banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 12 Avg 2025, 00:31

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 14 Jun 2008, 10:56 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Nov 2002, 20:11
Ajd nemoj molim te.....ne treba nam to ovde....

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 10:57 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Freak_on_a_leasH je napisao:
Ajd nemoj molim te.....ne treba nam to ovde....

Nisam ja počela, Nitro je. Pa onda Vader. A uvijek se kola na meni slome. Jaka su moja leđa. :D Šalim se, briši ako nije primjereno.

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 13:14 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
Ma Domenik je stoka od trenera. Onaj garavi iz St Ettiena, kako se vec zove, ima dva stabla umjesto dvije noge. Odbija se lopta od njega koda je radioaktivan. Benzema na klupi cijelu utakmicu. Boze me sacuvaj, pa stvarno ima idiota trenera to je cudo jedno. Bolje bi Sliskovic postavio tim. :)

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 13:32 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 30 Jun 2003, 22:56
Sta znam, Holandija djeluje dobro i organizovano, ali ne bih ih bas dizao u nebesa. Od ona cetiri gola, posljednji je zaista majstorija, ali nije plod neke narocite akcije, a dva su iz kontri, od kojih je jedan nevjerovatan, onaj Robenov. Mislim, zaista im sve upada. Zanimljivo bi ih bilo gledati kad jure rezultat, onda bi izgledalo malo drugacije.

Sto se favorita tice, nekako su svi pozurili da proglase Hrvate i Holandjane. Ne znam, niko do sada nije pokazao igru bez slabosti. Portugal je pobjedjivao, ali Cesi nisu nista losiji. Svabe su ocajno igrale, ali ne vjerujem da se to moze ponoviti u svakoj narednoj utakmici. Spanci su dobri, ali jos treba da se dokazu, Svedjani su ona ruzna vrsta ekipe koja je uvijek tu negdje i moze svakog dobiti ali nikad nista ne napravi, zabari jos imaju sanse...bice ovo vrlo zanimljiva zavrsnica sampionata, mada je ruznjikav i sa pomalo frljavim sudjenjem.

sve dok nam je Popokatepetla...

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 13:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Citiraj:
Bolje bi Sliskovic postavio tim. :)

:lol:

Vrh

PostPoslato: 14 Jun 2008, 22:32 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
enc0re je napisao:
Citiraj:

:lol: :lol: :lol: ,ili onaj Fudo Muzurović :lol: :lol: :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 03:24 
Majstorski kandidat
Majstorski kandidat
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Feb 2008, 02:32
live je napisao:
enc0re je napisao:
Citiraj:

:lol: :lol: :lol: ,ili onaj Fudo Muzurović :lol: :lol: :lol:

Ili Klemente :lol:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 09:03 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Muzurović je genije za ovu dvojicu. :wink:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 12:00 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 17 Sep 2007, 12:30
Kako vec znamo sigurni 1/4 finalisti su Holandija i Hrvatska, njih ni cudo ne moze poslati kuci, Spaniju i Portugal moze splet nekih zaista nevjerovatnih rezukltata, ali recimo da su ta 4 tima vidjeni nosioci 1/4 finala. Rasplet pocinje veceras u prvoj grupi gedje ce Turska i Ceska u medjusobnom susretu odluciti ko ce biti drugi. Pobjednik ide dalje, porazeni ide kuci a kome u ovom slucaju odgovara remi ?? U drugoj grupi, iako porazeni od Hrvata Njemacka bolje stoji od Poljske koja je priliku da sama odlucuje o svom prolasku uprskala u zadnjim sekundama meca protiv domacina Austrije. Ovako, trebaju pobijediti Hrvatsku, voditi racuna o broju datih golova i nadati se trijumfu Austrije protiv Njemacka, opet sa minimalnom razlikom. Ipak, isuvise komplikovana i neutemeljena teorija prolaska dalje, tako da Njemacku vidim u polufinalu sa Portugalom. U "grupi smrti" repriza finala SP 2006, ovaj put pokusaj da se spasi los rezultatski utisak iz prve dvije utakmice, iako Rumuni pobjedom nad "rasterecenom" Holandijom salju Francuze i Italijane kuci isti ce pokusati pobjedom dati sve sto oni mogu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 12:50 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
iako Rumuni pobjedom nad "rasterecenom" Holandijom

Ne zaboravi da su Rumuni u kvalifikacijama pobijedili Holandiju koja će vjerovatno tražiti osvetu.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 13:12 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Ne treba zaboraviti ni da Holanđani opuštenim pristupom i kalkulisanjem, mogu da izbace sa prvenstva svjetskog šampiona i vicešampiona. Italijani su uvijek opasni kad se proguraju u nokaut fazu, a Francuze je dosad mučila neefikasnost, ali Anri, Riberi ili Benzema, mogu uvijek da prorade i natrpaju nekome tovar golova. Dosta ekipa bi, da je u poziciji Holandije, iskoristilo priliku i eliminisalo i jedne i druge sa prvenstva. Pogotovo što su i Italija i Francuska, poražene od Holanđana, po mnogim ocjenama, previsokim rezultatima i u eventualnom ponovljenom sudaru, sigurno bi bili motivisani do neba da se osvete za te poraze. Sa druge strane, postoji jedno sujevjerje u fudbalu da se lopti ne smiješ zamjeriti i kalkulisati. Šta presuđuje kod van Bastena ne znam. Sigurno je samo da neće reći svojim igračima: "Izađite na teren i izgubite."

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 14:24 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Ima i toga :wink:

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 14:31 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Luca Toni mora dati barem jedan go :D

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 14:32 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Da, stvarno će biti sramota za njega ako se ne upise u strijelce poslije onakve sezone u Bayernu...iako su mu poništili čist gol

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 15:38 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2008, 18:10
Citiraj:
U Klagenfurtu umro hrvatski navijač

Umro je 20-godišnji hrvatski navijač iz Matulja pokraj Rijeke kojem je pozlilo danas popodne na ulicama Klagenfurta, potvrđeno je iz bolnice tog austrijskog grada. Mladiću je pozlilo iz još neutvrđenih razloga. Iako se prvotno mislilo kako je alkohol imao veze s njegovim stanjem, policija je to navodno kasnije opovrgnula kazavši kako se najvjerojatnije radi o problemima sa srcem.

Nakon što se mladić srušio na Arthur-Lemisch-Platzu, prvi su u pomoć priskočili austrijski policajci koji su ga i našli, te je nekoliko minuta poslije Hitna pomoć stigla da dođe do mjesta događaja. Kako doznajemo, bolničari su oko pola sata navijaču pružali pomoć dok je ležao na cesti, a tek onda su ga premjestili u vozilo Hitne pomoći i prebacili u bolnicu.

Po informacijama koje smo dobili od Crvenog križa u austrijskoj saveznoj državi Kärnten, hrvatski navijač koji je danas popodne primljen u bolnicu umro je od zasad nerazjašnjenih razloga.

"20-godišnji mladić umro je u četvrtak, 12.6.2008., oko 16,40 od zasad nerazjašnjenih razloga. Sigurno je da se ne radi o krivnji treće osobe, dakle nije umro od fizičkog napada niti se radilo o razbojništvu", rekli su nam u Crvenom križu.

"Mladić je popodne pao u nesvijest, nakon čega mu je prvo pomoć pružio policajac, a nakon toga i liječnik hitne pomoći. Prevezen je u bolnicu u Klagenfurtu, gdje mu je pružena dodatna pomoć, ali umro je, pretpostavlja se od internističkih razloga", dodali su.

U Crvenom križu su rekli kako ne mogu dati ime umrlog mladića, te kako će obavijestiti kad budu imali dodatne informacije. Index doznaje kako se radi o mladiću inicijala M.Z. te da je njegova obitelj na putu prema Klagenfurtu.

Pretpostavlja se da je umro od srčanih tegoba. To je bila prva sumnja bolničara na terenu. U Crvenom križu kažu da do sutra vjerojatno neće imati novih informacija. Njemačka agencija DPA javila je da je navijač preminuo od srčanog udara.

U trenutku kada se nesretni mladić srušio u blizini se našao i snimatelj Video Indexa koji je s još nekoliko navijača priskočio u pomoć. Zajedno su mladića održavali na životu dok nije stigla Hitna pomoć. Snimatelj nam kaže da je ekipa Hitne bila mlada te su se i oni činili prilično uplašeni.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 16:10 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
Nešto što sam pronašao o kombinacijama raspleta u C guipi

Naime, Oranje su se već kvalificirali u drugi krug natjecanja kao prva ekipa, a druga momčad koja je tome najbliža je Rumunjska, dok će se Francuska najteže plasirati. Po pravilima Uefe, situacija je sljedeća:

Ako Rumunjska svlada Nizozemsku, kvalificirat će se u sljedeću rundu. Igra li Rumunjska neriješeno, pobjednik susreta Italija - Francuska ide dalje. Tricolorima je to jedina šansa da se plasiraju dalje.

Ako Rumunjska izgubi, a Italija i Francuska remiziraju i na toj utakmici bude pogodaka, Azzuri bi prošli dalje jer su postigli više zgoditaka u utakmicama s Rumunjskom i Francuskom. U tom slučaju bi sve tri momčadi imale po dva boda.

Ako Rumunjska izgubi 1:0, 2:0 ili tri gola razlike, osim 3:0, a Italija i Francuska igraju 0:0, Rumunjska će u četvrtfinale zbog bolje gol razlike. Izgubi li Rumunjska četiri gola razlike, a Italija i Francuska odigraju bez golova, Italija ide dalje radi bolje gol razlike.

Izgubi li Rumunjska 3:0, a Talijani odigraju 0:0, obje momčadi će imati istu gol razliku i u tom slučaju Azzuri idu dalje jer imaju bolji koeficijent.

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 18:25 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
opet vidim da su mnogi vec otpisali francusku, ali ja niposto ne bi bio toliko siguran da oni nece daleko dogurati. istina je da su prve dvije utakmice odigrali jako kilavo, ali ne zaboravite da imaju (jos uvijek) najeksplozivnijeg napadaca na svijetu (naravno, ne mislim na benzemu), imaju riberija, maludu... ima mnoooogo rezerve u njihovom timu, kao sto je to bilo i na SP 2006, kada su lose odigrali prve dvije utakmice, pa onda svi pricali da ih je pregazilo vrijeme, pljuvali su po zidanu (bijase da je dobio dva zuta kartona na prve dvije utakmice, pa su izjavljivali da je za francuze to bolje)...a znamo sta je bilo poslije toga.
sto se tice favorita, stvarno ne znam ko hrvatsku svrstava u favorite (osim njih samih). to sto oni o sebi pisu da su prvi favoriti (kao da su pobijedili ocajnu njemacku 7:0, a ne 2:1). svaka im cast za pobjedu protiv nijemaca i 'nacionalni naboj' sa kojim igraju, ali ne vjerujem da ce to biti dovoljno i za sta vise od 1/4 finala. osim toga, neka njihova 'velika' igra je vise posljedica toga sto nemaju ni jednog igraca u nekom vrhunskom klubu koji je ove sezone odigrao preko 60 utakmica. pobogu, balak je odigrao oko 70 utakmica sa celzijem ove sezone (i to protiv raznih liverpula, mancestera...), dok je 'carobnjak' luka modric odigrao upola manje, i to protiv takvih velicina kao sto su medjimurje, inter zapresic i ko li vec ne. da ne citiramo koliko je u mancesteru, celziju, bajernu (koji su odigrali najvise utakmica), recimo, francuskih igraca.
inace, doticni modric je u najboljem slucaju prosjecan igrac (ili ce neko da me ubjedjuje da je igrac koji je prije 3 godine igrao u zrinjskom iz mostara, koji je tada nabijala i slavija iz srpskog sarajeva, sto sam licno gledao) preko noci postao najbolji evropski igrac. da ista valja, dinamo bi sa njim nesto napravio u evropi, a ne bi zavrsio takmicenje u grupama kupa uefa sa 0 pobjeda. nema fizicke predispozicije da bude ista vise od toga, u sta cemo da se uvjerimo vec sljedece sezone. ostatak ekipe je takodje evropski prosjek, a njihovi uspjesi, kao sto vec rekoh, su makar 50% posljedica nacionalisticke iskompleksiranosti (u poluvremenu njihov trener pusta, bijase, pavarotija? neeee, tompsona) koja im daje krila i cinjenice da nemaju igrace u vrhunskim klubovima, pa su, zbog toga, mnogo odmorniji od vecine ostalih reprezentacija.
dakle, za mene, favoriti su holandija, francuska, portugal, spanija i, jos uvijek, njemacka.

Poslednji put menjao Milanko Djeric dana 15 Jun 2008, 18:29, izmenjena samo jedanput

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 18:27 
Bič božji
Bič božji
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Apr 2002, 01:00
Ja samo čekam X na Turska - Češka pa da prvi put u istoriji za prolaz iz grupe budu odlučivali PENALI!!!

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 20:06 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 09 Jun 2008, 18:10
Turska - Češka Republika

Ulog je velik, a kako ne postoji imperativ pobjede nego se može čekati i rulet penala, mislim da nećemo vidjeti toliko napadačku utakmicu. Pa ipak, uzbuđenja neće nedostajati jer je i jednima i drugima ovo velika šansa za odličan rezultat, a svaka greška će se skupo plaćati. Prednost dajem čeHima, iako ni jedna ni druga obrana ne uljevaju preveliku sigurnost.

Očekujem tešku utakmicu, dosta crvenih i po potrebi žutih, lakših i težih ozljeda (one zbog kojih se propušta sledeća utakmica, da braća i sestre hrvati prodju dalje) i za desert penale i emotivno pražnjenje pobjednika...

Vrh

PostPoslato: 15 Jun 2008, 21:45 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene

Pridružio se: 04 Avg 2001, 01:00
E svašta...Česi imali 2:0 u 74. minuti i prime 3 gola u narednih 14 minuta i ispadnu...svašta...

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]