И шта си ти мени сад рекао? Ништа. Нигдје везе са оним о чему ја говорим.
-Чији је још то слоган? Ил то тек онако држиш у потпису?
-Шта Шешељу користи што говори што мисли, кад то што он мисли не одговара чињеничном стању? Ма гдје ће остати запамћено, код примитиваца можда који не могу мисаоно да напредују?
Citiraj:
"Ko tebe kamenom ti njega kruhom".
Причаш неповезане ствари. Ја сам то навео као сарказам, а то што ти не разумијеш, твој проблем.
Citiraj:
"Bog da pomogne generalu". Svi koji su mu dosad pomogli su bogovi. A sto neko misli da je genocid taj slucaj sto se desio tamo u Sr. to je samo odgovor na isto toliko zrtava tokom 92, 93, 94 koje su ubijene na kucnom pragu u regiji Birca. narod vise nije mogao da trpi takvu nepravdu
Како то оправдава његов злочин, то ме занима? Шта ме брига је ли то реакција на њихово дјеловање? Ја сам рекао, треба СВЕ злочинце у затвор, и њихове и наше. Пошто правде недостаје иду само наши, ал ту ја не могу ништа.
Citiraj:
-Ah da Amsterdam ili Hag. Ovo ko iole poznaje stanje u Nizozemskoj slozio bi se sa mnom.
ЊТФ? Па управо сам рекао, Амстердам је de jure главни град, не разумијем зашто се сад извлачиш? У Хагу је администрација, али ти то ниси навео, већ си рекао да је Хаг главни град, што није тачно. Нема ту неслагања, само стварно стање.
Citiraj:
RSK je prodata i opustosena, Srbija je izgubila Crnu Goru i Kosovo.
Кад је то Србија имала Црну Гору? Црна Гора је суверена држава која има право да одлучује сама за себе. Није она дио Србије. Не причај будалештине.
Косово? Па колико ја знам Србија сматра још Косово својим, а тако и већина земаља на свијету. А ко је крив што га је Србија заправо изгубила? Монголи можда?
Citiraj:
MI SMO OPSTALI I OPSTACEMO!!!!! a to sigurno nije zasluga likova kao maximianvs.Oni nemaju vezu sa zivotom.
Ма да тебе није било и таквих као ти, Срби би сигурно били сада под Турцима. Хвала ти, о пресвети.