije podrzao rusenje Ferhadije ovdje koliko sam pregledao postove.Samo lud covjek moze tako nesto reci.Jel to ona taktika LDP...!?Mi bezgresni,ostali stoka... :roll:

Pa tako to ide, sitnim koracima... Sigurno nemas nista protiv islama, ali U SVOJOJ KUCI, ali ti smeta sto hodza (citiram) KMECI sa razglasa, kao sto smeta ogromnom broju ovdasnjih srba... Isto ti vjerovatno ne smetaju homoseksualci, ali ti smeta kada ih vidis ili kada paradiraju... Tanka je to linija, a ovu paralelu sa Ferhadijom sam povukao cisto da pokazem kako je to djelo bilo bezumno (kao i sva ubijanja, razaranja i progoni u ratu), i da nije nista bezumnije od poziva na linc homoseksualaca... Smetaju vam sto nisu vama po ukusu, kao sto vecini hrvata nisu srbi i muslimani po ukusu i obrnuto, ne valjaju jer nisu kao ja i moji, isto sranje, drugo pakovanje, fasizam u malom...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 00:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Ne treba ih lincovati.Samo im treba zabraniti da javno paradiraju.Kratko i jasno.

Citiraj:
...Smetaju vam sto nisu vama po ukusu...

Smeta mi PARADIRANJE!!!Nisam fasista/sovinista ili statijaznam.U sklopu posla sam radio na par tih Party-ja (Life Ball) i vidio sam tu "slobodu".Ljudi se znaju zabavljati,ali to nije borba za ljudska prava vec su to ORGIJE.
Nisu po mom ukusu,hvala Bogu.
Na kraju...da li su Austrijanci fasisti!?Ne daju nama Srbima da podignemo pravoslavnu crkvu iako ima preko 200000 ljudi koji se izjasnjavaju kao Srbi u Austriji.To je Evropa i to su isti oni koji upiru prstom u nas i govore nam da smo netolerantni. :wink:
Uostalom...mozes pitati Cuneta kako je...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 08:52 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Meni ne smeta niko. Ako hoce rogove nositi na glavi po ulici, to je njegova stvar. Smeta mi samo sto se religijski vodje hodze, popovi itd mijesaju u zivot ljudi koji im ne pripadaju. Mjesto religijskih vodja je u crkvama i dzamijama i nek tamo uvode red za one koji im vjeruju i dolaze kod njih. A ljude na ulici neka puste na miru. Kakve veze imaju ljudi na ulici sa ramazanom ako oni kazu da ne vjeruju u to sta se hodza ili pop ima petljati.

Filozofija...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 09:01 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Nov 2004, 16:56
sad citam postove, pa nesto razmisljam svi ovi sto su protiv dajguza (kolju, dave, ubijaju i pale)u sustini sve su to latentne dajguze, mislim nije prirodno da se pucaju likovi medjusobno, ali ako to njih ispunjava i ako im je dobro pusti ih neka se okupljaju, to je jedno od osnovnih ljudskih prava - sloboda okupljanja i udruzivanja....

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 09:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

vim je napisao:
Meni ne smeta niko. Ako hoce rogove nositi na glavi po ulici, to je njegova stvar. Smeta mi samo sto se religijski vodje hodze, popovi itd mijesaju u zivot ljudi koji im ne pripadaju. Mjesto religijskih vodja je u crkvama i dzamijama i nek tamo uvode red za one koji im vjeruju i dolaze kod njih. A ljude na ulici neka puste na miru. Kakve veze imaju ljudi na ulici sa ramazanom ako oni kazu da ne vjeruju u to sta se hodza ili pop ima petljati.

Neko je pitao je li pedofilija bolest? :lol: :lol:

Ne treba ih lincovati.Samo im treba zabraniti da javno paradiraju.Kratko i jasno.

Citiraj:

Smeta mi PARADIRANJE!!!Nisam fasista/sovinista ili statijaznam.U sklopu posla sam radio na par tih Party-ja (Life Ball) i vidio sam tu "slobodu".Ljudi se znaju zabavljati,ali to nije borba za ljudska prava vec su to ORGIJE.
Na kraju...da li su Austrijanci fasisti!?Ne daju nama Srbima da podignemo pravoslavnu crkvu iako ima preko 200000 ljudi koji se izjasnjavaju kao Srbi u Austriji.To je Evropa i to su isti oni koji upiru prstom u nas i govore nam da smo netolerantni. :wink:

Pa naravno da su fasisti, gotovo svaka drzava je fasisticka, samo fino zamaskirana, dobra fasada i brdo opravdanja stosta prikrije... Mora se dozvoliti odredjenoj skupini da ima svoje mjesto za vrsenje vjerskih obreda, pogotovo ako je tako velik broj ljudi u pitanju.

A da jesmo ovde netolerantni, jesmo, ne znam koliko su ostali narodi tolerantni i ne zanima me to mnogo, vise mi je stalo do toga da se u ljudima malo probudi duh humanizma i postovanja zivota ostalih ljudi, a ne sustizanje kojekakvih EU standarda, koji bi bili samo slovo na papiru, a ne zaista u glavama ljudi. Stvarno je tuzno koliko sam puta cuo od akademskih gradjana ili osoba koje ce neumitno zavrsiti fakultet, kako "pedere treba uza zid i strijeljati", "u koncentracione logore" i slicne gadosti, a sve samo zato sto nisu isti, bez ikakvog povoda. A sta ocekivati od nekog sa sela ko ima osam osnovne ili zanat, sta bi tek on uradio homoseksualcima (a takvi cine vecinu BiH populacije)? Ljudi mrze homoseksualce, pa onda mrze druga 2 konstitutivna naroda, pa nije ni to dovoljno nego onda mrzi i ove iz svog naroda, ali iz protivnicke stranke, pa dokle ce tako majku mu...

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 15:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Rakun_Slavko je napisao:
vim je napisao:

Neko je pitao je li pedofilija bolest? :lol: :lol:

Citiraj:

Pa naravno da su fasisti, gotovo svaka drzava je fasisticka, samo fino zamaskirana, dobra fasada i brdo opravdanja stosta prikrije... Mora se dozvoliti odredjenoj skupini da ima svoje mjesto za vrsenje vjerskih obreda, pogotovo ako je tako velik broj ljudi u pitanju.

A da jesmo ovde netolerantni, jesmo, ne znam koliko su ostali narodi tolerantni i ne zanima me to mnogo, vise mi je stalo do toga da se u ljudima malo probudi duh humanizma i postovanja zivota ostalih ljudi, a ne sustizanje kojekakvih EU standarda, koji bi bili samo slovo na papiru, a ne zaista u glavama ljudi. Stvarno je tuzno koliko sam puta cuo od akademskih gradjana ili osoba koje ce neumitno zavrsiti fakultet, kako "pedere treba uza zid i strijeljati", "u koncentracione logore" i slicne gadosti, a sve samo zato sto nisu isti, bez ikakvog povoda. A sta ocekivati od nekog sa sela ko ima osam osnovne ili zanat, sta bi tek on uradio homoseksualcima (a takvi cine vecinu BiH populacije)? Ljudi mrze homoseksualce, pa onda mrze druga 2 konstitutivna naroda, pa nije ni to dovoljno nego onda mrzi i ove iz svog naroda, ali iz protivnicke stranke, pa dokle ce tako majku mu...

Ја сам питао да ли је педофилија болест? Нисам приметио да је неко одговорио.
Славкане шта има, како лов на фашисте? Јеси пријавио већ неке полицији? :lol:
Кад цинкарош држи морална предавања онда је то ваистину занимљиво.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

vim je napisao:
urbana_extravaganca je napisao:
Ја разумем кад ови који су за ЕУ стреме да уведу овде економске стандарде ЕУ али ко је то одлучио да су друштвене норме које долазе из Лондона и Париза боље него ове које постоје у БГ, НС или БЛ?
Ја лично мислим да су наше много боље и здравије.

Ocigledno nisi bio u gore navedenim gradovima, jer da jesi vidio bi koliko su njihove norme bolje. I ne samo norme nego i zakoni i standardi, kao i postovanje istih. Na kraju vidi se cije su norme bolje kako ljudi zive kod njih a kako kod nas. Ne dolaze oni kod nas, nego nasi ljudi bjeze kod njih. Sto znaci da je njihov sistem bolji, jer da nije bilo bi obrnuto, dolazili bi oni u BG ili BL. :lol:

Очигледно да ти не читаш постове које цитираш са разумевањем. Да си их читао са разумевањем видео би да се овај твој део који сам подебљао подразумева под оним што сам написао о економским стандардима. Ја сам питао ко је то одлучио да су друштвене и етичке норме у Лондону и Паризу боље него у БЛ?
Ја нисам додуше био у Паризу и Лондону али сам био у неким другим европским градовима. Нисам нешто нарочито одушевљен. Проблем вас који сте били у Паризу је што сте се залепили само за Ајфелов торањ и Лувр а да сте зашли мало дубље у сам Париз, у оне арапске и црначке квартове можда би вам неке ствари биле и јасније. Ја сам био у Бечу али се нисам задржао само код Штефансдома и у првом округу, мало сам продужио па сам био и у 16. бечком округу. Ево ФФ је из Беча колико видим, па нека напише какав је живот у 16-омо округу?
Какви су то критеријуму који кажу да су друштвене норме у Њујорку и Паризу боље од ових наших? По вашим идејама значи ако Њујорк и Париз имају геј параду дај да је имамо и ми? Ево у Амстердаму су сад омогућили геј бракове а тренутно раде на томе да истима омогуће да адаптирају децу. Хоћемо ли и то да уведемо? У САД тренутно покрећу иницијативу за признавање инцест бракова? Хоћемо ли и то да прихватимо? Мислим могли бисмо ипак то долази из модерних схватања.

Како вас није срамота да константно у сваком посту понижавате и исмевате ваше поднебље и ваше сународнике? Као ми смо овде заостаола и неписмена стока а ви сте Богом дани да нам укажете на прави пут? Ако вам се толико гади овде, спакујте кофере, идите у Париз и Лондон, ђускајте на геј паради, ожените транвестита и живите срећно до краја живота али пустите и нас да живимо онако како ми хоћемо а немојте да намећете овде норме које нису у складу ни са природом ни са здравим разумом.

Vrh

PostPoslato: 07 Sep 2008, 23:51 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Bajo, zbog takvih kao ti NE MOZEMO se spakovati i otici bilo gdje u EU, jer nas tretiraju kao divljake, i treba ti 5 mjeseci i 5 tona zivaca da dobijes vizu turisticku, a kamo li nesto vise...
Idi po Srbijanskim forumima i tamo prosipaj o zdravom duhu "naseg" naroda (ovde je neki drugi narod), naci ces sigurno puno istomisljenika iz Nacionalnog stroja pa bujrum! Ostavi bosanski forum bosancima...

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 03:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pa ti samo reci da hoces na gej paradu u Cirih pa ce ti dati vizu odmah :lol:

Inace Nacionalni Stroj mi je stran kao i tvoji drugari homoseksualci.

A ovo za bosanski forum. Dobra fora, slatko si nasmijao vecinu ljudi ovde :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 07:35 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Nov 2004, 10:48
:lol: :lol: :lol:

Flave & Extravaganca, drugovi smirite se :D
ja kad se vama obracam nemam osjecaj da se obracam citavom narodu "dole".. Flave, zivis u Austriji, ja u Svici.. sad si ti nesto drugaciji od mene ako mislis da ako se tebi obracam govorim citavoj BiH?! Ne kontam materemi..

Extravaganca, tebi pogotovo nije dobro jarane.. to sto ti izvlacis - to je zrelo za filma.. cuj, citavom podneblju :lol: :lol: :lol: spusti se druze na zemlju, nikad za nikad ne bih tako srozan pogled prema svom narodu imala kao o nekim pojedincima ovdje - zapamti to :wink:
ta citava prica o evropi je s'tobom i pocela, ti si spominjao "znalacki" kako se u Evropi takve parade drze pod strogim obezbjedjenjem policije i da obicno bude batinjanja (u tom smislu, da te ne "quotam") onda kad ti covjek da odgovor nastaje tvoja dramaturgija.. opusti se jarane..
nisi bio u Parizu ali ti znas gdje se raja krece koja ide tamo :roll: da nisi slucajno Mile Tarot?! Nemoj me zasmijavati.. bio u Becu u "16. okrugu" ( :lol: ) i pun si utisaka - bas mi je drago, ali ti to ne daje za pravo da popujes narodu koji zivi tolike godine u toj "groznoj Evropi"..
Jarane, tebi niko, ama bas niko ne moze ukazati na pravi put, opet ponavljam - dragi Bog je svakom dao mozak na koristenje, radi sta mislis i kako mislis da je najbolje.. ja samo iznosim svoje misljenje (prokleta demokratija sta uradi, ha?)

i jos nesto - pitas dali je pedofilija bolest? Jel ti to matereti vidis paralele izmedju pedofilije i homoseksualnosti?! :confused2: fakat ti nije dobro..

citiracu za kraj jednu jako pametnu zenu sto rece:
Citiraj:
I samo bih zeljela da kazem dusebriznicima i moralistima da malo bolje procitaju te svete knjige jer tamo pise da budemo tolerantni i da ne mrzimo nikoga. Ali vi mislite da je dovoljno to reci "ja ne mrzim nikoga" i to je automatski tako. Sretan je taj narod kojem je sve potaman a samo ga pederi jebu u zivotu.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 08:25 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 23 Jan 2002, 01:00
Ako dodju do BL, trebali bi odglumiti da su dobrodosli, a onda ih potamanit' iz zasjede :)
Sta koji k... neko ima paradirati i promovisati devijacije.

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 08:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Macr0 je napisao:
Ako dodju do BL, trebali bi odglumiti da su dobrodosli, a onda ih potamanit' iz zasjede :)

:lol: :lol: :lol: mislish, z' guza

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 08:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
manitu uci da svira je napisao:
Macr0 je napisao:

:lol: :lol: :lol: mislish, z' guza

eee upravo tako jaro :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 11:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Mamma:) je napisao:
:lol: :lol: :lol:

Flave & Extravaganca, drugovi smirite se :D
ja kad se vama obracam nemam osjecaj da se obracam citavom narodu "dole".. Flave, zivis u Austriji, ja u Svici.. sad si ti nesto drugaciji od mene ako mislis da ako se tebi obracam govorim citavoj BiH?! Ne kontam materemi..

Extravaganca, tebi pogotovo nije dobro jarane.. to sto ti izvlacis - to je zrelo za filma.. cuj, citavom podneblju :lol: :lol: :lol: spusti se druze na zemlju, nikad za nikad ne bih tako srozan pogled prema svom narodu imala kao o nekim pojedincima ovdje - zapamti to :wink:
ta citava prica o evropi je s'tobom i pocela, ti si spominjao "znalacki" kako se u Evropi takve parade drze pod strogim obezbjedjenjem policije i da obicno bude batinjanja (u tom smislu, da te ne "quotam") onda kad ti covjek da odgovor nastaje tvoja dramaturgija.. opusti se jarane..
nisi bio u Parizu ali ti znas gdje se raja krece koja ide tamo :roll: da nisi slucajno Mile Tarot?! Nemoj me zasmijavati.. bio u Becu u "16. okrugu" ( :lol: ) i pun si utisaka - bas mi je drago, ali ti to ne daje za pravo da popujes narodu koji zivi tolike godine u toj "groznoj Evropi"..
Jarane, tebi niko, ama bas niko ne moze ukazati na pravi put, opet ponavljam - dragi Bog je svakom dao mozak na koristenje, radi sta mislis i kako mislis da je najbolje.. ja samo iznosim svoje misljenje (prokleta demokratija sta uradi, ha?)

i jos nesto - pitas dali je pedofilija bolest? Jel ti to matereti vidis paralele izmedju pedofilije i homoseksualnosti?! :confused2: fakat ti nije dobro..

citiracu za kraj jednu jako pametnu zenu sto rece:
Citiraj:
I samo bih zeljela da kazem dusebriznicima i moralistima da malo bolje procitaju te svete knjige jer tamo pise da budemo tolerantni i da ne mrzimo nikoga. Ali vi mislite da je dovoljno to reci "ja ne mrzim nikoga" i to je automatski tako. Sretan je taj narod kojem je sve potaman a samo ga pederi jebu u zivotu.

А да ти почнеш да одговараш на питања која сам ти поставио а не да ми постављаш цитате паметних жена. Успут да их одговараш редом, не би било лоше.
Паралелу између педофилије и хомосексализма сам повукао на основу твоје тврдње да:

Citiraj:
nema razloga ljudima uskracivati ljubav.. to je nesto scim su se rodili

Citiraj:
Slazem se sa "mamom". To je nesto sa cime su se ti ljudi rodili i oni nisu krivi zbog toga, kao sto ni crnci, jevreji, bjelci itd nisu krivi sto su se tako rodili. A protestima zele da budu prihvaceni kao svi ostali a ne da se na njih gleda drukcije

А ово је као потврду твоје тврдње дописао вим.

Па и педофили су се родили са љубави према деци, зар није тако? Значи и педофили на улуце да изађу и да се изборе за своја права јер ипак нису они криви што су такви рођени.
Где разлика? Знаш где? Разлика је у томе кад је реч о хомосексуализму такви попут тебе кажу ја нисам, мене то не погађа па ми свеједно, али кад се спомене педофилија онда се сви добро замисле јер већина има или ће да има децу.
Борите се за права хомосексуалаца а не борите се за неку ратну сирочад, напуштену децу у домовима, сиромашне породице са пуно деце, Србе на КиМ (то се не односи на тебе већ на ове модерне Србе овде). Овој пандурској друкари Славкану геј парада не смета али му смета када две маме писменим путом размењују искуства на форуму:

Citiraj:
Nije to problem, vec simptomaticno sto se pojavi tona onih koje cekaju dijete pa zatrpavaju forum takvim temama, a vidim i postnatalne teme nichu iz dana u dan...
Pa sto se ne javi majka nekog malo starije djeteta od par godina? Zato sto je iskulirala to i nema potrebu da svuda okolo zvoni o tome kako ce postati majka ili kako je majka, zna iritirati to, ok, jos par miliona zena ce postati majka, zar treba da se trubi sada toliko?

Мама ти Славкане смета а хомосексуалац ти не смета. Имам неки осећај да би ти најрадије да је та парада у БЛ па да изађеш на улицу и са другарима се избориш за своја хомосексална права?

Шта ти мамма уопште глумиш? 21 годину жувиш у Цириху, ниси осетила ни најмање део патње и недаћа које је ово поднебље погодило и које су ови људи прошли а сад би да из Цириха да нам уводиш модерну мисао. Када погледам само ко нама овде долази да уведе ту твз. " модерну Европу" и кад погледам ко то исто ради код нас повраћа ми се. То су господа којој је лепше и париско говно него бањалучки ћевап. То су господа која слушају Џастина Тимберлејка јер је то модерно иако на енглеском једва могу да кажу како се зову. То су господа која се гнушају села, прасета на ражњу и гусала али им је мио Лондон, бечка шницла и саксофон. Задржите ви све те ваше модерне мисли за себе а теби мамма ако ти је жао хомосексуалаца среди им визу па их све заједно води на геј параду у Цирих.

Мене сва ова ваша борба за права хомосексуалаца (иако они сва права већ имају) подсећа на оне скечеве о хомосексуалцу на енглеском селу из "Little Britain".

http://de.youtube.com/watch?v=MLSP05bGHkU

http://de.youtube.com/watch?v=3IyhHC0k0 ... re=related

Људи су заиста у једном скечу рекли све о тој наводној "борби за права хомосексуалаца".

Vrh

PostPoslato: 08 Sep 2008, 18:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Okt 2004, 19:06
Dobro, sad vidimo da imamo još zatucanih na ovom forumu. Lijepo je kad imamo različita mišljenja, zar ne? PA zašto onda ne možemo da shvatimo i različitu seksualnu orijentaciju? Ne, ne... To je taboo...
Moje mišljenje povodom gay pride-a (bio je i ovdje u Bologni u junu čini mi se):
Ne moraju da paradiraju da bi pokazali da su pederi. Jednostavno treba uvesti kaznu od 100 eura za verbalnu uvredu na javnom mjestu. Da ne govorim o fizičkom kontaktu. Kako su uveli kaznu za pušenje po kafićima... Pa tako fino i za pedere. Meni ne smetaju. Preksinoć su blizu nas na trgu sjedile dvije lezbejke i ljubile se 2 sata. Ja i drugarica smo prvo pomislile da nam nedostaju naši momci, nipošto da ih trebamo natući, ubiti, linčevati i sl. Bilo je i muškog društva tu noć. Nikom nisu smetale. Ljude boli k* i u tom je razlika između Balkanaca i stranaca.
P.S. Pedofili vole djecu, ali djeca ne vole pedofile.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 147 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 8  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]