banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 08 Avg 2025, 15:17

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 53  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 29 Avg 2008, 16:06 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
mene raduje sto niko za sada bar ne tjera zemana,

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 17:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Dzaja se vratio, komplet uprava podnijela ostavku.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 18:13 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jun 2006, 17:02
Spanska sapunica se nastavlja,jadna je Zvezda kad joj Miskovici pisu buducnost

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 00:09 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
SIJUKS je napisao:
Spanska sapunica se nastavlja,jadna je Zvezda kad joj Miskovici pisu buducnost

На жалост, јадна је Звезда без Мишковића!
Можемо ми причати свашта, али чим је он отишао настао је прави хаос!

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 00:27 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

sad imaju fore pa neka se uigravaju za ligu sampiona do godine

A SPASA NEMA,NECE GA NI BITI
NASA ZVEZDA NAJBOLJA JE SAD
GROBARI CE OPET SUZE LITI
ORICE SE PESMOM BELI GRAD

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 13:39 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
На жалост, јадна је Звезда без Мишковића!
Можемо ми причати свашта, али чим је он отишао настао је прави хаос!

Umh... Pa jel' ti misliš da je sve ovo slučajno? Da je prijatelj Miškovića starijeg, slučajno upropastio Zvezdu, kako bi se eto, odnekud pojavio Mišković mlađi, kao spasilac. Sasvim slučajno taj isti Marko Mišković, već tri godine pokušava na bilo koji način da ostvari veći uticaj u Crvenoj Zvezdi, ali ga je u tome prvo spriječio Piksi, koji je potpuno istjerao Deltine ljude iz upravnog odbora. Nakon toga, Miškovi mlađi, ne zanemaruje uticaj navijača, kojih ipak ima nekoliko desetina hiljada, i pokušava da zaobilaznim putem, dođe u poziciju da bude važniji faktor u Crvenoj Zvezdi... Dakle Miškovići hoće u Zvezdu, ali iz koga razloga, ostaje pitanje, a po meni postoje samo dva moguća i nijedan nije dobar za Zvezdu. Prvi je to da žele da ulažu u sport (malo vjerovatno), ali u tom slučaju, Zvezda dobija pojačanja i novac, ali i gomilu problematičnih igrača, kao što su Koroman i Jestrović, za koje nija tajna da su došli upravo po direktivama Marka Miškovića i da su njegovi prijatelji. U tom slučaju, ne gine još bahatog i bezobraznog ponašanja po terenu, što će se u Srbiji lako istrpiti, ali u Evropi teško.
Drugi mogući razlog je meni prihvatljiviji i realniji. Nisam stručnjak za ekonomiju, ali kojem to biznismenu, makar on bio i novopečeni bogataš, sa kapitalom sumnjivog porijekla i jedva završenom osnovnom školom, ne bi bilo privlačno nekoliko hiljada kvadrata građevinskog zemljišta u centru Beograda, sa kompletnom infrastrukturom i brendom najpopularnijeg srpskog sportskog kluba? Nije niko toliki glupan da ne baci oko na takvu priliku.
Posmatrajmo to sa ove strane. Ukoliko se namjerava izvršiti privatizacija kluba, a sve ide ka tome, logičan je potez obezvrjeđivanje tog istog kluba, a koji je bolji način, od loših rezultata i guranja u dugove. Klub je sportska orgnizacija, tako da vrijednost tog kluba, nije određena samo kroz uspješno poslovanje, već i kroz sportske rezultate, a Zvezda trenutno nema nijedno. Sam Toplica je priznao da prethodni dug kluba, nije saniran. Ukoliko se ostvari moje predviđanje, da Mišković dolazi kao spasilac, onda događaji dobijaju smisao. Dakle Janković je postavljen za trenera, nakon niza loših rezultata. Njegov dolazak je moga samo biti višestruko koristan, jer je sa njim otpočetka planiranom da bude samo prelazno rješenje. I pored toga, ponuđen mu je duži ugovor, a to je učinjeno iz dva razloga. Ukoliko bude imao loše rezultate, otpustiće ga, ali će po slovu ugovora morati da mu plate obeštećenje. Ukoliko bude imao dobre rezultate, otpsutiće ga pod izgovorom da žele iskusnijeg stručnjaka, a on opet ima osnov za potraživanja prema Zvezdi. Dug broj 1...
Janković dobija otkaz, a igrači iz prošlogodišnje postave se rasprodaju. Dolaze igrači bez ugovora ili na pozajmicu. Sredstva za transfere se ne troše, a Nesterović, nadalje odvlači Kastilja, realno jedinog igrača, sa svjetlijom perspektivom za evropske klubove. Kastilju ugovor istiće naredne godine, a otišao je na pozajmicu. Ima li u tome i gram logike? Angažuje se renomiran stručnjak Zeman, od kojeg se traže rezultati. Sa njim se potpisuje astronomski ugovor na dvije godine, vrijedan milion eura. Da bi se osigurao neuspjeh, dovode se igrači za sve pozicije, osim za one, koje Zeman izričito zahtjeva. Kolektivni krah i kolektivne ostavke rukovodstva. Dolazi Mišković i kao novi predsjednik, prvo što radi je smjena trenera. Zemanu se mora isplatiti dug, za koji nema sredstava. Spor sa Janković, još nije izglađen i Zvezda se dodatno bruka i mroa na sudu da se brani. Tranzicioni period prolazi bez pravog trenera, jer nisu rješeni sporovi sa dvojicom bivših stručnjaka. Loši rezultati se nižu i klub dodatno pada na tabeli i naravno dodatno gubi vrijednost. Navijači bjesne zbog loših rezultata i njihove plaćene vođe, raspiruju netrpeljivost. Dolazi do navijačkih nereda, čime se dodatno narušava ugled kluba i Zvezda totalno pada. Miškovići je kupuju u bescjenje...

Volio bih da se varam, ali slijed događaja me ne tjera da drugačije razmišljam.
Ovdje više nije bitna ni igra ni trener. Počinjem da sumnjam i u integritet igrača, jer ne mogu da vjerujem da mogu toliko loše da igraju. Ako trener i postavi lošu taktiku, ne mogu da vjerujem da sami igrači na terenu, ne mogu da donekle improvizuju i bar povežu tri smislena pasa. To mogu i petoligaške ekipe sa trenerom iz lokalne kafane, a da ne mogu igrači Crvene Zvezde. Igra je izgledala bolje, čak i sa Đurovskim, pa da neće neko da me ubijedi da je on bolji trener od Zemana. Mislim da je dio igrača protiv trenera i da žele da ga eliminišu na bilo koji način...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 13:51 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nikako mi ne ide u glavu zvezdina politika u vezi svojih bivsih asova,pa sve su ih odbacili,niko vise ne svraca u klub,cak se prica da su i Sekularcu ukinuli nekakvu socijalnu pomoc koju je dobijao.

Zasto je Partizan najbolji?Zato sto Partizan nije samo fudbal.Zato sto imamo najvise titula(372).Zato sto imamo najvise kupova(180).Zato sto imamo najvise Evropskih trofeja (8).Zato sto smo najbrojnije Sportsko Drustvo na Svetu...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 14:25 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Ako ne znas normalno diskutovati prepusti to nekom drugom

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 14:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
SIJUKS je napisao:
Nikako mi ne ide u glavu zvezdina politika u vezi svojih bivsih asova,pa sve su ih odbacili,niko vise ne svraca u klub,cak se prica da su i Sekularcu ukinuli nekakvu socijalnu pomoc koju je dobijao.

Не разумијем о чему говориш, пошто се зна да је све добро што се дешавало Звезди, дјело, управо њених легенди, који су напустили клуб у моментима кад су се "други" почели мјешати у рад клуба. Сви Звездини великани су били, или предсједници клуба. или у управним одборима, или тренери, и БИЋЕ опет.
И сад, када треба највише помоћи, они ће нешто и направити. Рекао сам једном, да ћемо,по свему судећи правити Пиксија од блата, јер све кад се сабере, имао је резултате какве са овом управом можемо само сањати. А имао је толико грешака...
Предсједник (Пикси) ФСС - Србија на Свј. превенству, Предсједник Звезде - двије дупле круне, групна фаза Уефа, и двије "несреће"-гол од Стразбура, и Милан у квалификацијама, сад од 15-те Нагоје, направио тим који се бори за 1. мјесто.
Вратиће се и он.
Џаја је направио МНОГО више, пред крај је почео губити конце, јер је постао финасијски зависан од криминалаца-менаџера. Сад долази, са Југовићем и Мишковићем, и једино се молим да овај други није као они што су Џају "отјерали" из Звезде, већ онај који ће пружити подршку у прављењу тима, па макар и узимао велике паре, али након што уложи...
Иначе, слажем се са Нитровом тезом о Мишковићу на "бијелом коњу", само мислим да он неће бити централна фигура нове Звезде, већ онај ко треба, Џаја и Југа.

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 14:50 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
SIJUKS je napisao:
Ako ne znas normalno diskutovati prepusti to nekom drugom

А што се ти јављаш уопште на овом топику? (Па си сад натерао и мене да се и ја јавим)
Добио си шта си тражио, остави људе на миру. Видиш шта ти човек каже и ми смо у кризи... :roll:
Није ми жао звезде (сетих се сад неких постова овде како ће турци да повежу телад или како су се неки исмијавали кад је ПФЦ изгубио пријатељску о Лиона а ја им говорио да се мање смеју јер им је клуб у озбиљној кризи. Некима то очигледно није било јасно.), али ми је жао српског фудбала. Мислим да ово што је нитро написао има одређеног смисла, тај мали Мишковић сигурно није никакав спасилац, виша су то посла. Мислим да се полако спрема тај закон о приватизацији и да ће ове наши тајкуни полако тражити начина да осигурају сигурну и повољну куповину. Бабовић нпр. озбиљно рачуна на ПФЦ јер је одређени број људи у УО и даље под Зечевићевом контролом (што значи и под Бабовићевом). С друге стране ако се та приватизација убрзо не деси мислим да ће испадање у квалификацијама у европским куповима постати наша реалност.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 15:05 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

bigman je napisao:
SIJUKS je napisao:

Не разумијем о чему говориш

Nija valjda da ja znam bolje od tebe sta se desava u tvom voljenom klubu,pogledaja malo SOS-kanal,imas dva puta sedmicno emisije o stanju u nasem fudbalu,ne mislis valjda da sam ovo gore napisano izmislio

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 17:17 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Цака је у томе да само утицајни и богати људи из Србије могу да раде нешто са Звездом.

Превише је ту лешинара, зна се шта је Звезда, свак хоче нешто од ње.
Топлица и компанија добили су прилику, усрпали мотку и људи се повукли.
Сада та прича да се намјерно иде са лошим резултатима да се обезврједи, по мени не постоји.
Мишковићи ће свакако купити клуб, уколико не запуцају неки Руси, што је наравно и могуће.
Ја се надам приватизацији у што скоријем периоду, овако је превише глава да би се радио озбиљан посао.

С друге стране, потајно прижељкујем повратак Џајића, али нисам убјеђен да је он неки спасиоц.
Ипак све те оптужбе о проневјери и крађи нису за бадава, како кажу гдје има дима...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 19:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Сада та прича да се намјерно иде са лошим резултатима да се обезврједи, по мени не постоји.

De razmisli još jednom... Sve ovo, barem približno predvidio sam prije 10-ak dana. Zar je logičan i smislen, toliki niz psolovnih promašaja, od čovjeka koji se smatra jednim od supejšnijih privrednika u Srbiji? Zar je slučajno, on prijatelj starijeg Miškovića, kod kojeg uzgred budi rečeno, u porodičnom klanu, uopšte ne kriju želju da kupe Zvezdu. Zar taj isti Marko Mišković, sa timovima savjetnika i eksperata, nije mogao ranije da predvidi ovaj krah, kad su ga nagovještavali i ljudi koji mnogo manje znaju o ekonomiji i meandžmentu? Zar onda nije mogao i ranije da popravi situaciju, prije nego što klub dotakne dno? Zar je slučajno što ugovor sa Dijakiteom nije potpisan, zato što je igrač previše tražio, a istovremeno je igrač zadovoljio Zemana na probi? Uz to se znaju dvije stvari. Da Zeman traži igrača za tu poziciju jer mu je neophodan i da klub prema riječia samog Toplice, u tom trenutku nije bio potrošio ni 30 odsto sredstava za transfere, koja su trebala da iznose 4-5 miliona eura. Ako su ta sredstva postojala, u čemu je bio problem da se utroše samo na platu Dijakitea, jer je dolazio za badava? Slučajnost ili smišljen potez? Da li je slučajno to što Zeman nasušno moli za štopera i tog zadnjeg veznog igrača, a pritom se vezan dešava nekoliko stvari? Pregovara se sa Vučićevićem, Pavlovićem, Lazetićem i Ognjenovićem. Nijedan nije, ni štoper ni zadnji vezni, i ni na jednom od njih Zeman ne insistira da se dovede. Paralelno sa tim se situacija sa Kastiljom oteže unedogled, da bi se na kraju riješila najgore moguće po Zvezdu. Jednogodišnjom pozajmicom najboljeg igrača, kome na kraju te pozajmice ističe ugovor sa Zvezdom. Čitaj, od najboljeg i najvrijednijeg igrača, Zvezda ne dobija ni cent. Opet slučajnost? Odbijam da vjerujem da u menadžmentu jednog kluba, postoji toliki broj nesposbnjakovića i kretena. Svako ko je u životu potpisao dva ugovora, tri puta šutnuo loptu i ima IQ približan onom od prosječne domaće životinje, u stanju je da bolje odradi posao u prelaznom roku, od ovog koji su odradili uspješni biznismen i njegova svita. Kao što rekoh, odbijam da vjerujem da postoje ljudi, toliko nesposobni, a da su na tako odgovornim funkcijama. Jednostavno mi zdrav razum ne dozvoljava da vjerujem u to... Zato kažem da moj scenario ima smisla.

O Dažjiću neću da trošim riječi. Obožavao sam ga, ali je on sam žestoko p0ljunuo na sav svoj minuli rad. Štaviše, direktan je krivac što Zvezdina omladinska škola, trenutno tavori u prosječnosti. Od generacije 1984. nema igrača da je izašao iz te škole. Direktan je krivac što su 4 godine igrači potpisivali menadžerske ugovore i direktno štetili interesu kluba, a uz sve to čovjek je protiv koga se vodio krivični postupak. Sve u svemu, ne mogu tek tako da svarim taj njegov povratak...

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 19:55 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
Sad sam citao u "Kuriru" :D da bi Dujkovic mogao da zamjeni Zemana

Vrh

PostPoslato: 30 Avg 2008, 23:34 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

zvanicno miskovic nije otisao,upravni odbor to nije jos razmatrao a vratice se kao spasilac

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 17:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 18 Feb 2002, 01:00
Place mi se ..

Red Star Belgrade 0 - 2 Javor Ivanjica

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 17:35 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
:(

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 17:41 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

zerocool je napisao:
Place mi se ..

Red Star Belgrade 0 - 2 Javor Ivanjica

Nista cudno,pa videli ste kao igra zvezda,kao sto sam i ranije najavio ocekuje vas grcevita borba za opstanak

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
:( ...ima li dna?

Vrh

PostPoslato: 31 Avg 2008, 17:55 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Kad su najavljivali korenite promene i totalno drugaciju sezonu od prosle, ovi idiotu u Zvezdi se nisu salili :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 53  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]