banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 20:23

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 25 Jun 2008, 22:23 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
kazu da sreca prati hrabre...ali 4.put za redom da se provuku Turci, bilo bi previse, mada me ni Svabe nisu odusevile a pogotovo Mario Gomez Supermario od koga sam mnogo vise ocekivao, ali je potpuno podbacio...i jest mu mjesto na klupi... :x

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 22:42 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 25 Jun 2006, 15:21
drug je napisao:
kazu da sreca prati hrabre...ali 4.put za redom da se provuku Turci, bilo bi previse, mada me ni Svabe nisu odusevile a pogotovo Mario Gomez Supermario od koga sam mnogo vise ocekivao, ali je potpuno podbacio...i jest mu mjesto na klupi... :x

Jesmo mi gledali istu utakmicu!?

На высокий берег на крутой.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 23:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Turci su večeras impresionirali i zaslužili, apsolutno, da uđu u finale. Bez 6-7 standardnih igrača, zaigrali su i pokazali kako se igra fudbal. Jednostavno, brzim izmjenama pasova, bez komplikovanja, bez suvišnog poteza. Da je onaj Kazimov udarac u prvom poluvremenu, odsjeo gdje je trebalo, a ne na prečki, vjerovatno bi se sad druga priča pričala. Čini se da su Turci u drugom poluvremenu, pomalo izgubili i dah i više nisu mogli da napadaju onako stihijski i frontalno, nego su morali i da taktiziraju i štede snagu, a upravo to ih je koštalo i boljeg rezultata. Sabri Sarioglu, desni bek, je sjajan igrač. 3-4 puta je predriblao Lama, kao da obilazi marker na treningu, a ne protivničkog beka. Sve u svemu, nisu zaslužili da izgube, ali nisu možda ni Hrvati u polufinalu zaslužili da ispadnu, pa se to ipak dogodilo.

Nijemci - korak naprdijed, pa dva unazad, bar što se igre tiče. Već počinjem da ih smatram ekipom Mihaela Balaka, dok su ostali tu samo kao ispomoć. Čim njega nema u utakmici, nema ni Nijemaca. Evidentan je večeras bio i nedostatak Fringsa, jer su Turci lako dominirali na sredini terena, ali valda bi jedna takva reprezentacija, morala manje da zavisi od jednog ili dvojice igrača. Protiv totalno desetkovane Turske, uz svu, vječito pominjanu taktičku i fizičku superiornost, nisu uspjeli da budu dominantan faktor u utakmici. Ali oni pobjeđuju i uzalud je svaka priča. Imaju puno šupljina u timu i to je večeras bilo baš uočljivo.
Sporost štopera i ko god da im bde protivnik u finalu, biće u mogućnosti da to iskoriste. Španci možda i u većoj mjeri, jer imaju dvojicu brzih igrača, ali ni Rusi sa Aršavinom, neče biti ništa manje zanimljvi za gledati, protiv njemačke odbrane. Pominjani Balak im je sve. Švajnštajger je preuzeo dio Balakovih odgovornosti na sebe, postigavši ključne golove u zadnje dvije utakmice, ali još nije dostaigao taj nivo, da preuzme igru kompletnog tima na sebe. Lam baš i nije pouzdan kao prije dvije godine, a Klose još ne funkcioniše kako treba. Ipak, za akciju kod pobjedonosnog gola, svaka čast.

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 23:34 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
statistika utakmice

http://www.b92.net/sport/euro2008/utakmica.php?game=29

Vrh

PostPoslato: 25 Jun 2008, 23:52 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Feb 2008, 14:09
Nek@d_sam_bio_W@lter je napisao:
drug je napisao:

Jesmo mi gledali istu utakmicu!?

Naravno da jesmo...doduse nedostaje mi onih 10 minuta kada su padali golovi :evil: i naravno da su Turci u svim segmentima igre potukli Svabe, ko zna da su bili kompletni sta bi jos bilo...ali priznaces da su se tri puta provukli...i imali su srece a ko po nepisanom pravilu po kome su oborili noseve Svajcarcima, Cesima i Hrvatima tako su i sami na isti nacin morali pognuti, primlenim golom u posljednjoj minuti...tj onda kad su bili bolji...Ali ima ona narodna, fudbal je sport u kojem pobjedjuju Svabe... :roll: samo se nadam da u finalu nece biti tako :angry1:

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 09:22 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Nekako bi mi ostao gorak okus u ustima da veliko takmičenje osvoji ekipa koja tokom cijelog takmičenja nije djelovala dominantno, dobro, konstantno. Doduše, pitanje je da li je bilo i koliko je bilo SP i EP na kojima je tako bilo, obično su tu varijacije igre tokom prvenstva, provlačenje kroz grupu pa postepeno podizanje igre (Talijani prvenstveno, ali i drugi), ili provlačenje na sreću kroz važne utakmice. Kao što neko reče Njemci su dobro odigrali samo sa Portugalom...možda i Poljskom. Ostale tri utakmice nisu (Hrvatska, Austrija, Turska). Ali oni nekako djeluju da im je ovo prvenstvo lako, iako nije, ali tako nekako djeluju, eto ih u finalu kao što se pričalo prije prvenstva a meni nisu djelovali tako. Holandija je recimo bila odlična ali su naletili na onakve Ruse za koje se samo nadam da ono mogu ponoviti, večeras a onda i u nedelju. Neke druge selekcije su djelovale bolje od Njemaca ali onda su padali dok su ovi dobijali kako god da odigraju. Čak i sinoć kod 2:2 sam se nadao ali ne i previše očekivao da će doći do velikog iznenađenja, i onaj gol u 90. minuti me nije iznenadio.

Druga stvar, igrač utakmice je ako se ne varam Philipe Lahm, u novinskim naslovima je od tragičara postao igrač utakmice. Prvo, ne znam zašto tragičar, nije valjda zbog toga što ga je lik prešao iz čega je došao drugi gol Turaka kad se takve finte dešavaju stalno, a i golman je tu kriv, kažu da struka kaže da kad dobije gol u bliži ugao da je golman kriv, a u dalji ugao nije. A opet zašto igrač utakmice? Nije valjda zbog gola za 3:2. Glupo mi je igračem utakmice proglašavati onoga ko je potezom presudio utakmicu ako uz to zaista nije bio najbolji igrač na terenu tokom cijele utakmice što je po meni kriterij po kojem bi trebalo birati najboljeg igrača utakmice.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 09:47 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Citiraj:
Druga stvar, igrač utakmice je ako se ne varam Philipe Lahm, u novinskim naslovima je od tragičara postao igrač utakmice. Prvo, ne znam zašto tragičar, nije valjda zbog toga što ga je lik prešao iz čega je došao drugi gol Turaka kad se takve finte dešavaju stalno, a i golman je tu kriv, kažu da struka kaže da kad dobije gol u bliži ugao da je golman kriv, a u dalji ugao nije. A opet zašto igrač utakmice? Nije valjda zbog gola za 3:2. Glupo mi je igračem utakmice proglašavati onoga ko je potezom presudio utakmicu ako uz to zaista nije bio najbolji igrač na terenu tokom cijele utakmice što je po meni kriterij po kojem bi trebalo birati najboljeg igrača utakmice.

Nije njega Sabri prešao jednom, nego 3-4 puta i to na isti štos, a ako se uzme u obzir da su sa njegove strane pala oba Turska gola, jasno je da nije dobro zatvarao stranu i odradio posao u defanzivi, a važi za jednog od najboljih bekova na svijetu. Ipak u pravu si, teško da bi zbog toga trebao biti nazivan tragičarem. Ako je neko tragičar, onda je to Ruštu, koji je onako blesavo istrčao na loptu kod drugog gola Nijemaca. Predaleko je to bilo za istrčavanje...
Kod drugog gola Turaka, krivica bi išla na račun Lama i Mertezakera. Prvi, zbog pomenutog propusta, a drugi jer je dopustio da Šenturk olako utrči ispred njega i ugura loptu u mrežu. Leman bi tu bio najmanje kriv, jer se na onakvu loptu, koja ide blizu linije, po zemlji, teško može istrčati. Mertezaker je morao da zagradi loptu i omogući golmanu da je uhvati. I mislim da nema puno veze u koji ugao golman primi gol. Kad igrač šutira iz onakve blizine, golman teško može da učini nešto.

A što se tiče igrača utakmice, mislim da je bilo krajnje teško odabrati bilo koga, jer niko nije posebno odskočio. Ja bih lično odabrao Gokana Zana, ali zbog kiksa kompletne odbrane kod trećeg gola, ne dolazi u obzir. Eventualno još Altintop, ali se on dosta gubio na određene periode. Kod Švaba je Lam bio dobar u fazi napada, ali kiksao u odbrani, u nekoliko navrata. Ali ostali su se još manje istakli, tako da bi on ipak bio igrač utakmice.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 09:55 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Večeras svim srcem uz braću Ruse !!!! :evil3:

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 11:31 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Protiv Španije bih navijao taman da sam đavo igra protiv njih.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 21:28 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
:-? :cry: ub'lo puru u rusima,nemam zivaca gledati jos 10 min.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 21:30 
Urednik
Urednik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Maj 2007, 07:50
Ni ja, steta :(

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 21:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

mjerda :(

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 21:39 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Штета за Русе,али млад је то тим,ако Хидинг остане мислим да могу да направе још боље резултате.
Ипак моја прогоноза да ће ЕП да узме или Алеманија или Еспања се обистинила,тако да у недељу кеш,колица,шмекерица...

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 21:40 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 04 Mar 2008, 20:03
Kasiljas je ladno mogao da naruči sebi kaficu i sedne pored gola i uživa u utakmici.... Pu jebem tiiiiiiii... :angry4: :angry4: :angry4:

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 21:41 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Nema šta, bili su puno bolji od Rusa, danas. Zasluženo su prošli. Možda ne leže Rusima, možda je nešto drugo. Sve u svemu nadam se pobjedi Španaca u finalu, više su pokazali na prvenstvu od Njemaca. Ali Njemci su Njemci, vidjećemo šta će biti.

Vrh

PostPoslato: 26 Jun 2008, 21:43 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

e pa braćo Rusi, niste bili na nivou. Mora se priznati da su espanjolci bolje igrali. Šmrc.. :angry4: :cry: :evil:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 06:33 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 01 Feb 2007, 14:39
ŠPANIJA ŠPANIJA WEWEWEWEWE

Navijala za Nemce, Nemci pobedili. Navijala za Špance, Španci pobedili. Pa ja sam ti k'o vidovita zorka :lol: :lol: :lol:

Prognoziram da će u finalu Španija pobediti 3:2 :P

Or somewhere in between.

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 07:19 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Feb 2008, 12:22
Ej ``ZoRka`` daj mi brojeve lutrije za sutra :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 08:06 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Ko je sinoć proglašen za igrača utakmice?

Vrh

PostPoslato: 27 Jun 2008, 08:09 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Rusi su mi izgledali kao da su zadovoljni time što su uopšte došli u polufinale. Nisu pokazali nikakvu želju u odnosu na Špance koji su uvijek bili blizu pogotka. Gdje je bio taj Arshavin za koga Abramovich daje 32M evra? :roll:

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]