oooo opet se javlja taj sjajni damaskin...pa forum je bio ugrožen bez tebe, prijetila mu je propast! Da li pokušavaš opet da nam pokažeš šta znaš ili je nešto drugo u pitanju, možda provokacija

Moja muškost mi ne dozvoljava ali ja bih sada zaplakao za tobom!
Ljudi, čovjek ovdje predstavlja jednu organizaciju Srpske pravoslavne Crkve, sebe naziva hrišćaninom itd, vidim da je i vas sve uvjerio da je dobar hrišćanin pa tako hvalospjevno govorite o njegovom pravoslavlju. Ko prati ovu temu upućen je u moje i damaskinove rasprave! Iskreno, bilo je nepošteno i od mene u neku ruku! Noćas je stupio u vezu sa korisnikom foruma "sophia" koju ja poznajem i sa kojom se slažem u bogoslovskim temama, onim o kojima može biti diskusije.( U dogmate ne diramo i ne popravljamo ih, jer to ne može, nasuprot mišljenju "oficira sa Ružom", jer čovjek misli da može,što znači da nema pojam a priča). Sophia mu je rekla ko sam ja, jer je on pitao za to i posle se čovjek izvinjavao u smislu "kao zašto nisi rekao". Zamislite! Nudio mi je svoju adresu na "skype" što ja nisam prihvatio. Čovjek me je najprije napadao, a posle je tražio mir! Sam je nudio da obriše svoje komentare i to je i učinio mada to od njega nije niko zahtjevao. Sačuvao sam njegove privatne poruke a i Sophia ih ima pa ako nastavi ovako naravno da ćemo ih pokazati svima! Možda ste zaboravili ali ja i Sophia imamo pakt

Apelujem na ostale članove foruma da komentare gospodina damaskina ne uzimaju kao pravoslavne jer takvo nije mišljenje pravoslavlja i pravoslavne Crkve!