banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 17:33

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 211 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jul 2008, 14:52 
kako nije bitno sta ce ko imati na nogama, izbace one prljave neuredne prste i strapaju... :confused2: bljak... :D

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 15:04 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Dec 2005, 09:37
Ispade da se niko ne kupa, svi smrde, prljave noge na sve strane.. :roll:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 15:07 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Pa dobro ajkulice ljeti dvaput mjesecno a zimmi rijedje :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 15:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Hrna je napisao:

Tako to ide kad se ozenis? :o Nisam znala ali hvala sto si me uputio na pravi put :lol:

Ali, izvinite, što se vi brinete kakvi ste u očima drugih ljudi i šta se o vama misli i zna? Kao da je to važno? Važno je koliko čovjek ima od života i šta u životu načini od sebe, od svoje sredine i svoga potomstva.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 16:22 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

ajkula je napisao:
Hrna je napisao:

Tako to ide kad se ozenis? :o Nisam znala ali hvala sto si me uputio na pravi put :lol:

Pa ajkulice saFun poskupio pa se mora tako :wink:

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 16:35 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 10 Mar 2008, 02:36
Hrna je napisao:
ajkula je napisao:
Hrna je napisao:

Pa ajkulice saFun poskupio pa se mora tako :wink:

Hrna, ti si skroz out! Prestani se kupati i polijevaj se parfemom da bi bio in.

Vrh

PostPoslato: 14 Jul 2008, 23:33 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 19 Dec 2005, 01:29
majlili je napisao:
kako nije bitno sta ce ko imati na nogama, izbace one prljave neuredne prste i strapaju... :confused2: bljak... :D

Eh, da upitam (ali ozbiljno) 8) kakav je fazon hodati i vući papuče za sobom, da klapću i bukvalno "struzu" po zemlji? Bas sam nesto pricala sa kolegama i dosli smo do raznih zakljucaka....pa sad mozda je to i "kao" neki fazon? E sad bih ja to demonstrirala ali eto necu :lol: ...a privuklo mi je paznju zbog iritirajuceg zvuka "šljuš, šljuš itd"... :roll: :wink: :D

poz

But do not forget what we cannot forgive!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 00:23 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Okt 2002, 16:13
djdralebl je napisao:
Timotic je napisao:
djdralebl je napisao:
Kodeks ponasanja i oblacenja se uci u kuci, jos od malih nogu.

Sta se moze reci kretenima koji kroz Gospodsku ulicu ili na fakultet dolaze u sortsovima ili cak kretenusama koje kroz pomenutu ulicu prolaze u "ćegama"??? NISTA. COBANI I COBANICE!!!

Samo da Vas napomenem da po nekom bontonu izricito se zabranjuje zderanje u Gospodskoj kao sto to svi rade, dugo stajanje kada pricate sa poznanikom, smijanje na glas, nosenje pomenutih odjevnih predmeta...

Jel Vi znate ljudi sta pricaju stranci o nama kada dodju u BL?
Kazu da smo Grad pun kurvi i prostitutki(racunajuci one male siparice sto se nacrtavaju navece u pomenutoj ulici)!!!

Poz

S kakvim se ti strancima druzis? S Arapima?

Ako ti, zbog kompleksa, frustracija ili nekog drugog razloga, smetaju tudje noge i sise, ti nemoj da ih gledas.

Koji je tebi?
Sta si nadrndan?
Aj se ohladi malo!
I uopste mi ne smetaju sise i noge, cak naprotiv...
I da druzim se sa rodjenim banjalucanima. Rodjeni sam banjalucanin. Mislim da sam kod kuce nesto naucio kao i kroz osnovnu skolu, pa samim tim mislim da sam kompetentan da diskutujem o ovoj temi(kao i ostali na ovom forumu koji su rodjeni banjalucani).

Pozdrav

Ja nadrndan? Procitaj svoj prethodni post. I nisam te pitao da li se duzis s rodjenim ili nerodjenim Banjalucanima, nego s kakvim strancima se druzis.
I, koga briga da l' si ti "rodjeni Banjalucanin" i sto se druzis s "rodjenim Banjalucanima"? Po cemu si ti kompetentan time sto si "rodjeni Banjalucanin"? To je neka titula...? Nije bitno ako je neko nepismeni klosar, pod uslovom da je rodjen u Banjaluci?
Kao sto sam i pretpoistavio kad je u pitanju ovaj kodeks oblacenja, a ti ovim potvrdio, u pitanju je malogradjanska kultura...

tensSa je napisao:
Meni ne smeta sto neko ide na fax u atletskoj "vidi mi biceps" majici i u shorcu "vid kol'ko mi je ljevo jaje", ali ja licno ne mogu tako...jbg vaspitan tako...

Vec sam naglasio da i ja ne nosim atlet majice (nikad, ne samo na fakultet) i oblacim se onako kako bi rekli "pristojno", ali mi ne smeta kako se drugi oblace, niti mi pada na pamet da im drzim predavanje.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 07:46 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
godinama primjecuje manje ili vece komplekse ruljaka i onih koji pod "uklapanje" u gradski stil zivota svaku primjedbu dozivljavaju kao atak i pritisak.meni ne smetaju,mogu se oblaciti kako god hoce.ja sam primjetio i jedan interesantniji fenomen a to je "zavijanje" --ne znaju ,brate,da govore.ni to mi ne smeta,samo mi je smijesno kako priroda od stotinu jedinki samo jednoj ili maximalno dvijema dozvoli evoluciju u govoru i izgovoru.uglavnom,onaj veliki ostatak i hoda u papucama i sa shishkama ispod miske od opstine,bolnice do fakulteta.meni ne smetaju,samo kazem...i ima jos jedan socioloski fenomen-sinovi novopecenih bogatasa koji su doselili u bl od gradiske ,lijevca pa do mrkonjica smatraju tu nosalanciju urbanom.he,he..nema veze koliko imas para,ako ono ruljacko nosis u sebi i iz kuce nema ti pomoci,ostajes seljacina.mislim ,meni ne smetaju i ne namecem pravila.samo kazem

i da,pobjegla mi sushtina....

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 07:54 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

manitu uci da svira je napisao:
godinama primjecuje manje ili vece komplekse ruljaka i onih koji pod "uklapanje" u gradski stil zivota svaku primjedbu dozivljavaju kao atak i pritisak.meni ne smetaju,mogu se oblaciti kako god hoce.ja sam primjetio i jedan interesantniji fenomen a to je "zavijanje" --ne znaju ,brate,da govore.ni to mi ne smeta,samo mi je smijesno kako priroda od stotinu jedinki samo jednoj ili maximalno dvijema dozvoli evoluciju u govoru i izgovoru.uglavnom,onaj veliki ostatak i hoda u papucama i sa shishkama ispod miske od opstine,bolnice do fakulteta.meni ne smetaju,samo kazem...i ima jos jedan socioloski fenomen-sinovi novopecenih bogatasa koji su doselili u bl od gradiske ,lijevca pa do mrkonjica smatraju tu nosalanciju urbanom.he,he..nema veze koliko imas para,ako ono ruljacko nosis u sebi i iz kuce nema ti pomoci,ostajes seljacina.mislim ,meni ne smetaju i ne namecem pravila.samo kazem

i da,pobjegla mi sushtina....

E vala za ovo gore imas pivu pa da jebe rak raka :cat:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 10:52 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat

Pridružio se: 16 Feb 2008, 17:16
Blind_Guardian je napisao:
Eh, da upitam (ali ozbiljno) 8) kakav je fazon hodati i vući papuče za sobom, da klapću i bukvalno "struzu" po zemlji? Bas sam nesto pricala sa kolegama i dosli smo do raznih zakljucaka....pa sad mozda je to i "kao" neki fazon? E sad bih ja to demonstrirala ali eto necu :lol: ...a privuklo mi je paznju zbog iritirajuceg zvuka "šljuš, šljuš itd"... :roll: :wink: :D

poz

Pa ne vjerujem da neko nosi papuce iz ''nekog'' fazona, vec zato sto je vruce...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 11:13 
e upravo sam to govorila. ono sto nosis u sebi i iz svoje kuce, ne moze pokriti ni garderoba ni novac. ali kada jos nisi vaspitan da postujes okolinu, starije i institucije ni svojim ponasanjem, oblacenjem i slicno, onda tu nema pomoci. odraz je to tvoje kulture. a vecinu toga, na zalost poneses iz kuce...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 12:02 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
majlili je napisao:
e upravo sam to govorila. ono sto nosis u sebi i iz svoje kuce, ne moze pokriti ni garderoba ni novac. ali kada jos nisi vaspitan da postujes okolinu, starije i institucije ni svojim ponasanjem, oblacenjem i slicno, onda tu nema pomoci. odraz je to tvoje kulture. a vecinu toga, na zalost poneses iz kuce...

e bravo. oblačenjem se izražava prije svega poštovanje prema osobi, instituciji, itd... sad, recimo, mene momak pozove na dejt, recimo prvi put, i pojavi se u trenerci i papučama... = crvena zastavica = ne poštuje me ( pogotovo ako je to ukombinovano sa nehigijenom)... :-?

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 12:09 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
XIX century je napisao:

e bravo. oblačenjem se izražava prije svega poštovanje prema osobi, instituciji, itd... sad, recimo, mene momak pozove na dejt, recimo prvi put, i pojavi se u trenerci i papučama... = crvena zastavica = ne poštuje me ( pogotovo ako je to ukombinovano sa nehigijenom)... :-?

seljobera ima, ali cisto sumnjam da ce neko pozvati djevojku na dejt i pojaviti se takav

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 12:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
BSE je napisao:
XIX century je napisao:

seljobera ima, ali cisto sumnjam da ce neko pozvati djevojku na dejt i pojaviti se takav

desilo mi se. :) e da, nije baš bio prvi dejt.. al kad se pojavio takav, naglo sam se ohladila od daljeg viđanja sa njim. :lol: :lol: . Pošto sam se ja pojavila uredna i normalna. Nije on bio nešto neuredan, nego ta nonšalancija i trenerka, mi je odavala utisak da on ima i nonšalantne namjere prema meni.

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 12:17 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

BSE je napisao:

Drug, iznenadio bi se i trenerkom i izborom lokala u koji te odvede :lol: I tu negdje mu zavrsi karijera 8)

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 12:32 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jun 2002, 08:33
XIX century je napisao:

desilo mi se. :) e da, nije baš bio prvi dejt.. al kad se pojavio takav, naglo sam se ohladila od daljeg viđanja sa njim. :lol: :lol: . Pošto sam se ja pojavila uredna i normalna. Nije on bio nešto neuredan, nego ta nonšalancija i trenerka, mi je odavala utisak da on ima i nonšalantne namjere prema meni.

vidjam cesto sredjene djevojke kako idu sa momcima u trenerci (iako mi to ne ide u racun), ali bas da dodju u shlapama i neokupani....

Batmobil ti inace ima 5.7 litarski chevroletov V8 motor, koji ti ima ubrzanje do 100 za 5 sekundi. Ako uzmes u obzir da batmobil tezi preko dvije tone,to ti je zbilja fenomenalno. Al` dobro,dosta o mom autu, pricajmo malo o meni!

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 12:36 
i onda iz tog oblacenja i ponasanja shvatis sve. jednostavno ne mora ni rijec progovoriti, sve je jasno... i da sad ne bi opet bilo onih koji ce sve povezati sa finansijaskom stranom price, odmah se ogradjujem. nije stvar u markiranoj odjeci i skupom lokalu, ali brate.... trenerka neka ofucana, papuce, neuredan, prljavih nogu.... uh.... taj ne postuje ni sebe samog a kako bi tek mene... i jos prvi sastanak, prvi utisak.. :roll:

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 12:40 
Veteran
Veteran

Pridružio se: 01 Mar 2008, 23:26
Neki dan dodje momak na prakticni u papucama i onom najobicnijem mogucem sorcu, kao da je na bazen krenuo. Asistent mu je samo prigovorio, a ja bi ga izbacio napolje. Treba malo razgraniciti pijacu i fakultet...

Vrh

PostPoslato: 15 Jul 2008, 15:51 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Jul 2007, 23:45
smucek je napisao:
Neki dan dodje momak na prakticni u papucama i onom najobicnijem mogucem sorcu, kao da je na bazen krenuo. Asistent mu je samo prigovorio, a ja bi ga izbacio napolje. Treba malo razgraniciti pijacu i fakultet...

:lol: A mozda je i produzio poslije do bazena malo, a izgleda da i ne cita forum...pitam se da li ce ovo pisanje ovdje uticati na te ljude koji su to prakticirali...a sto se tice mene, ne idem u tim kratkim Michele Platini world cup '82 sorcicima nigdje, cak i za kupanje imam do koljena jedan onako pristojan recimo da je hahaha...a papuce obicne ne volim i to ne nosim, imao sam japanke prosle godine nakon rata prvi put ih nosio :lol: i mislim da sam isao na fakultet u njima, ali nisu bas bile gumenjaci neki ili nesto da sad ljudi se zgrazaju nad time(da ovi sto obracaju paznju na toliko i glume neku fashion policiju :P )...Uglavnom ne zamaram se nesto ljudima drugim i njihovim ne(ukusom) sto se tice oblacenja, ono ako njih ne smeta i oni se ne osjecaju neprijatno u tome ili lose sto bih se ja sad nesto zgrazavao nad tim, svako je odgovoran za svoje postupke ali do moze lose to izgledati moze, i neko ko tako neadekvatno obucen dodje negdje, u takvim izdanjima ce uglavnom biti i na ostalim "poljima" i na svim ostalim mjestima.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 211 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]