djdralebl je napisao:
Timotic je napisao:
djdralebl je napisao:
Kodeks ponasanja i oblacenja se uci u kuci, jos od malih nogu.
Sta se moze reci kretenima koji kroz Gospodsku ulicu ili na fakultet dolaze u sortsovima ili cak kretenusama koje kroz pomenutu ulicu prolaze u "ćegama"??? NISTA. COBANI I COBANICE!!!
Samo da Vas napomenem da po nekom bontonu izricito se zabranjuje zderanje u Gospodskoj kao sto to svi rade, dugo stajanje kada pricate sa poznanikom, smijanje na glas, nosenje pomenutih odjevnih predmeta...
Jel Vi znate ljudi sta pricaju stranci o nama kada dodju u BL?
Kazu da smo Grad pun kurvi i prostitutki(racunajuci one male siparice sto se nacrtavaju navece u pomenutoj ulici)!!!
Poz
S kakvim se ti strancima druzis? S Arapima?
Ako ti, zbog kompleksa, frustracija ili nekog drugog razloga, smetaju tudje noge i sise, ti nemoj da ih gledas.
Koji je tebi?
Sta si nadrndan?
Aj se ohladi malo!
I uopste mi ne smetaju sise i noge, cak naprotiv...
I da druzim se sa rodjenim banjalucanima. Rodjeni sam banjalucanin. Mislim da sam kod kuce nesto naucio kao i kroz osnovnu skolu, pa samim tim mislim da sam kompetentan da diskutujem o ovoj temi(kao i ostali na ovom forumu koji su rodjeni banjalucani).
Pozdrav
Ja nadrndan? Procitaj svoj prethodni post. I nisam te pitao da li se duzis s rodjenim ili nerodjenim Banjalucanima, nego s kakvim strancima se druzis.
I, koga briga da l' si ti "rodjeni Banjalucanin" i sto se druzis s "rodjenim Banjalucanima"? Po cemu si ti kompetentan time sto si "rodjeni Banjalucanin"? To je neka titula...? Nije bitno ako je neko nepismeni klosar, pod uslovom da je rodjen u Banjaluci?
Kao sto sam i pretpoistavio kad je u pitanju ovaj kodeks oblacenja, a ti ovim potvrdio, u pitanju je malogradjanska kultura...
tensSa je napisao:
Meni ne smeta sto neko ide na fax u atletskoj "vidi mi biceps" majici i u shorcu "vid kol'ko mi je ljevo jaje", ali ja licno ne mogu tako...jbg vaspitan tako...
Vec sam naglasio da i ja ne nosim atlet majice (nikad, ne samo na fakultet) i oblacim se onako kako bi rekli "pristojno", ali mi ne smeta kako se drugi oblace, niti mi pada na pamet da im drzim predavanje.