banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 21 Jul 2025, 22:25

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1474 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 74  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 24 Jul 2008, 14:35 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
А што се тиче Симбиана, све опције попут активног десктопа је могуће подесити чак и на старијим моделима СЕ,
с тим што је предност тих телефона управо могућност екстремне кастомизације драјвера и икона, ево ти један примјер са старог доброг к800:

Slika

Slika

Slika

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 15:28 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Dec 2005, 09:13
Evo ici cu bas u detalje kad hoces: laksi je par grama,bolji ekran 16M boja,veci ekran za o,1inch, dalje brzi je ima procesor
- 64 MB SDRAM, 128 MB ROM
- ARM 11, 369 MHz CPU
dok ovaj nema tu podatak sto znaci da je klasicni telefon.
GPRS klass 11 dok SE class 10. ima EDGE SE nema sto je veliki+ za Nokiu inace,jer ne znam iz kojih razloga SE ga izostavlja.HSCSD ima SE nema,HSDPA ima ovaj nema i na kraju najvaznije Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1 ovaj klasicni pa se samim tim ne mogu porediti(zato sam i rekao da je ovaj car u klasi) cak taj SE nemam ni MS Office reader, da ne idem dalje smijesno je porediti ova dva telefona.
Jedino sto SE ima jacu kameru od 3,2mpx
Zavisi sta ko trazi od telefona ako su nekome bitnije foto opcije onda SE ima sanse u svemu ostalom Nokia ga tuce i zato je i s razlogom skuplja.
Ti nisi imao symbian i ja te razumijem jer vidim da kao prednost symb istices kostumizaciju ikonica i aktivnost desktopa(tj.multitasking otvaranje vise programa odjednom) sto je najnebitnija stvar u poredjenju s ostalim mogucnostima koje ti stoje na raspolaganju u vidu instaliranja mase dodatnih programa koje mobilni sve vise prilbilzavaju PC.U buducnosti mislim da ce Symbian platforma biti na bar 60%telefona tako da je buducnost u njemu i bice nezamislivo da tel.nema mogucnost citanja MS office dokumenta.Zivi bili pa vidjeli.

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 16:21 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Okt 2006, 01:07
BL Boy je napisao:
Evo ici cu bas u detalje kad hoces: laksi je par grama,bolji ekran 16M boja,veci ekran za o,1inch, dalje brzi je ima procesor
- 64 MB SDRAM, 128 MB ROM
- ARM 11, 369 MHz CPU
dok ovaj nema tu podatak sto znaci da je klasicni telefon.
GPRS klass 11 dok SE class 10. ima EDGE SE nema sto je veliki+ za Nokiu inace,jer ne znam iz kojih razloga SE ga izostavlja.HSCSD ima SE nema,HSDPA ima ovaj nema i na kraju najvaznije Symbian OS v9.2, S60 rel. 3.1 ovaj klasicni pa se samim tim ne mogu porediti(zato sam i rekao da je ovaj car u klasi) cak taj SE nemam ni MS Office reader, da ne idem dalje smijesno je porediti ova dva telefona.
Jedino sto SE ima jacu kameru od 3,2mpx
Zavisi sta ko trazi od telefona ako su nekome bitnije foto opcije onda SE ima sanse u svemu ostalom Nokia ga tuce i zato je i s razlogom skuplja.
Ti nisi imao symbian i ja te razumijem jer vidim da kao prednost symb istices kostumizaciju ikonica i aktivnost desktopa(tj.multitasking otvaranje vise programa odjednom) sto je najnebitnija stvar u poredjenju s ostalim mogucnostima koje ti stoje na raspolaganju u vidu instaliranja mase dodatnih programa koje mobilni sve vise prilbilzavaju PC.U buducnosti mislim da ce Symbian platforma biti na bar 60%telefona tako da je buducnost u njemu i bice nezamislivo da tel.nema mogucnost citanja MS office dokumenta.Zivi bili pa vidjeli.

На почетку сам ти рекао, шта конкретно од тих функицја ти свакодневно користиш,
поменуо си отварање MS Office докумената, ја их уредно отварам на мом старом к800,
чак имам и могућност едитовања истих.

Кажем, као прво вријеме трајања батерије, односно трајања разговора (што је ваљда побогу битно на мобилном телефону?!)
мултимедија (угодност руковања мп3- јевима, преслушавање, квалитет звука, слушалице)
фотографије (које су са набријаним драјверима понекад боље и од неких фото апарата)
итд. теби нису важне појединости?

А што се тиче ствари које си набројао, већ сам поменуо да је бесмислено писати о опцијама које или не користиш,
или их наша мрежа апсолутно не подржава, ар је требало да пишем да СЕ има квалитетнији видео-позив?
За мене лично (значи наглашавам да је опет ствар укуса) СЕ убија ту Нокиу, али је безвезе да тако нешто кажем,
јер има гомила људи који једноставно више воле или им више лежи Нокиа, а причати о функцијама које не користиш је заиста бесмислено,
јер осим на папиру, нема веће разлике између већине телефона у том цјеновном рангу, тако да је прича ове врсте "Нокија, СЕ, Самсунг...је најбоља",
сасвим дјетињаста и бесмислена.

ПС
(за 4 стоје могао си узети и бољи телефон :D )

Vrh

PostPoslato: 24 Jul 2008, 20:50 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

1.MS office i ja imam mogucnost editovanja, dok k800 ne bih rekao ali neka ti bude
2.trajanje baterije sasvim zadovoljavajuce s 6120c
3.multimedija mislim da je savrsen softver za rukovanje mp3-cama jednostavno i lako, a kvalitet zvuka je bolji nego na k seriji to ti garantujem ne znam za W seriju SE
4.Sto se tice opcija koje mreeza ne podrzava da kazem da EDGE podrzavaju sve 3 mreze to nema SE, zatim 3G HSDPA se uvodi krajem ove i pocetkom naredne god.(ja kad uzimam tel.ne uzimam ga za pola god. nego na duze staze)
Ne znam otkud ti znas sta ja koristim, GPRS recimo koristim cesce nego kameru mjesecno prevucem oko 5MB, zato pricaj u svoje ime.
5.Smijesno je i sama pomisao na poredjenje ovih telefona jer ga nokia tuce po svim parametrima osim sa kamerom, zato sam i rekao da onaj kome je kamera br.1 na telefonu neka se opredjeli za SE(mada bi ja u tom slucaju razmotrio N73 kojeg nisam uzeo jer je debel i spor softver u odnosu na 6120c)
Nekazem da je sad 6120c vrh ali za ove pare meni jeste, sam si rekao da svako ima svoj ukus i o ukusima se ne raspravlja samo sam rekao da bolje funkcije(mogucnosti) ima Nokia sto je evidentno.

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 16:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Slika

Vrh

PostPoslato: 06 Avg 2008, 16:35 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Danas ga dobio za rođendan. Dobar telefon. 8)
Slika

Vrh

PostPoslato: 07 Avg 2008, 07:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Okt 2002, 19:49
N80, oko pola godine ga imam i prezadovoljan sam. Trajanje baterije nije mu jaca strana, kao ni brzina, ali ima WLAN. Odlicna stvarcica.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 19:21 
Početnik
Početnik

Pridružio se: 10 Avg 2008, 19:16
Ja imam Nokiu 6120Classic Symbian, i mislim pored svih telefona kojih sam imao, Samsung, Sony Er.zakljucio sam da je Nokia ipak Nokia, narode ako imate dobru Nokiu i mislite da bi ste se mjenjali za drugi, nemojte pokajacete se.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 21:59 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

A ako imamo dvije dobre Nokie ? ;)

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 22:52 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

GIGAMAN je napisao:
Ja imam Nokiu 6120Classic Symbian, i mislim pored svih telefona kojih sam imao, Samsung, Sony Er.zakljucio sam da je Nokia ipak Nokia, narode ako imate dobru Nokiu i mislite da bi ste se mjenjali za drugi, nemojte pokajacete se.

vidim i ti si zadovoljan sa 6120c kao i ja.Da najmanji smartphone ikada i to veoma brz o.s. i sve to za malo para idealna kombinacija. Ja mu osim prosjecne kamere nisam uspio naci vecih mana.evo i screenshoot

Prikačeni fajlovi:
Scr000031.jpg
Scr000031.jpg [ 44.31 KiB | Pogledano 646 puta ]
Scr000030.jpg
Scr000030.jpg [ 39.76 KiB | Pogledano 643 puta ]
Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2008, 18:33 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Imas crack za ForecastWeather?

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2008, 19:08 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jeste s crackom je evo mozes je skinuti na ipmart ili javi mi pa mail pa da ti posaljem mailom

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 02:40 
Pripravnik
Pripravnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 29 Okt 2006, 10:47
Ponosni vlasnik ove masine vec 6 mjeseci.
Slika

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 09:36 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Nemam vise nikakav!!! :cry: :cry: :cry:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 10:18 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Nicole je napisao:
Nemam vise nikakav!!! :cry: :cry: :cry:
Izgubila mobilni? Ukraden? Pao u vodu?

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 10:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Ukraden :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 12:13 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Jul 2004, 11:47
Nicole je napisao:
Ukraden :angry4: :angry4: :angry4:
Gledaj to s pozitivne strane - rijesila si se svih smaraca, koji su imali tvoj broj, a i uvijek je lijepo nabaviti novi mobilni. :)

Sad samo moras diskretno svojoj okolini (roditeljima, prijateljima, momku i td.) pricati o zeljenom modelu mobilnog telefona... :D

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 12:18 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Jeste, samo sto sam ga dobila na poklon (od brata) pre 4 meseca :(
Necu drugiiiiiii ocu svooooooojjjjjjjjjj :cry:

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 15:14 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Nadam se da si prijavila kradju u MUP-u, uredno predavši im svoj IMEI broj. Postoji dobra šansa da će ti biti vraćen telefon. Dva moja prijatelja su tako vratili svoj nazad..

Vrh

PostPoslato: 22 Avg 2008, 16:06 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

evo jos jedna slicica,sa promjenom operater logoa bez hack-ovanja, radi s programom

Prikačeni fajlovi:
Scr000049.jpg
Scr000049.jpg [ 33.61 KiB | Pogledano 1444 puta ]
Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 1474 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 21, 22, 23, 24, 25, 26, 27 ... 74  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]