banjalukaforum.com

Dobrodošli na banjalukaforum.com
Danas je 09 Avg 2025, 16:05

Sva vremena su u UTC [ DST ]

Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  Sledeća
Autoru Poruka
PostPoslato: 09 Jun 2008, 12:53 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Jun 2005, 10:59
Hrvati su smiješni ispali....imaju sreće što Austrijanci ne znaju dati gol :lol: Jedva čekam da ih vidim protiv Poljske...a Njemačku da i ne spominjem :lol:
Ivica Olić da nije zamjenjen umro bi na terenu....jedva se došetao do linije kad je bila izmjena :lol: :lol: :lol:

Danas će biti zanimljivo....čekam X na Francuska-Rumunija i 2 na Italija-Holandija. Sretno mi! :D

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 14:29 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 11 Dec 2007, 17:26
hrvatska jako lose, lose... juce gledam uvodnu emisiju i vec su razgovarali kako ce u cetvrtfinalu igrati protiv portugala i smisljali taktiku.
olic im je juce bio najbolji na terenu, covjek je odradio vise posla u sredini nego svi ostali zajedno. tesko mogu protiv svaba,protiv poljaka mogu bod uzeti, tako da im je ovo kljucna utakmica za prolaz dalje. nisu izgledali fizicki spremni uopste, al to ti je kad pola ekipe presjedi sezonu na klupi.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 15:15 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 14 Feb 2008, 23:04
Acrobatico je napisao:
Svabe su nevjerovatne, ... zadnjih 15 minuta kada svi popadaju, oni lete po terenu kao drogirani. Uz sve to, nocas su igrali i veoma lijepo za oko ... :D

Аустрија пријатно изненадила.
Хрвати јако непријатно изненадили,дали гол и уместо да самељу ове као пичкице се повукли.Типични балкан менталитет.

http://www.youtube.com/watch?v=oXo4ox94 ... e=youtu.be

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 15:19 
Majstor
Majstor
Korisnikov avatar

Pridružio se: 24 Jan 2007, 13:38
Četitke Hrvatima na 3 poena.

Nego, jel ste vidjeli ovu sliku? Zaštitar lovi HR navijača po terenu ... :lol:

Slika

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 16:58 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Moj rezime prva dva dana...

Česi su me, blago govoreći, razočarali na uvodnom meču. Smatrao sam ih jednim od potajnih favorita prvenstva, zbog njihovgo pristupa igri i lepršavosti, kojom plijene već desetak godina unazad. Nažalost, od toga nije ostalo ništa, a vjerovatno je tome kumovala i neigranje ponajboljeg igrača, Tomaša Rosickog. Od prepoznatljive igre, kratkih pasova i kreativnih rješenja, postali su ziheraši koji vrebaju grešku protivnika, a potom čuvaju prednost. oslonac im je, umjesto napdača, postala odbrambena liniija, Grigera, Ujfaluši, Rozehnal, Jankulovski, na čelu sa vazemaljcem Čehom.
Švajcarci su me sa druge strane prijatno iznenadili, jer su imali bolji i otvoreniji pristup, ali povremeno bez pravih rješenja za češki bedem. Mislim da mogu i bolje.

Protugal je opravdao očekivanja i pobijedio, ali oni će i dalje kuburiti sa problemom, kako dokusuriti protivnika i zadržati koncentraciju igrača, tokom cijele utakmice. Iako ih ne volim, mislim da su ostqavili najbolji utisak, u prva dva dana. Turci razočarali, a imaju potencijal za puno bolje nastupe.

Hrvate nisam gledao, a Nijemce i dalje smatram precijenjenom reprezentacijom, isto kao i tokom SP 2006., ali opet se nekako izdvajaju kao jedni od prvih favorita. Balak im je glavni oslonac i bez njegovih kreacija, bili bi 40 odsto slabiji, odnosno svedeni na prosjek. Odavno nisam gledao igrača sa većim radijusom kretanja, koji podjednako pomaže odbrani i vječita je prijetnja u napadu.
Poljska je opet ostavila odličan utisak i sad Srbija može samo da kuka, zašto nije Benhakera angažovala za selektora, nakon SP 2006. Vidi se koliko taj čovjek ima uticaj na fizionomiju igre i kako je od nedisciplinovanih istočnjaka, napravio raspektabilnu ekipu.Ovdje očekujem zanimljive U ovoj grupi očekujem zanimljive duele.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 17:42 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Citiraj:
Balak im je glavni oslonac i bez njegovih kreacija, bili bi 40 odsto slabiji, odnosno svedeni na prosjek.

prejak igrac. dodao bih jos fringsa, koji je pored balaka kljucni njihov igrac, i mislim da bi se teze snasli bez njega nego bez balaka. djeluju mi kao dobar kolektiv, i imaju veliku vrlinu da igraju dok se ne odsvira kraj, vecina ekipa bi stala kod 2-0, ali oni idu da napune do vrha. zato su favorit.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 18:54 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Rumunija - Francuska 0-0 .....po meni očekivano, i na tiketu mi prošao X :D ....još da pobijede Švedska i Holandija i pare su moje :P

Domenek je htjeo dokazati da Francuska ne igra defanzivno ali nisu to uspjeli ni u najmanjoj mjeri....nisu imali ni jedne prave šanse što je tužno za ekipu u kojoj igraju Ribery, Malouda, Anelka, Benzema, Nasri..... :roll:

Najdosadnija utakmica do sada....

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 19:00 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 15 Mar 2008, 15:42
Ajmo azuri dobiti ove Holanđane i uzeti duplu krunu :wink:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 20:33 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

Citiraj:
Ajmo azuri dobiti ove Holanđane i uzeti duplu krunu :wink:

ajmo azuri prskati kupus :lol:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 20:50 
Početnik
Početnik
Korisnikov avatar

Pridružio se: 03 Jul 2005, 16:41
ajmo azuri primite jos dva

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 21:38 
Samo jedan iznad mene
Samo jedan iznad mene
Korisnikov avatar

toliko od azura :lol: ....sa ambrosinijem i barzagliem im ne prognoziram izlazak iz ove grupe :lol: :lol:

Holanđani prejaki!

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 21:40 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 02 Jun 2004, 12:32
Holanđani sahranili italijansku ekipu. :oops:

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 22:11 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

trebao je donadoni razbiti liniju gatuzo-pirlo-ambrozini, ne fercera to cijelu sezonu kako treba, bar da je stavio de rosija, i u napad od pocetka kasana ili borijela. odavno im odbrana nije bila losija, nemaju trenutno dva postena stopera od kako se kanavaro povrijedio. holandija zasluzeno, mada ne bas 3-0. steta sto je van der sar odbranio pirlu slobodnjak, bio bi prelijep pogodak.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 22:24 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Loši Talijani, ali se ne bih složio da su baš toliko loši.. Krivim Donadonija i samo njega.. Nije Barzagli kriv što ne zna, nego ovaj što ga je ubacio da igra.. Kao što je Winston već napisao.. Ambrosini - Pirlo - Gattuso.. Taj čovjek kao da nije pratio Seriju A ove sezone.. Gdje mu je pamet bila da njih trojicu poveže.. Neću ni pominjati da je Del Piero trebao igrati od početka..

Ne znam.. Jako loše, mada su imali i oni prilika i šansi..Šteta što nisu dali gol za 2:1.. bilo bi tu još puno toga. Opet.. Mnogo su bolje odigrali od onih krepalih Francuza, tako da ja vidim iz ove grupe Holandiju i Italiju u četvrtfinalu.

Po meni bi Italija trebala igrati:

.......................Buffon..........................

Zambrotta.....Nesta........Materazzi......Chiellini

Camoranesi.....Gattuso.....Pirlo..........Del Piero

................Toni..........Cassano....................

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 22:31 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 13 Mar 2008, 16:35
...nisu zasluzili 3:0 ,ono,makar pochasni...dzaba,van der sar je takav golman da je to chudo,ima nos,schmek ,jednostavno,preiskusan lav..izvukao 2 cista gola plus tonijeva lijeva noga kod trece prilike..

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 22:44 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 05 Jul 2002, 17:28
Holandija me prijatno iznenadila, moram priznati. Žabari nisu znali ni gdje se nalaze, a već su gubili 2:0, iako je prvi gol Van Nistelroja, ipak postignut iz ofsajda. Holanđane sam, pred početak smatrao tek ekipom sakupljenih vrhuskih fudbalera, bez dovoljno stručnosti i autoriteta na klupi, da od njih napravi i odličan tim. Ali ovo što su odigrali, jako je dobro. Jednostavno i tačno, uz brze izmjene pasova, brzu tranziciju u napad i presing na 40-ak metara od gola. Živo me zanimalo, mogu li Snajder i Van der Vart, da igraju zajedno, ali izgleda da mogu, i to odlično.
Italijani jednostavno ne mogu da kompenzuju nedostatke odbrane, na kojoj im počiva dobar dio taktike. Kanavaro i Nesta su prevelik gubitak da bi bio tek tako nadoknađen, pogotovo ne sa Barzaljijem i Materacijem. Pride, na sve to, Donadoni je u utakmicu ušao sa nekom razvučenom postavkom igre, sa jako sporim štoperima, a bekove poslao u napad. Posljedica toga je izgleda bio taj veliki luft između Materacija i Barzaljija, a kako obojica djeluju jako tromo, nije ni čudo što su Holanđani prijetili upravo kroz sredinu. Sve u svemu, dobra utakmica, u kojoj je Del Pjero trebao ranije da dobije šansu. Čovjek ima sjajnu sezonu iza sebe, u kojoj je tek u finišu ušao u vrhunsku formu. Čak mislim da bi korisnije bilo, kad bi ga Donadoni upotrebio ispred veznog reda, a iza napadača, jer se vidi da u veznom redu manjka kreativnih rješenja, pogotovo što je Pirlo daleko čak i od prosječne forme.

@Blackhand
Mislim da Nesta uopšte nije doputovao na prvenstvo.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 23:19 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

nesta se oprostio od reprezentacije poslije svjetskog prvenstva. ja bi del pjera zadnjih pola sata stavio, bolji je sa klupe kad se protivnik istrosi.
ipak, mislim da se talijani mogu iz ovoga izvuci, jer je ocigledno da domenek nema pojma sta da radi sa francuskom, ostaviti trezegea a povesti anelku moze samo budala. a o ostalom da ne pricam.

Vrh

PostPoslato: 09 Jun 2008, 23:49 
Veteran
Veteran
Korisnikov avatar

Pridružio se: 06 Sep 2003, 02:52
neopisivo mi je drago sto je neko konacno pobijedio talijane njihovim oruzjem, tj. jeftino postignutim golom, a onda ubitacnim kontrama. onako kako vecina ekipa izgleda protiv njih, tako su oni danas izgledali protiv ocigledno bolje holandije. dok nije usao del pjero, bili su smijesni.
inace, malo pricekajte prije nego sto otpisete francuze. isto tako su ih otpisivali i na startu svjetskog prvenstva, nakon nerijesenog rezultata sa svajcarskom, da bi ovi dosli do finala. ima tu jako mnogo rezerve, i mnogo prije tipujem na njih, nego na zabare za prolazak u ovoj grupi. rumuni svakako nisu ozbiljna ekipa.

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 01:09 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 07 Jun 2004, 11:40
Rumuni ce biti zajebani za pobijediti i Italijanima i Holandjanima.Nisu nimalo za potcijeniti...

Vrh

PostPoslato: 10 Jun 2008, 06:18 
Stara kuka
Stara kuka
Korisnikov avatar

Pridružio se: 27 Jan 2003, 15:09
Nitro je napisao:
@Blackhand
Mislim da Nesta uopšte nije doputovao na prvenstvo.

U pravu si, do mene.. Ne znam zašto sam mislio da je povrijeđen.. Onda u mojoj postavi možda Chiellinia staviti na centralnog odbrambenog, pošto je dobar dio sezone igrao na toj poziciji u Juventusu, jako dobro. Možda Chiellini - Materazzi i ne bi bili loš tandem, ako ništa zbog visine i Chiellinijeve brzine, a onda lijevog beka da igra onaj propali Grosso. Ne znam, previše je šuplja odbrana Italije na ovom prvenstvu da bi se moglo nešto puno mudrovati, ali ono od juče je ogroman promašaj, što se vidjelo još na početku utakmice.

Ne vođenje Trezegueta na prvenstvo neću komentarisati (opet).. Pisao sam negdje o tome ranije. Ni jedan od napadača koje je povela Francuska ove god nije mogao parirati Trezeguetu, ali ipak čovjek nije dobio poziv.

Vrh

Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Započni novu temu Odgovori na temu  [ 486 Posta ]  Idi na stranicu Prethodni  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 25  Sledeća

Sva vremena su u UTC [ DST ]