banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 10 Avg 2025, 18:34

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 366 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 10 Avg 2008, 13:15 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ubi nas Rajković, kriv je za oba gola :( al ne izgledaju loše, ima još igre ovde!!!

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 15:00 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
enc0re je napisao:
urbana_extravaganca je napisao:
То није наша држава.Заставу наше државеје носила Јасна Шекарић :wink:

MonaLisa je napisao:
De ti malo ponovi geografiju. Ako te bas toliko stid drzave u kojoj zivis, ti se odseli.

:lol:

Ватерполисти на нивоу.
Фузбалери на нивоу (њиховом стандардном).
Одбојкаши нажалост пораз,али не сумњам у пролаз даље.
Шекарићева 6. место.
Штета за Ивановићеву.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 15:38 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 23 Feb 2003, 12:43
Sondri je napisao:
Ubi nas Rajković, kriv je za oba gola :( al ne izgledaju loše, ima još igre ovde!!!

ЕЕЕ шта би од онакве одбране... Ја ћу можда изгледати наивно кад кажем да су наши сасвим добро играли у вези и нападу (с обзиром ко су нам нападачи), али да су се превише отворили у одбрани, поготово се то види ко контранапада (3 гола смо тако примили). Назад неуиграни, ниједна офсајд замка... И даље мислим да је З. Тошић бр. 1 ове репрезентације у Пекингу, и да је хендикеп за гробље ако им он не буде играо против турака (мада, с обзиром да је репрезентација изгубила...)
Штета, наивно примани голови, фали Бане Ивановић.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 17:15 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Фудбал није популаран олимпијски спорт,јер да јесте наступале би тамо најјаче селекције а не млађи од 23 године

Znači ni boks nije "popularan" olimpijski sport, jer da jeste nastupali bi profi bokseri, a ne amateri. Ne budi smiješan... Kao šta ranije rekoh, pokušaj da malo argumentuješ stavove i budeš određeniji. Evo za primjer, definiši taj termin "popularan". Kad je toliko nepoopularan, zašto se recimo Mesi i Dijego, bore svim silama da igraju za svoje reprezentacije, Treba im afirmacija šta li?

Citiraj:
Иначе 1972. године је Куп Уефа први пут уведен а његов премијерни освајач је био Тотенхем.

Impresivno... Evo dodajem svoj obol. 1972. godine, na olimpijskim igrama u Minhenu, u fudbalu je zlatnu medalju osvojila Poljska, dok je Mađarska uzela srebro, a bronzu Istočna Njemačka i SSSR. Ove podatke znam, jer je to stvar memorije, nisam ih pročitao na internetu i ne vidim razlog da mi neko ne vjeruje. Nemoj da nadseravamo jedan drugog, pošto obojica ispadamo smiješni, s tim da se ja stvarno sprdam, a ti si izgleda mrtav ozbiljan.

Citiraj:
Друго Мореира је повређен,Жука је под знаком питања,ова двојица нису ту.Дечко то је прва постава партизановог средњег реда.Значи ми смо осуђени због Ђукићевог хира да у трећем колу квалификација изађемо са резервном поставом.Како то да се пре 4 године звездо могло изаћи у сусрет а Партизану данас не може?

Lijepo sam objasnio da nije trebalo praviti ustupke Zvezdi prije četiri godine, kao što ne treba Partizanu sada. Jednostavno, jer se tako interes klubova stavlja ispred interesa reprezentacije. Olimpijske igre su zvanično takmičenje u kalendaru FIFA i one isto tako donose bodove savezu. Što neko smatra da je primarni interes srpskog fudbala to, hoće li nekog od naših predstavnika usrati pa da prođu teškog protivnika i jednom u 6 godina uđu u LŠ, stvar je subjektivnosti. Dobro znaš kao i ja, da klubovi u Evropi, nastupaju za svoj interes prije svega, a to što donose bodove savezu, samo je slijed događaja, zahvaljujući pravilima UEFA. Dakle, da ne kenjamo previše, rekoh da je Partizan ispao nekorektan prije svega, jer povlači igrače naknadno, kad Đukić više nema prava zamjene. To što je neko povrijeđen, normalna je stvar u fudbalu, isto kao što je normalno da igrači nastupaju za reprezentaciju. Šta će biti ukoliko se, ne daj Bože, Fejsa i Tošić, povrijede. Kome će Partizan onda da se žali? Da piše molbu UEFA, da se odloži utakmica, jer im je čitav vezni red, onemogućen da igra?

Ne da mi se više, očito imamo drugačije poglede, s tim da sam ja spreman na kritiku i Zvezde, iako za nju navijam, dok za tebe očito psotoji samo crno-beli dres kao svetinja, što je u neku ruku čudno, pošto se prečesto busaš u prsa srpstvom i patriotizmom.

Reprezentacija je danas jadno igrala u fazi odbrane i moram konstatovati da Đukić još nije shvatio da igra prenaivno i da će od ozbiljnijih ekipa, uvijek primiti gol. Šupljina ispred odbrane je kriminalno velika, jer nema klasičnog defanzivnog veznog, koji bi bio neophodan kao ispomoć odbrani, u situaciji kad bekovi previše špartaju u napadu. Sve u sveu, odbrana je izgubila utakmicu, ali teško da bi Rajković bio isključivi krivac. Iako je napravio grešaka, čini mi se da je previše letao da pokrpi rupe koje je ostatak odbrane ostavljao, tako da u stvari nigdje nije mogao da stigne. Prilika za izjednačenje je bila negdje oko 60-og minuta, kada je bilo vidljivo da su protivnici pali, ali su naši i dalje pokušavali da loptu na tacni donesu ispred gola, a Afrikanci iskoristili priliku za kontru, između ostalog, jer je opšti utisak bio, da je njihov najsporiji igrač, deset puta brži od najbržeg srpskog. Sve u svemu, naivno odigrano, a najnejasnije su mi dvije stvari. Izostavljanje Rakića i Duško Tošić, koji je igrao umjesto Kolarova. Da je Koalrov malo sporiji za jednog beka, nije uopšte tajna, ali ni Tošić baš nije oličenje brzine, s tom razlikom da je Kolarov daleko opasniji u fazi napada. Ne znam zašto nije pokušao sa kombinacijom Tošić - Rajković, na mjestu štopera i Kolarov na lijevom beku. Tošić je U-21 šampionat prošle godine, kompletan odigrao kao štoper i nije uopšte bio loš na toj poziciji.

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 21:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Znači ni boks nije "popularan" olimpijski sport, jer da jeste nastupali bi profi bokseri, a ne amateri. Ne budi smiješan... Kao šta ranije rekoh, pokušaj da malo argumentuješ stavove i budeš određeniji. Evo za primjer, definiši taj termin "popularan". Kad je toliko nepoopularan, zašto se recimo Mesi i Dijego, bore svim silama da igraju za svoje reprezentacije, Treba im afirmacija šta li?

Наравно да бокс није популаран олимпијски спорт,јер на Олимпијаду учествују боксери аматери.Реци ми колико знаш тих боксера који учествују?Ја лично ни једног.

Citiraj:
Impresivno... Evo dodajem svoj obol. 1972. godine, na olimpijskim igrama u Minhenu, u fudbalu je zlatnu medalju osvojila Poljska, dok je Mađarska uzela srebro, a bronzu Istočna Njemačka i SSSR. Ove podatke znam, jer je to stvar memorije, nisam ih pročitao na internetu i ne vidim razlog da mi neko ne vjeruje. Nemoj da nadseravamo jedan drugog, pošto obojica ispadamo smiješni, s tim da se ja stvarno sprdam, a ti si izgleda mrtav ozbiljan.

Ја не знам који освојио медаљу на Олимпијади 1972. године а такође не знам ни ко је освојио Куп Уефа 1976. године, али знам ко га је освојио 1972. године јер је то био први Куп Уефа.Случајност је што сам ја да тако кажем лупио ту фамозну 1972. годину али ето испало је тако.

Citiraj:
Lijepo sam objasnio da nije trebalo praviti ustupke Zvezdi prije četiri godine, kao što ne treba Partizanu sada. Jednostavno, jer se tako interes klubova stavlja ispred interesa reprezentacije. Olimpijske igre su zvanično takmičenje u kalendaru FIFA i one isto tako donose bodove savezu. Što neko smatra da je primarni interes srpskog fudbala to, hoće li nekog od naših predstavnika usrati pa da prođu teškog protivnika i jednom u 6 godina uđu u LŠ, stvar je subjektivnosti. Dobro znaš kao i ja, da klubovi u Evropi, nastupaju za svoj interes prije svega, a to što donose bodove savezu, samo je slijed događaja, zahvaljujući pravilima UEFA. Dakle, da ne kenjamo previše, rekoh da je Partizan ispao nekorektan prije svega, jer povlači igrače naknadno, kad Đukić više nema prava zamjene. To što je neko povrijeđen, normalna je stvar u fudbalu, isto kao što je normalno da igrači nastupaju za reprezentaciju. Šta će biti ukoliko se, ne daj Bože, Fejsa i Tošić, povrijede. Kome će Partizan onda da se žali? Da piše molbu UEFA, da se odloži utakmica, jer im je čitav vezni red, onemogućen da igra?

Да ли је требало или не то је сад питање али чињеница је да су уступци Звезди направљени.Ако може Звезда може и Партизан.Уосталом европске утакмице српских клубова су битније за српски фудбал него Олимпијске игре.То је бар јасно.
Партизан те фудбалере није требао ни да пусти, штета што та судска пресуда није стигла раније па би за то имао и аргументе.Кад је играч повређен он не може да игра, али Тошић и Фејса нису повређени и могу да играју а у овомо тренутку су неопходни екипи.Јовановић није, он може да остане.Наравно након резултата које нам је Ђукић још једном сервирао (јел победио тај човек и једну утакмицу до сада?) и након испадања логично би било да се ова двојица врате за Београд али већ сам прочитао Ђукићеву изјаву да шанса још постоји.Тај човек очигледно нема карактер јер након што нисмо победили Аустралији а слонови су нам показали куда иду дивље свиње Ђукић себи даје за право да се нада да ће победи Аргентину...Па за Бога милога!Мада кад погледам ко га је на то место поставио, све ми је јасно.

Не разумем смисао реченице око црно-белог дреса и спрства.Ја јесам Србин, патриота и националиста али сам и Гробар.На крају крајева Партизан је српски клуб или је можда звездин четник Гуровић рекао другачије?

Vrh

PostPoslato: 10 Avg 2008, 21:47 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Kineski volonteri "osvojili" su zlatnu medalju za požrtvovanost kada su pronašli venčani prsten koji je na terenu izgubila američka reprezentativka u odbojci na pesku Keri Volš. Volš je burmu izgubila prilikom jednog pokušaja da blokira udarac protivničke ekipe. Ona nije želela da prekine meč ali je na pauzi zamolila kineske volontere da joj pomognu da nadje prstenJedan od volontera Song Žendong doneo je detektor za metal i uspeo da pronađe prsten koji je izgubila američka odbojkašica.
"Dao sam sve od sebe da pomognem. Čast mi je što sam pronašao venčani prsten Keri Volš i nikakva druga nagrada mi ne treba", rekao je volonter.

8)

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2008, 10:05 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Janko Tipsarević u drugom kolu!!!!!!! Pao je peti igrač svijeta, Španac David Ferrer i to u prvom kolu!!! :D Sledeći protivnik Olivier Rochus pa bi se moglo očekivati i treće kolo za Janka, ali on voli neprijatno iznenaditi kad se od njega očekuje "sigurna" pobjeda.

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2008, 12:16 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
refa je napisao:
MonaLisa je napisao:
De ti malo ponovi geografiju. Ako te bas toliko stid drzave u kojoj zivis, ti se odseli.

Nema gdje! Pa zbog ovakvih stavova ga preziru i u Srbiji. A zbog nekolicine takvih idiota normalan svijet nemoze sa uzivanjem navijati za susjedne zemlje. Nadajmo se da ce glupost izumrijeti.

Ajde ne lupetaj nego idi pronađi neko jezerce i skoči u njega sa kamenom obješenim oko vrata.

Back on topic, svaka čast našem Janku i svaka nečast fudbalerima. Nećemo reći da su se izbrukali jer nismo ni imali prevelika očekivanja, ali nakon dosta solidne utakmice s Australijom meč protiv Obale slonovače je veeeeeeeeeeliki pad. Onako glup go odavno nisam vidio. I poslije nam još zabiše u posljednjoj sekundi, da nemamo ni teoretske šanse.

Sutra derbi čitave Olimpijade - Srbija i Hrvatska u vaterpolu!

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2008, 13:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Djokovic drugo kolo.... :D :D

Vrh

PostPoslato: 11 Avg 2008, 20:26 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

I JJ u drugo kolo lagano, iako se vidjelo da se dosta tesko kretala...povreda cini svoje. Mada su me do sada najvise obradovale odbojkasice, igraju ko sat, uz neka manja opustanja koja se nisu odrazila na rezultat. Zao mi samo Pletikosica, bio je tako blizu ono na 5 krugu kad je bio 4., ali ni 7.mjesto nije los rezultat.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2008, 08:00 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Braća Crnogorci ODVALIŠE Kanadu u vaterpolu 12-0 :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2008, 09:44 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Jel' moguće da nećemo nijednu medalju uzeti :oops:

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2008, 09:54 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Uzima Đoković zlato, a i vaterpolisti su dobili injekciju za buđenje pa ni njih ne treba otpisati. Ubjedljivo najgori sportovi za živce su vaterpolo i rukomet. Sudija može potpuno presuditi na nečiju stranu. Shvatam ja da su Hinić i Smodlaka najbolji centri na svijetu, al ne može bit isključenje bukvalno svaki napad!!! Sad sam tek vidio da su dali tri gola na kraju pa 11:8 i ne izgleda kao da su nas uništili šokci. Opet kažem, bolje sad, nego u finalu.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2008, 09:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
miki je napisao:
Jel' moguće da nećemo nijednu medalju uzeti :oops:
Da bog da ,mada tek je početak.Nada zadnja umire.

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2008, 11:12 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Okt 2002, 09:33
Primijetio sam dominantan trend na ovim Olimpijskim igrama - Hrvati sve pobjeđuju, mi sve gubimo. Teško da ćemo tako stići do medalje...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2008, 11:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Cavic drugi u svojoj grupi na 100m slobodno....vidjecemo sta ce bit dalje....

EDIT: Cavic i polufinalu sa 6. vremenom kvalifikacija....

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2008, 12:18 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Nole i JJ odradili svoj dio posla...Jeca nesto teze jer vuce povredu ili ona vuce nju, vaterpolisti porazeni objektivno od bolje ekipe, i dobro je sto se to desilo sad negoli u kasnijoj fazi kad bude guranje velike cetvorke za medalje, jedino me brinu odbojkasi koji su imali doduse od svih i najtezi raspored na pocetku ali se plasim da bi ih 2 vezana poraza kao i povreda Bojana Janica mogli demoralisati...
http://www.b92.net/sport/peking2008/odb ... _id=313003

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2008, 13:24 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 21 Jun 2004, 14:08
imam osjecaj da ove godine ostajemo bez medalje u ekipnim sportovima, a nisam optimista ni sto se tenisa tice. Jedino se nadam medalji Cavica ...

Vrh

PostPoslato: 12 Avg 2008, 16:37 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Одустао и Типсаревић због повреде.
Ватерполисти забрињавају,не брине ме пораз али игра...
Чавић надам се томе ипак најреалније је тренутно.
Одбојкаши можда изненаде.
Онај стрелац Микец је заузео 6. место у финалу, што је добар резултат.
Него чуди ме да нема наших такмичара у борилачким вештинама.Знам да су и Србија а и РС биле увек јаке по тим карате,џудо и осталим клубовима.

Vrh

PostPoslato: 13 Avg 2008, 08:13 
Majstor
Majstor

Pridružio se: 20 Avg 2003, 17:45
Citiraj:
Него чуди ме да нема наших такмичара у борилачким вештинама.Знам да су и Србија а и РС биле увек јаке по тим карате,џудо и осталим клубовима.

Зато што су у питању неке небитне организације које или не спадају у свјетски врх или нису признате од стране МОК-а.
Успут карате није олимпијски спорт, а од борилачких вјештина на олимпијади су бокс, џудо, теквондо и рвање.
Друга је прича што код нас медији надувавају сваку побједу. Тако од Драженка Нинића направише хероја, а човјек је првак у некој минорној организацији каквих има преко 50 у свијету (ово нема везе са Драженком који је цар и легенда као човјек, већ са нашим незнањем). То ти је исто као да ја и ти оснујемо организацију и ти побиједиш мене и прогласимо те прваком свијета у нашој организацији, и сви те славимо као хероја јер си првак свијета.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 366 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 19  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]