banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 23:35

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 53  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 28 Avg 2008, 22:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
Comatorium je napisao:
Pa ne znam sta je tuznije Zvezda(zajedno sa svojom igrom), Sudije na mecevima Partizana i Zvezde ovog ljeta u Evropi ili spica Srecnih ljudi odmah poslije utakmice

P.S. Dobar je Subasic, vidi se da je reprezentativac(i to jos jedne poslovicno neugodne reprezentacije), a da nema Milijasa koji zabija golove i kad lopta ne prodje gol liniju ova kiparska(da ne kazem Grcka,ali tu je to) tragedija bi se zavrsila jos ranije...
Manitu...ako ima "boga", zasto ga malim slovom hahaha...ma "Bog" se odlicno zabavlja svakog ljeta uz ove kvalifikacije za LS i UEFA cup , ove za UEFA cup su meni zanimljivije od 99% utakmica LS

P.S.S. Reakcije igraca kod gola za 3:3, panjevi-panjevi...kao da neko igra Pro Evolution pa ne prebaci igraca na vrijeme ili uopste...i ko ce na kraju zabiti nego nas covjek i to bivsi komsija sa JNA...

Go Go Borac Cacak!

:D vidi, sto puta sam rekao sebi, cuj sto- hiljadu i sto, da necu gledati nase smecare, samo bzvz ostarim mjesec za jedan dan. to ti dodje kao benificirano gledanje a niko ti to ne prizna..peMzija je daleko.
sve sam napisao u prethodna tri posta, ovo je nevidjena bruka. ajd izgubiti od deportiva kao hajduk...da je dobra stara ceteresshesta a ja staljin: ukinuo bi klub dekretom a igrachi u gulag-m'rsh, pa igraj materi svojoj po sibiru

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2008, 22:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
joj koja propast, da u poslednjim min.prime gol i ispadnu.

Uh, nije mi hladna glava, ali ipak držim gram racionalnosti u sebi. U stvari, hladne sam glave, otkako je onaj nesrećnik iz Apoela pogodio prečku, pokušavajući da centrira. Vidjevši naše fudbalere kako nemoćno statiraju pored Kiprana, zaključio sam da je treći gol Kiprana, samo pitanje vremena...

A sad...

Analiza igre - igre nema.

Analiza igrača - igrača nema.

Analiza trenera - infarkt ili u najboljem slučaju čir na nekom vitalnom organu u skorije vrijeme.

Elem... Odakle da krenem. Nakon Ranđelovića, na golu stoji sličan slučaj. Brani zicere, prima pacerske golove. Onakav mlak šut da mu prođe kroz noge, ne mogu da vjerujem, a od visokih lopti, nijednu, ali nijednu, nije ni pokušao da uhvati. Svaku boksuje. Dakle linijaš, a čak ni tu nije pouzdan.
Tomović je dečko limitiran i samo je mlađa verzija Tutorića, mada je nešto brži. Možda i jedan od manje loših.
Gaj... Da ogriješim dušu o njega, ne mogu, ali mu dva od tri gola idu na dušu. Kod drugog je dozvolio da izgubi loptu na 17 metara, a kod trećeg da mu igrač uđe iza leđa. Slabo, iako je intervenisao nebrojeno puta.
Bekovi su kriminalni, ali iz različitih razloga. Ninkov je totalno van forme, a i dalje voli da komplikuje i gubi se u odbrani. Kad igra na čovjeka, još je i dobar. U zonskoj odbrani, sa pokrivanjem prostora i pomaganju štopera, on nema balge veze gdje se nalazi.
Marković se dobro ispizdio u 2-3 navrata i otad prestao da bude aktivan u napadu. Jednostavno je trčao kao blesav uz liniju, da bi njegovi saigrači jednostavno ignorisali njegovo ubacivanje i birali druga, daleko gora rješenja. Uz to je i igrao na lijevoj strani... Biće korisniji na desnoj.
Vezni red, pod uslovom da smo ga imali, bio bi sačinjen od Bogdanovića, Milijaša i Burzanovića. Kad od te trojke, Bogdanović ostavi najbolji utisak, onda je sve jasno. Važi kao i za Tomovića, samo manje loš. Dečko je poglup za kreativan dio posla, a pogubljen za markaciju protivnika, mada jedini zna da faulom zaustavi protivnički napad. U svakom slučaju, nije bio lošiji od Milijaša i Burzanovića.
Milijaš i pored postignutog gola, užasan utisak. Slabo se kretao, mada je imao par dobrih lopti prema naprijed, ali je generalno podbacio. Uz to, i dalje je slabe kondicije i na kraju nij mogao ni da se pokrene.
Burzanović davi loptu, komplikuje i sporo se kreće. U duelu je nikakav i nema ga u odbrani. Uopšte ne znam, kakvu bi on ulogu moga da igra na terenu. U ozbiljnije timu, ne bi mogao ni da nosi lopte, pošto je vjerovatno preslab za to.
Tričkovski i Koroman će u prvoj postavi opet da zaigraju, onog dana kad Zeman više ne bude trener Zvezde. Što je moguće da se dogodi vrlo skoro. Obojica su dva ista buzdovana. Izvlače se na krilo i kreću u sredinu sa loptom driblajući po trojicu igrača. Da su Roben i K. Ronaldo, to bi i mogli da rade, ali pošto su dva tukana, samo su štetili ostatku ekipe. Tričkovski je sam upropastio 5-6 ozbiljnih napada, što nerezonskim šutevima, što ignorišući pomenute Markovićeve kretnje bez lopte. Edgar je još djelovao OK, ali on nema snage za ozbiljan duel, a trebao bi da se nosi sa štoperima. Dobro se kreće bez lopte i dobro igra presing, ali to je zasd sve.
Subašić i Perović su unijeli osvježenje i djelovali sasvim OK. Da su imali ozbiljniju podršku saigrača, možda bi još više došli do izražaja. Obojica su za ono malo vremena na terenu, pokazali daleko više nego Koroman i Tričkovski za cijelu utakmicu.

Apoel, zasluženo prošao dalje. I oni su limitirana ekipa, sa šablonskom igrom, ali su od Zvezde bili daleko bolji.

U svakom slučaju, Bože smiluj nam se...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2008, 22:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Оћу и ја да кажем нешто за дневник :(

Да не испадне сад да паметујем, одмах на старту, све како сам предвидио, так осе и дешава!
Дакле формација 4 3 3 никако! Остало све са оваквом екипом и некако...
Кардинална грешка довођење тренера Земана и одлазак Мишковића из управе клуба.

Тандам Спасојевић - Буњевчевић што пре из Звезде, док још се шта спасити може.
Играчки кадар задржати и направити шта се може, да се извуче друго мјесто на табели.
Нажалост то је Звездина реалност.

Честитке играчима Апоела, све најбоље у даљем такмичењу, отворили су нам очи!

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2008, 22:38 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Avg 2003, 07:34
ja samo kontam, da su mozda sva cetvorica sudija usli u igru za zvezdu, da bi bio ishod puno bolji...

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2008, 22:53 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Gocias, гдје нестаде Короман, 6 Звездина Звезда и светиња?
Елем, да не распредамо превише.
Земане, пали ти одавде, јерод гована се пита не прави!
Имају 5 играча која могу да носе дрес, остало - све у три лијепе!!!!
Топлица, Буња, мрш!
сваки пут контам да смо дотакли дно, кад оно - може и ниже... :(

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2008, 23:38 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Sep 2003, 15:07
Meni nije jasno jedna stvar. Kad vode 3:2, ko zadnje pickice se povuku u svoj sesnaesterac svi, i onda ih jos ovi vozu tuda. A kad primise gol, onda zadnja 2 minuta napadose. Ne znam, ne ide mi u glavu to. Tako je bilo i sa Srbijom na Olimpijadi cini mi se, protiv Obale gube 1:0 na pocetku, i cim su primili gol, svi u napad, dadnu gol, i onda se povuku. Ta mi taktika nikad nece uci u glavu.

I bolje sto nismo usli, samo bi se brukali u uefa kupu. Nek im za uzor budu momci iz Cacka (Borac)

Vrh

PostPoslato: 28 Avg 2008, 23:50 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Jan 2008, 12:57
ne znam ja sta bih rekao,sve je vidjeno,sta dalje,kako dalje...

izradjenu akciju ja veceras nisam vidio

pokusao sam skuziti strategiju ali nikako-ili je do njih ili je do mene

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 07:30 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Људи па ово је најбоље што се могло десити...
Па видјели сте игру. Шта мислите да смо прошли па добили неког попут Севиље, Валенсије или Тотенхема па да нас у нападу луцидности разбију са 7:0 (сасвим реално).

Спасојевић брине о трави, Буњевчевић је полуписмени идиот који доводи играче преко ДВД-а, а Земана очито нико не разумије.

Наравно играчки кадар је импресиван у сваком погледу, јер можда три играча имају квалитет за Звезду, а остало су све половњаци и вјечни таленти.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 08:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Okt 2006, 12:58
U Zvezdi menjati sve od cistacice do igraca.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 09:06 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Poslednja vest sa "Marakane", kao epilog istorijske eliminacije Crvene zvezde od Apoela glasi:

U petak, 29. avgusta, dan posle - predsednik Toplica Spasojević, sportski direktor Goran Bunjevčević i glavni finansijer Dragi Mićović podneće ostavke na svoje funkcije u klubu, a kontrolu do izbora novog rukovodstva preuzeće Radna grupa!
Prvobitno, o ovakvom raspletu šuškalo se još tokom konferencije za medije, na kojoj je govorio trener Zeman.
Ovu informaciju, koja i dalje mora da se smatra nezvaničnom, novinarima je na parkingu ispred stadiona dao sam Spasojević.
Sastav Radne grupe, koja će pokušati da stabilizuje klub i pripremi teren za Izbornu skupštinu još nije saopšten.
Ipak, upućeni tvrde da nije nemoguće da se u Ljutice Bogdana vrati Marko Mišković, sin vlasnika "Delta Holdinga" Miroslava Miškovića, koji je nedavno napustio UO Crvene zvezde zbog sukoba sa Toplicom Spasojevićem.
Spasojević novinarima nije rekao da li će zajedno sa upravom otići i trener Zdenjek Zeman.
MONDO

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 09:34 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Realno gledano - mnogo bolji tim prolazi dalje. Napadali su od samog početka, stvarali prilike, imali nekoliko lijepih akcija. Analizirajmo kako su naši postigli golove:
Prvi - odlična reakcija Subašića, sjajne makazice, ali - potpuno slučajno je došao do lopte, a i bila je sreća da su je Kiprani dirali jer je bio u ofsajdu
Drugi - ono gola ni vidjelo. Pomoćni sudija pod hitno da se javi kod očnog ljekara da mu se izmjeri dioptrija i prepišu nova stakla za naočale.
Treći - penal, katastrofalna greška Apoelovog igrača. Usput je još i golman isključen, pa smo dobili igrača više.
Osim ovoga naš tim na cijeloj utakmici nije uradio apsolutno NIŠTA, što nas dovodi do zadivljujućeg fakta da smo iz JEDNE POLUPRILIKE dali TRI gola, čim ne mogu da se podiče čak ni najbolje italijanske ekipe. Nažalost, isto toliko smo i primili. Jedini igrač koji je bio zapažen je Koroman, ali ne po dobroj igri nego po davljenju lopte, suvišnim potezima i lošim dodavanjima. ovo je najgori tim Zvezde u istoriji. Moguće da sam prošle godine rekao to isto, doduše.

Samo još da se osvrnem na ovaj incident sa šamaranjem. Prvo, kao što Nitro reče, uvijek mi se gadila ta navijačka prepotencija i što oni smatraju da imaju pravo da nešto odlučuju, kao da je klub njihovo vlasništvo. U nekoj (svakoj) civilizovanoj zemlji bi se valjda fizički napad na nekoga smatrao - fizičkim napadom, pa bi se za to i odgovaralo. Sve to na stranu, kakva IRONIJA da DELIJE nekom sole pamet oko toga kako se bori za boje kluba. Krenemo li da nabrajamo sve incidente koje su oni napravili i koliko je para klub zbog njih potrošio, ne bi bilo dosta ni deset strana topika. Ovo je dno dna.

(napomena: izvinjavam se ako sam ponovio nešto što je neko već rekao, ovaj post sam napisao sinoć ali nije mi radio net :D )

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 09:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Citiraj:
Meni nije jasno jedna stvar. Kad vode 3:2, ko zadnje pickice se povuku u svoj sesnaesterac svi, i onda ih jos ovi vozu tuda.

Jeste, a tad su imali igrača više.

Takođe, mislim da nema potrebe da raspravljamo mnogo o produžecima - prvo, mi smo imali sreće da dođemo do produžetaka, jer je sudija onaj Milijašev slobodan udarac okarakterisao kao gol.

Siromah Zeman, ako ostane u ovom propalom klubu da i dalje radi s ovim idiotima, trebalo bi mu udvostručiti platu ili bar finansirati liječenje u nekoj renomiranoj psihijatrijskoj ustanovi :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 10:23 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Siromah Zeman, ako ostane u ovom propalom klubu da i dalje radi s ovim idiotima, trebalo bi mu udvostručiti platu ili bar finansirati liječenje u nekoj renomiranoj psihijatrijskoj ustanovi

Upravo tako. Zeman je jako dobar trener koji ima speicifičan sistem igre, ali ovi retardirani degenerici u ekipi ne mogu da prihvate ništa što zahtjeva upotrebu više od dvije moždane vijuge.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 10:59 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ja bih voio viditi da igrači Zvezde drže loptu jedno 5min, bez dugih lopti i bez da je izgube :-? Da li je to moguće? Gledam onaj Slaven Belupo igra fudbal, vezu u zadnjoj liniji i na sredini, fin protok lopte, riješavaju se presinga sa 2-3 precizna dodavanja. Protiv Zvezde kad hoćeš loptu samo malo stisneš presing i ili ide duga lopta ili pas ode u aut ili direktno u noge protivniku! Da li je moguće da su igrači toliko tehnički jadni? Da li je moguće da kad se trebaju odbraniti svaka visoka lopta je polu-šansa? Da li je moguće da se planiraju braniti 15min izbijajući svaku loptu koja im dođe u noge? Znači igrač više, protivnik ganja rezultat, napada sa svime što stigne, prostora kao u priči, a svaka lopta se nabija ili u aut ili njihovim štoperima se daje kao na tacni da počnu novi napad. Jel moguće da nema igrač koji će nekim driblingom izbaciti jednog igrača i potpuno razbiti koncepciju brojčano slabijeg protivnika? Nema niko da odigra pravi pas da ih opet tako razbije? Svjedoci smo milion utakmica kad neko očajnički napada da idu kontre na drugu stranu ili da ekipa vješto zadržava loptu do granice da ovi koji ganjaju rezultat ili se maksimalno troše ili prave prekršaje i dobijaju kartone. Sinoć je svaki napad na Zvezdinog igrača završio izbijanjem lopte na tribine :-?

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 11:01 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Beogradska sportska štampa najavljuje povratak Dragana Džajića na čelo Crvene zvezde, zajedno sa Miškovićem!

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 11:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Sondri je napisao:
Beogradska sportska štampa najavljuje povratak Dragana Džajića na čelo Crvene zvezde, zajedno sa Miškovićem!

Dace Bog, neki su pljuvali po Dzaji i evo na sta klub izgleda bez njega... propast :angry3: :angry3: :angry3:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 11:11 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Citiraj:
Iako vidno utučen posle meča, trener Crvene zvezde nije želeo da krivicu za novi neuspeh preuzme na sebe, već je još jednom sve svalio na igrače.

- Ne osećam se krivim za poraz. U fudbalu su i dobija i gubi. Jednostavno, igrači ne prihvataju moj sistem rada, ne razumemo se, i to je razlog loših rezultata. Naišli smo na boljeg rivala, mi smo trčali uzalud i to nije moglo da donese rezultat. Zvezda ne može da pobeđuje samo zato što se zove Zvezda, već kvalitet mora da pokaže na terenu i izbori se za rezultat

Jedna po meni ispravna izjava i prestanak preuzimanja odgovornosti vec receno sve kako jest

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 12:37 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Avg 2007, 14:39
Pa najbolje da preuzima krivicu na sebe jer oni sminkeri ne mogu da potrce i da odigraju akciju. Cudi me da igraci nisu rekli da je nova trava problem lose igre :roll: :roll: :roll:

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 14:03 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jul 2007, 11:36
Citiraj:
Gocias, гдје нестаде Короман, 6 Звездина Звезда и светиња?

Чек мало, да не мјешамо неке ствари!
Ко је највише претрчао на утакмици?
Ко је имао највише пробоја са стране?

Дакле, и његова једна очајна партија, али не може се рећи да је он за нешто крив!
Чак шта више играо је Земанову игру, покушавао је са брзом измјеном пасова, али шта вриједи када нпр. Богдановић и не зна шта је то!
На крају је и морао солирати и покушати нешто да центрира, али тамо је вјечно сам Едгар.
Потпуно реалан коментар са моје стране.

Катастрофа над катастрофама је Бурзановић, али не видим да њега неко спомиње?
Али не могу вјеровати да неко брани Земана, па зар човјек није свјестан да се са овим типом играча који су физички и технички врло скромни не може играти једна врло офанзивна формација!
И то нам доноси катастрофалне резултате, све ово сам веч више пута и поновио, уосталом погледај моје постове.

Не знам шта је сада најбоље рјешење по Звезду у цјелини, да ли жртвовати сезону цјелу да се уигра нека екипа за догодине или мјењати све што неко рече од чистачице до директора, стварно ће бити тешко ово прегурати.

Vrh

PostPoslato: 29 Avg 2008, 15:16 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Iz izvora bliskih Draganu Džajiću, legenda Crvene zvezde je prihvatila ponudu da se vrati na mesto predsednika kluba.

Osnovni cilj Dragana Džajića biće da izvrši reorganizaciju kluba i da na najvažnije funkcije postavi Zvezdine ljude - Vladimira Jugovića, Vladimir Matijaševića, Stevana Diku Stojanovića...

U Ljutice Bogdana 1 će se vratiti i Marko Mišković, jedan od doskoršanjih finansijera Crvene zvezde, koji je otišao zbog sukoba sa i dalje aktuelnim predsednikom Toplicom Spasojevićem.

Mišković će biti zadužen za finansije, a Džajić za sportski deo. Ideja je da se time napravi harmonija u upravi i da se promeni praksa mešanja u rad struke kakva je bila do sada.

Kako nezvanično saznajemo, Džajić je kao jedan od svojih uslova postavio i odlazak nekoliko ljudi iz aktuelnog rukovodstva. I očigledno je da mu je ta želja ispunjena.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Ova tema je zaključana, ne možete da menjate postove ili da odgovarate  [ 1050 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 53  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]